Moda & Stil Kızlar beyaz gömlek tişört içine renkli sütyen atleti bilerek mi giyiyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok aşırı dikkat çekiyor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Günc Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl Gün. Kızlar beyaz gömlek tişört içine renkli sütyen atleti bilerek mi giyiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Bilerek giyerler kendi kararları 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Görsellik seviyorlar
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne var ki bunda. Sütyen ipi de mi tahrik ediyor 0 56 Yorumla Soran +1 yıl Tahrik ediyor demedim bunu bilerek mi giyiyorsunuz diye sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde öyle söylüyorlar ya. Pardon genelleme yaparak cevap verdim size Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey düşünmedim. Sen giyiyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen. Ama bilerek yaptığım bir şey değil Yorumla Soran +1 yıl Yakıştığını düşündüğün için mi yoksa öyle mi denk geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle denk geliyor Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk genelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pembe siyah Yorumla Soran +1 yıl Pembe daha çok belli oluyor siyah biraz daha oha göre normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence tam tersi. Beyazın içinde pembe o kadar belli olmuyor. Pembe dediysem pudra gibi yani. Çingene pembesi değil ahdhaj Yorumla Soran +1 yıl Pudra gibi olanlar demiyorum bende açık pembesi olanlar bir de dar giymiş ise çok belli ten rengi olanlar olmuyor zaten. Kırmızı mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Alt taraf içinde aynı şekilde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikişli iç çamaşırları belli ediyor evet Yorumla Soran +1 yıl Eğilince daha çok belli oluyor dikiş izleri veya beyaz pantolon da rengi taytlarda daha çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm Ben beyaz pantalon giyeceksem dikkat ediyorum ona. Ama bazen aceleyle çıkıyorsun falan unutuluyor Yorumla Soran +1 yıl var mı beyaz pantolon Giyerken içine dikkat et her detayı belli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var Yorumla Soran +1 yıl Az mi yoksa sürekli mı giyersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az. Yorumla Soran +1 yıl Çok sık denk gelmiyordur Yorumla Soran +1 yıl İçine ne giyiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanga Yorumla Soran +1 yıl Daha iyi belli olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanga ne biliyor musun. Araya sıkışıyor belli olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum ama kenarında bir şey olmayınca tanga olduğu ya da hiç giymedigin belli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl Şimdi ne var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç bı şey Yorumla Soran +1 yıl Etek mi tayt mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evdeyim şort var bı de ceket Yorumla Soran +1 yıl Yalarım onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyi Yorumla Soran +1 yıl Onları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yala Yorumla Soran +1 yıl Otur ağzıma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Off mis gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sürekli güncelleme yapiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sen gel diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle tahmin etmiştim Yorumla Soran +1 yıl Niye gelmiyon o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geldim ya Yorumla Soran +1 yıl Ne var içinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evdeyim hiç bı şey yok Yorumla Soran +1 yıl Yalarım onu ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Mis gibi olmus görmeyeli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahdjaha Yorumla Soran +1 yıl Harika Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harika olan ne Yorumla Soran +1 yıl Sanane 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muhattabin benim ya hani ahhsha kendi kendine mi konuşuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tmmm Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla
TycheKairos Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kes. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Giymiyorsan konuşma Yorumla
eRDi677 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 63% +1 yıl Hee bunada karışın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Karisamiyoruz Yorumla
mlspkrr1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl iğrenc duruyor 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de ama kızıyorlar söyleyince Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bilerek giyerler kendi kararları
Görsellik seviyorlar
Ne var ki bunda. Sütyen ipi de mi tahrik ediyor
Tahrik ediyor demedim bunu bilerek mi giyiyorsunuz diye sordum
Genelde öyle söylüyorlar ya. Pardon genelleme yaparak cevap verdim size
Öyle bir şey düşünmedim.
Sen giyiyor musun
Bazen. Ama bilerek yaptığım bir şey değil
Yakıştığını düşündüğün için mi yoksa öyle mi denk geliyor
Öyle denk geliyor
Hangi renk genelde
Pembe siyah
Pembe daha çok belli oluyor siyah biraz daha oha göre normal
Bence tam tersi. Beyazın içinde pembe o kadar belli olmuyor. Pembe dediysem pudra gibi yani. Çingene pembesi değil ahdhaj
Pudra gibi olanlar demiyorum bende açık pembesi olanlar bir de dar giymiş ise çok belli ten rengi olanlar olmuyor zaten. Kırmızı mesela
Aynen
Alt taraf içinde aynı şekilde
Dikişli iç çamaşırları belli ediyor evet
Eğilince daha çok belli oluyor dikiş izleri veya beyaz pantolon da rengi taytlarda daha çok
Hmm Ben beyaz pantalon giyeceksem dikkat ediyorum ona. Ama bazen aceleyle çıkıyorsun falan unutuluyor
var mı beyaz pantolon
Giyerken içine dikkat et her detayı belli oluyor
Var
Az mi yoksa sürekli mı giyersin
Az.
Çok sık denk gelmiyordur
İçine ne giyiyorsun
Tanga
Daha iyi belli olur
Tanga ne biliyor musun. Araya sıkışıyor belli olmuyor
Biliyorum ama kenarında bir şey olmayınca tanga olduğu ya da hiç giymedigin belli oluyor
Olabilir
Şimdi ne var
Hiç bı şey
Etek mi tayt mi
Evdeyim şort var bı de ceket
Yalarım onu
Neyi
Onları
Yala
Otur ağzıma
Tamam
Off mis gibi