Normalde hep ya üstüm geniş altım dar ya da altım geniş üst dar şekilde giyinirdim bugün alt üst dar okacak şekilde giydindim😃 (Vücut hatlarını belli edecek vs vücut hatlarını saklayacak) Sizce tek tip giyinmek itici mi? #reda
Bence her şey dengeli olmalı ama sadece kadınlar için değil, Ben her zaman için adaletli yorum yapmayı severim, genelde toplum kadınların çok dar giyindiği için vücut hatlarını belli ettiğini ve bu yüzden rahatsız edici olduğunu söyler evet buna katılıyorum.
Ancak aynı durum erkekler için de geçerlidir erkekler de giydiği kıyafette cinsel bölgelerine aşırı derecede belli edecek, ya da ben erkeğim ona bir şey olmaz diye kısa şort giyip kıllı kıllı bacaklarını ortaya çıkarmaya hakkın yok.
Çünkü elhamdülillah Müslümanım bu benim düşüncem kimsenin inancına karışmak gibi bir niyetim de yok, erkek olsun kadın olsun erkeğin de avret yeri yani örtmesi gereken yer göbeğiyle diz kapağı arasının örtülü olması gerekir aynı zamanda giydiği kıyafetin de vücut hatlarını belli etmemesi gerekir O yüzden kadında da aşırısı itici duruyor erkekte de orta yolu bulmalıdır.
İkisini de itici ya da çekici gibi bir ayrıma sokmuyorum. Ben her türlüsünü severim. Sadece farklı alanlar için uygun olduklarını düşünüyorum. Ki ben de genelde full bol giyinirim son yıllarda rahatıma aşırı düşkün oldum dolabımda bir tane gömlek yok ama kendime mini bir eşofman yığını oluşturdum 😂
Bence herkesin kendi seçimidir.. ben insanları giyimlerine göre ayırmıyorum ya da itici veya çekici bulmuyorum.. önemli olan karakteridir.. ama şu moda diye özellikle de film galasında kıyafet seçenler.. gitsin sitilistini kovsun önce :D
Bu kızlar için bir sorun değil ama erkekler özellikle dar giyindiklerinde bir sorun olarak görülüyor. Giyim meselesi kişisine göre değişir üstündekini taşıyabiliyorsa yakışıyordur zaten. Ben dar giyimi bol giyimden daha çok seviyorum asla altlı üstlü bol giyinmem dar giyindiğimde de yadırganıyor olsam da umursamıyorum çünkü yakıştırıyorum kendime.
Vücut hatları çok belli edecek kadar giyinmek hoş değil özellikle erkeklerde, çok aşırı bol da giyinmek bence yakışmıyor en iyisi normal orta yoldan devam