Senden efsane bir tarz yaratırdım sevgilim olsaydın. Hiç öyle tipsiz falan değilsin gayette bakıma ihtiuiyacı olan kokoş bir tipsin :) biraz para harcayıp tarzını bul sonra inan küx arabalardan inen zengin kızları gibi bir havan olacaktır. O potansiyeli gördüm ben sende. Sadece yardır, bakım yap kendine kıyafet makyaj vs. Ucuz makyaj yapma. Bak bir arkadaşım 2 gün önce 700 lira para verdi 5 parça makyaj şeysine :)) bu halinlede çok kötü değilsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen kendini beğenip sevmezsen, kimse seni beğenip sevmez... o yuzden sen kendiniş beğeniyor seviyorsan başkalarının düşünceleri pek onemli olmamalıdır.. kendine guvenin tam olsun yolda başın dik yürü sanki en guzel kız senmişsin gibi.. bunu hisset ama... gereksiz bir karmasanın icindesin cünkü... ıolabildiğince cabuk cık bu düşünceden...
015 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımda onca güzel kız varken ben görüyorken kendimi en güzel ilan edipte öyle yürüyemiyorum
Soran+1 yılSevgilim güzelliğe önem veren biri hala neden benimle birlikte anlamıyorum eninde sonunda bkrakmayacakmı
- +1 yıl
neden bıraksın ki, ya önce bir etrafına bak.. mankenler bile bakımla güzel oluyorlar... sen kendini beğenmezsen o seni hayatta beğenmez... kendine bakmalısın değişiklikler yapmalısın bu senin elinde... tamam cok guzel bir kız değilsin.. ama cirkinde değilsin bunu unutma.. yani bakımlı olursan cok daha güzel olabilirsin...
Soran+1 yılBakımsızmıyım? Bence bakımlıyım herşey yapıyorum
Soran+1 yılO dediklerin zaten cabası
Soran+1 yılArkadaşım o saydıkların dudaklar falan ikinci planda zaten onlar da güzel değil benim sorunum yan profil onı nasıl kapatıcam
Soran+1 yılSevgilimin yanında hep öyle gezememki. Benim tek problemim sevgilimin itici bulmaması
Soran+1 yılAma çok seviyorum.
Soran+1 yılYenisini buldugumda da aynı komplekse devam edicem
+1 yılAynı kompleks bir ara bende de vardı sevgilimle elele gezerken sürekli kizlar ona bakardi erkekler bana bakmazdı yanımda erkek olduğu için sinir olur kendi kendimi yerdim sonra bu durumu sevgilimle paylastım bana çok güzel bir konuşma yaptı takıntım geçti :)
05 Yorumla
SoranAma sen çirkin değilsindir
- +1 yıl
Canım benim sende çirkin değilsin bak kendini begeniyorsun ama yan profilden begenmiyorsun komplekse giriyosun bu da çok düşünmene sebep oluyor ayna fotoğraf falan onlara bakma sevgilin seni begeniyorsa onun gözünde en güzel sensin.
Soran+1 yılEvet de yan profil onemli değilmi?
- +1 yıl
ya yan profil güzel ön profil kötü olsaydı?
Soran+1 yılOda kötü olurdu işte. Her tarafı güzel olan kızlara bakıp iç geçirmekten ve sevgilimin beni bırakıp onlar gibilerine gitmesinden korkmaktan bıktım
+1 yılÇok saçma insanlar seni güzel bulduğu için mi sevgili olmasını istiyorsun. sevgilin sana değer verdiği için seviyordur senin oran eğri buran düzgün gibi bir düşünceye kapılmamıştır eğer kapılıyorsa bırak. gitsin vitrinine değil iklimine gelsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim hep sevsin istiyorum zaten bir gün itici bulmasın
- +1 yıl
Çirkinsin diye seni ilerde sevmeyecekse simdi bıraksın bence. ama bunlar bence senin kuruntun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
şükür et derim halinee. önden güzl falan ne ya güzelsen güzelsindir. takmaaa kendine güvenn olmalı her zaman bence senden bir tane daha yok üzmee kendini günahada girmee derimmm
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu ben dert etmiyorumki insanlar dert ettiriyor onlar takmasa bende takmam
Soran+1 yılHep değil ama bir isi demisti ve hep aklımda kalıyor bes sene once demislerdi hiç çıkmıyor bes senedir. komleksteyim
Sen kendine kusur buluyorsun sevgilin eşin seni ne kadar çok severse o kadar güzel gelirsin ona o kadar kusursuz olursun buda tatlı dille tatl8 huyla mümkün
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında adriana lima bile aldatıldı ama sonucta kadını milyonlar güzel buluyor beni sevdiğim aldatsa sanki ölürüm gibime geliyorum
- +1 yıl
Evet fiziksel olarak güzel bulunabilir eğer adamın başını agritiyorsa sırf dert tasa oluyorsa fiziksel güzelliğin hiçbir anlami kalmaz gülümsemesi bilr adamın sinirine dokunur önemli olan evet fiziki durumu boslamamak lazım ama nasıl hissettirdigindir arada bir pes oynasan mesela veya hoşuna gidecek bir parfümle yanında otursan hiçbirşey yapmasan bile bu onu sana bağlar evlenene kadar parfümü ertele günah
sevgilin senden daha güzelse büyük bir sorun var demektir :)))
220 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılPsikolog ne diyecek? Onu n diteceklerini diyecek biri yok mu ya
Soran+1 yılGidemem psikologa böyle yardımcı olabilirmisin
Soran+1 yılGercekten gidemem ailen bana nereye harcadıgımı bilmeden para vermiyor bunu aileme söylediğimdeyse sacmalama çok güzelsin diyorlar e böylece gitmem. mümkün değil onlara göre npsikolojik bir. problemim de yok ama bana göre var
Soran+1 yılburada ipsikolog yokki zaten dogru duzgun
Soran+1 yıl:))) ne dedin?
Soran+1 yılBirde düşünüyorum madem bu kadar çirkinim bilerek hesapladım 23 yaşındayım ve tam 10 kişiden teklif aldım 2 kişiyle sevgili oldum 3 kişi de peşimi bırakmamak üzere yaşıyorlar hala. Toplamda hesap edersek 15 kişinin gözüne iyi gözüküyorum böylece ne sonuc çıktı? :))
Soran+1 yılOhh deyil ya nefed alsın yeterciler de var tabi ama aşık olanlar nereme oluyorlar anlamıyorum bir kişi olsa tamam da ya hastasıj diyorsun da neye dayanarak yani şu şu şu yüzden hastasın desene
Soran+1 yılOha resmemi gectin :)/
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/N9rqba.png al hadi ama dogruyu soyle
Soran+1 yılBişey demedin
taktığın şeye bak dicem ama bende çok çirkinim diye komplekse giriyorum zaman zaman. ^.^
02 Yorumla
Soran+1 yılOhaa sen bile çirkim diyosan kendine ben öleyim bari
+1 yılAllah seni böyle yaratmis birak baksinlar bendede öyle burnum büyük mesela ama millet anlamiyor ki allah böyle yaratdini onlardada bisey vardir
15 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yndan beni itici bulursa ilerde diye korkum
- +1 yıl
Yok ya doktora git bende hic kendimi begenmiyom. ama yapma bisey
Soran+1 yılDoktora neden gidiyim
- +1 yıl
Iste kafaya takdin icin
Soran+1 yılAmelyatmı olayım
+1 yılSeninke ilgilenip daha güzel olman için uğraşırdım tabi sevgilim olmuş olsaydın. Sevgilim dediğin adam sana bakıp senin daha iyi olman için uğraşıyor mu burası önemli?
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle birşey için uğraşsa çok kırılırım zaten
- +1 yıl
Bunu olumsuz anlamda algılarsan zaten olmaz. Çirkin biri değilsin sadece daha iyi görünebilirsin.
Valla sevgilin beğendik ten sonra böyle kompleksler bosuna
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ya beni sadece bir hafta gordu ya fatketmesiyse sonucta önden gayet güzelim ya profilden dikkatle bakmadıysa bir. ay sonra tekrar bulusucaz ya bu sefer dikkat ederde itici bulursa
+1 yılfıstık gibi hatunsun gözler kaşlar burun dudaklar her ayrıntı güzel ayıca çekici bir hatunsun kafana takacak en ufak bişey yok ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki yan profil kötüyse. Öyle görmedin
- +1 yıl
valla ben şu an güzel ve çekici bir kız görüyorum.. bazıları fotoğraflarda kötü çıkabilir fotojenik değildir ama bu güzel bir kız olduğu gerçeğini değiştirmez ;)
Soran+1 yılSadece fotografta degil aynada baktıgımda da yan profilim itiyor beni
- +1 yıl
bilmiyorum çok tatlısın ;) istersen bide yan profil fotonu koy ;)
Soran+1 yılKötü işte kötü
benimde burnum biraz uzun sagdan soldan caprazdan kotu gozukuyoruk sanirim ama sikinti yok yani cok yakisikli degiilim diye kendimi uzemem
02 Yorumla
Soran+1 yılBende üzmek istemiyorum kendimi bunun için ama insanlar dış görüntüyü çok önemsiyor kümse farketmese ne güzel uolur
Obsesif kompulsif bozukluk
Bir psikologa gorunmelisin.010 Yorumla
Soran+1 yılYani. sorun ettiğim. şey aslında etmemem gereken birşeymi? Metroda herkesin bana baktığını güldüğünü düşünüyorum
Soran+1 yılBeni seven beni güzel de bulmalı dimi sadece kalbim. için değil. Ben bazen düşünüyorumki bu insanla zaman geçirdiğime göre herhalde beni profilden de görmüştür değilmi? Görmemesi mümkünmü
Soran+1 yılBelkide zamanla farkına varicak. Uzak şehirlerdeyiz o nunla sadece bir hafta gecirdim belkide bir. haftada fazla dikkat etmemiştir ama yine buluşyuğumuzda edicektir
Soran+1 yılAtamam ama önden aynı fahriye evcene benziyorum tıpatıp
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/N9rqba.png al şimdi fahriyeye benzemiyorsun dersin ama bazwn cok benziyorum burada benzemeeim
Soran+1 yılGüzel değilim demedim zaten çirkin de değilim sadece yan profil berbat :(
+1 yılvücudun nası o daha önemli olabilir onun için...
010 Yorumla
Soran+1 yılGüzel değil
- +1 yıl
baban onun babasından zengin mi?
Soran+1 yılHayır ben fakirim
- +1 yıl
o zaman verme o çocuğa bari onun peşinde olsun :)
Soran+1 yılVermiyorum zaten
- +1 yıl
süpersin onun değerini bil seni bırakmasına izin verme. umarım hiç ayrılmazsınız :)
Soran+1 yılBİrgün beni çirkün bulup giderse bırakmasına izin vermemekle ne elde edicem giden gider zaten :(
- +1 yıl
Boşver, seninle bir gelecek istese gitmez zaten. Daha iyi birini o varken bulamazsın ya :)
Soran+1 yılNeden ya profil çokmu önemli ben profilden bakmasan hüzelim
- +1 yıl
uf çirkin falan değilsin ya boşuna konuşmuşuz ya.
Aynı sorun bende de var
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıyorsun peki
+1 yılkeşler gibisin abisi yaahu
08 Yorumla
Soran+1 yılKeşler ne
- +1 yıl
Keş işte. göz çukurları baya kötü be.
Soran+1 yılİşte göz yuvalarım bile kötü :(
- +1 yıl
Soran+1 yılOnu halletsem güzel olmayacagımki
- +1 yıl
canimsin sen kendini sartlandirmissin ama cirkinim diye. önce kafanda çözmelisin bunu.
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
bu sana kalmış bir durum. bilemiyorum.
bu resim "ben bile aşık olurum" dediğin halin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBu resimdeki değil ama süslenince öyle
+1 yılDemekki resimlerde çirkin çıkıyon
07 Yorumla
Soran+1 yılÖnden güzel
- +1 yıl
sevgilin begeniyor mu seni
Soran+1 yılEvet hatta çok begendigini söylüyor ama yandan dikkatle baksa itici bulur
- +1 yıl
o begenirsa sorun yoktur
Soran+1 yılYa hiç dikkat etmenişse ve birgün dikkatlicw inceleyip iyy derde cwker giderse
- +1 yıl
eger seni tipin için seviyorsa siktirsin gitsin bence
Soran+1 yılE beni ben oldugum için sevip başkasını tipi için sevse ne olur? Kötü olmazmı
+1 yılguzel yanlarini ortaya cikar.
00 Yorumlagayet hos ve guzzelsın ya;) sorun yok
014 Yorumla
Soran+1 yılYalannn
Soran+1 yılSen sevgili olurmuydun
Soran+1 yılEvlimisiin?
Soran+1 yılKarın çok güzeldir
Soran+1 yılSana göreyi bırak şimdi çokmu güzel genel olarak
Soran+1 yılBenden çokmu güzel?
Soran+1 yılBana güzel deme o zaman
+1 yılsevecekse böyle sevecek canım gayet güzelsain
11 Yorumla
Soran+1 yılAma profil kötü
Moda & Stil konusunda 511 cevap paylaştı. Hapçı tipi var sende hafız
00 Yorumla
+1 yılkomplex değil o , gerçek
00 Yorumla
+1 yılgüzelsin sıkıntı yok bence
00 Yorumla
+1 yılgerek yok oyle komplekslere
10 Yorumlaşimdi bu resimde ki güzel mi yani?
00 Yorumla
+1 yılYapacak bir sey yok seven seni oyle sevsin
00 Yorumla
+1 yılfotoğraf at bakalım
02 Yorumla
Soran+1 yılAtamam
- +1 yıl
o zaman tipsiz biri ile çık :)
Eh işte
00 YorumlaHoşsun bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi