Kızlar siz de karışılmasına müsaade eder misiniz onu söyleyin <3

Kızlar siz de karışılmasına müsaade eder misiniz onu söyleyin <3

Bikini, crop, mini etek giyen kadın benim sevgilim olamaz. Olsa olsa fbuddy olur ondan bana. Yanlış anlaşılmasın kötü bir insan demiyorum ama benim yanında huzurlu olabileceğim bir insan değil. Bunun özgüvenle şunla bunla ilgisi yok. Karşındakine ya da üçüncü şahıslara güvensizlikle ilgisi var. Özgüven bir insan da olur ya da olmaz ama sırf sevgilim olması karşımdakine sonsuz güveni gerektiriyor. Ben bu devirde sevgiliyi bırak. Anama bacıma bile güvenmem.
Ben, millete mastürbasyon malzemesi yapacak kadın aramıyorum kendime. Sokak dızolarının hayallerini süsleyecek kadın aramıyorum. Çok şükür domuz eti yemediğim için testosteron seviyem retroaktif kıskançlık yapacak kadar yüksek.
Bir kadının sevgilisinin yanında çıplak olmasının sevgilisi olan erkeğin onu aldatmasından bir farkı yok.
Bir erkek, aldatacaksa kadınlara yürür. Ama aldatacak bir kadın erkeklere yürümez. Kendisini değerli gördüğü erkeklerin radarına girecek görüntüde ve pozisyonda konumlandırır.
Burada ""ben kıyafetime karıştırmam"" diyen kadınların hepsinin ya sevgilisi yok ya da meşrebi geniş, testosteron seviyesi düşük, beta ruhlu, cuckold tip sevgilileri var.
Ayşegül sana yemin ediyorum. Sevgilim karım istediğini giyebilir diyen erkeklerin bir kısmı sevgilisini aldatan erkekler diğer kısmı da cinsel paylaşım gruplarında sevgilisinin karısının resimlerini karısından sevgilisinden gizli olarak paylaşan tipler. Adamlar açık açık söylüyor. Karımı başka erkeklerle sevişirken başka erkeklerle görmek istiyorum ama ikna edemiyorum diyor.
Ayşegül, bir erkek senin giyimine kuşamına hiçbir şekilde müdahale etmiyorsa, bikini, crop, mini etek giymenden rahatsız olmuyorsa o erkek ya seni sevmiyordur ya da kıskançlık duygusu ölmüş cuck tip erkeklerdir. Hatta onların kafasında cuck fantezileri vardır.
Fiko bu kafa yapısından kurtul :D
Gerek yok Ayşegül. Ben mağaramda iyiyim arkadaşım. Hayatta sadece hedeflere odaklı ama en temel ahlaki insani değerleri basite alan ve bunu gericilik olarak lanse eden modernlik anlayışı bana gelmez. Başkalarında kalsın.😅
Bunun hayattaki bedeli yalnızlık olacaksa da olsun. Yalnız kalmayayım diye toksik ilişkilerin kurbanı olamam. Erkeklerin büyük çoğunluğu Medeni Kanuna kadar yalnızdı zaten. Mecelle zamanında değerli erkekler en az 4 kadınla evleniyordu. Kadınlar, değersiz erkeklerin tek karısı olacağına değerli erkeklerin hareminde yaşamayı tercih ediyordu. Her neyse...
Benim kılık kıyafete dair kırmızı çizgilerim bellidir. Bugüne kadar bunları flört ettiğim bütün kadınlarla en başta konuştum. Kırmızı çizgilerim kabul edilmiyorsa o kadın bana sevgi ve saygı duymuyor demektir. O masadan kalkarım. Maruz kalmam o kişiye.
Karşısındaki erkeğe saygı ve arzu duyan bir kadın, o erkeğin istediği gibi bir kadın olur. Bunu bir vazife şuuruyla ya da mecburiyet hissiyle değil içgüdüsel olarak yapar.
Karşısındaki kadına sevgi ve aşk duyan bir erkek de o kadını başka erkeklerin radarında görmek istemez. Bundan rahatsızlık duymayan bir erkeğin ya karşısındaki kadını sevmiyordur ya da kendine saygısı yoktur.
Avrupalı erkekler hiç böyle değillll
@alfia Haklısın Ayşegül. Avrupalı ya da gayrimüslim erkekler, domuz etini çok fazla tükettikleri için testosteronları normalin altında seyrediyor ve erkeğe has olan retroaktif kıskançlık duygusu ölüyor onlarda. Ama Türkiye ve Ortadoğu'daki müslüman halklarda domuz eti tüketimi Batı toplumlarına göre çok az.
Eğer giymek istiyorsa giyebilir. Ben şort falan giyebiliyorsam o neden bikini giymesin. Diğer erkekler bakar falan demesin kimse çünkü erkeğe bi elin parmağı bile yetiyor bu zamanda azması tahrik olması için.
Ben yanındayken giyebilir kıskanırım ama herkes giyiyor sonuçta ancak kendisi bana giymek istemediğini söylemişti. Sağ olsun hiç böyle giyinme şöyle giyinme demek zorunda bırakmadı beni
Cevap
36Cevap
Eşimin ya da sevgilimin kendi kararıdır.. benden izin almasına gerek yok.. kaldı ki zaten orası plaj normalde bikini giyilir. ama daha kapalı bir şeyler terci hederse yine kendi seçimidir.
Barış adamın dibisin len
@alfia Teşekkür ederim 🙏😌
Rica ederimmm
🌺🌺
Bana karışılmasına izin vermem. Kıyafetlerim benim kırmızı çizgimdir. Bikini giyersem dozunu kaçırmadan giyerim. Sanki tek bikini giyen kadın benim. Hem başkasına bakacağına bana bakıp bikini giydiğim için kudursun. Karışamıyor ya, beynini kemirsin biraz. Bu da benim taktiğim. Uygulayın kızlar.
Eşim yok ama diyelim ki oldu neden izin vermişim ki çok normal bir şey değil mi denize girerken bikini giymesi
Eşine sevgilisine bikini tarzı giydiren net açık olarak gvvattır
Dkdkf allah sençn eşinin yardımcısı olsun
Dkdkf hıhı cadaloz djdj
Sjdjd kızma ya tösam
eğer kız arkadaşım bana derse ki sen rahatsız olabilirsin ben bikini filan giymeyeceğim hemen onu aşağılarım. Derim ki sen afgan mısın yobaz mısın mağara devrinde mi yaşıyorsun giy bikinini dolaş, isterse sadece plajda değil toplu taşımada bile bikini giyebilir
peki bizim sadece şortla gezmemize karışırlar mı acaba onu da sorsaydık.
ahaha güzel ablam sen yapma bari ya ne kadar kıskanç hem cinslerin var bilmiyorsun sankii.
yo yo var öyleleri , senin kıskanacağın fazla kişi yok kafan rahat tabii demi ahahaha
maşallah sübhanallah diyelim demii ahzahah
nazar boncuğu şeytanın gözü derler, benim sol göz boncuk niyetine sana feda olsun abla ahaha
eyvallah abamm 🌷
Böyle durumlar yaşamadığım için karışılsa rahatsız olurum ben.
eşim öncesinde giyiyordu zaten ve nerde ne giymesini bilecek bir yaşta ona karışmak senin aklın yok ben senin adına karar veririm demekle eş değer bence. Rahatsızlıkta duymam.
Uygun ortamıysa giysin. Karışırım, rengine ve şekline. Ötesi çizgiyi aşmak olur, yok giyemezsin falan filan diyemem saygım var
Yıllardır bikini giyerim yine giyerim... Rahatsız olacağını sanmıyorum ayrıca bikini var bikini var
Ben ona havuz yaptiririm evde. İsterse bikiniyide cikarsin. Ama plajda olmaz
Giyinebilir. Ama bikininin modelini de bir görmek gerekli dimi? :)
Bikini, crop giyinenlere o*spu muammelesi yapıp, eşlerine gav*t diyenler. Peki siz hiç yetişkin sitelerine Türk Türbanlı aratmasında bulundunuz mu? Çok iyi blow yapıyorlar, usta olmuşlar. Hatta hacıya hocaya veriyorlar. Siz de onların erkeklerisiniz. Siz gizli g*vat mısıniz? Eşleriniz gizli o*spu mu? Bu mu? Bunu duymak istiyorsunuz dimi?
Kimse bikini giyinen kadına o*spu muamelesi yapmasın, iş karakterde bitiyor. Zaten bikinili kadın da size bakmaz.
Hayır olmam, plajda tek kadın o mu var bikini giyen 🤷♂️
Kıskanabilir, mümkünse az ötede kumdan kale yapsın.
Birileri baktığı zaman rahatsız olurum elbette ama kısıtlamak doğru değil
Çözümü var... Kapalı biriyle evleneceksin. Plajda bikini giyemeyecek 😅 haşema giyer en fazla. Ayrıca. Denizi sevmeyen biriyle evleneceksin. Beyin bedava 😆
Açıkçası ben bikini giyemiyorum. Antalya’da mayo giymiştim. Havuzda filan da aynı şekilde. Rahat hissettiğim bu sevgilim haşema giy de dese giyerdim ki demez 😂
Plaja gitmişiz başka ne giyecek ki? Kafasına göre takılsın.
Çok dekolteli bikinilerin kıskanılmasını normal karşılıyorum. Bende o tarz bi bikini giymem zaten genelde mayo giyerim
Mağaramdan çıkmak
Bikini giymemek istememek kızmak ben
Hayır tabiki. Neden rahatsız olayım 😄
Olmam neden olayım giyiyor zaten gayet normal bence
Hayır. Bikini candır. Haşema, mayo ne öyle ya? Kadınlara en çok yakışanı bikini.
zaten yok benim iesim olcaksa bastan giyemiycegini bilir o yüzden problem yok
Ben karışmam aklı başında kadın zaten ne giyeceğini bilir
Hayır ya ben bisi demem istedigini giysin plaja gidiyoruz bi zahmet yani bakanlar utansın
Sene 2024 uğraştığımız şeylere bak
Çok haklısın @Alfia 😀 bu soruyu sana sorayım elin izin vermezse. Ne dersin
Umarım kalbine göre biri çıkar karşına
giyiyor, karışmıyorum.
ben giyerdim kendimi kısıtlanmasina izin vermem
Tercih bıkınıden yana mayo çok iz bırakıyor kapalı guneşlenmek aynaya bakınca pişmanlıktır
Hayır, tabi ki bikini giyecek.
Haşema mı giysin?
Tabiki karışmam orası pilaj tutupta eşofman takımı giyecek hali yokya
Ben ne istersem onu giyerim.
Müsade etmem inat eder giyerim
zaten böyle giyinmezse plaja gitmesin.
Eski eşim
gümlemedi kendim kapattım
onda anlam düşüklüğü vardı ya
Ferahlık oldu hem evet
Olmasın ya neden olsun bence olmamalı :)
@sedabykks, Ama bütün gözler senin kalçanda olurdu... Zaten pürüzsüz bacaklarınla yeteri kadar göz alıcısın, kıskanmaz mı kocan?
Benim sevgilim olmaz
Merhaba,
Evet bana ters! 😅
Olmayiz her plajada gitmeyiz hani 🤠
Giyebilir tabi kendi tercihi
Giymeyecegim için problem yok
👏👏👏👏👏
Giydirmem ki
Evet.
Giysin izin veririm
Hayır
Hayır aksine desteklerim