- Moda & Stil konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılBitkisel Vajina Beyazlatma
Elma suyu ( 1 çay kaşığı )
Limon suyu ( 1 çay kaşığı )
Vazelin ( 1 çay kaşığı )
Hazırlanışı ve Uygulanışı: Bütün malzemeleri elma suyu, limon suyu ve vazelini bir kapta karıştırın ve vajina bölgenize uygulayın. Karışım kuruyana kadar beklemesini sağlayın ve kuruduktan sonra ılık su ile kese yaparak durulayın. Daha sonra vajina bölgenize bebek pudrası sürüp işlemi bitirin. Bu uygulamayı her gün ya da gün aşırı cildinize yapın. Aynı zamanda genital bölgeye uygulanan bu bitkisel formül kararan koltuk altı içinde aynı etkiyi göstermektedir.
Limon yağı da tek başına olarak vajina beyazlatma da etkilidir. Epilasyon ve ağda sonrası pamuk ile cildinize sürdüğünüz limon yağı hem ten renginizi açacak hem de cilt lekelerinizi önleyecektir.29 Yorumla
Soran+1 yılya cok cok teşekkür ederiiiiiiiiiiiim !
- +1 yıl
Rica ederim, bunu geçenlerde sormuşlardi baya bir önce bnde denk geldikçe paylaşıyorum umarim işe yarıyordur, senden ricam yapamdan önce ve uygulamay başladiktan sonra işe yarayip yaramadiğni gözlemleyip burdan paylaşman :)
Soran+1 yılyazarım denersem coooooooooook tesekkurlerr :)
- +1 yıl
Kendin için görselle ve sonra kulandıktan sonra görselle ve aradaki farki gözlerinle gör 👍
Soran+1 yılkendin için görselle dedi :)
- +1 yıl
Aradaki farki gorsun diye dedim,
@coedaltan sen ne anladin bilmiyorum ama yanlis anladigin kesin :)
Kendisi uygulama oncesi bir foto cekip gorsellicek birde 1 ay kadar uyguladiktan sonra foto cekicek ve bakicak gozler gorulur bir renk degisimi olup olmadigini, before after yani :))
Bizlik bir durum degil anladi?
Soran+1 yılteşekkür ederim sizee yardımcı olunuz farkı gözlemleyecegım sagolu:n):
- +1 yıl
Rica ederim 👍
En İyi Cevaplar
www.kizlarsoruyor.com/.../q2240188-bikini-bolgesi-koltuk-alti-kararmasi-icin-ne-yapilabilir
bak bakalım ;)11 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkurlerr :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAgdadan korkuosan lazerden kac direk yani :). Bende yillarca jilet kullandim ama berbat yapiyor kokler kalinlasiyor ve cogaliyor. Agda super bisey sarkitma falan yok ayrica. Ilk baslarda aciyor cunku kil kokleri cok sert. Birkac kereden sonra alisiyorsun.
Lazer ise agda acisinin 5 kati falanmis direk yakiyolar ya hayatta yaptirmam :)12 Yorumla
Soran+1 yılsen şu an lazerle yaptırıyorsun değil mi? peki cok pahalı degilmi ya birde sey diyorlar işte yapılan makinanın kaliteside önemli falan yoksa sağlık acısından zararlı dıyorlar:(?
Cevap sahibi+1 yılHayir sanirim yanlis okudun agdayla aldiriyorum. Lazer yaotirmam
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğdadan korkuyorsan bak emla diye bir krem var tek tüp 7 8 tl bişey ondan al ufak ameliyatlar için uyuşturan bir krem ben ağda yapmadan yarım saat önce suruyorum bunu hiç birsey hissetmiyorum birde öyle dene derim
017 Yorumla
Soran+1 yılzararı dokunmasın sonra orası hassas bölge sonuçta :(?
- +1 yıl
kuruluk yapabilir
Soran+1 yılNe kadar kullanmam gerek peki @Miyato
Soran+1 yıl@Miyato
Soran+1 yılPeki herreyerime mi surucem o kadarcık yeter mi kş heryerime?
Cevap sahibi+1 yılCanım zararı yok kurutmuyorda o arkadaşı şeyi kuruymuş demek ayrıca 5 10 dk dan fazla bekle derim en az 20 dk bekle yeter her ay kullandığım bir ilaç iyi biliyorum evet oranlı kullan ama nohut tanesi yetmez şyle duşun 2 nohut tanesi kadar kullan
Cevap sahibi+1 yılBu arada ağdanın sarkıttığını kim soylemişse gotunden uydurmuş öyle birsey olsa bj kadar insan ağda yaptırmazdı
Soran+1 yılaynen yaa herkesınkı sarksa kımse yapmazkii :/ agda yaptıracagımm cok korksamda mecburum o emlayıda alıcam bırkac kışı daha önerdi bende 2 nohut buyuklugunde kullanacağım ya cıdden cok sagollll
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canım
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) yaptırdıktan sonra dusuncelerini yazarmısım
Soran+1 yılkesinnnlikle yazacagımmmm cok sagol tekrar :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim eic ne zaman seçmeyi düşünüyorsun 😃😃😅
Soran+1 yılhahahha bilmem ki yaa bir düşüneyimm :D :D
Cevap sahibi+1 yılAhaha düşün bakalım :d
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıllazer epilasyon yaptır. jiletle alınır mı zaten çok hassas ya of kesin benim sakalımdan daha sert ve gür çıkıyordur artık :(
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok gür :(lazerde zararlı dıyor bazıları
Cevap sahibi+1 yılhayır hayır herkes yaptırıyor, çoğu kız arkadaşım yaptırdı kaymak gibi oraları yani tabii ki görmedim ama kendileri öyle diyorlar ve hiç sağlık problemi yaşamadılar. sen de kendini daha iyi hissedersin sert sert kıllarından tiksinmezsin :/
Soran+1 yılBen zaten her çıktığında alıyorum ama cildim tahriş oldu baya ya lazer çok mu pahalı acaba
Cevap sahibi+1 yılevet biraz pahalıdır ama sadece bikini bölgeni aldırırsan ucuz olabilir. tüm vücut çok pahalı olur. ucuza yapan yerlere gitme ama makinesine göre fiyat değişiyor. araştır biraz ve en iyi makineyi kullanan yerde yaptır.
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ediyorum size :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim lafı bile olmaz ya kafaya taktığın bir problemin var yani bilgim varsa yardım etmekten memnuniyet duyarım. umarım para konusunu halledersin de pürüzsüzlüğe kavuşur, jilet lanetinden de kurtulursun :)
Soran+1 yılAaaa çok iyisin cidden umarım halledebilirim yaaaa :)
Cevap sahibi+1 yılsen de çok iyisin o yüzden yardım ediyorum zaten :)
Soran+1 yılçook sagol ya cidden :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim hep mutlu ol :)
Soran+1 yılsende hep mutlu ol arkadaşım..:)
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederim arkadaşım, iyi akşamlar dilerim :)
Soran+1 yılhayırlı aksamlar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğda veya para biriktirip lazer epilasyonu satın al Philips'in. Ben para biriktirip almayı düşünüyorum, normal lazer epilasyondan daha iyi çünkü mahrem sorunu yok, acı sorunu yok. Kendim rahatça yapabilirim.
15 Yorumla
Soran+1 yılAcıtmıyormu lazer ya :(
Cevap sahibi+1 yılO dediğim lazer acıtmıyormuş. Yani ürün bu.
www.hepsiburada.com/.../productDetails.aspx
Bence çok pahalı değil zaten bunun 2-3 katını belki daha fazlasını lazer epilasyon salonlarına verirsin normalde üstelik mahrem sorunu en önemli nokta. Diğer önemli nokta ise kimileri memnun kalmıyor epilasyondan gene çıkıyormuş kimisi düzgün alınmamış vs. oluyor ayrıca çok can yakıyormuş.
Fakat linkini attığım cihazı almak daha mantıklı 1 kere mahrem sorunu yak kendimiz yapabiliriz, epilasyon salonuna gitsen kadın veya erkek kadında olsa ben göstermek istemem hele erkek çıkarsa daha kötü olur görmesini istemem açıkcası. Ayrıca bu cihazla acısız bir şekilde ve kolay bir şekilde yapılabilir evimde istediğim zaman yapabilirim.
Bence bir süre ağda yap ağda başta acıtır ama bir süre sonra alışıyorsun. Ben para biriktirip alıcam bu cihazı bir çok kişi de tavsiye ediyor zaten 1 kere verirsin parayı senelerce kullanırsın.
Cevap sahibi+1 yılJilet ile sakın alma daha gür ve daha çabuk uzar sürekli almak zorunda kalırsın ağda ile aydan 1 kez yaparsın.
Soran+1 yılcooooooooooooooooook teşekkürler yaaa.
lazeri ileride yaptırıcam kafaya koydum sımdılık agda yaptırıcam bıraz cesaretlendim hadi bakalımmm :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğdadan korkma, 10 dakika da bitiyor bende ilkten korkuyordum ama 1 ay rahatsın ve tüyleri azaltıyor bir süre sonra kalmayacaktır.
212 Yorumla
Soran+1 yılCok cok cokkkkkkkk korkuyorum ama anlatamam yaa herkes cık acıtıyor diyor ve tüylerim artık cok cok sert ve kalınn :(
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiye korkma, hatta bak emla krem al eczaneden ağdaya gitmeden 1 saat önce sür uyuşsun sonra git bu muymuş ya dersin jilete devam edersen daha beter olur güven bana
Soran+1 yılYan etkisi falan olmaz degil mi emla nın yani kotu etmez dmi :( cidden bişey hissetmiyormusun sen emla kullanıp mı denedin
Cevap sahibi+1 yılBen ilk zamanlar emla kullanmadan gittim ve senin gibi jilet kullanmıştım sonradan ağdaya döndüm şu an aralıksız 2 senedir belki geçmiştir ağdaya gidiyorum yan etkisi yok kremin sadece ağdadan 1 saat önce sürüyorsun uyuşuyor ağda olup bittikten sonra eskisi gibi eczanelerde var ve 1 ay tertemiz çıkma derdi yok ve zamanla azaldığını tüylerin seyrekleştiğini görünce sen bile şaşıracaksın ayrıca acı da olmuyor 10 dk tamamdır :)
Soran+1 yılkremi araştırdım zaten zararı yokmuş lokal anestezı yapıyormıs ya cok cok sagol cıdden yaa... peki sey dıcem bende heryere yayıldığı için tüyler herryerimesürüp uyusturucam degilmi ve agda sarkıtıyor zamanla diyorlar hep ya
Cevap sahibi+1 yılyok canım benim zararı olsa tavsiye etmem sana rica ederim ayrıca bu arada evet jiletle olunca normal tüylerin olduğu yere sürersin kremi ve sarkma olmuyor o konuda rahat ol lazer daha kötü ileride sakıncası var onun mesela epilasyon da ben tavsiye etmiyorum
Soran+1 yılevet sarkma olmuyor dedi buradan bazılarıda cok teşekkürler umarım acıya dayanabılırımm o kremide alcam hemen :)
Cevap sahibi+1 yılDayanırsın kremi unutma ama 1 saat önce sür zaten onun rahatlığına alışınca hak vereceksin bu arada rica ederim bebeğim :)
Soran+1 yılayy tesekkur ederim allah yardımcım olsun ne dıyeyım :)))
Cevap sahibi+1 yılkorkma merak etme ilkini yaptırdıktan sonra korku kalmıcak zaten :)
Soran+1 yılpeki o kremi kullanırken cildime iyice yediricem dimi heryerinesürücem_ ?
ne cahilsin dicen ama bilmıyroum ya korkuyorum işte :)
Cevap sahibi+1 yılolur mu canım o ne demek öyle, kafana takılanı sorabilirsin evet iyice yaydırcaksın ağdadan 1 saat önce sürersin sonra da ağdanı olur mis gibi :)
Tüy dökücü kremler var onlardan sur sonra yıka biraz kalır galiba onu da ağda yaparsın birşey olmazki ☺her kadın o acıya katlaniyorda senmi katlanamiyican
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAgdayi nasil kullandigina bagli yanlis cekersen adagi sarktirr. Agda kullandikca rengide acilir ve killarinda azalir. Agdaya cesaret edemiyorsan eldivenle tek tek cekeceksin o az agritiyor ama uzun suruyor yani.
04 Yorumla
Soran+1 yılagda yapıcam ama korkuyorum kuaföre yaptırıcam işte :/
Cevap sahibi+1 yılAdayi kendin yaparsan agrittir bencede kuafore yaptir alisana kadar
Soran+1 yılcok tesekkurlerr :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek :)
Soru: Bikini bölgem için kızlaar?
Sonuç: Erkekler 33, Kızlar 19 cevap.
Aslan parçaları ya.11 Yorumla
Soran+1 yılhahahahh hiç söyleme ya ahh erkekler :D :D
+1 yılMaşallah erkekler kızlardan daha çok anlıyormuş hemcinsime şaşırdım :|
21 Yorumla
Soran+1 yılahhh erkekler işte..
- Moda & Stil konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılImkanin varsa ithal bazi kremler var tuyleri inceltmek icin onlardan kullanabilirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılimkan maalesef yok...:(
- +1 yıl
Ya biraz arastir. Kil koklerini inceltmek icin bikac bitki karisimi var diye biliyorum zamaninda kuaforum soylemisti, onlari yapip gelirsen daha rahat olur senin icin falan diyordu. Agdanin acisindan cekiniyorsan emla tarzi kremler kullanabilirsin, ise yariyor.
Soran+1 yılaaa sende mi biliyorsun emla yı? ya onu alıcam da ters tepkı yapar cildime diye korkuyorum :(
- +1 yıl
Yok sanmiyorum oyle yan etkileri oldugunu. Bileginde ya da bikini bolgenin ufak bir yerinde 5 dk denersin ama sanmiyorum emlanin cilt problemi cikaracagini
Soran+1 yılsen kullandın mı evet dirseğimde denicem once bakalmm
lazer kesin tedavi değilmi
bence temiz olsunda renge bakmam hemen02 Yorumla
Soran+1 yılya lazerde zararlı dıyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğda korkunu yenmelisin canım sir ağda tavsiye ediyorum tenin bir süre sonra acıya alışcak hem tüylerin azalcak çünkü jilet gibi yüzeysel almıyor kökünden alıyor tüylerinizi
010 Yorumla
Soran+1 yılAma çok acıtıyor off cok korkuyorum ondan :(
Cevap sahibi+1 yılTatlım kremde kullanmanı önermem çünkü asağı kısamlarda yanma falan yapıyo bende öyle olmuştu krem önermem. Sir ağda dene bir bak cok acımaz
Soran+1 yılişte onu dicektim yaa kremi 'heryerime' sürücem sonuçta cok yakmaz mı off ya herkes başka bısey dıyor aslında ne yapcaımı sasırdım :(
Cevap sahibi+1 yılTüylerin varsa bir yarin sir ağda dene sarı renkli olandan sarkma olmaz merak etme
Soran+1 yılagda ile sir agda arasındaki fark nedir ki :/?
Cevap sahibi+1 yılSir ağdada seker yok dolayısıyla kıl köklerimi beslemiyo
Soran+1 yılaaa e o zaman sir agda yaptırayım hep
Cevap sahibi+1 yılBosa demiyoruz sir ağda diye iki dk kuruyo cekiyosun bu kadar bacım
Soran+1 yılayy cok sagol cidden sir yaptırayım o zaman
Cevap sahibi+1 yılRica ederim:)
Bende bazılarında neden kararma var diye düşünüyordum, o zaman biz erkeklerin suratları hep kara olması gerekmezmiydi
04 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle ama bilemicemm
Soran+1 yıloha tras kopuğu ile mi yapayım :D
- +1 yıl
Tıraş köpüğü kullanın demek istemedim :)) Biz tıraşta kullandığımıza göre ve kararma olmadığına göre bundan kaynaklı olabilir demek istedim, Yani her iki günde bir suratımızı traş ediyoruz değilmi jiletten dolayı kararma olsa tüm erkekler zenci gibi olurdu, Köpük değil ama Tıraş kremi ile ( Favorim ARKO dur ) deneseniz bir şey kaybetmezsiniz, Birde şu var burayı yanlış anlamayın, beyaz bir vücutta oranın kararmış durması hoş bir görüntü olmuyor.
ağda ile al deger bence ağdayı hazırlarken o bölgeyi uyuştur anestol pomad kremi ala o krem ile 1 1.5 saat önceden sür çok rahat alırsın 1 ayda zor gelir tertemiz kabak gibi kalır
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen yaa ağdaya karra verdim emla diye bir krem varmış bazıları onu soyledı onu kullap yapıcm
Soran+1 yılhhah aynennn ;)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLazer epilasyon yaptırmanızı tavsiye ederim, hem bembeyaz, yumuşak ve temiz oluyor, hemde bir daha çıkmıyor, hatta terleme vs. de yapmıyor ve temiz kokuyor, çamaşırınızda temiz kalıyor...
05 Yorumla
Soran+1 yılsiz yaptırdınız mı peki?
ya pahalı bıraz para biriktirmem lazım ögrencıyımde para sıkıntım var halıyle işte..
birde yakıyor ya korkuyorum cok acır diye.
Cevap sahibi+1 yılBen yaptırdım ve çok memnunum. Şayet yaptıracak olursan, özel bir hastanede yaptırmanı tavsiye ederim, çok daha sağlıklı ve pek sorun olmuyor... Acımıyor dersem yalan olur, her vuruşta, sanki bir lastik sertce çarpıyormuş gibi oluyor ama diğer yöntemlerede çok acı veriyor zaten. Madem öğrencisin, şimdilik hastane eldiveniyle al , diğerlerine göre daha sağlıklı...
Soran+1 yılcok teşekkürler aklımda bulunacak dediklerinizz.
hastane eldiveniyle nasıl olacak yaa cok acır nasıl yalayım ben kıllarımı tek tek :(
üstelik jilet kullandım hep cok coooook sert ve büssürü varr
Cevap sahibi+1 yılCanım o halde bir kaç kez ağda yaptır, hem azalır, hemde incelir ve sonraları da eldivenle alırsın, işin daha kolaylaşır...
Soran+1 yılcok tesekkurlerrrr :))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarkıtmaz. Hemde tüylerini azaltır. bir kaç kez yaptır azalsın. Sonra makineyle de alabilirsin. Ama jilet çok kötü yaa :/
01 Yorumla
Soran+1 yıljilet resmen KABUS!
mecbur agda ıle aldırıcam yoksa cildim parçalanacak jiletten dolayı :(
+1 yılAğda kullan incelsin biraz sonra lazere gidersin. İmkanın yoksa "emla" kremini kullan
07 Yorumla
Soran+1 yılaa evet emlayı sende söyledın alıcam sanırım artık emlayı sürüp ağdaya gidicem uyuşturuyormuş acıtmıyormuss
- +1 yıl
Aynen öyle
Soran+1 yılya korkuyorum ama cildime zarar verir diye
- +1 yıl
neden cildine bir şey olsun saçmalama hiçbi şey olmaz. Sadece ağdadan yarım saat veya bir saat önce sür bekle merak etme acı olmaz cildine de
Soran+1 yılevet ya emlayı alıam reçetesiz verirler dmi
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılcok teşekkürler :)
Moda & Stil konusunda 377 cevap paylaştı. Jilet karartiyor mu yaa. Bende birakiyjm o zaman jileti birde brezilya agdasi var ona bak. Brasilian wax diye geciyo. Bayagi unlu
04 Yorumla
Soran+1 yılaa hiç duymadımm teşekkürler bakıcm
Soran+1 yılevet gecer
Erkekler de göğüslerinde yumak olmuş kıllarıyla gizli arkadaşımıza tecrübelerini anlatmışlar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaynennnn :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılağda türü şeylerde çok iyi değil emin ol batık sorunu oluyo, lazer yaptırana kadar jilet kullan
09 Yorumla
Soran+1 yılbatık mı hadi ya :(
Cevap sahibi+1 yılaynn makinada çok daha fazla oluyo, tüy dökücülerde kullanma o bölge için zararlı
Soran+1 yılhadi canııım :( e şu an da lazere param yok ama:(
Cevap sahibi+1 yılbende öyleyim hepsini denedim pek işe yaramadı bende para biriktiriyorum lazer için sende öyle yap bence
Soran+1 yılumarım halledebilirim bir şekılde cooook teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
- +1 yıl
Ahahah saçmalamışsı iyice jilete devam ederse kıl kokleri kalınlaşacak ve lazerde daha çok aciyacak canım sen ağda ya da sir yaptır 1 2 kez dayan yeter daha sonra ilk yaptırdığın kadar çok acımıyor
Soran+1 yılagda yaptıracağım karar verdim sayenizde cok teşekkürler :) @içimdekisenkayboldu
- +1 yıl
Saçmalama ya jilette batık oluşur
Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Renk acici bitkisel cozumlermi ne vardi onlari dene ayrica agdadan korkmana gerek yok bence
01 Yorumla
Soran+1 yılama temelden beridir hep jiletle aldım cok sert tüylerim sımdı cook canım yanar bılıyorum :( renk acıcılar nedir pekı bılıyormusun ısımlerını falan?
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zararlı diyorlar, bu acıtir diyorlar, jiket karartıor, agda acıtıyor yok sarkıtïyor... zaman koyver uzasın örersin sonra.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç uğraşma ağda en iyisi git kuaföre cırt cırt sen anlamadan hemen alırlar
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen yaa agda yaptırıcam
Cevap sahibi+1 yılen dogrusu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktor eldiveni kullan gayet rahat hatta diger bolgeler icinde kullana bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu nasıl yapacağım hepsini tek tek nasl alayım
Cevap sahibi+1 yılBaska care yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılhassas bölgedir orası ya.. üzülüyorum sizin bu sorununuz için.
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle sımdı ne yapacağımı bılmıyorum işte :(
Cevap sahibi+1 yılişte temizle bir şekilde artık. kaymak gibi olsun.
Cevap sahibi+1 yılkaymak gibi olmadı mı daha?
Gizli Üye(30-35)+1 yılmakınayla alma agda veya eldıven tercıhım makına cok cekıyor :/
14 Yorumla
Soran+1 yıleldiven nedir?
Cevap sahibi+1 yıldoktor eldıvenı
Soran+1 yılyeni duydum onla nasıl alınıyor ya
Cevap sahibi+1 yıltek tek parmaklarınla cekcen tek tek oldugundan cok acımıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kararma dediğin nasıl birşey tenin gri ya da morumsu renge dönmesi mi yoksa güneş kararması gibi mi
04 Yorumla
Soran+1 yılgüneş kararması gibi ısey işte
Cevap sahibi+1 yılHe gecici yani iyi ya kiz arkadasimada olr die korktum :@
Soran+1 yıljiletle alıyorsa evet olur..
Cevap sahibi+1 yılBilmiom konusmuoz cinsel seyleri ama buyuk ihtmalle oyledr geciosa sorun yok aman
jıletle aldıgın ıcın kokler ıyce kalınlasmıstır agda yapma dayanamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılyapıcam mecbur :)
lazer direk kesin çözüm
01 Yorumla
Soran+1 yılögrencıyım sımdı para bırıktırmem gerek once :(
- Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılkıl köklerin kalın pampişim
01 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyorum işte nasıl yapıcam diyorum
bizimki niye kararmıyorda sizin ki kararıyor :S
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmem ki./
+1 yılAğda şarkımız sadece acılı. Lazeri öneririm
03 Yorumla
Soran+1 yılpara biriktirdikten snra :(
- +1 yıl
Bide krem var evde epilasyon
Soran+1 yılkrem nedir
+1 yılBence usta ellerin yardımına ihtiyacın var :D:D
18 Yorumla
Soran+1 yılbncedeee :D
- +1 yıl
Annenden yardım iste veya ablan akrabandan teyzen falan olabilir seve seve yardımcı olurlar sana ;)
Soran+1 yılkuaföre gidicemm :)
- +1 yıl
Benm eski mesleğim :D
Soran+1 yılaaa harbimii verebileceğin taktıkler ya da önerebileceğin bıseyler var mı pekı
- +1 yıl
ağdayı olabildğince sıcak tutmaya bak tabii ağda ile yapıcaksan yolarak yapıcaksan krem kullanarak köklerini yumuşatmaya çalış ağdayı tersten çekersen canın çok yanar yolarak yapıcaksan baya uğraşırsın
Soran+1 yılkuaforede kadına yaptıracağım işte onlar bilirler nasıl yapcaklarını dimiii
- +1 yıl
tabii canım bilirler zamanında bende onlarda öğrenmiştim az mı ekmek yedik bu işten :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılLazer yaptir madrm ama agda da sarkitmiyor yani
07 Yorumla
Soran+1 yıloyle dıyorlar genelde ya sarkıtıyor falan :(
Cevap sahibi+1 yıl5 senedir yaptiriyorum bir sıkıntısını görmedim ama batik oluyor tabii lazer koltukaltina yaptiriyorum yaktigi icin aciyor oraya cesaret edemedim bende
Soran+1 yıllazer acıtıyor demi yaa :( ?
Cevap sahibi+1 yılKoltukalti sıkıntı degil dayanıyorsunda bikini bölgesi benide korkutuyor başlıcam ama başlayamadim yakiyor sonucta
Soran+1 yılagda daha cok acıtıyor ama agda ıcınde uyuşturucu krem var dıyorlr o kafama yattı açıkçası bıraz off hepsı sıkıntılı aslında da neysee :)
Cevap sahibi+1 yılAğda mı hiç acıtmıyor 5 dkda bitiyor hemen
Soran+1 yıloff umarım yaa cok sagolunn
Krem santi sür bembeyaz olur
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahhahaha :D
+1 yılhastane eldiveniyle çekk
13 Yorumla
Soran+1 yılOhaa çok acır nasıl yanı tek tek nasıl çekeyim
Soran+1 yılneden?
+1 yılLazer epilasyon yaptır kaymak gibi olsun ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılyaptrıcam ilerde:)
- +1 yıl
Evlenceğin adam yaşadı ozaman :p
Soran+1 yılevet hemde nasıl yasadııı kaymak gibi olur işte sanslı adam
- +1 yıl
Bal dök yala offff ;)
- +1 yıl
onun kaymak gibi olmasından çok senin kaymak gibi olman gerek yoksa onun bir onemi kalmaz
Soran+1 yılben nasıl kaymak yanı güzellik konusunda mı
+1 yılVeet tüy dökücü kullan
03 Yorumla
Soran+1 yılcok cok sert ama etki eder mi ki :(
- +1 yıl
ben kullanıyorum benim bölgeme etki ediyorsa seninkine hayli hayli eder
Soran+1 yılhadi yaa bak eminsin yani hepsını tamamen alıyormu tertemız yapıyormu yanı?
+1 yılJilet nedir yaa orman yapar orayı
03 Yorumla
Soran+1 yılorman etti zaten hemde ne orman...
- +1 yıl
bide sert çıkmıştır hem jilet kaşındırır lazere dön bence sen direk
Soran+1 yılLazerde zararlı diyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılLazerle kokten kurtul..
01 Yorumla
Soran+1 yılLazer zararlı olabilir diyorlar
+1 yıllazer epilasyon
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurlr
Gizli Üye(30-35)+1 yıllazere git en iyi çözüm lazer
01 Yorumla
Soran+1 yılpara biriktirdikten sonra ancak :(
+1 yıltüy dökücü krem
05 Yorumla
Soran+1 yılama cok sertt alırmı ki :(
- +1 yıl
alır, ama tüy dökücü krem kıl köküne işlemez. bir süre uğraşmak istemiyorum diyorsan ağda yapmalısın.
Soran+1 yılCok sert ve kalın yani etki eder umarım
- +1 yıl
kıl olduğundan eminmisin tarife göre bunlar dal falan olmalı hem ben sana yardımcı olabilirm ;) bayan kuaföründe çalışmıştım bir ara :D
Soran+1 yıldallll mı hahahahahahahahaha :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılEllerimle kesebilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyol sende :d
02 Yorumla
Soran+1 yıltavukmuyum yolayım :D
Cevap sahibi+1 yılAĞDA olmaz dedin makine yok dedin jilet kötü dedin geriye yolmak kalıyor :D
Bikini bolgesi ne
05 Yorumla
Soran+1 yılne mi? bilmıyorrrmusun yuh.
Soran+1 yılhahahah tamam oyle olsun masum çocuk :D
bacak arasını diyon.
00 Yorumlatüy dökücü yarmıyomu
00 Yorumla
+1 yılboya sür kızım boya.
00 Yorumlamakina al sende
00 YorumlaPfff iğrenç :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLazere git kurtul
01 Yorumla
Soran+1 yılsonunda öyle yapcam
+1 yılAğda tertemiz
00 Yorumlalazer epilasyon
06 Yorumla- +1 yıl
tüfi sana kızlar diyor lenn
- +1 yıl
@Helenselen cim kızlar hakkında bilmediğin varsa sorabilirsin :)
- +1 yıl
yok canm ben bir bayan olarak biliyorum gerci siz erkekler daha iyi arastırıyorsunuz ama burada belki kız utanır diye soyluyorm hos bisi değilde yinede sen kotü bisey demedn sadece orda kızlar yazmıs onu belirtmek istedim ;)
- +1 yıl
@Helenselen gizli sormuş zaten görünmüyor :p
- +1 yıl
olsun nese tamam
- +1 yıl
@Helenselen
tamam
Moda & Stil konusunda 332 cevap paylaştı. Çakmakla yak. :D
00 YorumlaPolisi Ara
07 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılsorun yok ya :)