Moda & Stil Herkes parfümümü sorsun istiyorum sizce hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ysl libre parfüm Dior hypnotic Poison parfüm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Herkes parfümümü sorsun istiyorum sizce hangisi? Cevapla Parfüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bulamadımisimmk Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Carolina herrera good girl 0 46 Yorumla Soran +1 yıl Dior nasıl Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl İyi fena değil Yorumla Soran +1 yıl Libre mi alayım Dior mu Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Bana da alcan mi? Yorumla Soran +1 yıl Kendime alcam Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl :(((( libre al Yorumla Soran +1 yıl Neden Dior değil Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Notalarından dolayı libre çiçek kokusu güzel veriyor Yorumla Soran +1 yıl Seksi bi koku istiyorum insanlar parfümü sorsun istiyorum emin misin libre de Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Valla onu istiyorsan good girl alan kadınlar bile seni yatağa atar 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi datelerde kullanılır erkeklerin aklını başından alır Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl İkisi arasında kaldıysan al birini dene buluşmada da hafif olmalı parfüm bazıları çok ağır kullanıyor insanı boğuyor Yorumla Soran +1 yıl Sen de aklıma soktun bir tane artık 3ü arasında kaldım bari yardım et Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Kağıt yap 3 tane isimlerini yaz gözlerini kapat at yere sonra seç birini hangisi denk gelirse artık ben yatıyorum işe gitcem yarın iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Of hayır gel buraya Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Lan bırak beni 🤣🤣 date için bu kadar para harcama Yorumla Soran +1 yıl Hangisini alayım ya Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Good girl al 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Emin olamadım Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Vurcam ağzına şimdi good girl ya da libre aklımdan bir sayı tuttum Çift tek bilirsen good bilemezsen libre Tuttuğum sayı nedir? Yorumla Soran +1 yıl Dior nerde dioru da koy araya Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl 🤦🤦 Yorumla Soran +1 yıl Of ya Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl 2 mi Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Sen birini al bende diğer ikisini sana olur mu başka türlü cozemicez 🤣🤣🤣 Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Bilemedin 23 yani tek libre alıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ama aklımda Dior var napcaz Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl O zaman başka fiBaştan söylesene dior al o zaman Yorumla Soran +1 yıl Agır diyorlar yakışmazsa Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Kapalı ortamda olmaz açık ortamlarda gider o parfüm Yorumla Soran +1 yıl Her zaman kullanamam o zaman ama dateler için istiyorum herkes parfümümü sorsun böyle Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Ya pahali onlar dior al bakalım ne olcak Yorumla Soran +1 yıl Son kez libre mi Dior mu o kadar para dökücem Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Libre Yorumla Soran +1 yıl Bi karar ver aklımı karıştırıyon Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣.. Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Ya libre mi dior mu diyon lobre dedim nasıl kafanı karıştırıyorum 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ama aklımda Dior da var Yorumla Soran +1 yıl Ama Dior da al dedin Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Eğer onu istiyorsan onu al sen ikisini seç deyince bende libreyi seçtim sen dior al ben libre beğenmezsen değişiriz 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl drğişcez be Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl 🤣🤣🤣🤣bilmem neyse sen en iyisi yazı tura at ben kaçar Yorumla Soran +1 yıl Of ama Yorumla bulamadımisimmk +1 yıl Oflama be 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Neyse tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Carolina herrera good girl
Dior nasıl
İyi fena değil
Libre mi alayım Dior mu
Bana da alcan mi?
Kendime alcam
:(((( libre al
Neden Dior değil
Notalarından dolayı libre çiçek kokusu güzel veriyor
Seksi bi koku istiyorum insanlar parfümü sorsun istiyorum emin misin libre de
Valla onu istiyorsan good girl alan kadınlar bile seni yatağa atar 🤣🤣
Hangisi datelerde kullanılır erkeklerin aklını başından alır
İkisi arasında kaldıysan al birini dene buluşmada da hafif olmalı parfüm bazıları çok ağır kullanıyor insanı boğuyor
Sen de aklıma soktun bir tane artık 3ü arasında kaldım bari yardım et
Kağıt yap 3 tane isimlerini yaz gözlerini kapat at yere sonra seç birini hangisi denk gelirse artık ben yatıyorum işe gitcem yarın iyi geceler
Of hayır gel buraya
Lan bırak beni 🤣🤣 date için bu kadar para harcama
Hangisini alayım ya
Good girl al 🤣🤣🤣
Emin olamadım
Vurcam ağzına şimdi good girl ya da libre aklımdan bir sayı tuttum Çift tek bilirsen good bilemezsen libre Tuttuğum sayı nedir?
Dior nerde dioru da koy araya
🤦🤦
Of ya
Tamam
2 mi
Sen birini al bende diğer ikisini sana olur mu başka türlü cozemicez 🤣🤣🤣
Bilemedin 23 yani tek libre alıyorsun
Ama aklımda Dior var napcaz
O zaman başka fi
Baştan söylesene dior al o zaman
Agır diyorlar yakışmazsa
Kapalı ortamda olmaz açık ortamlarda gider o parfüm
Her zaman kullanamam o zaman ama dateler için istiyorum herkes parfümümü sorsun böyle
Ya pahali onlar dior al bakalım ne olcak
Son kez libre mi Dior mu o kadar para dökücem
Libre
Bi karar ver aklımı karıştırıyon
🤣🤣🤣🤣🤣..
Ya libre mi dior mu diyon lobre dedim nasıl kafanı karıştırıyorum 🤣🤣🤣
Ama aklımda Dior da var
Ama Dior da al dedin
Eğer onu istiyorsan onu al sen ikisini seç deyince bende libreyi seçtim sen dior al ben libre beğenmezsen değişiriz 🤣🤣🤣
Nasıl drğişcez be
🤣🤣🤣🤣bilmem neyse sen en iyisi yazı tura at ben kaçar
Of ama
Oflama be 🤣🤣
Neyse tamam