Tamamen görmek daha doğru bir karar vermeme yardımcı olacağı gibi..
Şimdilik kırmızı desem daha doğru gibi geliyor.
Siyahın modeline ısınamadım pek.
Ama..
Alternatifler varsa başka..
Onları da değerlerdir derim.17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılKırımzııyı giydim
Soran+1 yılSiyah kot giydim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKırmızı kombin daha çok yakışmış fiziğine. Bu arada söylemezsem içimde kalır. Fiziğin gerçekten çok hoş. İnce, zarif ve kıvrımlısın. İncecik belin var. Göğüslerde dikkat çekici. Spor yapıyor musun, boy ve kilo kaç senin? :)
113 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum. Kickboks ile uğraşıyorum. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılHarika, bu arada boy ve kilo kaç senin. Merak ettim :)
Soran+1 yıl163 47
Cevap sahibi+1 yılWow minicik minyon manken gibisin harika. Cay bardağı gibisin ince belli. Gercekten harika olculerin var. Beni gorsen şok olursun. Senin 3 katınım :)
Bende ağırlık çalışiyorum spor olarak bodybuilding yapıyorum
Soran+1 yılAhah olabilir valla ama genelde bana kısa demezler yani çok kısa durmuyorum neden bilmiyorum. Ayrıca tebrik ederim. Spor yapan erkekler her zaman daha önde olur benim için. Güç hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım. Profil fotomdan bakabilirsin. Benimde boy 1.93 - kilo 116
Cüsse, omuz ve kollar nasıl sence? Kollar 57 cm
Soran+1 yılGüzel duruyor tebrik ederim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Ağırlık kaldırırken uzun bench press demirinin sağ ucuna 90 kilo, sol ucuna 90 kilo takıyorum. Toplam 180 kilo kaldırıyorum. Sen 47 kilosun, yani senden 4 tane kaldırıyorum :)
Soran+1 yılAhaha evet böyle yazınca komik oldu
Cevap sahibi+1 yılŞöyle diyeyim, seni tek kolumla, poponla bacaklarının birleştiği yerden tutup kolumun üstüne oturtup havaya kaldırırım, dışarda böyle havada gezdiririm. Seni yürütmeye bile kıyamam. Prenses gibi tahtta oturursun :)
Cevap sahibi+1 yılBu arada söylemezsem içimde kalır. Göğüslerin çok güzel duruyor, çok dikkatimi çekti :)
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın? Sana önemli bir şey soracaktım
Cevap sahibi+1 yılSes cıkmadı senden hala bekliyorum seni :)
+1 yılAdam akıllı bir şeyler giy bence bu ne böyle her yerin açık. Hiç yakışmamış asil ve zor biri ol. Sen öyle kolay sana ulaşabilmelerine müsaade etme.
24 Yorumla
Soran+1 yılYalnız insanların anlamadığı birsey var. Altta da söyledim. Hayatımda yalnızca 1 kez sevgilim oldu ve ben erkeklerle muhatap olmadığım için hukuk kazandım. şu an giyim tarzından basit yakıştırması yapmak çok zorbalayıcı
- +1 yıl
Kesinlikle yanlış anlamanı istemedim ama psikolojide bir kutu ne kadar kapalıysa o kadar kendini merak ettirir ve değeri o kadar artar diye bir şey var. O yüzden bir telefon bile kılıfını ekran koruyucusunu taktığımızda onu korumak ve değerini arttırmak için yaparız değil mi? Her neyse bu konuda zaten seni elestiremem sadece sana tavsiyem açık bir bayan olsan bile biraz daha değerini arttıracak uygun güzel elbiseler giymen. Karar senin zaten.
Soran+1 yılGayet güzel bir cümle yazmışsınız ve bu da beni etkiledi açıkçası. Uygulayacağım. İnadıma gittikleri için daha da açılacaktım ama sizin dediğiniz beni etkiledi. Dikkate alacağım
- +1 yıl
Sana hayatında ömür boyu mutluluk nasip etsin Allah inşallah. Hiçbir zaman rahatsız olacağın bakışlara maruz kalma inşallah.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u +1 yılbirincisini giy
10 Yorumla Böyle gitsen daha iyi
92 Yorumla- +1 yıl
hahahahaa bu iyiydi 😅😅😂
- +1 yıl
😂😂
- Moda & Stil konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de ayrı ayrı güzel sağlıklı mutlu günlerde kullanmanı dilerim fikirime gelirsek siyah derim kırmızı da güzel ama siyah ayrı güzel olmuş bence
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim daha iyisi sizin olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim hanımefendi sağolun 🙏
+1 yılBence kırmızı seni seksi gösteriyor. Tüm gözler üstünde olur. Onu giy altına da kısa short tayt tamam 👍😉
12 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim arkadaş
Vence ikisi de güzel. Altına ne giyeceğin de önemli
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻❤️
+1 yılnormalde siyah rengi daha çok severim ama kırmızı daha iyi durmuş
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir gün siyah olanı bir gün kırmızı olanı giyin ikisini de giyinmiş olursun siyah daha asil duruyor
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
+1 yılYavrum defileye mi çıkcan, derse mi 😃 Bir garipsiniz vallaha ya 😃 Giy işte ne giyorsan da dersine çalış geç 😃
34 Yorumla
Soran+1 yılYaa deme öyle. İnsanlar öyle bir geliyor ki bu bişey değil
- +1 yıl
N'abam yani 😃 Yarıştıralım mı kendimizi. Sınav sistemi olmuş beygir yarışı gibi. Bir de burada mı yarıştıralım kendimizi. 😃 Hangimiz daha güzelse.. 😃 Hangimiz daha zekise.. 😃 Hangimiz daha bir cafcaflı ise.. 😃 Aman bırak boş ver ya. Slak hepsi zaten. Beş kuruş para kazanamayacak beyne sahipler 😃 Çok gördük hepsini 😃 Bir cacık olmaz hiç birinden. Takma çalış geç, kazan ez 😃
Soran+1 yılAhaha doğru 😂
- +1 yıl
@atmenistoner abi öldüm gülmekten 😆🤣ben yeni üniversiteye gidicem tavsiye ver bakim djdj
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgi çekmek için kurmızıyı, yakışsın diyosan siyahı
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKararın hangşsi
Cevap sahibi+1 yılBaşım jadar da gögüs var😂
Soran+1 yılYaa deme öyle küçültme ameliyatı oldum ben
Cevap sahibi+1 yılBu küçülmüş haliyse orjinalini düşünemiyorum😂😂😂
Soran+1 yılAyıp ayıp
Cevap sahibi+1 yılAyıp değil bğyük🤣topatan kavunu gibş mübarek🤣hey maşşallah
+1 yılBen açık konuşurum madem ki benim fikrimi soruyorsun. Bu iki kombin aşırı varoş, hiç hoş değil hiç beğenmedim. Tavsiyem başka kombin yapman.
22 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir. Teşekkür ederim eleştirin için. Dikkate alacağım
- +1 yıl
Rica ederim 🥰
İkisi de çok yakışmış bebiş 😘 ama siyah daha güzel sade ve şık. kırmızı renk yakışmış ama modeli beğenemedim
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzelim daha iyileri senin olsun 🙏🏻
+1 yılOkula giderken bunlar Ne alaka ne lahana turşusu
11 Yorumla
Soran+1 yılBu diğerleri yanında o kadar sade kalıyor ki
- Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraf sana aitse eğer ki zannetmiyorum siyah tabiki
118 Yorumla
Soran+1 yılAhaha şaka mısınız. Bana ait olduğu için yüzümü kırptım. Ama bunu iltifat olarak alıyorum teşekkürler
- +1 yıl
Sensen güzel zaten. Siyah yakışır sana ama diğer renge kulak asma
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim valla olmaz
Soran+1 yılNasıl olmaz yani ne olmaz anlamadım
- +1 yıl
Sen teşekkür etme ben edicem diyorum telefonu daha zeki birine verir misin
Soran+1 yılYa dhdhdhdhd şu an çok ezildim burada aniden beynim durdu deme öyle
- +1 yıl
Niye ezildin yorumlardan ötürü mu?
Soran+1 yılEvett bazıları sen değilsin bazıları da göğüsün dolgulu zart zurt yazmış. Oysaki daha yeni gögüs küçültme oldum. Sinirim bozuldu yani
- +1 yıl
Niye küçülttün? Dolgulu değil de destekli demeye çalışmıştır onlar 😂
Soran+1 yılÇünkü aşırı büyük ve taşıması zordu. Normalde 47 kiloyum. Eski gögüsüm genetik kaynaklı 90 dı
- +1 yıl
Adam döverdik onla iyi olurdu 😂
Soran+1 yılAma ayıp Yaa 😅😂 zaten travmam yapma 😅😂
- +1 yıl
Düşünsene sokakta birisi sana asıldı vay yavrum falan gibisinden laf attı gidip bi vuruyorsun memintoyla pert oluyo😂
Soran+1 yılMememe gerek yok zaten kickboks yapıyorum yumruğumu yerdi😂😂
- +1 yıl
Olmaz memeyle dövmen lazım 😂
Soran+1 yılYa bi git ya 😂
- +1 yıl
Ama öyle bi şey varmış senin memintolar da 😂
+1 yılKırmızıyı giy bence. Ayrıca bi köşeye gelsene sen :D
04 Yorumla- +1 yıl
Ya bi de birisi musallat oldu bana engellemişsin. Neden engelledi diyor a... k
Soran+1 yılMalın teki * * çünkü
- +1 yıl
Yanlış yere yazdın galiba.
- +1 yıl
He evet şimdi anladım.
Moda & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Ikisi arasında siyah daha iyi ama pek de güzel parçalar değil yeni bir şeyler al
02 Yorumla
Knk okumaya gidiyorsun böyle bir giyim mi olur biraz daha klasik giyinebilirsin
10 Yorumla
+1 yılBu üniversite kıyafeti değil de pavyon kıyafeti sen bilirsin
115 Yorumla- +1 yıl
Var artık
- +1 yıl
Yurtdışına biraz çıkında oradaki kadınların ne kadar sade, dikkat çekme çabasında olmadıklarını biraz görün
- +1 yıl
Ulan olayı kendi içinde çevirdiğin şeye bak hahahah🤣 Harbi ezberesin izlediğin şema ve sonuç bile ezbere bu kadar mı olur ya🤣 Yaz sen yaz komik oluyo gülüyorum🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Canım benim🤣🤣🤣🤣sen de çocuksun ya da ergensin galiba. Aynı lacivert değil o kadar yazdıklarım beynine girmeyip geri dönmüşki anlasan bunları demezsin ve aynı b... Laciverti olarak görmeyip ayrımı anlarsın🤣İtü mezunuyum canım ben İstanbul'da yaşıyorum çok fazla şey gördüm🤣o yüzden anlamadığını gördükçe gülmemin nedeni o🤣
- +1 yıl
500 yıl önceki itü mü dalgana evet canım diyip dalga geçtim ama bi kuruluş yılına bak genel kültürün olur malum önemli bi üni
- +1 yıl
Yarın devam edelim bayağı güzel güldüm çünkü😆🤣
- +1 yıl
Hadi yattım ben. Maalesef senin gibilere senin anlayacağın dilde cümleler kurmak zorunda kalıyorum ama yapacak bişey yok bundan anlıyosunuz
+1 yılArkadaş kafam almıyor. Ben mi okul okumadım siz mi çok zeki, çok rahatsınız?
Kafamı dersten kaldıramıyordum millet kombinini soruyor.
Ilginç çok ilginç...
Bu arada ikisi de güzel. Buna kötü demek beyaza siyah demektir.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Fakat artık günümüz böyle. Ben onların yanında çok basit giyim kalıyorum
- +1 yıl
:) teşekkür ederim. iyi geceler
Gizli Üye(25-29)+1 yılKırmızı daha iyi duruyor en azından belli oluyor memişler
10 YorumlaSiyah daha güzel bence
22 Yorumla
+1 yılÜniversiteye değil de gece klubune git bu kıyafetle
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKırmızı da neden daha büyük durmus ki acaba kirmizi tehlikeli. 😂
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 355 cevap paylaştı. Yalnız insanlar oraya okumaya gidiyor, Defileye değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam bir başkent kombini nerde görsem tanırım bu kombini bence yani hangisi olur bilmem ama sabahı partide bulmazsan kendini iyi🙋♂️🤣
08 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama hacettepe
Cevap sahibi+1 yılFarketmez tam bir Ankara kombini üniversite kombini o yüzden dedim sanırım burada okuyorsunuz
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHmm başarılar gizli sormussınız
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek kendiniz için en iyisi olsun
Soran+1 yılSizin için de öyle 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim hemşerim her zaman 🙋♂️🤲
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyah daha iyi. Ama kirmizida goguslerini tam olarak ortaya cikarmis. Fena fizigin var. Bildigin erekte oldum sana bakinca.
09 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi dalga mı geçiyorsunuz anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYok ya. Gercekten. Niye dalga geceyim
Soran+1 yılFiziğim için söylediğiniz şeylerden dolayı teşekkür ederiz
Cevap sahibi+1 yılDr falan misin. ya da hemsire. Niyeyse o mejani hastane olarak algiladim
Cevap sahibi+1 yılEderiz derken kac kisi 😂
Soran+1 yılEderim yazacaktım
Soran+1 yılDoktor da değilim hemşire de. Hukuk okuyorum
Cevap sahibi+1 yılOo cok guzel. Hangi sehirdesin
Soran+1 yılAnkara
- Moda & Stil konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılSiyah çok yakışmış üstüne
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim hangisini giydiğini görmek isterdim
+1 yılKırmızı daha güzel durmuş
111 Yorumla
- +1 yıl
Bence soya diyenler ne fizikten anlıyor ne de gösterişden
Soran+1 yılHerkesin görüşü farklıdır ama ondan
- +1 yıl
Bence ne kadar görüş farklı olsa da siyah fiziğini söndürmüş ve kırmızı fiziğini toplamış güzel olmuş
Soran+1 yılSanırım haklısınız dikkate alacağım
- +1 yıl
Güzel fiziğin var boşa heder etme derim
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl23 yaşındayım
- +1 yıl
Bir şey sorabilir miyim
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
orada misiniz
+1 yılSiyah daha asil duruyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünmüştüm teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜniversiteyemi gidiyorsunuz Bara mı? Siyahı seçerdim ama.
224 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz kızlar için aynı şey
- +1 yıl
Bu tarz kızları yakından tanırım ne kadar kendimiz için deselerde kendileri için böyle giyinmiyolar erkeklerin dikkatini çekmeye çalışıyolar😆o yüzden üniversite onların için daha farklı bi yer ego tatmini yapıyolar işte. Normal düzgün uyumlu giyinen kızlar ya da düzgün olan erkekler genelde gülüyolar bunlara... Çünkü neden göbek dekoltesi hani ne alaka filan deniliyo haklılar😆
- +1 yıl
Düzgün olmayan erkekler de gülüyo ama arkalarından tabi ona da çok şahit oldum. yüzlerine gelince yvş. k hareketler sergiliyolar belki s. erim diye
- +1 yıl
Hemen hemen herkes farkında aslında kendileri de farkında ama kabullenmek istemiyorlar. Zaten şu kendimiz için giyiniyoruz diyenlere gerçekten inananlar var sa da üzücü bir şey ya. Madem kendin için giyiniyorsun evinde böyle giyinsene
- +1 yıl
Evde giyimek zaten normal de, Kendileri için giyiyolarsa yine erkeklerin "s*xy kriterine" göre giyinip kendilerini güzel buluyolar. Kendi bilinçaltlarından, dayatılanlardan da habersizler. Ama zaten her türlü dikkat çekmek için giyiyolar kendileri için giyinen yok o yalan yani.
- +1 yıl
Demek istediğim evde böyle giyinmiyorlar eşofman falandır. Gerçek amaç ego tatmini, diğer kızlara hava atmak ve hangi amaçla olursa olsun erkek bulmak, ŞAŞMAZ
Cevap sahibi+1 yılNe giydikleri umrumda değil, fakat şaşırdım, Üniversite kıyafeti için biraz fazla açık. Görgüsüzlük gibi bir şey benim için. İsterse çıplak gitsin.
- +1 yıl
Benim de umrumda değil zaten. Olay yalan söylemeleri istediklerini gitsinler yani banane. Ama şaşırma bence çünkü çok var. Benim evimin aşağısında iki üniversite var böyleleri var, hatta yaz geliyor dolup taşar 😂
Cevap sahibi+1 yıl@NickBırakmadınız Avrupada Üniversitelerde böyle giyinmiyorlar :-) Bunlar Amerika College özeniyorlar bence.
- +1 yıl
Evet... Ya yurtdışında yaşadım oradaki kadınlar o kadar sade normal giyiyolarki... "Gerek yok" kafasındalar... Bizimkilerde dikkat çekme takıntısı var
- +1 yıl
Avrupa konusuna ben de katılıyorum. Ben yaklaşık bir buçuk senedir otelde çalışıyorum. Buraya gelenlerin %80 i yabancıdır. İnan bizimkiler daha açık giyiniyor. Ben hatta crop tayt, mini etek giyeni bile çok nadir gördüm diyebilirim 😂
- +1 yıl
canım canım başka bişey değil😂😂
- +1 yıl
S. lklar s. lak dedim çevirmil ks🤣
- +1 yıl
Uygulama bizden kibar olmamızı istiyor. Yoksa bana canım dediğinizi düşünmedim zaten 😂
- +1 yıl
Yok derim canım sorun olmaz😂
- +1 yıl
Yaa cidden canın mıyım
- +1 yıl
Eveeeeet🤣
- +1 yıl
Yaaa o zaman sen de benim şapşiğimsin 😅
- +1 yıl
Yaşasın🥰
- +1 yıl
Wuhuu yeni flörtüm oldu
- +1 yıl
🥰🥰🥰🥰🥰
- +1 yıl
😍😍😍😍😍
Cevap sahibi+1 yıl@Dünyadışı0987 Evet maalesef bende görmedim, hepsi Kot Pantolon ve Buluzla.. Bu Bar kiyafeti gibi 😅
- +1 yıl
Ayyy dimiii😅😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜniversiteye mi gidiyon pavyona mi bu ne Allah’a aşkina ya
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyorumlari okudum ben onlarin yaninda böyle çok kapali kaliyom felan demişsin onlar ne giyiyor ki?
Soran+1 yılStraplez, mini etek, mini elbise, bazıları sadece bralet vs
Cevap sahibi+1 yılOha okulun geneli mi böyle peki anlamadim hacettepede değil misin
Cevap sahibi+1 yılOha bralet sütyen değil mi aw😅😅 çüş södmşsdşd verici tip mi onlar
Soran+1 yılAslında hiçbiri verici falan değil. Bizim geri**zekalı toplum öyle kodluyor. Hepsi dersine odaklı. Yarısı tıpçı. Okulun geneli değil hepsi böyle
Cevap sahibi+1 yılİyide kardeşim insanin içini bilemezsin yani kusura bakmada tipçi olmasi bir şeyi değiştirmiyor bak tipçi olmuş ama nerde ne giyileceğini bilmiyoru okula sütyen mi giyilir aw akil var mantik var kimsenin içini bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılAyrica okula mini etek o saydiklarindan giyenler genelde erkekler için giyiyor ön yargida olabilir ama bu tipler hep böyle tipçi olmasi da bi şeyi değiştirmiyor daha nerde ne giyleceğini bilmiyor
Soran+1 yılAşkım nerde ne giyilmesi önemli değil ki yani bu Erzurum ya da doğu illeri değil ki dikkat çeksin. Hacettepe yani herkes birbirinin aynısı olduğu için kimse dönüp bakmıyor bile
Cevap sahibi+1 yılİçlerini nerden biliyorsun kimsenin içini bilemezsin
Soran+1 yılÇoğu ile konusuyorum. Ve öyle gözükenlerden birisi de benim ya hani o yüzden
Cevap sahibi+1 yılOk
+1 yılsiyah olan daha iyi kırmızı kötü görmüş basit Durmuş
10 Yorumla
+1 yılÖzel bir günse siyah olanı giy özel vir gün değilse pek kafa yorma
10 Yorumla
+1 yılTişört ortadan yırtılmış haberin olsun ve bu arada biraz çekmiş galiba yıkanırken
10 Yorumla
+1 yılBu kombini her yerde tanırım, erkekleri etkilemeye çalışan bir dişi genelde partilere katılıp erkeklerle sabahlar, erkeksiz yaşayamazlar
26 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik ve ön yargılısınız dhdhdhd ailemle yaşıyorum partilere katılacak vaktim yok hukuk okumak..
- +1 yıl
Fırsat olmadığı için böylesin en azından dürüstsün, ben yanılmam 😀
Soran+1 yılYok be valla sorsan kaç tane sevgilin oldu diye 1 tane yeminle. Hiç işim gücüm olmaz alkol kokusundan bile tiksinirim. Bazen insanlar dış görünüşüne aykırı olabilir. Gerçi beni gören sigara içiyor de sanır o yönden haklısınız 😅 ama alışığım sıkıntı yok
- +1 yıl
Demek masum yağsız bir çıtırla karşı karşıyayız
Soran+1 yılİlk yargınıza göre şimdi böyle demeniz üzücü
- +1 yıl
Her yanlışın bir dönüşü vardır yavrum önemli olan farkına varmak üzücü olmamalıydı
Gizli Üye(25-29)+1 yılkırmızılı da göğüslerin daha dikmiş daha güzel durmuş
00 Yorumla
+1 yılÇok iddialısın millet sana yiyecekmiş gibi bakar artık
012 Yorumla
Soran+1 yılGiydim ve kimse bakmadı açıkçası
- +1 yıl
Bu bakmayacaklari anlamına gelmez açıkçası
- +1 yıl
@Croyz1n26 Bu ne şimdi laf mı sokalım birbirimize
- +1 yıl
@Croyz1n26 Merak etme sana bakmam ben
- +1 yıl
@Croyz1n26 Sen kimsin ki sana bakayım benimlen değil elimlen konuş
- +1 yıl
@Croyz1n26 Tamam en Türk sensin
+1 yılBence kırmızı daha güzel herhalde boyun biraz kısa senin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılKırmızıda kullandigin dolgulu sütyen çok yapay çok çiğ duruyor
05 Yorumla
Soran+1 yılİnandırmak değil amacım fakat göğüslerini küçültme ameliyatı olmuş birisi olarak dolgulu kullanmıyorum ve küçük olsun aşırı isterdim. Yinede yorumunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
İri göğüs sevmem zaten küçük göğüs daha estetik bence ince bele yakışıyor
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Bende nefret ettiğim ve taşıması inanılmaz zor olduğu için küçülttüm ama maalesef bu kadar küçüldü. Bide dar giyince daha belli oluyor sanırım
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel görüşleriniz için. Bende sporcuyum. Ama birini hayatıma almayı pek düşünmüyorum ki
Soran+1 yılBelime ince diyen ilk insanız dhdhdh
+1 yılSiyah güzel duruyor ama bunlar arasında aşırı güzel değil ikiside
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum teşekkür ederim
Soran+1 yılNiçin
- +1 yıl
Bende bir şey sormak istiyorum
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiyah daha seksi kirmizi ise asil duruyor
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen birinciyi daha çok beğendim.
10 Yorumla
+1 yılİkisine giy şaşırt herkesi
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılYarın siyah sonraki gün kırmızı
10 Yorumla Ortadakini giy
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSiyah iyi. Ama kırmızı da iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye göğüs ameliyatı oldun benimde baya küçük düz 😑
25 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü aşırı büyüktü ve taşıyamıyorum bir süre sonra
Cevap sahibi+1 yılTahta göğüs kilo alınca gelisir mi üst bölgem zayıf 🙁
Soran+1 yılDoktor bana göğüsün hep aynı kaldığını söylemişti yani ben sporcu olmama rağmen eritemedim sanmıyorum kilo alınarak büyüyeceğini 😐
Cevap sahibi+1 yılAma ucu var sonuçta etrafı yağ yok üst bölgem zayıf
Soran+1 yılGöğüsün içerisi yağ ile değil hücre ile doludur. Bu da çok bilinmiyor ama o yüzden insanlar gögüs büyütme oluyor. Yağ olsaydı doktorlar içeri yağ koyardı ama biliyorsun ki silikon koyuyorlar
Kırmızının boyun kısmında o şey olmasa çok güzel siyahlının da göbekteki açıklığı çirkin duruyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkisi de cok yakismis ama kirmizi olani daha cok begendim :) altina ne giyeceksin?
02 Yorumla
Soran+1 yılSiyah pantolon
Cevap sahibi+1 yılHmm guzelmis :) digerini ne zaman giyeceksin peki?
Siyaj
11 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılKırmızı
16 Yorumla
- +1 yıl
Boy
Soran+1 yıl163
- +1 yıl
Alta da tayt. İyi kombin
Soran+1 yılO tayt ile gitmeyeceğim
- +1 yıl
Siyh temiz tayt
+1 yılSiyah olan daha iyii
11 Yorumla
+1 yılSiyah olanı
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe yani siz okula pijamayla gitmiyor musunuz? Bu yaşama sevinci nereden geliyor
13 Yorumla
Soran+1 yılAkrep burcuyuz ayol dhdhdh
Cevap sahibi+1 yılBebişş bu arada kesinlikle kırmızı
Soran+1 yılTeşekkür ederim aşkımm sonundo senin gibi önyargısız insan yorumuna hasret kaldım
Okumaya gitmiyor musunuz
20 Yorumla
+1 yılUff bu sen misin peki 🥰🌹
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet de neden
- +1 yıl
Bu biraz abartyttıylı değil mi.. kırmızı Dicem oda ğöğüsleryni bayya brylli ediyor
siyah daha hoş hemde daha zayıf göstermş
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKız bu neeeeğğ. İkisi de no
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲🥺
- Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılEn senin içine en çok hagisi siniyorsa onu giy
01 Yorumla
Soran+1 yılKız karar veremedim 😅
foto senin mi? seninse alttaki
02 Yorumla
İkiside güzel hangisi içine sindiyse
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri