Senin sevgilin yok bence istemsizce bana sallıyorsun neden benim sorunum muş ağladığım filan yok sadece rahatsızım bu durumdan nerden bilebilirdim insanım ya doğal olarak
evet bir erkeğin hakkımda böyle düşünebilcek olması sinirimi bozuyor her isteyenede yol veriyorum. sevgilim olmasına ihtiyacım olduğunuda düşünmüyorum. ben sana cevap verdikçe sen bana cevap vermeye devam edersen daha çok tartışırız gaddarcım.
Bunun neyi rahatsız edici doğal olarak sevgilimi başkalarından kıskandım sadece zorla onu giyme bunu giyme mi dedim acaba sinirin bozuldu anlamadım her görüşe saygı duymanızı beklerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden hoşlanmıyorsunuz ki? Eğer böyleyse kendisine söylemelisiniz
Çok açık olduğu için fiziğini belli ediyor doğal olarak sapık çok kıskanıyorum
Bişey sorabilir miyim özel yanlış anlama sana yürümek vb asla amacım yok merak ettiğim bir şey var
aq sapığı
Ben sapık filan değilim sen iyi misin sadece bir şey sormak istedim lütfen insanları bilip bilmeden yargılamayın
Hoşlanmadığını söyle, seni seviyorsa zaten dikkate alır.
Söyledim ama kabul etmedi
eğer o öyle giyinirken ondan hoşlanıp sevgili olduysan şuanda kızın öyle giyinmesine karşı çıkma hakkın olduğunu düşünmüyorum , söyleme.
Ben teklif etmedim o etti tanıştığımızda Böyle giyindiğini bile bilmiyordum
öyle giyindiğini nasıl bilmiyordun? tanışmadan mı sevgili oldunuz? eğer öyleyse zaten boş iş ayrılmanız yakındır.
Tanıştığımız traji komik ama hava soğuktu Açıl giyinmiyordu Yani bilmiyordum bende
1 kere buluşup sevgili olduysanda aynı mantık.
1 kere de buluşmadım 😄
senin sorunun o zaman , şimdi burada ağlama açık giyiniyor diye.
Senin sevgilin yok bence istemsizce bana sallıyorsun neden benim sorunum muş ağladığım filan yok sadece rahatsızım bu durumdan nerden bilebilirdim insanım ya doğal olarak
evet bir erkeğin hakkımda böyle düşünebilcek olması sinirimi bozuyor her isteyenede yol veriyorum. sevgilim olmasına ihtiyacım olduğunuda düşünmüyorum. ben sana cevap verdikçe sen bana cevap vermeye devam edersen daha çok tartışırız gaddarcım.
Bunun neyi rahatsız edici doğal olarak sevgilimi başkalarından kıskandım sadece zorla onu giyme bunu giyme mi dedim acaba sinirin bozuldu anlamadım her görüşe saygı duymanızı beklerim
git sevgiline söyle bu derdini o zaman bana burada caz yapma.
Sakin olur musun lütfen bu sinirin bana neden anlamıyorum
Söyledim kabul etmedi sevinebilirsin
ohh yasasın
Zalim :(
Güzel bi dille söylersen yanlış anlamaz kızın içinde de varsa anlayışla karşılar
Söyledim kabul etmedi maalesef
Sacmalama bütün kızlar böyle giyiniyo zaten
Yoo
Ne yo kardeş kôydemi yasiyon
Herkes öyle mi gözün mü kör dostum
Olum acik kızlar hep öyle senden bi halt olmas zihniyetin bozuk
Yav bi saydırmadan kaybol zihniyetini bozuk insan varsa sensin herkes mi giyiyor kör müsün la sabah sabah ya
Senin için bozuk haydi
Soylemeyi dene gor
Dedim olmadı
söyle
Söylemesin
söylesin
Söylesin
söylemesin
Düşünüyorum
Söylesinn
Söyledim olmadı
tayt crop giyen kizla niye sevgili oldun