Moda & Stil Gömlek olmusmu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Giymedim arkadaslar rahatlayin🥲 Gömlek olmusmu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. bence normal 0 0 Yorumla
DarkBluee0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Millet abartmış sen bakma, koyu renk pantolon ile daha iyi olur 👍 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir tane etekle çok daha iyi yakışırdı bu gömlek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olmuş tabi millet abartıyor çok kötü ama çok kötü açık bir elbise giyseydin hepsi güzel olmuş dersi sırf açık diye 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O kadar haklısın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bugün giy bunu herkese inat burdada paylaş beyler böyle çıktım diye 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha baska bisey giydim bile artık yarın giyip atarim😅😜 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acikmi bugün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciktinmi Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Moda & Stil konusunda 322 cevap paylaştı. 80 ler gömleği gibi bu ne değiş seni yaşlı ve çirkin göstermiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olmuş lakin koyu bi pantolon ile daha güzel olur. Ellerinde hep bakımlı olsun lütfen 0 17 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ellerin, tırnakların ne kadar da güzelmiş Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim yavrum benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Avuç içlerinden 😘😘 Yorumla Soran +1 yıl 💋💋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne iyi geldi biliyomusun yeni nöbetten çıkıyordum daha Yorumla Soran +1 yıl 😊😊 güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok tatlısın bebeğim benim Yorumla Soran +1 yıl Sagolun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazsana bana ya Yorumla Soran +1 yıl 18 yasindayim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenmiycez canım Yorumla Soran +1 yıl Yo ben evlenmek istiyom ahahahs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında bekarım yani 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaa 🤣 neyse ben derse döneyim, iyi günler dilerim size Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce bi yaz d sonra derse dön mini kadın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl B ile başlayıp SS ile bitiyorum 😘 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kız güzel tarz kötü ama kıyafet ambalajdır sorun yok iyisin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tarz neden kötü ya. Gömlek giydim sadece nesi kötü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzelsin❤️ Yorumla Soran +1 yıl Tisikkurlerr 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçende de bir resmini görmüştüm yine böyle kıyafet deniyordun sanırım o resim de süperdi tatlı bir güzelliğin var baya beğeniyorum seni Yorumla Soran +1 yıl Olabilir, teşekkür ederim 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giy giy bakma sen yorumlara Yorumla Soran +1 yıl 💗 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Olmuş olmuş neden olmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ay dimi ya günlük normal gömlek işte ama sagolsun bazı kişiler yüzünden nefret ettim gömlekten🥲 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl boş ver onları Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gömleğin modelini pek sevmedim ama yinede tatlısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkkurllerr❤️❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tarzını bul başka modeller illa vardır Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Olmuş olmuş, yakışmış bence 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değişik bir hava vermiş 0 0 Yorumla
Tonyblack Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 82% +1 yıl Evet kınalı yapıncak olmak istediysen olmuş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Odanın büyüklüğüne bak bizim salon kadar 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen milletin ağzına ne bakıyorsun. Giy şunu Yorumla Soran +1 yıl Tamam askim giyerim Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak etme ben varım yanında Yorumla Soran +1 yıl Açık degilki zaten tatlim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsa da değişen birsey yok. Bakan olursa oyarım gözünü 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🙈🙈🙈. Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl basit duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Düğüne gitmiyom Yorumla DertPaketEdition +1 yıl tamamda biraz daha salaş sade bakabilirsin sana krem rengi gidebilir yine zevk meselesi Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Odan çok dağınık 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Biraz daginigimdir😅 Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl Ama sen maşallah Selvi gibisin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tskler Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl Gömlek olmuş ama bir ucunu öne atsan daha güzel olabilir Yorumla Soran +1 yıl Alırken aklim nerdeydi bilmiyorum ama uzun gömlek. Kötü durur atarsam Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl Hım böyle de güzel fizik uyumlu Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl Altına beyaz giyebilirsin de Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl Özele gelsene az Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. olmamış 0 0 Yorumla
jackhans90 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl olmuş walla 0 1 Yorumla jackhans90 +1 yıl basenlerde harika Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Pantalonla gitmemiş. 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. Gayet iyi olmuş 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Moda & Stil konusunda 528 cevap paylaştı. İdare eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne güzel oda 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Dağınık evet😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo Yorumla Soran +1 yıl Neye yoo baya heryer heryerde Yorumla Soran +1 yıl Düzenli olamiyorum ya ben, nasi rahatsam öyle takılırım. Ama uyumadan önce mutlaka bi toplanır oda😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyumadan önce yatak mümkün mertebe mükemmele yakın şekilde düzenli olmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha büyük duruyorsun Yorumla Soran +1 yıl 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okuyor musun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bölüm ne Yorumla Soran +1 yıl Sosyal hizmet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşwlım mı Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmuş. 0 0 Yorumla
sekssseverr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çok kapalı olmuş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hava soğuk olacak bakudeyim Yorumla sekssseverr +1 yıl İyiymişte başka gömlek yokmu yazlık Yorumla Soran +1 yıl Varda bunu giyesim geldi Yorumla sekssseverr +1 yıl Başka giyip atarmısın öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
bence normal
Millet abartmış sen bakma, koyu renk pantolon ile daha iyi olur 👍
Bir tane etekle çok daha iyi yakışırdı bu gömlek.
Olmuş tabi millet abartıyor çok kötü ama çok kötü açık bir elbise giyseydin hepsi güzel olmuş dersi sırf açık diye
O kadar haklısın ki
Bugün giy bunu herkese inat burdada paylaş beyler böyle çıktım diye 😂
Ahaha baska bisey giydim bile artık yarın giyip atarim😅😜
Acikmi bugün
Ciktinmi
80 ler gömleği gibi bu ne değiş seni yaşlı ve çirkin göstermiş
Olmuş lakin koyu bi pantolon ile daha güzel olur. Ellerinde hep bakımlı olsun lütfen
Ellerin, tırnakların ne kadar da güzelmiş
Teşekkürler
Rica ederim yavrum benim
Avuç içlerinden 😘😘
💋💋
Ne iyi geldi biliyomusun yeni nöbetten çıkıyordum daha
😊😊 güzel
Çok tatlısın bebeğim benim
Sagolun
Yazsana bana ya
18 yasindayim ben
Evlenmiycez canım
Yo ben evlenmek istiyom ahahahs
Aslında bekarım yani 😂
Yaa 🤣 neyse ben derse döneyim, iyi günler dilerim size
Önce bi yaz d sonra derse dön mini kadın 😂
B ile başlayıp SS ile bitiyorum 😘
Kız güzel tarz kötü ama kıyafet ambalajdır sorun yok iyisin
Tarz neden kötü ya. Gömlek giydim sadece nesi kötü
Çok güzelsin❤️
Tisikkurlerr 🙈
Geçende de bir resmini görmüştüm yine böyle kıyafet deniyordun sanırım o resim de süperdi tatlı bir güzelliğin var baya beğeniyorum seni
Olabilir, teşekkür ederim 😊
Giy giy bakma sen yorumlara
💗
Olmuş olmuş neden olmasın
Ay dimi ya günlük normal gömlek işte ama sagolsun bazı kişiler yüzünden nefret ettim gömlekten🥲
boş ver onları
Gömleğin modelini pek sevmedim ama yinede tatlısın
Tesekkkurllerr❤️❤️
Tarzını bul başka modeller illa vardır
Olmuş olmuş, yakışmış bence
Değişik bir hava vermiş
Evet kınalı yapıncak olmak istediysen olmuş.
Odanın büyüklüğüne bak bizim salon kadar
Sen milletin ağzına ne bakıyorsun. Giy şunu
Tamam askim giyerim
😂😂
Merak etme ben varım yanında
Açık degilki zaten tatlim
Olsa da değişen birsey yok. Bakan olursa oyarım gözünü 😂
🙈🙈🙈.
basit duruyor
Düğüne gitmiyom
tamamda biraz daha salaş sade bakabilirsin sana krem rengi gidebilir yine zevk meselesi
Odan çok dağınık
Biraz daginigimdir😅
Ama sen maşallah Selvi gibisin 😂
Tskler
Gömlek olmuş ama bir ucunu öne atsan daha güzel olabilir
Alırken aklim nerdeydi bilmiyorum ama uzun gömlek. Kötü durur atarsam
Hım böyle de güzel fizik uyumlu
Altına beyaz giyebilirsin de
Özele gelsene az
olmamış
Güzel bence
Olmamış.
olmuş walla
basenlerde harika
Olmamış
Olmamış
Olmuş
Pantalonla gitmemiş.
Olmamiş
Gayet iyi olmuş
İdare eder
Dışarı çıkar bence
Hoşş
Aa çok yakışmış
Ne güzel oda
Dağınık evet😂
Yoo
Neye yoo baya heryer heryerde
Düzenli olamiyorum ya ben, nasi rahatsam öyle takılırım. Ama uyumadan önce mutlaka bi toplanır oda😄
Uyumadan önce yatak mümkün mertebe mükemmele yakın şekilde düzenli olmalı
Yaş kaç
18
Daha büyük duruyorsun
🥲
Okuyor musun
Evet
Bölüm ne
Sosyal hizmet
Konuşwlım mı
Hos değil
Hayir