+1 yılHerkese yakışmaz öncelikle bu konu da anlaşalım sadece yakışıklılar için geçerli sonra bunlar bunlar denmişti ama bizi beğenmediniz demeyin diye söyleyim dedim şimdi en çok yakışan kıyafetler kesinlikle bence görüşüm keten pantolon bol tshirtler , siyah- beyaz tshirt ve siyah gömlek , kravat bir de gözlük üstüne iki fıs parfüm oh mis ve kesinlikle klasik tarz simsiyah düz ceket pantolon içine gömlek veya tshirt karizmaa cepte😉🤭
113 Yorumla- +1 yıl
Buradaki kot pantolon güzel üzerine istediğin renkte yazısız sade düz tshirt iyi gider zaten bordo veya lacivert alabilirsin bence güzel durur 😊
- +1 yıl
😂😂 sen kendini yakışıklı bulmuyor musun 🤔
- +1 yıl
Yani sen bilirsin ne deyimm ben önerimi sundum gerisi size kalmış ister yakışıklı olun ister olmayın 💁🏼♀️
- +1 yıl
Genel olarak cevap verdim seni kast etmedim kendini yakışıklı zannedenler var o yüzden onu söyledim
- +1 yıl
Senin idare eder ortalama bir yüzün var bence kötü değilsin o yüzden alınmanı gerektiricek bir durum yok kaldı ki öyle bir şey olsa hiç cevap vermezdim 😌
- +1 yıl
Ne demek rica ederim ☺️
- +1 yıl
Ne anlamadım 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim dileğin için sana da esenlikler 😊🌿
En İyi Cevaplar
Kumaş pantolon veya keten pantolon giyip üstüne polo yaka bir şeyler giyebilirsin veya düz oversize tshirtler ben kot beğenemiyprum pek artık kadında da erkekte de istersen beggy pantolondu sanirim ona bi bak dolap uygglmasında two minus pantolon yaz cıkan sonuclara da bak
15 Yorumla
+1 yılBeğenir misin bilemem ama ben böyle giyinen erkekleri çok havalı ve tarz buluyorum. Benim kankamın havalı ve tarz olmaması mümkün değil orayı pas geçiyorum zaten.🤌

292 Yorumla- +1 yıl
Ooo senin kankan her daim havalı ve tarz olacaktır bu konuda yanılmıyorsun yaza kadar senin önerdiklerininden bir kaçını almayı düşünüyorum yağ oranımıda azaltmam lazım🥺 resimlerdekilerin kolları damarlı benimde damarlı ama biraz daha zorlayacağım senin knkn en havalısı olacak😅
- +1 yıl
Hhaha😂 kaydettiğim pinler var görsel istersen atarım. Onun dışında online alışveriş sitelerinden de bakabilirim senin için. Söylemen yeterli.👍
- +1 yıl
Mağazalardan satın almayı sevmiyorum. Ne kadar alışveriş yaptıysam hep sorunlu çıkıyor. Veya gerçekten istediğim gibi kalıplara sahip olmuyor. Neyse sen en iyisi nerde bilirsin, iyi alışverişler şimdiden.☺️
- +1 yıl
Boş işler müdürü diyecektin heralde?🙄😅 Ayıpsın mert ben burada senin için çabalıyorum. Yoksa içimde kalan evcilik oyununda ki bebek giydirme hevesini seninle bastırmaya çalıştığımdan falan değil.🙄😅
- +1 yıl
Rica ederim sen alışverişe daha çok güveniyorsan ordan yap. Erkekler online güvenemiyor ya da kalıplarda sorun yaşayabiliyor. Benim saçma heveslerim yüzünden hüsrana uğrama. Sana karşı mahçup olmiyim sonra.🫣
- +1 yıl
@imtomriss Kim Taehyung benim pinlerimi örnek alıp giyiyor yoksa ben değil.🙄🫣😂😂
- +1 yıl
Ahahah kesinlikle öyle bir düşüncem yok benim gibi biri için vakit harcamaya değmez manasında belitrmek istedim sen bulursun sonrasında alamama durumum olur ise kendimi kötü hissederim demem o ki benim için bakacaksan hiç bir işin olmamasını ve kafan rahatken bakmanı tercih ederim yoksa senin nasıl her gün ders çalıştığını çok iyi biliyorum asla o konuda sana saygısızlık yapamam
- +1 yıl
@onlyteenage bende diyorum bu çocuğun ilhamı mükemmel biri olmalı senmişsin meğer
- +1 yıl
@Imtomriss birinin beni keşfetmesi gerekiyordu zaten😅😂 onun sen olacağını hissetmiştim ben.😌😏 Kız ben seni love yaa😍😍😍
Mert sana şaka yapıyorum. Ciddi değilim dediklerimde lütfen beni avutmaya çalışma.😂 - +1 yıl
https://pin.it/4Bg55yMoB
Bu nuna ile nasıl iletişime geçebilirim acaba kendisine birtakım duygular besliyorumda👉🏻👈🏻 - +1 yıl
@Imtomriss 😘😘😘😚😚😚😚😙😙😙azcık daha sevgi şöleni yapalım. Olmayanlar çatlasın😏😍💅
- +1 yıl
@onlyteenage Ya benim sevgim hiç bitmez sana kocaman bir bölüm ayırdım💖💗💓💞💕
- +1 yıl
@onlyteenage ne yani koreli kızları seven sadece benmiyim🥺
- +1 yıl
Ayy evet the k2 dizisinin tek ve en iyi yanı oydu. Dişleri çok güzel😍 gülünce düşücek gibi oluyordum.
- +1 yıl
@imtomriss 😍😍 seninde yerin bende bambaşka bebeğim.💜💜💜
Mert orada dur kızları güzel ve beğendiğimde oluyor ama sevecek kadar değil.😂 Yoksa diğer türlü yönelimlerim yanlış anlaşılabilir.😂 - +1 yıl
Hahaha deliler madem evlilik için yurtdışına açılıyoruz. Bana da Kim Taehyung'u kaçıralım.😅😂 Hep mert yüzünden maskenin altına sakladığımız kirli yüzümüz ortaya çıktı.🫣😂
- +1 yıl
Bence ikinizde çok tatlısınız.😂
- +1 yıl
@Imtomriss hahah bi de sütüm haram de tam olsun😂😂
- +1 yıl
@onlyteenage süt hakkım olsaydı onuda derdim ama eic lerim haram olsun😄
- +1 yıl
@Imtomriss gel bana diyorum sana o kadar dinlemiyorsun. Bak mert hemen sattı bizi ecnebilere😂😂 Şaka bir yana kız hem sen çocuğun hayallerini kırıyorsun hemde sen mi kırılıyorsun ponçik?😂
- +1 yıl
Bu yüzden kimseye eic vermekle uğraşmıyorum yaa😂 sistem kendisi veriyor vereceğine.😙
- +1 yıl
@Imtomriss yoo mertle kaçırma operasyonu bile düzenleriz dimi mert?😂
- +1 yıl
23 yaşıma basmak üzereyim bir kere sadıçlık bir kerede nikah şahitliği yaptım ben bu kadar hevesli bir sadıç görmedim.😂 Mertin kıymetini bil kız.😌😙
- +1 yıl
Yaa bir wp grubu kursaydık çok eğlenceli olurdu. Operation to kidnap Eunwoo (Eunwoo'yu kaçırma operasyonu)😂
- +1 yıl
@onlyteenage yoo benim hiç öyle bir isteğim yok
- +1 yıl
şu an yaşın daha genç demek istediğimi anlamazsın ancak iyi bölümlerde var okursan anlarsın şunu düşün 25 yaşındasın ve herhangi bir şey için belgen veya diploman yok zor durumda kalırsın ve bir çok kişinin tiksinerek baktığı market görevlisi olursun Bak Msr. y ye her gün çabalıyor ders çalışıyor hayalleri var ben bile önümüzdeki sene 2 yıllık üniversiteye gitmeyi düşünüyorum çünkü
- +1 yıl
Mert haklı bana bakma🫣 ben iyi bir örnek değilim ama merte bakabilirsin. Elinde bir mesleği var. Kendine yetebiliyor. Ben daha hala öğrenciyim. Bunu demekten de nefret eder oldum zaten. Şaka bir yana onun sözünü dinle derim. Ben olsam dinlerdim ve dinliyorum da bazen tavsiyesini falan istiyorum. Çünkü biliyorum başardığını. Bu hayatta ki dişlerin çalışmasına yardımcı oluyor. O da bir şeyin parçası. Onunla cidden gurur duyuyorum. Sende duy.
- +1 yıl
@onlyteenage teşekkür ederim 😅☺️
- +1 yıl
İyi geceler çuçuklar😚
- +1 yıl
@onlyteenage iyi geceler unnie
https://pin.it/69tnmHNyO - +1 yıl
@Imtomriss oyyş bebeğim daha uyanıkmış🥹😍😍 al bakalım 💜
https://pin.it/3sET9rzxv - +1 yıl
@Imtomriss çünkü çok güzel gülüyor bebeğim benim. Sende öyle 💜🫶🫶😍
- +1 yıl
Hayır ola tüyalarınızı böyle halka açık yerlerde paylaşmayın.
- +1 yıl
Olsun özelden sor kızçeme burdan sorma sen yinede.
@imtomriss https://pin.it/62cJT2IVT 😌😚😚 - +1 yıl
- +1 yıl
@Imtomriss https://pin.it/1V2Du77u8 😂
- +1 yıl
Mert bizim yorumumuzu kaldırmadan burada sonlandıralım yoksa ikimizde kapı dışarı edilicez.😂
Askeri üniforma. Bir erkeği yakışıklı gösteren tek şey benceee.
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen spor giysiler tercih ederim
10 Yorumla 
Şu tarz bir şeyler al
119 Yorumla- +1 yıl
Ooo eunwoo'yu bende çok tatlı buluyorum.🥳
Neyse konumuza dönelim senin soruna bunu atıcaktım ama tekrar açamadım bende buradan atiyim dedim.🙄
https://youtu.be/piBLWRRSRHM?si=-sRFeqTUU9vxVKvc
Geçen mertle güldük eğlendik şimdi sen ben mertle yine gülüp eğlenelim bu video eşliğinde😂😂 - +1 yıl
Oh olsun😂
- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBol pantul eyvallah ama şu 2. Pantul nedir ya soba borusu gibi dümdüz
10 Yorumla
+1 yıltakım elbise damatlık ve asker pantolonu kot pantolon ve kot ceket
10 Yorumla
+1 yılBence kumaş pantolon daha güzel ya
14 Yorumla- +1 yıl
Sen bilirsin tabii bu arada pantolon güzel.
- +1 yıl
Rica ederim
Tişört kot saat
14 Yorumla- +1 yıl
www.google.com/search
Nasıl sence
- Moda & Stil konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılSiyah be beyaz gömlek
00 Yorumla Gözlük
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKlasik.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılTakım elbise bence..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne