arkamı örtmeyen bir t-shirtle birlikte giysem bu pantolonu, komik mi durur?
https://i.hizliresim.com/12D80Y.png
https://i.hizliresim.com/12D80Y.png
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aga - Bu E. K. K. Nedir ula¿
Maraba - Evde Kalmiş Kızzlar ağam
Aga - Eee ne oliyyki bu E. K. K şimdi¿
Maraba - Agam kızlar zıvanadan çıhmiş, azmişler bunlar ağam
Aga - Dünyanın çivisi çıhmiş lov..
Maraba - Ama agaya beleştir ha, agam iştiymisin alak bir tene... 😉😂😁😀😆
alelade bir döt işte
fghjkgflgl
bilemem ne gördüysem onu söyledim :>) iyi geceler.
Hayatında sanki ilk kez kot giyiyorsun şimdimi sorma gereği duydun.
Git evde birisine sor arkadasina yolla.
Amaç belli...
Tatlim götünu paylaşarak ne elde etmeye calisiyosun g*t sonucta
ne elde etmeye calistigi ortada:)
hı hı g*t evet
Cevap
213Cevap
@FreezoN @Rusasigi @themarmarasea Szie gelsin espiri :D
img.webme.com/.../armut.jpg
kötüsün :(
ı ıh bir muhabbetimiz yokta yinede kötüsün :D
öylesin öylesinn :'((
hahahah yalnız bunların bir yanağı benim 4 yanağıma eş. benimki güçcükk :D
Pantolon tam oturmamis birde cok kalin kumasi var gibi birde en kotusu cepleri cok buyuk yani seni yolda gorsem masturbasyon yapacak kadar aklimda kalmazsin. birde esofman giyip foto koysana acaba sorun pantolondami sendemi anlayalim
benimde bana bakıp 31 çeksinler diye bir derdim yok zaten :I
Tam ısırmalık.
https://i.hizliresim.com/n5LEY5.jpg
senin amacın pantolun değil g*tünü göstermek. onu aldığında anana ve aynalara sorabilirdin kendini ve bakabilirdin. benden böyleleri uzak dursun. ama kıpırdama seni şimdi meşhur edecem bir yerlerde.
komik duracağını sanmıyorum ama dikkat çekici olacağı kesin. keskin bakışlardan , tüm gözlerin üstünde olmasından rahatsız olmazsan iyi seçim iyi kombin giy derim...
Pantalon Kotçu musadan sanırım popo güzel de kotu bedeninin şekline gore olanını al uzerine oturmamış :D
ahahah kotçu musa :D daha ne kadar oturabilir ki üzerime
yoo öyle ahımşahım bir tip değilimde kotçu musadan giyinme tavsiyeni dikkate alıcam teşekkürlerr :D
fghjkg nam salıcam tüm dünyaya seni dinlersem demek :D
ülkede kadınlara sözlü taciz ve fiziksel tacizde bulunan kamerayla orasını burasını çeken sapış p. i lerle kaynıyor senin bu yaptığına bak, adam gibi adam bir kardeşim ya da sevgilin vardır onların sağlığını düşünde giyimine dikkat et
yoo çok dikkat ediyorum zaten kalçamı örten bir üst giyicem
ben fakeim? öyle mi? hıı tamam
üşenmemiş götüme shop yapmış ya bir an kendininkini çekip koydun sandım :D
teşekkür :D
Meydane çıkmış accik :D
evet sanki daha ortaya çıkmış gibi :D
Şimdi gece gece daha güzel bişey giyip oyle bir foto çok iyi olurdu hıı :D
olduuu :D
Uuu Süpersinnnn :)
domalıyımda ister misin :D
Mmmmmmm şey sen bilirsin :)
Kararı sana birakmakla hata ettiğimi anlamıştım zaten domal uleynnn binicem üstüne vurucam kirbaci :D :D
Yağ oranınız yüksek, spor salonuna gitmenizi tavsiye ederim. Bayan fitness modelleri inceleyin. Sporla çok ideal kalçalara kavuşabilirsiniz.
91 beden. yağ oranım fazla mı yani çıplak görmeden nasıl bu kanıya varıyorsun ki ve ideal olan kalça nasıl olur link atar mısın?
20 Katrilyon organizmanın varolduğu beyni kullanmak yerine Poposunu kullanmayı tercih eden bir hatun daha...
@sametiedi adamsın :)
la soruyoruz di mi giyeyim mi çok mu çıkmış uygunsuz mu olur baabında soruyorum soruyu? bu mu poposunu kullanmak. hayvanlaşmasanız bi?
Poponu dönmüşsün kameraya bir güzel çekmişsin binlerce erkeğin olduğu bir mecraya popom çokmu çıkmış diye göndermişsin sonrada kalkıp bana hayvanlaşmaktan bahsediyosun
Samanyolu Tv yi aç biraz belgesel seyret dişi aslan erkek aslanın önünden geçerken poposunu kullanıyo dikkat çekmek için
İnsan Ya İnsan gibi yaşar ya da Hayvandan aşağıda yaşar...
Edep Bir kızın olmazsa olmazıdır...
Hoş poponu dönmüş resim çekmişsin sen gocunmuyorsan bana laf düşmez
Basit ve sıradan bir popo belki de kottan öyle duruyor bilemedim.
kot olmadanda basit ve sıradan da ben pantolon nasıl durmuş diye sordum
g*t kadar fark var ama ben o farkı ciddiye alıyorum. hayır o şekilde sormadım yazdığımı tekrardan oku :D
öyle ama öyle değil sen çok yanlış anlamışsın ve beni iğrenç bir şeyle suçluyorsun :c
popoda bir şey yok yakın çekim oldğunda iri duruyor aslında normal hem belde ince olduğu için son derece iyi. Yanlız kot güzel değil rengi falan itici..
Bu popoyla nasil insan icine cikicaksin. Bu soruyu sormamiş ol bence
neyi var ki :(
Fazlasi var eksigi yok
kendim çektim fotoğrafı kolumu arkaya uzatıp yakından olduğu için öyle gözüküyor 91 beden yoksa çok büyük değil
Yarın öbür gün evlenip çoluk çocuğa karışacaklar bide. Uçan kendinden be kızım kendini burada böyle sergilemen doğru mu. Kendinizi lekelemeyin bari Madem Allah korkusu yok. Bari içinize sindirmeyin
Sen o kadar iyi kalplisin ki... teşekkür ederim böyle düşüncen için
tam g*t çizgisine geldiğinde böyle yaşlı götü gibi duruyor neden. bedenini kaplamadığı için gözümde buruşuk bir böt belirdi
367234 defa söyledim:D fotoğraf çekerken belimi kırdım sağa doğru ondan kaynaklanıyor :)
hayır bence sen 60 yasındasın ve götünü bize kakalamaya çalışıyorsun :D hehe
tamamda niye ifşa ediyosun ki :D
dokunabilir miyim?
nasıl yani
Şirin olmuş yani normal bir kot normal bir popo :) Komik durmaz giy istediğini bence
taşakkürler
Vücudunuzda Olmasa Neyle Prim Yapacaksınız... yazık.
açıkta bir yerim mi var?
vücudunla prim yapmak ne demek ya çok çirkin bir itham bilmem farkında mısın? kırıcısın
sizin ilginizi çekip elime ne geçebilir ki kafa mı buluyosun benimle
gidiyor tabiki mutlu oluyorum ama soruyu sorma amacım bu değil şu an çok utandım sanki bir suç işlemişim gibi muamele ediyorsun
ya hiç yapmıyosun evet
anladım aslında çok tatlısın ya sağol düşünceli tavrın için ama sanal olduğu için herhangi bir zarar gelemez bana ve gerçekten art niyetli bir şekilde sormamıştım :))
Biraz daha egilip, kameraya yan acidan gosterseydin harika fikirler yurutebilirdim ama bu sekilde basbaya goot iste :)
Soru gercekten kot ise bir beden kucuk giy ya da bunu daralttir daha iyi gorunur tatlim :)
bugün öğleden sonra giymeyi planlıyordum bu kadar kısa sürede daraltamam
O zaman gotunu buyut :) asfjkasfjk :))
Naber guzel dotlu :)
şu grimsi kotlar var ya biraz da yüksek belli. onlardan al derim. ben kızlarda görünce feleğim dönüyor :D :D
ben erkeklerin feleğini döndürmek istemiyorum amaç niyet bu değil :D
gayette şık bir pantolon :D sonuçta bir taşla iki kuş :D
kotda bişey yok popon çok büyük bence zor sığmış popon kotun içine bu arada o kot pantolonu kaç kişinin yardımıyla giydin :)
91 beden. çok büyük değil hatta çok küçük bile sayılır yakından çektiğim için öyle gelmiş sana..
ben nadir giyiyorum genelde rahat bol pantolon giyerim yemine diyorum yıprandım ya çok rahatsız bu tip dar kotlar nasıl giyiyo millet bunları :D
bu kotla yolda yürürken arkanda ki popoya bakar çok dikkat çekiyor sakın kalabalık metrobüse otobüse binme :)
Yazık. Keske babana sorsaydın en azından o ićinde kötü düsünce olmadan doğru cevabı verirdi
Pantolonu cıkarıpta poz ver bence g. tun daha dikkat ceker...
Her gün sokakta yüzlercesini gördüğümüz alelade bir kot, alelade bir g. ö. t.
benım manıtanın kı okuz gıbı bunlar bana cok kucuk gelıyor uzun gıyme kısa gıy bıde derı ceket olursa kısa tamamdır.
önerin için teşekkürler
Bizene senin gö*ünden. Kaşarlığın lüzumu yok.
Hic te komik durmaz gayette güzel durmuş yakismış giy yani.. samimi söylüyorum.
yok ya giymicem şu gelen yorumlara bak. hayatta çıkamam dışarı böyle. teşekkürler cevabın için :)
ondan sonra vay efenim "herks neden gtme bkyo yaa. s. s".
benim o şekilde yakındığım hiç olmamıştır çok dikkat çekse giymem zaten
adam gibi cevap versen ona göre karar vericem
biraz daha ışıkta çekseymişindi pek bişey anlaşılmıyor :(
aşağıya bak. biri shoplamış resmi :D
hıhhh şimdi olmuş bak ama orjinal halini görmek vardı ;)
yuvarlak ve belinide kırmasını biliyorsun ;)
belimi kırdığımı nerden anladın pek anlaşılmıyor orda çünkü :D
:) anlarım ben, gayette başarılı hemde ;)
beli kırmanın başarısı mı olurmuş komutanımm :D
kesinlikle evet
komtanım ben sizin bu asker kıyafetlerinizden çok pis tahrik oluyorum o işi napçaz biz? :D
faydalı bir yorum yapsam ama sanırım burada olmas :D
niye üsturuplu bir şekilde izah edebilirsiniz komtanım:D
:D arkadaş ol bir tane asker ile, yanına ünüforması ile gelsin sende emeline ulaş ;)
ben seni istiyorum :D silahında var mı?
Eyvah ks ye konu mankeni olacaz sus kiz ;)
cevap versene :** silahın var mı
Evet var heralde yani
vayyss çok karizmatik :D
Teşekkürler ;) neyse yattim ben saat 5 e geliyor.
pişşt hani ışık altında yeni resim yokmu?
lütfen sadece sonuna takıl :D
ne alaka şimdi :D
oran orantı meselesi :D
abart abart biraz daha abartt :D
Bilindik klasik türk bombesi estetik açıdan sadece pantolon vs. giyildiğinde güzel :)
çıplakken güzel değil mi demek istiyorsun ne demek şimdi bu :D
Bunu nasil cektin cok merak ettim aynaya sirtinimi dondun yoksa telefonumu egdin hangisi? Ha bu arada guzelde degil
kolumu arkaya doğru uzattım o şekilde çektim. hayırdır sende mi çekiceksin kıçının resmini :D
çeksene bakıyım bir :D
gtüne güveniyosun madem buraya koy resmi :D
niye özele çağırıyosun ki hayırdırrrr :D
bir g*t resminin atılıp nasıl olduğunun sorulmadığı kalmıştı tebriklerr 👏
gt resmi değil pantolon resmi arasında fark var
bknz:G*t kıspetten çıkmışsa ya*rak Bağdat'tan gelir
Teşekkürler malzeme verdiğin icin boşalacak resim arıyordum go tun iyi geldi 😊 indirdim resmini artik kalktikca sprem sebebimsin 😁😁😁
Abi etrafta azcak malzeme mi bulamadın delimisin
bize ne senin götnddnnnnnnn yaaa aaaa çıldırmış bunlar:)
popon doldurmamış pantolonu büyükmü aldın :)
bu havada tshirt giyme zaten üşürsün.
dar bile geliyor zor girdim içine 36 bedeb. o şekilde potluk yapması fotoğrafı çekerken belimi kırmamdan kaynaklanıyor.. tshirt üzerine hırka giyecektim krem tonlarda :D
Güzel görünüyo bence giy.
sende bel gamzedimi varrr fiyuu
belli belirsizz. çok bariz şekilde gözükmüyor maalesef. benimde çok hoşuma gidiyor şu bel gamzesi:D
benmki çok belirgin bel gamzem var :)
kimin hoşuna gitmezki orası
su içerim gamzelerinden seniiin :D
gizlisinya ondan böylesin :D
olabilir :D
Niye en mahrem yerini halka açıyorsunuz ben anlamış değilim vesselâm
bende sonradan pişman oldum aslında ne gerek var diye de yaptım bir kere bir eşeklik :D
doğru tahmin:D
teşekkür ederim düşünceni paylaştığın için :)
yok ya bir daha işim olmazz :D
estağfurullah müsade sizin:D
tamam. hayırlı cumalar:D allah kabul edsin şimdiden. iyi uykularr :**
Dokunmadan bişe diemem bir sürtünmemiz lazım birbirimize :):):)
terbiyesiiissss :D
Bence beline oranla biraz pörtlemiş ama biraz gevşek sanki popon yayılmis gibi :)
evet ya banada öyle geldi acaba pantolon biraz küçük olduğu için mi öyle. çünkü normalde o şekilde durmuyo
O nasıl bir şekil ya. Spora git squad yap biraz bence
sporluk bir durum yok normal bir popo işte şeklinde ne varmış
Enlemesine gidiyorsun çok ömrü yok o kalçaların söyliyim spor yap :)
pantolon biraz küçük olduğu için yayvan gösteriyor sanırım popoyu. birde yakından çektiğim için öyle duruyor. yoksa normalde büyük değil.91 beden. sporluk bir durumda yok henüz bence
Tayt giyip çek bence birazda yandan daha saglikli görüş yapariz
şimdi üşeniyorum ya kalkamam yerimden hiç. zaten ben popomu değil pantolonun nasıl durduğunu sordum. giymiyorum pantolon falan ya lanet olsun çok moralimi bozdunuz ks erkekleri olarak :D
Tayt giy moralin düzelir :D
illa giydirteceksin bana o taytı fghfjk:D
Aynen giy lütfen onlar :D
ulen abazalara malzeme veriyosunya helal olsun valla.
açıkta bir yerim yok ki. senin kastettiğin gibi gözle bakan olmaz. soruma cevap alsam ben?
Uzun biseyler giy estetik durmuyo kanka...
ne açıdan estetik değil:(
Iyiki bir kotu yarim yaptik hemen eksilemissin :ddddd
ben eksilemedim ki al artı sana :p
Oha kizin gunahini aldim sorry :(
Kalçan sıkı olsa güzel dururdu fakat çok gevşek ve sarkık. Kesinlikle örtecek bir şey giy.
zaten sıkı 18 yaşındayım bu yaşta sarkık olur mu hiç popo saçmalama
Neresi sıkı ya yağ var baksana basenlerin çok etli, selülit gibi duruyor. Pantolon katlanmış da olabilir ama bilmiyorum eğer poponu güzel göstermek istiyorsan kalça kısmı çok dar pantolon giy. Skinny kotlar tavsiyemdir.
çıplak görsen böyle demezdin selülit ne arar daha 18 yaşındayım gencecik kızım çok etli değil yakından çektiğim için öyle duruyor 91 beden. küçük aslında.
ben daha bunu giymekte tereddüt ediyorum skinny giyemem herhalde
91 beden hiç de küçük değil gayet güzel. çıplakken çatlaksız ve selülitsizse sen taş diye tabir ettiğimiz sınıfa giriyorsun ve o kalçaya skinny yakışır yani mutlaka alış derim sana.
o kadar dar giyemem. utanırım
Saçmalama utanacak hiçbir şey yok. Fiziğin o pantolonlara o kadar müsait ki, asıl giymezsen hakkını verememiş olursun vücudunun. Bak şunlara bir yani hangisini giysen utanırsın mesela?
1. cdn.jeanswest.com.au/.../...y-jeans-mid-blue-b.jpg
2. www.redcarpet-fashionawards.com/.../...y-Jeans.jpg
3. www.s153035218.onlinehome.us/.../..._01_model2.jpg
4. www.s153035218.onlinehome.us/.../..._01_model2.jpg
hepsi dapdar bunların bildiğin tayt
hayır skinny kot. kot taytlar bunlar bak bunları giyemezsen anlarım çünkü direkt vücudun bir parçası oluyor kot taytlar.
1. buramoda.com/.../3KBKIPN08355-005-570x800.JPG
2.https://www.alpaylas.com/resim/kot-taytlar-3486.jpg
3. www.kizlarsitesi.com/.../...tayt-kot-modelleri.jpg
4. blog.giycem.com/.../anil-bayan-kot-tayt-9012.jpg
aralarında bir fark görmüyorum ikiside dar giyebileceğim türden değiller :)
2. attıklarım direkt vücuda yapışır ve hiçbir kalınlığı yoktur yani külotlu çorabın hafif kalın hali gibi düşün :) diğeri ise kot pantolondur ve sana çok yakışır ama dediğim gibi giyemem diyorsan ince taytlarla kalçayı kapatan tunikler giyebilirsin. 2. attıklarımı tercih edip kalçanı beyaz, şık blüzlerle kapat. öyle de harika olacaksın :)
yok ya bana göre değil :D
giyim işinde çalışmış biri olarak zahmet edip yardım etmeye çalıştım elimden geldiğince fakat kendince komiklik yapan birini eig seçmişsin. beni seç diye demedim sadece öyle boş bir cevabı seçmen komiğime gitti, iyi geceler.
komiklik yapmamış ki sadece çok samimi geldi cevabı bilsem trip atacağını seni seçerdim bebeğim küsme bana ağzını yerrim yerrr. iyi geceler :**
ya şebeklik yapma umrumda değil yani umrumda ama eig seçilmek için cevap vermedim bunu da bil. şimdi niye trip attın o zaman diceksin ama buna da cevap bulamadım neyse sevimli cevabınla yumuşattın tamam geçti bile *.*
Davincinin kasesini niye gosteriyorsun onu cozemedim
bence böle fotoğraflar atarak kaşarlığın lüzumu yok
yaa kotun nasıl durdugunu sormaksa amac neden önden degilde arkadan çekr bir insan
çünkü önden bir sorun yok
ben sorun olup olmadığını bilsem niye sorayım zaten beyfendi. anlamadım en son dediğinizi açıklarsanız sevinirim :D
adam gibi yazsaydın o zaman anlardım dürzüye bak ya :Dee başka ne diyim doğruyu söyledim işte yakın çekim olduğu içün :D
ya sen ne huysuz bir herifsin yerim seni ben :D
evliysen evlisin. benide kuma niyetine al. ikinci karın yap :D yerim ulan iştee :D
eminim karın bu kuma işini kabul etmiştir
Kotun bir artısı yok senin popo güzel ama onun artısı var
öyle mi:D teşekkürler
Acaba bizde organımızı pantolon üzerinden çekip sorsak ne tepki alırdık ki kaldırılmazsa
çok merak ediyorsan poponu çekip sor ben burada kalkıpta pantolon ağımı çekip pıtışım çok belli oluyo mu diye sormuyorum ki :I
yer var mı kaysana biraz uzanıyım bende yanına :D
uslu duracaksan geleyim?:D
fghjk o niye :D
beni önüne alıpta uyuyacak halin yok ya :D
demek istediğim beni önüne alma fırsatını elde ettiğinde benle yapacağın şey uyumak olmaz herhalde:D
özele gelde ayıklıyım seni diyosun?:D
ooo reddedildim. canın sağolsun. ben senin arkanda yatabilme ihtimalini sevdim :D
önüne geçmem oluverir:D
Hım minik kuru bir döt yok kötü değil tatlı durmuş minnak döt seni :/
Pantolonu sormuş kız ama herkes totosuna odaklanmış :D
pantolonun biraz sade durmuş götten kaynaklaniyo galiba ama neyse zevkler renkler tartisilmaz :)
belin çok güzel ama daha dar olmalıydı bence.. bu kotu giyeceksen uzun tunik giy derim.
ulan benm g*tüm nasıl diyememişsinde işte dolaylı yoldan anlatmışın bırak bunları be
niye çok mu zor g*tüm nasıl beğendiniz mi diye sormak. ne de olsa gizliyim böyle bir amacm olsa o şekilde sorardım :D yanılıyorsun
ya sımdı bırak kotun nası durduğunu açıkça doğruyu soyle azcık ortama neşe katayım ekşın yapayım dedin
senden mi çekinicem ulan öyle bir şey olsa açıkça mertçe söylerdim. hayır niyetim o değildi.
tamam sinirlenmene gerek yok benm aklıma gelen direk buydu yanı
sinirlenmedim ki niye gereksiz tripler yapayım :D
tamam anlaştık amaç sergilemek değil :) hem nası seviyorsun arkan belli olmasınmı olsunmu :)
dışarda çok dikkat çekmek istemem
bence bunun bişeyi yok gayet normal bişey daha neleri var seninki yanında bişe degil
Kot, biraz daha dar olsun. T-shirt giyilmez bu hava da, onun yerine daha havalı şeyler giy.
t-shirt üstünede hırka giyicektim çok hoşlar onunla ilgili bir sıkıntım yok. sadece pantolonun nasıl durduğuna karar veremedim. yarın giyicem kotu daraltma imkanım yok o yüzden
aslında güzel gayet şekilli güzel kıççın var. daha dar olan birr bden küçük olsaymış daha iyi olur muş
popo değil ama sırtın ince belin ve bel çukuruna bayıldım...
benim için mühim olan şu an popo ama :D üstüme bol bir şey giyicem bel ortaya çıkmıcak. kötü mü durmuş pantolon çok
pantolon biraz daha dar olsa süper olurmuş. kalça bel sırt be bel çukuru süper yaa.. boy kaç senin?
165 niye sordun
çok ideal bir fizik.. benim tarzımsın :)
teşekkürler :)
sevgilin vardır inşallah. eğer yoksa kahrolurum :)
sen niye kahroluyorsun ben kahrolurum asıl maalesef yok :D
benim kahrolma sebebim, hem sevgilin yok, hemde benim olma şansın yok :)
gizlidesin birde :)
aynı kalçaya sahip olduğumuz onlarca kadın var biri mulaka denk düşer sana:D
sadece kalça değil, ben ince bel ve bel çukuruna bayıldım...
belim ince değil aslında 64 beden :D
:))) ya benim gözler bozuk ya da senin matematik te sorun var :))
resime göre konuşalım.. ii bence iii :)))
ya ne kalça ne bel en önemlisi meme de neysee :D
iyide ben aslında meme hastası biriyim. ama resimde meme yok.. en az 85 C olmalı ama :)
evvet bencede öyle olmalı :D
tamam da seninkiler nasıl :) beyaz tenli olmalı bide..
benimkiler çok ufaklar abisii. 75 bedenler :D
75 c ise süperdir... senle gizliden çıkalım. konuşalım :)
75a
çok ufaklar ama eğer karın ve göbek yok ise göğüsler iri durur.. sarkık mı?
göbek yok dümdüz. yok ya 18 yaşındayım ne sarkıklığı :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q944222-gogus-gorunce-dayanamiyorum-bir-bayanda-ilk
bu soruya bir cevap yaz. ben bulurum seni :) gizliden çık. ben hemen yazarım sana :)
hayırlısı olsun o zaman.)
Arkadaş buraya kıçınızı başınızı niye atıyorsunuz yahuuu
kalcan cokda aman aman degil normal yani fakat kot biraz bol sana onu söyleyim
Yok bence sen bununla prim yapmaya dikkat çekmeye çalışıyosun ama bu dötle o top çok zor 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar