Moda & Stil Şu an karşı masada oturan hanım efendi içine külot giymemiş mini giyip çıkmış neden böyle oluyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Hobi Güncellemeler+1 yıl Gece Güncellemeler+1 yıl Günaydın Güncellemeler1 yıl Gün. Şu an karşı masada oturan hanım efendi içine külot giymemiş mini giyip çıkmış neden böyle oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fadikooooge Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kıyamam size valla bak. Hayatınızda vajinasinizliktan şizofreniye bagladiniz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanki sen her dk penis yiyorsun Yorumla fadikooooge +1 yıl Hayalini kurmuyorum Yorumla Soran +1 yıl Libidon yok mu Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yav he he mk eğer öyleyse cani ya*ak istiyordur Türkiye de kimse böyle giyinemez 🤮🤮🤮 0 74 Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle san gerçekten böyle giyinmişti herkes kendini her defasında aşıyor artık canı istediğini görsel olarak belli ediyor. Beni azdırdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ortada olan bi şey azdirmamali bence kadin da vericidir büyük ihtimal araniyor işte kaşar Yorumla Soran +1 yıl Ortadaydi ama her şeyi arasındam belliydi azdırdı oksadim. masanin altından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himm seninkini mi oksadin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadinin numarasini alsaydin hayir demezdi bence össklsls o kadar giydiğine göre hayir demesi imkansiza yakin ösdmsşşddf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyiymis🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl İyiydi çok zevk aldım bacak bacak üstüne atıyordu arada of Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesela sevgilin olsa sevgilinin de böyle mini giyip altina bi şey giymese bi kiyi köşeye gitseniz kimse olmasa okşar miydin onunkini de sömdlsld Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himm 😹😹 ben olsam ben de azardim siz de yapin o zaman altiniza bi şey giyin ama bokser giymeyin sallansin södksşşd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu teşhirci kadinlar diğer tarafta yanacak ztn aciyorum onlara Yorumla Soran +1 yıl Evet okşadım çok defa masa kenarında otorup etek altindan çok okşadım Yorumla Soran +1 yıl Bende giymedigim. okur bazen özellikle eşofman giydigimde Yorumla Soran +1 yıl Pamuk gibi duruyor o anda Yorumla Soran +1 yıl Dünya da yanıyor diğer tarafta Hansa ne olur Yorumla Soran +1 yıl Belki de gördü benim oksadigimi bilerek yaptı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himm off keske beni de oksayan olsa 😹😹😹🫢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oysaki bacaklarim müthiştir okşayani bulsam bulurum aslinda işime gelmiyor södmmddl Yorumla Soran +1 yıl Öyle tatlı ki oksadikca sulanır kokusu parklarıma geçer Yorumla Soran +1 yıl Niye işine gelmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne tatli heee o mu Yorumla Soran +1 yıl Senin vajina Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne bilim sanaldan yapiyom bişilerde gerçekte güven olmaz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim mi öskdlss konu kadinin şeyinden benim minik şeyime nasil geldi yhaaa söskls Yorumla Soran +1 yıl Bir şey olmaz anlarsin az çok tipinden Dolmus otobüs bı kav defa denk geldim anlık okşadım Yorumla Soran +1 yıl O da istiyor sonuçta tatlıdır şimdi okşanmak ister Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben oksiyorum 🥺🙈🙈 Yorumla Soran +1 yıl İnanmam oksadigini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kendimi oksiyorum anlaminda dedim Yorumla Soran +1 yıl Şimdi mi okşuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sanki karşımda sen okşuyorsun şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ivit sayende yine oksiyoruz oksamaktan biktim😹🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen de karsimda oksasan Yorumla Soran +1 yıl Artık içine girmesi lazım sıcacık Ben oksasam şimdi onu ne vardı sende beni oksasaydin Yorumla Soran +1 yıl Bende karşında okşarim sivazlarim iyice Yorumla Cevap sahibi +1 yıl okşa oksaaa ama ben inlerim Yorumla Soran +1 yıl İnle oksadikca daha çok inle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inliyorummm zipliyorum kendi kendime Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oksiyom hizli hizli Yorumla Soran +1 yıl Otur üstüne Yorumla Soran +1 yıl Sıcacık hisset beni Yorumla Soran +1 yıl Sok içine hepsini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ohhh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ziplarim onun üstünde sert sertt Yorumla Soran +1 yıl Köküne kadar otur zıpla hisset ateşini damarlarını offf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ziplarim şap şap diye 🙈😘 Yorumla Soran +1 yıl Memelerini de ağzıma ver zipladikca bakarım onları Suları aksın iyice ziplata ziplata vurayım offf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohhh inleyerek ziplarken sallanir kafani getirip sokarim içine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sikinle memelerime vurrr🙈🙈🙈 Yorumla Soran +1 yıl Altıma alırım birden eze eze Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ez bu minik kiziii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yalasan bembeyaz vücudumu tükürsen Yorumla Soran +1 yıl Yalıyor oturttum ağzıma yiyorum onu Yorumla Soran +1 yıl Taze minik kızlığını eziyor vuruyor şap şap Yorumla Soran +1 yıl Dovuyorum minik kızlığını penisim ile of Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohhh serttt sert hizli hizli🥵🙈🙈 Yorumla Soran +1 yıl Nefesini kesiyorum altımda inliyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ahhh inlettt bu miniğiii inlet beni Yorumla Soran +1 yıl Offf ateşini altımda alıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl minik amim yaniyorrr sicakliğini ellemeden bile hissediyorum bosalicam artik sürtünüyommm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙈🙈🤤🤤🤤 Yorumla Soran +1 yıl Boşaldın mı Yorumla Soran +1 yıl Napıyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Offf ne azmişim😹 Yorumla Soran 1 yıl Islak mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet hep😹🥰 Yorumla Soran 1 yıl Görmek istiyor insan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Himm oksiyorum Yorumla Soran 1 yıl İçinden mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Sok parmağını Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ohhh sen sokkk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana Yorumla Soran 1 yıl Soktum sıcacık Yorumla
Psikopatbirinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hadi ordan y😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen bilin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Abazalar baksin diye baktin iste 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Etkilendim bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E? Sen her b o ka etkileniyon Yorumla Soran +1 yıl Sen poklu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen benden etkilenmedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bu s i k i k e etkilendin 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl O kim 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dikkat çekmeye çalışıyor işte ne yapsın oda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Böyle de çekilmez Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl canın mı çekti 2 10 Yorumla hardiesss +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benimde Yorumla hardiesss +1 yıl Gell o zamannn Yorumla Soran +1 yıl Bı an masanin altına diz çökmek istedim Yorumla Swarovski34 +1 yıl Senin ne çekti 😁 Yorumla Olugide +1 yıl Senin canında mı vajina çekti? Yorumla Soran +1 yıl Ses yok hanım efendiden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne vajinasi be öğkkkkkk bende olan biseyi neden çeksin Yorumla Soran +1 yıl Gelsene şöyle Yorumla Swarovski34 +1 yıl Sende ki nasıl? demeden yaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıyamam size valla bak. Hayatınızda vajinasinizliktan şizofreniye bagladiniz
Sanki sen her dk penis yiyorsun
Hayalini kurmuyorum
Libidon yok mu
Yav he he mk eğer öyleyse cani ya*ak istiyordur Türkiye de kimse böyle giyinemez 🤮🤮🤮
Sen öyle san gerçekten böyle giyinmişti herkes kendini her defasında aşıyor artık canı istediğini görsel olarak belli ediyor. Beni azdırdı
ortada olan bi şey azdirmamali bence kadin da vericidir büyük ihtimal araniyor işte kaşar
Ortadaydi ama her şeyi arasındam belliydi azdırdı oksadim. masanin altından
Himm seninkini mi oksadin
Evet
Kadinin numarasini alsaydin hayir demezdi bence össklsls o kadar giydiğine göre hayir demesi imkansiza yakin ösdmsşşddf
iyiymis🤣🤣
İyiydi çok zevk aldım bacak bacak üstüne atıyordu arada of
mesela sevgilin olsa sevgilinin de böyle mini giyip altina bi şey giymese bi kiyi köşeye gitseniz kimse olmasa okşar miydin onunkini de sömdlsld
Himm 😹😹 ben olsam ben de azardim siz de yapin o zaman altiniza bi şey giyin ama bokser giymeyin sallansin södksşşd
Bu teşhirci kadinlar diğer tarafta yanacak ztn aciyorum onlara
Evet okşadım çok defa masa kenarında otorup etek altindan çok okşadım
Bende giymedigim. okur bazen özellikle eşofman giydigimde
Pamuk gibi duruyor o anda
Dünya da yanıyor diğer tarafta Hansa ne olur
Belki de gördü benim oksadigimi bilerek yaptı
Himm off keske beni de oksayan olsa 😹😹😹🫢
Oysaki bacaklarim müthiştir okşayani bulsam bulurum aslinda işime gelmiyor södmmddl
Öyle tatlı ki oksadikca sulanır kokusu parklarıma geçer
Niye işine gelmiyor
Ne tatli heee o mu
Senin vajina
ne bilim sanaldan yapiyom bişilerde gerçekte güven olmaz ki
benim mi öskdlss konu kadinin şeyinden benim minik şeyime nasil geldi yhaaa söskls
Bir şey olmaz anlarsin az çok tipinden
Dolmus otobüs bı kav defa denk geldim anlık okşadım
O da istiyor sonuçta tatlıdır şimdi okşanmak ister
ben oksiyorum 🥺🙈🙈
İnanmam oksadigini
kendimi oksiyorum anlaminda dedim
Şimdi mi okşuyorsun
Sanki karşımda sen okşuyorsun şu an
ivit sayende yine oksiyoruz oksamaktan biktim😹🙈
sen de karsimda oksasan
Artık içine girmesi lazım sıcacık
Ben oksasam şimdi onu ne vardı sende beni oksasaydin
Bende karşında okşarim sivazlarim iyice
okşa oksaaa ama ben inlerim
İnle oksadikca daha çok inle
inliyorummm zipliyorum kendi kendime
oksiyom hizli hizli
Otur üstüne
Sıcacık hisset beni
Sok içine hepsini
ohhh
ziplarim onun üstünde sert sertt
Köküne kadar otur zıpla hisset ateşini damarlarını offf
ziplarim şap şap diye 🙈😘
Memelerini de ağzıma ver zipladikca bakarım onları
Suları aksın iyice ziplata ziplata vurayım offf
Ohhh inleyerek ziplarken sallanir kafani getirip sokarim içine
sikinle memelerime vurrr🙈🙈🙈
Altıma alırım birden eze eze
ez bu minik kiziii
yalasan bembeyaz vücudumu tükürsen
Yalıyor oturttum ağzıma yiyorum onu
Taze minik kızlığını eziyor vuruyor şap şap
Dovuyorum minik kızlığını penisim ile of
Ohhh serttt sert hizli hizli🥵🙈🙈
Nefesini kesiyorum altımda inliyorsun
ahhh inlettt bu miniğiii inlet beni
Offf ateşini altımda alıyorum
minik amim yaniyorrr sicakliğini ellemeden bile hissediyorum bosalicam artik sürtünüyommm
🙈🙈🤤🤤🤤
Boşaldın mı
Napıyon
Offf ne azmişim😹
Islak mısın
Evet hep😹🥰
Görmek istiyor insan
Himm oksiyorum
İçinden mi
Evet
Sok parmağını
Ohhh sen sokkk