Selam. Ben spor giyinmeyi pek sevmiyorum. Topuklu da ayağımdaki bir problemden dolayı giyemiyorum. Genellikle sandalet babet tarzı arkası ve önü parmak çizgilerimi gösterecek ayakkabılar giymeyi seviyorum. Çok fazla kapalı ya da rahatsız ayakkabılar hem beni bunaltıyor hem de özgüvenimin düşmesine neden oluyor. Ancak birkaç kişi de gördüm, heves ettim ve fotoğraftaki gibi bir ayakkabı aldım. Sizce nasıl kombinlemeliyim? Günlük yaşamda gömlek giyip birkaç düğmesini bağlıyorum. İçine tişört giyip üzerine de kolye takıyorum. Açıkçası spor giyinmek istemiyorum. Bana kombin önerileri verebilir misiniz?
Bak bu adam yılarca suçunu bastırdı. Artık herşeyi bilmek istiyorum lütfen ve senin cümlelerine ihtiyaçım var bu adamdan kurtulmak için lütfen @YıldızTozuu_
@YıldızTozuu_ hesabı iptal etsende ben bekliyorum senin cümlelerini. Özelim açık lütfen biraz olsun vicdan varsa anlat herşeyi bana. Lütfen onuda koruma ve korkma...
Yıldız tozu sanada onada hakkımı helal etmiyorum.. sen varya çok yalancı birisin. İKİNİZDE bana oyun oynadınız ve birlikte olmaya devam ediyorsunuz.. insan olsan gelir konusurdun benimle özelde.. haram zehir zıkkım olsun hakkım ikinizede!!!
Başkasının mutsuzluğu ile sevinensin başkasının ilişkisi varken göz koyan ayıran birisin. Haram zehir zıkkım olsun hakkım.. dilerim hiç bir zaman mutlu olamazsın inşallah..
Cinsellik bile yaşamışsınız o benimle sevgiliyken ne rezil insanlarsınız siz ya nefret ediyorum ben bu hayattan da senden de ondanda.. Allah ikinizinde belasını versin inşallah!!! Ömür boyu mutlu olama inşallah!!! @YıldızYozuu_
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence elbise
Nasıl bir elbise sence renk desen model
AA yemin ederim aynı nenemin ayakkabısı bende bunlardan almak istiyorum
Hahhaha giyince gayet havalı duruyor. Neneler moda ikonumuz
Aynen 😂
Bence kaba bir tercih
Adriana lima olsa şu ayakkabıyla şansı yok
Hiç sevmediğim ayakkabı stili
Ben de sevmezdim
güzel ayakkabı kolej tipine benziyor
Bu nasıl ayakkabı paranı çöpe atmissin
Maskülen modeller tercih edilebilir
Takip ettiğin adam 3 çocuklu evli bir adam haberin var mı bilmiyorum ama varsada. Az utanman varsa haramdan uzaklaş...
@Öksüzzz onun yan hesabı bak yine geldi benimle de yan hesabında konuşma peşinde.
Sana demiştim onda hesaplar bitmez diye ama beni dinlemiyorsun. Bu adamda yalanlar bitmez bilgin olsun.
@öksüzzz
Arama motorunda bulunur zor değil
Sen olmazsan ben ben olmazsam sen veya bir baskası onun için durum bundan ibaret. Ne kadar çok hesap o kadar çok sevgili.
Vay @Öksüzzz vayy
Neyse ben kaçar.. bu adamda oyunlar bitmez.
@Magnifique_ kimse umurum da değil. Beni de bir sal lütfen ya
@YıldızTozuu_ konuşma imkanımız var mı biraz
@YıldızTozuu_ lütfen isteği kabul et konuşalım kısa tutacağım konuşmayı lütfen rica ediyorum?
@Magnifique_ beni bulastırmayın ne yaparsanız yapın
Lütfen
Ondan korkuyormusun yoksa? Seni tehdit mi ediyor?
Lütfen soracaklarım var sana
Bak söz veriyorum bir daha gelip rahatsız etmicem
Onayla bir sen yaz bana ben yazamıyorum sana xper yok
Ben açtım özeli. Takip etme yaz bi
Lütfen ondan korkma o kimki ondan korkuyormusun? Lütfen biraz konuşalım gerçekten bir daha rahatsız etmicem seni
Korkma seni karıştımicam hiçbir şeye, sadece bilmek istediklerim var lütfen ya lütfen.
@YıldızTozuu_ lütfen soracaklarım özel şeyler burada soramam
Bak bu adam yılarca suçunu bastırdı. Artık herşeyi bilmek istiyorum lütfen ve senin cümlelerine ihtiyaçım var bu adamdan kurtulmak için lütfen @YıldızTozuu_
@YıldızTozuu_ hesabı iptal etsende ben bekliyorum senin cümlelerini. Özelim açık lütfen biraz olsun vicdan varsa anlat herşeyi bana. Lütfen onuda koruma ve korkma...
Yıldız tozu sanada onada hakkımı helal etmiyorum.. sen varya çok yalancı birisin. İKİNİZDE bana oyun oynadınız ve birlikte olmaya devam ediyorsunuz.. insan olsan gelir konusurdun benimle özelde.. haram zehir zıkkım olsun hakkım ikinizede!!!
Başkasının mutsuzluğu ile sevinensin başkasının ilişkisi varken göz koyan ayıran birisin. Haram zehir zıkkım olsun hakkım.. dilerim hiç bir zaman mutlu olamazsın inşallah..
Cinsellik bile yaşamışsınız o benimle sevgiliyken ne rezil insanlarsınız siz ya nefret ediyorum ben bu hayattan da senden de ondanda.. Allah ikinizinde belasını versin inşallah!!! Ömür boyu mutlu olama inşallah!!! @YıldızYozuu_
Ayakkabı kötü
Sportik
Anlamadım