Böyle üçlü olunca nasıl takılıyor. Cahilliğimi sorgulamayın gerçekten bilmiyorum.. Benim iki kulağım delik. Hani çifti yok ki iki kulağıma da takayım. Biri ona ikisi diğerine mi takılıyor üçü aynı yere mi? Beni aydınlatın lütfen

Böyle üçlü olunca nasıl takılıyor. Cahilliğimi sorgulamayın gerçekten bilmiyorum.. Benim iki kulağım delik. Hani çifti yok ki iki kulağıma da takayım. Biri ona ikisi diğerine mi takılıyor üçü aynı yere mi? Beni aydınlatın lütfen
Üç delik oluyor sanırım kulakta artık üç delik yapanlar var. Eskiden tek delikle yetinirdin menü genişlemiş, birde bunlar zor takılıyor geçenlerde kızım aldı nasıl takılacağını bilemedi en sonunda açayım diye diye kırdı. Yani bulamadık açılması gereken yeri. İlginç yapmışlar.
Cevap
0Cevap
İstediğin gibi tak ister üçünü tek tarafa
Diğer kulak boş mu kalmalı yoksa ona da başka üçlü bişey mi takılmalı
Her bi kulağında üçer tane delik olmalı
Diyelim ki 3 tane var. Üçünü aynı yere taktık diğer kulağı ne yapacağız
2 birine bir tane diğerine olabilir. Kafana göre. İstiyosan ücünüde tek kulağına tak daha tarz durabilir
Yani 2ye bir takınca aa küpeni takmayı unutmuşsun falan gibi Bi durum olmaz di mi doğru mu anladım
Ya kime ne. istediğin gibi kullanırsın. İki kulak da eşit olmak zorunda değil şahsen. Böyle daha çok beğeniyorum daha tarz dersin olur biter
Tamam çok teşekkür ederimm
2 biri, 1 de diğerine tak. Bi kulak hepten boş olmasın bence❤️
Teşekkür ederim öyle yapıcam ❤️
İstediğin gibi nasıl hoşuna giderse
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?