+1 yılSevilir neden sevilmesin ki... Sevgi olayı kıyafete bağlı değildir. Bu konu sevgi varsa aşılır zaten Baş örtüsü başlı başına inançla ilgili bir konudur. Şahsi görüşüm ben normal şekilde giyinmesini açıklıktan ziyade yakışacak elbiseyi giymesini isterim. (Kendim için de geçerli tabii ki). Normalde belki çok kişi gerici yobaz olarak yaklaşacaksınız ama açık giyinmeyle empoze edilmek istenen çıplaklıktır. Şöyle bir eski görsellere bakmanızı isterim. Ne kadar şık ve zerafet ön planda. Özetleyecek olursak açık giyinmeyen, düzgün giyinen sevilir. Ama açık giyinen sevilmez diye bir kuralda yoktur, olmamalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani çok açık giyinen kızlara göre kapalı kızları da çok tercih ederim.
Başı açık kızlar da böyle kot normal bir tişört olur elbise olur olur o şekilde seviyorum.
Yani böyle crop göğüs dekoltesi sırt dekoltesi dizden yukarı mini etek falan sevmiyorum.
Bazıları var iyice bokunu çıkarıyor hem göğüsten dekolte veriyor hem göbekten veriyor hem sırtta veriyor üstüne bir de mini etek giyiyor hiçbir şey giymeseydim daha iyiydi.
En iyisi kapalı kızlar ya da kot pantolon tişört giyenler falan00 Yorumla
+1 yılAçık giyinen kız ve açık giyinmeyen kız arasında hiç bir fark yok, açık giyinen kızlardan uzak duran erkeklerin tek sebebi eğer dini vecibelerle alakaları yoksa sokakta biri laf atar da savunamam, dayak yerim korkusudur başka hiç bir şey değil, gücüne güvenen, özgüvenine güvenen hiç bir erkek sevgilisinin, karısının giyimine karışmaz güven duygusunu her kadında tazelemesine gerek yoktur kimse sokakta çırılçıplak dolaşmıyor zaten, insanları rahat bırakmak lazım biraz
00 Yorumla
Açık giyinmiyor ama Dövmesi olabilir, Pirsing i vardır, Bir çok Erkek ile İlişkisi. Olmuştur, Sırf Açık giyinmiyor diye bir kız Sevilir mi. Açık olan kızlar da olmayan olduğu için Başı açık dâhi olsa Edebince giyinmesini bilen Kızlar daha değerli dir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSevilir ben sevdiğim kadının giyimine bakmam hiç bir şekilde
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 350 cevap paylaştı. BİRAZDA GERÇEKLER
Erkeklerin %90 ı açık giyinen kızları eğlencelik
Daha normal giyinen kızları evlenmelik oralar görürler.
Mini, dekolte vs giyen kızlar vücutları için kullanılmak için seviliyorlar. Ciddi ilişki isteyen erkeklerin %90 ı öyle çok açık saçık giyinen kızlarla ilişki kurmaz.45 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden ne yapıyoruz eğer açık giyen biriysek %10 luk olan adam kısmına denk geliyoruz ( açık giyen le olmak istememesini anlarım ama eğlencelik görmesi onu adam dışı yapar )
- +1 yıl
Buna şu şekilde katılırım yani tabi ki birisi açık giyilebilir ben ona kötü demem kesinlikle ama yerine göre giymek meselesi var bu çok önemli... ve bi kızla tanışmıştım ve kız köy düğününde baya derin dekolteli bir şey giymişti bende o buraya pek uygun değil dedim ee ama erkekler güzel buluyor dedi çok şaşırdım hani mesela bu benim için degersizdir
- +1 yıl
Giyime göre karakter sınıflandırmam isteyen istediğini giysin beni ilgilendirmez. Ama şimdi insanlar giyinmeyi bırak çıplak gezmeye başladılar😅Çıplaklığa özgürlük diyorlar 😅
Neyse benim umrumda değil kimse ama gerçekleri söylüyorum. Öyle aşırı açık giyinenler erkeklerin gözünde sadece cinsel obje oluyorlar, abazaların hayallerini süslüyorlar, ciddi ilişki isteyen adam olan kişiler öylelerine dönüp bakmıyor bile. Sonra niye tüm şerefszler bizi buluyor diye ağlıyorlar. Kadınların bir gerçeği anlaması lazım. Bir kadın ne kadar özel olursa, kendini sergilemezse, ciddi ilişki dışında ilişki kurmayıp, flörtöz takılmazsa o kadar değerli olur.
+1 yılsoruluğun saçmalığına bak eğer biri seni kapalı olduğun için sevmiyorsa zaten o işin içinde bir bit yeniği vardır kesin aklında senle ilgili kötü planları vardır öyle bir insandan hiç düşünmeden uzaklaş derim. bir diğer konumuz ise sevecek insan dış görünüşe, kusurlara bakmadan sever yani şöyle olsam böyle olsam daha çok sever lafları hikaye sevecek adam her türlü sever
10 Yorumla
+1 yılSevgi ve ilişkiler karmaşık konulardır ve kişinin giyim tarzıyla doğrudan ilişkilendirilmemelidir. Bir kişinin sevilmemesinin veya sevilmeye layık görülmemesinin nedeni, giyim tarzı değil, kişilik, değerler, iletişim tarzı ve diğer özellikler olabilir. Herkes farklı giyinme tercihlerine sahiptir ve doğru insanlar sizi olduğunuz gibi kabul edecektir.
00 Yorumla
+1 yılSeveriz diyen erkeklerin en aşağı yarısının Instagram takip listesi açık saçık her yeri botokslu, estetigi abartıp uzaylıya donusmus esc kılıklı platin sarılar değilse ne olayım var ya alayiniz yalancisiniz
20 YorumlaAçık giyinmeyen kız tabiki sevilir neden herkeste bi açık kızlar daha çok sevilir algısı var anlamıyorum kendini beğendirmek için orayı burayı açmalar falan bilmiyorum artık şahsen ben erkek olsam o kadar açık kız görmekten yorulurdm herhalde
21 Yorumla- Moda & Stil konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi kalptedir bakıştadır giyim bir tarzdır sevmekten bağımsızdır açık giyinen veya kapalı giyinen diye ayrım olamaz.
Bu ayrımı yapan sevmekten ziyade hoşlanıyordur öyle giyim tarzından ondan seviyorum diyordur.10 Yorumla Moda & Stil konusunda 545 cevap paylaştı. Sevilir tabi ki neden olmasın. Erkekler açık giyinen kadınlara karışanlara bilirsin o yüzden çok açık giyinmesini istemezler..
30 YorumlaModa & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Evet sevilir tabii ki neden sevilmesin hatta güzel kızların çok açık giyinmeye ihtiyacı yoktur.. 😜
51 Yorumla- +1 yıl
Helal
Neden sevilmesin her şey açık giyinmek mi? karakter zeka veya fiziksel güzellik açık giyinmeyle mi ölçülüyor
20 Yorumla
+1 yılTövbe de kızım biz bile kapalıyız
10 Yorumla
+1 yılSevilir ben sevdim evlendim. Ama hayalimdeki kız o değildi fizik kriterlerime uygun değildi vazgeçmeye çalıştım yapamadım evlendim. Pişmanım hayalimdeki gibi bı kızla evlenmek isterdim üzülüyorum
016 Yorumla- +1 yıl
Aynen hayırlı tesettürlü hakkı ödenmez. Fizik kötü saçları az ve kötü kalça yok çok üzülüyorum birde kisa
- +1 yıl
Bakım yapabilir bence öyle deme sen çocuklariniz varsa her zahmeti cekmiştir namazinda niyazindaysa bide hamdolsun ona dış görünüşe bakma iç önemli pişman da olma belki bunun sonu Allah katında güzel olur boyu kaç ki bide her doğum yapan kadının boyu kısalır diye biliyorum aç degilsin açikta degilsin sen sevmeye devam et her gün öyle gordugun icin sana öyle gelebilir
- +1 yıl
Boy 1.55 diyor ama. bejce daha kısa 1.54 olabilir. Kadınsı tipi yok kalça yok vücudu geniş değil ince benim hayalim bbaska uzun boylu düz saçlı ince belli büyük kalçalı ah ah dışardaki kızlar bizi mahfetti edep. namus bilmezler.
- +1 yıl
karın seni aldatır inş 😂 dedikoducu teyzeler gibi karısını çekiştiriyor internette ne biçim erkeksin sen :D
- +1 yıl
Aynada kendime baktım yakışıklıyım şükür. Bana çok iş atan oldu ama ben karşılık vermedim.
- +1 yıl
Benim yaşadığım durum çok zor içim icimi kemiriyor. Benim hayalimdeki kadın belli ben bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum gözlerim kör oldu sanki
- +1 yıl
Anlıyorum seni emine doğru diyorsun ama nefis iste ah ah
- +1 yıl
Kızlarda öyle. bi giyiniyorki edep haya yokki her şey meydanda
- +1 yıl
sen çok mu edeplisin sanki. boşan o zaman karından kurtulsun senden
- +1 yıl
Ya işte onu yariyolda birakamam kadına yazık olur herkes linç eder beni asagialr. Birde beddua eder karım keisn işlerim rast gitmez kendisini begenemdigimi ona soyleidm hatta evlenemden önce ilk gorustugumuzde ben sizi beğenmedim birşeyde hissetemdin dedim iki hafta ksutu konusmadi sonra tekrar konuştuk çok olumsuzluk oldu ben mal gibi bırakmadım vazgeçemedim ya bir adama büyü yaparsın vazgceecmez ya bende öyle oldu birde ben safim o benim ilkimdi utangactim hiç kızlarla konuşmadım o yüzden ona çok bağlandım.
- +1 yıl
Kızların giyimine laf edemezsin diyorsun da edep haya var demi aciksan bile edpli şekilde giyinirsin daracık kotlar taytlar giyen kızlar heryeri belli oluyor erkekleri tahrik ediyorlar dekolte mini giyiyorlar buna hakları yok Allahu Teala haram kıldı böyle giyinmeyi sebebi var çünkü
- +1 yıl
Senin gibi kocayi allah düşmanıma vermesin yazık kadına
- +1 yıl
Amin benim gibi koca zor bulunur. Karıma her konuda yardım ederim ev işi yaparım yemek yaparım gönlünü hoş tutarım sadece aşık oldum ilk defa hiç sevgilim olmamıştı aşırı bağlandım ona büyü gibiydi onu beğenmiyorum coxuk gibi kısa kalça yok saçı az alnı çok açık hayalimdeki kaidni istiyorum ama alamiyorum
+1 yılNeden sevilmesin ki.. sonuçta her erkek, her insan aynı olmuyor
20 Yorumla
+1 yılSırf açık giyiniyor diye nefret edilmez diye düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılSevilmenin açık gyinmekle kapalı giyinmekle alakası yokki
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılSırf sevilmek için popiş baş açıyorsanız yazık size
20 Yorumla Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı. Neden sevinmesin ki açık giyinince bir sorun mu oluyor, herkesin bakıl açısı farklı sonuç olarak hayata
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden sevilmesin 🤔 bende bedensel yürüme engelliyim ama yine de dostlarım tarafından seviliyorum ama hiç aşk yaşamadım henüz
00 Yorumlayani hepsi aynı çene desen sanise başına 100 kelime açik giyinede aynı kapali olanda 2side sevilir sonuç ta bayan 😁
01 Yorumla
+1 yılTabiki sevilir hatta bazen çok çok daha fazla sevilir. Konu sevgi ise zaten öncelikli tercih bu yöndedir.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 687 cevap paylaştı. Abaza sapık olmayan sever Ben kızın Giyimine değil Kalbine bakarım huyu güzel mi benim için bu önemli
00 Yorumlaaçık giyinenlerle genelde gezip tozuyolar sevmiyolar. her zaman hanım hanımcık giyin
10 YorumlaAçık giyinen de kapalı giyinen de kız sevilir tek bir şartla o da kalbi güzelse
10 Yorumla
+1 yılAsıl sevilen kızlar onlardır ve değeri bilinmeyen kızlarda onlardır
10 Yorumla
+1 yılSevgili yapmak istiyorsan kapalı giyinmek dezavantajlı diyebilirim
19 Yorumla- +1 yıl
Evet işte kapanıyorsan bazı şeyleri göze alacaksın
- +1 yıl
Nasıl dezavantajlı hanımefendi Erdoğanın damadına bak teknede İzmirli mankenle basıldı diye adama damat nerede dediler🤣🤣🤣Türkiye’de boşanma olaylarının tek sebebi magazin programları
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne diyorsunuz hiç anlamadım ben kendi gözlemimi belirttim normal insanlardan bahsettim siyasete bağlama
- +1 yıl
Tamam peki bağlamam..
Çıplak çıkın külotla, aklınızı bardağınızi mikim
10 YorumlaSevilir diyen çok ama söyledikleriyle yaptıkları uyuşmuyor
13 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle dusunuyosun herkes bir degilki
- +1 yıl
Ben degilim ama tam tersi
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık giyinen özgüvenli ve seksapelitesi yüksek bir kadını tercih ederim. Sıkıcılığa gelemem..
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 587 cevap paylaştı. Edebini bilen zaten açık giymez edebiyle oturup kalkanı anası da sever sevgilisi de
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var sevginin açıklıkla, kapalılıkla elbette sevilir. Gerçek sevginin anlamını bilen biri sadece sever. Onun ne dış görünüşü ne de dini, dili, ırkı umurunda olmaz.
10 YorumlaSevilir tabiki de dış güzellik kadar kalp güzelliği de önemli😏
00 Yorumla
+1 yılSevilmez.😄Açık varken kapalıyı kim napsın.😄
00 Yorumla
+1 yılGüzel giyinmek vardır. Yakışan şekilde. Teşhir mide bulandırıcı ve acınası.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 506 cevap paylaştı. Giyimin gerçek sevgi ile bu kadar ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKıyafetle ilgili bir durum değil bu. Karakterle ilgili.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tür kadınlarla, seks yapmadıkları için sevgili olunmaz ama evlenmeye karar verirsem; türbanlı değilse ve tüm şartlarıma uyuyorsa, evlenilir.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılGiyimler kuşam değildir bence karakterdir önemli olan
00 Yorumla
+1 yılSen açık saçık giyinen kız seviliyormmu zannediyorsun peh
00 Yorumla
+1 yılBöyle komplekslere giyip sizin gibi giyinmeyenleri ahlaksız ilan ediyorsunuz sonra 😃
00 Yorumla
+1 yılAslında daha çok sevilir. ben hep öyle sevdim
00 Yorumla
+1 yılBence kapalı giyinen kadınlar sevilir gizli olmak güzeldir gizemli insanlar daha çekicidir
00 Yorumla
+1 yıltesettürlü veya çarşaflı kadınlar daha çekici geliyor bana
00 YorumlaModa & Stil konusunda 669 cevap paylaştı. En güzel şekilde sevilir hem de..
Teşhircilik kötüdür ve tasvip edilemez.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Evet. Şık olmak için açık giyinmeye gerek yok. Her kadın kendi yarattığı tarzda güzeldir.
00 Yorumla
+1 yılSevilir tabi. Ama ben açık çekici giyinen bir kadın tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılAçık dediğin ne kadar açık bunun bir limiti var mı yoksa sınırsız mı?
00 Yorumla
+1 yılInsan inandığı gibi yaşar inandığı gibi giyinir kınamakta kınatmakda hoş değildir
00 Yorumla
+1 yılGiyim tarzı göreceli bir tarzdır... sevenide vardır sevmeyenide
00 YorumlaSevgilisini eşini short tshort krop askılı gezdireen erkek hgvattır
010 Yorumla- +1 yıl
kapatanda arap dö (üdür
- +1 yıl
Arap olmakla alakası yok bir kadın kabak gibi kasa füze gibi ikizlerle geziyorsa buna bakıp iç çekmeyecek erkek yoktur varsada erkekliği şüphelidir kadının günah olduğunu için örtündügüne inanmıyorum erkeklerin bakışlarından tacizinden dolayı örtündügü kannatindeyim kropla dar badi shortla gezen kadın sergileniyor net illa baş örtüsü türban tunik falan olsun demiyorum saç açık ayarında gezen kızlarımızda var
- +1 yıl
o zaman hatayı kendinizde arayın her bka dönüp bakmayın adam olun
- +1 yıl
erkekle kadın aynı değildir ve evet bakmıyoruz
- +1 yıl
bilim bile kadınla erkeğin çok farklı düşündüğünü kanıtladı hâlâ ısrar ediyonuz neyin kafası anlamadım
- +1 yıl
kim uydurdu bunu ya katil olmakta yasak cezbedici geliyor mu
- +1 yıl
ee işte sıkıntı sizde
Gizli Üye(30-35)+1 yılacik giyinende giyinmeyende sevilmiyor erkeklerin tek amaci seks
10 YorumlaKız olarak söylüyorum açık giyince bir şey olmuyor
Kimi kendisi sevdiği için kimi erkeklere ilgi göstermek için
Ama buna bakan erkeklerden de bir şey olmaz10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEskiden şu soru şöyleydi "açık giyinen kız seçilebilir mi?"
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden sevilmesinki öyle olsaydı kapalı kızların sevgilisi olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıklık vardır bir de çıplaklık, görme ile alakalı bir durum anlatılmakla olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevilir tabii bende açık giyinmiyorum yakismiyor bana
00 YorumlaKadınlar Açık Giyerler kapalı da Giyerler Efendim Bütün Kadınlar öyledir kendi Hallerinde Bütün Kadınlar Güzel Giyerler Modaya Uygunlar Efendim 😀♥️😊♥️😀♥️😊♥️😀♥️😊♥️😀♥️😊♥️😀♥️😊♥️😀♥️😊
00 YorumlaAçık giyinis veya kapalı olan biri değil. İnsanın içi kapali olmasın. Yoksa açık giysin nolcakki. Bakan her türlü bakar sonuçta. Ben şahsen açık giysin isterim
00 Yorumla
+1 yılSevginin giyimle alakası olduğunu düşünmüyorum
20 Yorumla
+1 yılYazdığını senin aklın alıyor mu etrafına bak tesettürlüler daha kıymetli
10 Yorumla
+1 yılBilmem ben açık giyinen bir kız olduğum için bir şey diyemem
10 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026