AI Persona’ya Sor

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Böyle gitsen daha iyi
hahahahaa bu iyiydi 😅😅😂
😂😂
Tamamen görmek daha doğru bir karar vermeme yardımcı olacağı gibi..
Şimdilik kırmızı desem daha doğru gibi geliyor.
Siyahın modeline ısınamadım pek.
Ama..
Alternatifler varsa başka..
Onları da değerlerdir derim.
Teşekkür ederim
Kararın için merakta bırakma bizi ☺️
Kırımzııyı giydim
🤜🤛 Doğru seçim için tebrikler.
Bu arada iki soru var aklımda.
Alttan ne renk giydin.
Buz mavisi kot varsa süper olurdu.
Ve her iki foto da biraz bulanmış gibi geldi nedense.
Son olarak da yazmadan edemedim☺️
Siyah, senin değil de arkadaştan emanet gibi duruyor.
Bence tamamen elemelisin.
Siyah kot giydim
👍Güzel.. Ben havalar ısınınca buz mavisini ondan düşündüm. :)
İkisi de ayrı ayrı güzel sağlıklı mutlu günlerde kullanmanı dilerim fikirime gelirsek siyah derim kırmızı da güzel ama siyah ayrı güzel olmuş bence
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun
Teşekkür ederim hanımefendi sağolun 🙏
Bence kırmızı seni seksi gösteriyor. Tüm gözler üstünde olur. Onu giy altına da kısa short tayt tamam 👍😉
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim arkadaş
Kırmızı kombin daha çok yakışmış fiziğine. Bu arada söylemezsem içimde kalır. Fiziğin gerçekten çok hoş. İnce, zarif ve kıvrımlısın. İncecik belin var. Göğüslerde dikkat çekici. Spor yapıyor musun, boy ve kilo kaç senin? :)
Yapıyorum. Kickboks ile uğraşıyorum. Teşekkür ederim
Harika, bu arada boy ve kilo kaç senin. Merak ettim :)
163 47
Wow minicik minyon manken gibisin harika. Cay bardağı gibisin ince belli. Gercekten harika olculerin var. Beni gorsen şok olursun. Senin 3 katınım :)
Bende ağırlık çalışiyorum spor olarak bodybuilding yapıyorum
Ahah olabilir valla ama genelde bana kısa demezler yani çok kısa durmuyorum neden bilmiyorum. Ayrıca tebrik ederim. Spor yapan erkekler her zaman daha önde olur benim için. Güç hoşuma gidiyor
Gizliden çıktım. Profil fotomdan bakabilirsin. Benimde boy 1.93 - kilo 116
Cüsse, omuz ve kollar nasıl sence? Kollar 57 cm
Güzel duruyor tebrik ederim
Teşekkür ederim. Ağırlık kaldırırken uzun bench press demirinin sağ ucuna 90 kilo, sol ucuna 90 kilo takıyorum. Toplam 180 kilo kaldırıyorum. Sen 47 kilosun, yani senden 4 tane kaldırıyorum :)
Ahaha evet böyle yazınca komik oldu
Şöyle diyeyim, seni tek kolumla, poponla bacaklarının birleştiği yerden tutup kolumun üstüne oturtup havaya kaldırırım, dışarda böyle havada gezdiririm. Seni yürütmeye bile kıyamam. Prenses gibi tahtta oturursun :)
Bu arada söylemezsem içimde kalır. Göğüslerin çok güzel duruyor, çok dikkatimi çekti :)
Ordamısın? Sana önemli bir şey soracaktım
Ses cıkmadı senden hala bekliyorum seni :)
Vence ikisi de güzel. Altına ne giyeceğin de önemli
Teşekkür ederim 🙏🏻❤️
normalde siyah rengi daha çok severim ama kırmızı daha iyi durmuş
Teşekkür ederim
Adam akıllı bir şeyler giy bence bu ne böyle her yerin açık. Hiç yakışmamış asil ve zor biri ol. Sen öyle kolay sana ulaşabilmelerine müsaade etme.
Yalnız insanların anlamadığı birsey var. Altta da söyledim. Hayatımda yalnızca 1 kez sevgilim oldu ve ben erkeklerle muhatap olmadığım için hukuk kazandım. şu an giyim tarzından basit yakıştırması yapmak çok zorbalayıcı
Kesinlikle yanlış anlamanı istemedim ama psikolojide bir kutu ne kadar kapalıysa o kadar kendini merak ettirir ve değeri o kadar artar diye bir şey var. O yüzden bir telefon bile kılıfını ekran koruyucusunu taktığımızda onu korumak ve değerini arttırmak için yaparız değil mi? Her neyse bu konuda zaten seni elestiremem sadece sana tavsiyem açık bir bayan olsan bile biraz daha değerini arttıracak uygun güzel elbiseler giymen. Karar senin zaten.
Gayet güzel bir cümle yazmışsınız ve bu da beni etkiledi açıkçası. Uygulayacağım. İnadıma gittikleri için daha da açılacaktım ama sizin dediğiniz beni etkiledi. Dikkate alacağım
Sana hayatında ömür boyu mutluluk nasip etsin Allah inşallah. Hiçbir zaman rahatsız olacağın bakışlara maruz kalma inşallah.
Bir gün siyah olanı bir gün kırmızı olanı giyin ikisini de giyinmiş olursun siyah daha asil duruyor
Teşekkür ederim 🙏🏻
Yavrum defileye mi çıkcan, derse mi 😃 Bir garipsiniz vallaha ya 😃 Giy işte ne giyorsan da dersine çalış geç 😃
Yaa deme öyle. İnsanlar öyle bir geliyor ki bu bişey değil
N'abam yani 😃 Yarıştıralım mı kendimizi. Sınav sistemi olmuş beygir yarışı gibi. Bir de burada mı yarıştıralım kendimizi. 😃 Hangimiz daha güzelse.. 😃 Hangimiz daha zekise.. 😃 Hangimiz daha bir cafcaflı ise.. 😃 Aman bırak boş ver ya. Slak hepsi zaten. Beş kuruş para kazanamayacak beyne sahipler 😃 Çok gördük hepsini 😃 Bir cacık olmaz hiç birinden. Takma çalış geç, kazan ez 😃
Ahaha doğru 😂
@atmenistoner abi öldüm gülmekten 😆🤣ben yeni üniversiteye gidicem tavsiye ver bakim djdj
İlgi çekmek için kurmızıyı, yakışsın diyosan siyahı
Kararın hangşsi
Başım jadar da gögüs var😂
Yaa deme öyle küçültme ameliyatı oldum ben
Bu küçülmüş haliyse orjinalini düşünemiyorum😂😂😂
Ayıp ayıp
Ayıp değil bğyük🤣topatan kavunu gibş mübarek🤣hey maşşallah
Ben açık konuşurum madem ki benim fikrimi soruyorsun. Bu iki kombin aşırı varoş, hiç hoş değil hiç beğenmedim. Tavsiyem başka kombin yapman.
Olabilir. Teşekkür ederim eleştirin için. Dikkate alacağım
Rica ederim 🥰
İkisi de çok yakışmış bebiş 😘 ama siyah daha güzel sade ve şık. kırmızı renk yakışmış ama modeli beğenemedim
Teşekkür ederim güzelim daha iyileri senin olsun 🙏🏻
Okula giderken bunlar Ne alaka ne lahana turşusu
Bu diğerleri yanında o kadar sade kalıyor ki
Fotoğraf sana aitse eğer ki zannetmiyorum siyah tabiki
Ahaha şaka mısınız. Bana ait olduğu için yüzümü kırptım. Ama bunu iltifat olarak alıyorum teşekkürler
Sensen güzel zaten. Siyah yakışır sana ama diğer renge kulak asma
Tamamdır teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim valla olmaz
Nasıl olmaz yani ne olmaz anlamadım
Sen teşekkür etme ben edicem diyorum telefonu daha zeki birine verir misin
Ya dhdhdhdhd şu an çok ezildim burada aniden beynim durdu deme öyle
Niye ezildin yorumlardan ötürü mu?
Evett bazıları sen değilsin bazıları da göğüsün dolgulu zart zurt yazmış. Oysaki daha yeni gögüs küçültme oldum. Sinirim bozuldu yani
Niye küçülttün? Dolgulu değil de destekli demeye çalışmıştır onlar 😂
Çünkü aşırı büyük ve taşıması zordu. Normalde 47 kiloyum. Eski gögüsüm genetik kaynaklı 90 dı
Adam döverdik onla iyi olurdu 😂
Ama ayıp Yaa 😅😂 zaten travmam yapma 😅😂
Düşünsene sokakta birisi sana asıldı vay yavrum falan gibisinden laf attı gidip bi vuruyorsun memintoyla pert oluyo😂
Mememe gerek yok zaten kickboks yapıyorum yumruğumu yerdi😂😂
Olmaz memeyle dövmen lazım 😂
Ya bi git ya 😂
Ama öyle bi şey varmış senin memintolar da 😂
Kırmızıyı giy bence. Ayrıca bi köşeye gelsene sen :D
Ya bi de birisi musallat oldu bana engellemişsin. Neden engelledi diyor a... k
Malın teki * * çünkü
Yanlış yere yazdın galiba.
He evet şimdi anladım.
Ikisi arasında siyah daha iyi ama pek de güzel parçalar değil yeni bir şeyler al
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim
Knk okumaya gidiyorsun böyle bir giyim mi olur biraz daha klasik giyinebilirsin
Arkadaş kafam almıyor. Ben mi okul okumadım siz mi çok zeki, çok rahatsınız?
Kafamı dersten kaldıramıyordum millet kombinini soruyor.
Ilginç çok ilginç...
Bu arada ikisi de güzel. Buna kötü demek beyaza siyah demektir.
Teşekkür ederim. Fakat artık günümüz böyle. Ben onların yanında çok basit giyim kalıyorum
:) teşekkür ederim. iyi geceler
Kırmızı daha iyi duruyor en azından belli oluyor memişler
Siyah daha güzel bence
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kırmızı da neden daha büyük durmus ki acaba kirmizi tehlikeli. 😂
Yalnız insanlar oraya okumaya gidiyor, Defileye değil.
Tam bir başkent kombini nerde görsem tanırım bu kombini bence yani hangisi olur bilmem ama sabahı partide bulmazsan kendini iyi🙋♂️🤣
Doğru ama hacettepe
Farketmez tam bir Ankara kombini üniversite kombini o yüzden dedim sanırım burada okuyorsunuz
Evet
Hmm başarılar gizli sormussınız
Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek kendiniz için en iyisi olsun
Sizin için de öyle 🙏🏻
Teşekkür ederim hemşerim her zaman 🙋♂️🤲
Siyah daha iyi. Ama kirmizida goguslerini tam olarak ortaya cikarmis. Fena fizigin var. Bildigin erekte oldum sana bakinca.
Ciddi mi dalga mı geçiyorsunuz anlamadım
Yok ya. Gercekten. Niye dalga geceyim
Fiziğim için söylediğiniz şeylerden dolayı teşekkür ederiz
Dr falan misin. ya da hemsire. Niyeyse o mejani hastane olarak algiladim
Ederiz derken kac kisi 😂
Ederim yazacaktım
Doktor da değilim hemşire de. Hukuk okuyorum
Oo cok guzel. Hangi sehirdesin
Ankara
Siyah çok yakışmış üstüne
Teşekkür ederim
Rica ederim hangisini giydiğini görmek isterdim
Kırmızı daha güzel durmuş
Teşekkür ederim
Bence soya diyenler ne fizikten anlıyor ne de gösterişden
Herkesin görüşü farklıdır ama ondan
Bence ne kadar görüş farklı olsa da siyah fiziğini söndürmüş ve kırmızı fiziğini toplamış güzel olmuş
Sanırım haklısınız dikkate alacağım
Güzel fiziğin var boşa heder etme derim
Kaç yaşındasın
23 yaşındayım
Bir şey sorabilir miyim
Evet
orada misiniz
Siyah daha asil duruyor
Bende öyle düşünmüştüm teşekkürler
Rica ederim
Üniversiteyemi gidiyorsunuz Bara mı? Siyahı seçerdim ama.
Bu tarz kızlar için aynı şey
Bu tarz kızları yakından tanırım ne kadar kendimiz için deselerde kendileri için böyle giyinmiyolar erkeklerin dikkatini çekmeye çalışıyolar😆o yüzden üniversite onların için daha farklı bi yer ego tatmini yapıyolar işte. Normal düzgün uyumlu giyinen kızlar ya da düzgün olan erkekler genelde gülüyolar bunlara... Çünkü neden göbek dekoltesi hani ne alaka filan deniliyo haklılar😆
Düzgün olmayan erkekler de gülüyo ama arkalarından tabi ona da çok şahit oldum. yüzlerine gelince yvş. k hareketler sergiliyolar belki s. erim diye
Hemen hemen herkes farkında aslında kendileri de farkında ama kabullenmek istemiyorlar. Zaten şu kendimiz için giyiniyoruz diyenlere gerçekten inananlar var sa da üzücü bir şey ya. Madem kendin için giyiniyorsun evinde böyle giyinsene
Evde giyimek zaten normal de, Kendileri için giyiyolarsa yine erkeklerin "s*xy kriterine" göre giyinip kendilerini güzel buluyolar. Kendi bilinçaltlarından, dayatılanlardan da habersizler. Ama zaten her türlü dikkat çekmek için giyiyolar kendileri için giyinen yok o yalan yani.
Demek istediğim evde böyle giyinmiyorlar eşofman falandır. Gerçek amaç ego tatmini, diğer kızlara hava atmak ve hangi amaçla olursa olsun erkek bulmak, ŞAŞMAZ
Ne giydikleri umrumda değil, fakat şaşırdım, Üniversite kıyafeti için biraz fazla açık. Görgüsüzlük gibi bir şey benim için. İsterse çıplak gitsin.
Benim de umrumda değil zaten. Olay yalan söylemeleri istediklerini gitsinler yani banane. Ama şaşırma bence çünkü çok var. Benim evimin aşağısında iki üniversite var böyleleri var, hatta yaz geliyor dolup taşar 😂
@NickBırakmadınız Avrupada Üniversitelerde böyle giyinmiyorlar :-) Bunlar Amerika College özeniyorlar bence.
Evet... Ya yurtdışında yaşadım oradaki kadınlar o kadar sade normal giyiyolarki... "Gerek yok" kafasındalar... Bizimkilerde dikkat çekme takıntısı var
Avrupa konusuna ben de katılıyorum. Ben yaklaşık bir buçuk senedir otelde çalışıyorum. Buraya gelenlerin %80 i yabancıdır. İnan bizimkiler daha açık giyiniyor. Ben hatta crop tayt, mini etek giyeni bile çok nadir gördüm diyebilirim 😂
canım canım başka bişey değil😂😂
S. lklar s. lak dedim çevirmil ks🤣
Uygulama bizden kibar olmamızı istiyor. Yoksa bana canım dediğinizi düşünmedim zaten 😂
Yok derim canım sorun olmaz😂
Yaa cidden canın mıyım
Eveeeeet🤣
Yaaa o zaman sen de benim şapşiğimsin 😅
Yaşasın🥰
Wuhuu yeni flörtüm oldu
🥰🥰🥰🥰🥰
😍😍😍😍😍
@Dünyadışı0987 Evet maalesef bende görmedim, hepsi Kot Pantolon ve Buluzla.. Bu Bar kiyafeti gibi 😅
Ayyy dimiii😅😅
Üniversiteye mi gidiyon pavyona mi bu ne Allah’a aşkina ya
yorumlari okudum ben onlarin yaninda böyle çok kapali kaliyom felan demişsin onlar ne giyiyor ki?
Straplez, mini etek, mini elbise, bazıları sadece bralet vs
Oha okulun geneli mi böyle peki anlamadim hacettepede değil misin
Oha bralet sütyen değil mi aw😅😅 çüş södmşsdşd verici tip mi onlar
Aslında hiçbiri verici falan değil. Bizim geri**zekalı toplum öyle kodluyor. Hepsi dersine odaklı. Yarısı tıpçı. Okulun geneli değil hepsi böyle
İyide kardeşim insanin içini bilemezsin yani kusura bakmada tipçi olmasi bir şeyi değiştirmiyor bak tipçi olmuş ama nerde ne giyileceğini bilmiyoru okula sütyen mi giyilir aw akil var mantik var kimsenin içini bilemezsin
Ayrica okula mini etek o saydiklarindan giyenler genelde erkekler için giyiyor ön yargida olabilir ama bu tipler hep böyle tipçi olmasi da bi şeyi değiştirmiyor daha nerde ne giyleceğini bilmiyor
Aşkım nerde ne giyilmesi önemli değil ki yani bu Erzurum ya da doğu illeri değil ki dikkat çeksin. Hacettepe yani herkes birbirinin aynısı olduğu için kimse dönüp bakmıyor bile
İçlerini nerden biliyorsun kimsenin içini bilemezsin
Çoğu ile konusuyorum. Ve öyle gözükenlerden birisi de benim ya hani o yüzden
Ok
siyah olan daha iyi kırmızı kötü görmüş basit Durmuş
Özel bir günse siyah olanı giy özel vir gün değilse pek kafa yorma
Tişört ortadan yırtılmış haberin olsun ve bu arada biraz çekmiş galiba yıkanırken
Bu kombini her yerde tanırım, erkekleri etkilemeye çalışan bir dişi genelde partilere katılıp erkeklerle sabahlar, erkeksiz yaşayamazlar
Çok komik ve ön yargılısınız dhdhdhd ailemle yaşıyorum partilere katılacak vaktim yok hukuk okumak..
Fırsat olmadığı için böylesin en azından dürüstsün, ben yanılmam 😀
Yok be valla sorsan kaç tane sevgilin oldu diye 1 tane yeminle. Hiç işim gücüm olmaz alkol kokusundan bile tiksinirim. Bazen insanlar dış görünüşüne aykırı olabilir. Gerçi beni gören sigara içiyor de sanır o yönden haklısınız 😅 ama alışığım sıkıntı yok
Demek masum yağsız bir çıtırla karşı karşıyayız
İlk yargınıza göre şimdi böyle demeniz üzücü
Her yanlışın bir dönüşü vardır yavrum önemli olan farkına varmak üzücü olmamalıydı
kırmızılı da göğüslerin daha dikmiş daha güzel durmuş
Çok iddialısın millet sana yiyecekmiş gibi bakar artık
Giydim ve kimse bakmadı açıkçası
Bu bakmayacaklari anlamına gelmez açıkçası
Siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz
@Croyz1n26 Bu ne şimdi laf mı sokalım birbirimize
@Croyz1n26 Merak etme sana bakmam ben
Sen bana bakamazsın zaten
Nerede kıyafete kısıtlayan erkek varsa en çok onlar bakıyor
Kız yazmış kiöse bakmadı diye zaten
Bi senin gibiler böyle düşünüyor
Arap
@Croyz1n26 Sen kimsin ki sana bakayım benimlen değil elimlen konuş
@Croyz1n26 Tamam en Türk sensin
Bence kırmızı daha güzel herhalde boyun biraz kısa senin
Evet
Kırmızıda kullandigin dolgulu sütyen çok yapay çok çiğ duruyor
İnandırmak değil amacım fakat göğüslerini küçültme ameliyatı olmuş birisi olarak dolgulu kullanmıyorum ve küçük olsun aşırı isterdim. Yinede yorumunuz için teşekkür ederim
İri göğüs sevmem zaten küçük göğüs daha estetik bence ince bele yakışıyor
Kesinlikle öyle. Bende nefret ettiğim ve taşıması inanılmaz zor olduğu için küçülttüm ama maalesef bu kadar küçüldü. Bide dar giyince daha belli oluyor sanırım
Teşekkür ederim güzel görüşleriniz için. Bende sporcuyum. Ama birini hayatıma almayı pek düşünmüyorum ki
Belime ince diyen ilk insanız dhdhdh
Siyah güzel duruyor ama bunlar arasında aşırı güzel değil ikiside
Biliyorum teşekkür ederim
Niçin
Bende bir şey sormak istiyorum
Bu üniversite kıyafeti değil de pavyon kıyafeti sen bilirsin
Yok artık.
Var artık
Yurtdışına biraz çıkında oradaki kadınların ne kadar sade, dikkat çekme çabasında olmadıklarını biraz görün
Çokta umrumda
Bi kıza bi şey olsa o saatte ne işi varmış tayfasısınız. Dikkate alınmaz
Ulan olayı kendi içinde çevirdiğin şeye bak hahahah🤣 Harbi ezberesin izlediğin şema ve sonuç bile ezbere bu kadar mı olur ya🤣 Yaz sen yaz komik oluyo gülüyorum🤣🤣🤣🤣
Neymiş pavyon kıyafetiymiş hangi şehirde yaşıyorsun sen konya falan mı
Amaaan 30 una gelmişten ne beklenir
Canım benim🤣🤣🤣🤣sen de çocuksun ya da ergensin galiba. Aynı lacivert değil o kadar yazdıklarım beynine girmeyip geri dönmüşki anlasan bunları demezsin ve aynı b... Laciverti olarak görmeyip ayrımı anlarsın🤣İtü mezunuyum canım ben İstanbul'da yaşıyorum çok fazla şey gördüm🤣o yüzden anlamadığını gördükçe gülmemin nedeni o🤣
Hangi yılın itüsü bu 500 yıl öncenin itüsü mü
Bırak aw normal bi kıyafete pavyon kıyafeti diyorsun birde istanbuldasın ayneeen kanka. İstanbul'da 10 kızın en az 4 ü 5 i böyle zaten. Sen pavyon kıyafeti görmemiş gibi pavyon kıyafeti diyorsun
500 yıl önceki itü mü dalgana evet canım diyip dalga geçtim ama bi kuruluş yılına bak genel kültürün olur malum önemli bi üni
Yarın devam edelim bayağı güzel güldüm çünkü😆🤣
Hadi yattım ben. Maalesef senin gibilere senin anlayacağın dilde cümleler kurmak zorunda kalıyorum ama yapacak bişey yok bundan anlıyosunuz
Türkiyenin kuruluşu 100 yıl oldu zaten ironi yapıyorum aw
Siyah daha seksi kirmizi ise asil duruyor
Ben birinciyi daha çok beğendim.
İkisine giy şaşırt herkesi
Yarın siyah sonraki gün kırmızı
birincisini giy
Siyah iyi. Ama kırmızı da iyi.
Niye göğüs ameliyatı oldun benimde baya küçük düz 😑
Çünkü aşırı büyüktü ve taşıyamıyorum bir süre sonra
Tahta göğüs kilo alınca gelisir mi üst bölgem zayıf 🙁
Doktor bana göğüsün hep aynı kaldığını söylemişti yani ben sporcu olmama rağmen eritemedim sanmıyorum kilo alınarak büyüyeceğini 😐
Ama ucu var sonuçta etrafı yağ yok üst bölgem zayıf
Göğüsün içerisi yağ ile değil hücre ile doludur. Bu da çok bilinmiyor ama o yüzden insanlar gögüs büyütme oluyor. Yağ olsaydı doktorlar içeri yağ koyardı ama biliyorsun ki silikon koyuyorlar
Üniversiteye değil de gece klubune git bu kıyafetle
Kırmızının boyun kısmında o şey olmasa çok güzel siyahlının da göbekteki açıklığı çirkin duruyo
Ikisi de cok yakismis ama kirmizi olani daha cok begendim :) altina ne giyeceksin?
Siyah pantolon
Hmm guzelmis :) digerini ne zaman giyeceksin peki?
Siyaj
Tamamdır teşekkür ederim
Kırmızı
Teşekkür ederim
Boy
163
Alta da tayt. İyi kombin
O tayt ile gitmeyeceğim
Siyh temiz tayt
Siyah olan daha iyii
Teşekkür ederim
Siyah olanı
Teşekkür ederimm
Rica ederim
Ne yani siz okula pijamayla gitmiyor musunuz? Bu yaşama sevinci nereden geliyor
Akrep burcuyuz ayol dhdhdh
Bebişş bu arada kesinlikle kırmızı
Teşekkür ederim aşkımm sonundo senin gibi önyargısız insan yorumuna hasret kaldım
Okumaya gitmiyor musunuz
Uff bu sen misin peki 🥰🌹
Evet de neden
Bu biraz abartyttıylı değil mi.. kırmızı Dicem oda ğöğüsleryni bayya brylli ediyor
siyah daha hoş hemde daha zayıf göstermş
Kız bu neeeeğğ. İkisi de no
🥲🥲🥺
En senin içine en çok hagisi siniyorsa onu giy
Kız karar veremedim 😅