Benim kendi şahsi görüşüm kadın erkeğin şehvet ve şefkat duygusundan beslendiğini çok iyi biliyor ve yarı çıplak dolaşmanın bir erkeği elde etmek için çok daha kolay olacağını biliyor. erkek ise; kadının güçten ve statüden beslendiğini çok iyi biliyor ve ona göre gösterişini yapıyor
Onun için diyorum ki güzel olduğuna inanan ve kendine bu konuda güvenen her kadın normal bir şekilde giyinerekte kendini ispatlayabilir zaten bu enerjiyi karşı tarafa geçirir
Aynı şekilde bir erkekte zaten statü ve güç sahibi ise bunu duruşu ve oturuşu ile belli eder illa güç gösterisine gerek duymaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNasıl giyindiğine bağlı.
Bir kadın istediğini giyinebilir, benlik sıkıntı yok. Ancak sevdiğim kadının güvenliğinden de sorumluyum. Finlandiya'da yaşamıyoruz; ortalık psikopat, sapık dolu.
Bu "insanlara" (!) beyin nakli yapamayacağımıza göre kendimizin ve sevdiklerimizin güvenliğini düşünmek zorundayız. O yüzden, sevdiğim kadın dışarıda kendisini riske atacak şeyler giyerse tabi ki karışmam gerekebilir. Onun güvenliği için.
Bunun haricinde her kadın, giyiminde özgürdür. Karışmak ise özgüvensizlik göstergesidir.
00 Yorumla
+1 yılHayır, özgüvenle alakası yok,, severek hayatlna alarak benzer bir çok konuda fikri sahibi olma hakkını vermiş oluyoruz zaten karşılıklı olarak.. beğendiğini söylemek gibi rahatsız olduğu birşeyi de dile getirmesi gayet normal bir durum oluyor.. sadece ifade etme üslubu saygı ve sevgi sınırını geçmesin yeterli
00 Yorumla
+1 yılKarışmasının zevkini yaşamak için açık giyinen varsa ciddi bir psikoloğa gitsin durum ciddi ya 🤔 Erkekleri bilmiyorum da ben bile karışıyorum 😂 Sokakta azcık çekici ve çıplak adam görünce ayaklı kalorifer gibi dolaşan sürüsüyle kadın var Sıfır kol yasak bir kere şort varsa ben zaten yokum 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, sahiplenici erkek şeysi bu işte. 🧌😌
12 Yorumla- +1 yıl
Mağara adamı oluyoruz sonra 🧌
- +1 yıl
İyi ki mağara adamları var 😌👌
+1 yılHayır.
Ülkenin durumu belli, sokakta dolaşan tipler belli... Bunu biliyoruz da karışıyoruz. Türbana çarşafa sokuyormuşuz gibi tripleniyorlar ya bir de. :D
Benim karışma tarzım mini etek giyorsa normal etek giysin. Dekolteli bir şey giydiyse üstüne bir hırka tarzı bir şeyler alsın.
Tabii bu konuştuklarım İstanbul için geçerli. Şimdi Çeşme de vs. olsak, karışmam. Herkes öyle ve kimse kimseye karışmıyor, kötü gözle bakmıyor. O niyette olmadıkları daha belli.
Ama mültecinin arabın bilmem türlü türlü çomarlar da dahil olmak üzere bir ton sapığın cirit attığı yerde de kimse kusura bakmasın. Biraz da karışırım yani. Ha, karışmama laf eder vs.
okey sıkıntı yok, olur da laf atılırsa ve ben kavgaya karışırsam, başıma bir şey gelirse de vebali üstüne. :D
22 Yorumla- +1 yıl
" Özgüvensizlik başka bir şey. Öz güvensiz erkek her yerde karışır, sadece giyimine değil hayatının her alanına karışmaya çalışır ve onu bir kafese sokmaya çalışır... " Diye de ekleyelim.
- +1 yıl
Adaağmm
Ne yani şimdi kadın yarı çıplak gezsin, erkek de erkeğim diye, pardon Adamım diye ortada dolansın öyle mi. Bence çirkin ve özgüvensiz değil, G*vattır.
Normal şekilde giyinen kadına karışan ve her şeyi sorun eden erkek özgüvensiz olabilir evet.153 Yorumla- +1 yıl
Haklısın abla ama sanki sen de eleştirdiğin gibi açık giyiniyosun
- +1 yıl
@KaplanKral101 benim yarı çıplak diye bahsettiğim durum kendiminki gibi değil.
- +1 yıl
Tamam
Hayır, ilgisi yok, ama bence sevgilisinin, eşinin başkalarının yanında aşırı kışkırtıcı ve davetkar giyinenleri de doğru bulmuyorum. Bu duruma bir şey demeyen erkekleri de doğru bulmuyorum tamamen benim fikrim. Ben o zaman yanındaki adamın nasıl dayandığını düşünüyorum gerçekten iyi yürek var adamlarda.
21 Yorumla- +1 yıl
Adam değiller dicem olmicak
+1 yılUzun uzun yazıcqm ki anlatmak istediğimi anlasınlar. Bir sürü farklı kesimden sevgilim oldu. Zengini fakiri Türkü yabancısı... burada ayrımcılık yapmıyorum da hem kendi tecrübelerime dayanarak hem de etrafimdan duyduğum ilişkilere göre evet diyorum. Ozguvensiz olmak bir yana kendi kız arkadaşına da guvenmediginin ispatıdır.
12 Yorumla- +1 yıl
Heiğmmm
- +1 yıl
🤷♀️🤷♀️
+1 yılEn sevmediğim durumdur bu. Karışsan bir dert karışmasan bir dert. Öyle kadınlar var ki aile, arkadaş, akraba ortamında utandıran şekilde giyinen. Ben buna müsaade edemem benim kendime güvenim var kardeşim, ama gururum, saygım da var. Ben sırf seviyorum diye, kimin gözü sevgilimin neresinde diye düşünüp kafayı yiyemem. Karışırım, işine gelmiyorsa güle güle.
30 YorumlaGörüyorum kızlar plaj giyimlerini avm de , metroda giyip dolaşıyorlar, yanındaki da erkekmi maymun mu belli değil😄Ben onların yanından geçerken utanıyorum açıkçası, yanımdaki kadını o. pu gibi giyindirip millete sergilemen mağara adamı olmaya razıyım bu tavrımla.
20 Yorumla
+1 yılAsıl karışmayan erkek gvat ve t*ptur. hangi erkek ister ki sevgilisine o gözle bakılmasını? Seven erkek kıskanır , sahiplenir , karışır , korur.
33 Yorumla- +1 yıl
Gonuş gral
- +1 yıl
agır çekime al agır çekime alll
- +1 yıl
Haykırdım afggjsssf
Erkek sadece fikrini söyler ve kadın da bunu kabul eder ya da etmez. Sık boğaz etmenin de bir manası yok. İlişkiye başlamadan önce bunlar oturup en ince detayına kadar konuşulmalı zaten. Sonradan dayatmak bir anlam ifade etmez. İşte bu yüzden herkes kendine denk olan sevgiliyi/eşi seçmelidir bana göre. Tamam belki iyi niyet ile söylenmiş olabilir ama karşı tarafında yaşam tarzı belli sonuçta. Kavgaya, dövüşe gerek olmadığını düşünüyorum.
10 YorumlaO erkeğe sorulur, sevgilisinin giyimine karışma hakkını nereden buluyormuş? Nerede ne giyinmesini bilmeyen birisi ile ne işi varmış? Müdahale etmek çok ayrı bir şey. Uygun olmayan birisi ile birlikte olup, hayatına müdahale etmek çok tezat.
15 Yorumla- +1 yıl
Ben sana sordum 🤔
- +1 yıl
Sonuç eoeaeoa
- +1 yıl
Asdhdh
+1 yılDeğildir, birlikte olduğu kadına başka gözler değmesin ister o yüzden biraz giyimine karışabilir, Onun çekiciliğini azaltmak ister.
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılKodlama olması sorun değil kıskansa bile kısıtlayıcı olmamalı
Diğer kadınlar boş yapmış kıskanç erkek severiz diye yanlış çünkü usandırır kıskanç erkek ile evli olan kadınların yorumlarına baktım başka bir sayfada usandırıcıymış ayrılmak istiyorlarmış
Bende terk ederim zaten benim giyimim kimseye değil babam bile bana saygı göstermek zorunda12 Yorumla- +1 yıl
Kıskanç olması*ilk yazıyı klavye çevirmiş
- +1 yıl
Kodlama yazmış 😂
Moda & Stil konusunda 438 cevap paylaştı. Evet net özgüvensizdir, bende öyleyim ve öylede kalacağım inşallah. Ha özgüvensiziz diye özgüvenli insanlarla selamı sabahı kesecekte değiliz. Benim bir arkadaşın kuzeni var gece kulübünde görmüşler dans ederken karısına dayıyolar gülümsüyo kâmil, öyle özgüveni yüksek. Gördüğüm zaman yine selam veririm bana giren çıkan yok sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılRahatsız oldugum bir görüntü görürsem uyaririm bunun ozguvensizlikle ya da başka bir şey ile alakası yok hemcinslerimi biliyorum o yüzden karışırım bu beni ozguvensiz yapacaksa sorun yok ozguvensiz olayım
10 YorumlaEvet, tayt giyip dışarı çıktı diye sevgilimin ağzına s. ctım diye özgüvensiz bir adamım ben.
16 Yorumla- +1 yıl
Hey hey nazlı
- +1 yıl
Geçen 2 pamuk pembe şeker sorumda birbirine girdi. Bil bakalım kimin için
- +1 yıl
Çılpaladım attım ama çekilecek gibi değil aga
- +1 yıl
@imanliatayiz olay tam göründüğü gibi değil aslında. Narkos biliyor.
Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben giyimine karıştım diye bana laga luga yaoan sevgilinin reçetesine yol yazarım istediği kadar alabilir.
23 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar da sert ve haşin bir erkek adamı beyefendisi
- +1 yıl
Canını yerim
+1 yılKimse kimseye karışmasın yaaa yeter çok sıkıldım 😤😤
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bay---ibne
- +1 yıl
Her zaman 😌💅
Hayır diğer erkeklerin ne düşünebileceklerini kestirebiliyorlardır ondan karışıyorlardır
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de
Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. değil onlarida anlamak lazım 🙄sadece çok fazla karışmasın yeterli
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Öz güvenle alakası olduğunu düşünmüyorumm, seven kıskanır, kıskanan da usulünce müdahale eder.
30 YorumlaHayat tarzıyla ilgili. Erkek kapalı yetiştiyse yadırgar açık kadını. Biraz da koruma içgüdüsü erkeklerin açık bayana bakınca neler dusundugunu az çok tahmin eder..
10 YorumlaModa & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Değildir bazen bazı hemcinslerim nerde ne giyineceğini bilmiyor , çekici durduklarını sanarken itici dururyorlar.😄
20 Yorumla
+1 yılKendisine karışılmasını istemeyen kadının savunma şekli..
11 Yorumla- +1 yıl
Net
+1 yılSevgilisinin giyimine karışan erkek harbi erkektir. Yarı çıplak, her yeri göründüğünde bundan rahatsızlık duymayan, kıskanmayan kesinlikle sevmiyor hatta paylaşmaya hazır olarak görürüm.
20 Yorumla
+1 yılHayır değil bence kıskanmak doğal abartı değilse
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAklı başında bir erkek o kadının kendisini sevgilisine beğendirmek için giyindiğini bilir ve özgüveni tavan yapar. Aklı başında olmayan erkek ise çevre bakıyor diye karışır ama çevredeki kadınlara kendisi bakar.
00 Yorumla Yatak odasında sınırsızca istediğini yapar ama dışarıda güzelliğini kimseye sergilemesin bana özel kalsın isterim eşimin tabi bu onu sıkmak değil korumak için
10 YorumlaEtekli kızlara bakan ama kendi sevgilisi etek giyince kızan erkek le aynı erkektir.
10 Yorumla
+1 yılözgüven eksikliği sadece tiple alakalı değildir. kompleksleri vardır
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvensiz mi bilmemde kendisine göre birini bulamayacak kadar akılsız oldukları kesin. Sürekli kendi kafandaki kişiye birini uyarlamaya çalışıp bunun için efor sarf etmek çok mantıksız.
00 Yorumla
+1 yılGiyim miyim kimse karışamaz Erkeklerde daracık Pantolon giyinmesin Kari gibi bende diye bilirim altın takmasın Kirmizi renk giyinmesin sakız bile çiğnemesin kari gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Sana bakarlar ona bakmazlar, fark bu :)
Çirkinlik ya da özgüven meselesiyle alakası bile yok.. Sevgilini nasıl tanıyıp sevdiysen öyle gidecek mantığı çok saçma ve bu düşünceye sahip insanları da anlayabilmiş değilim genel olarak. Değer verdiğim insanla bir yola çıkıyorsam abartmamak şartıyla hayatının her noktasına dokunmak ve orta yolu bulmaya çalışırım ve sevgilimin de bunu yapmasını isterim.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Sevgili olmadan önce ne giydiğini biliyorum. Onun dışında çıkar ve beni rahatsız ederse karışırım. Havuz başında nasıl takım elbise olmazsa toplum içinde de bazı kıyafetler olmamalı.
00 YorumlaKıskanmak ve kısıtlamak arasında ince bir çizgi vardır. Seven ne olursa olsun kıskanır, kıskanmalıda. Ama kıskançlık adı altında kısıtlamak bir erkeğin özgüvensiz olduğunu gösterir. İki tarafta nerde nasıl davranacağını, giyineceğini bilmelidir zaten. İki tarafta birbirinin düşüncesine, isteğine önem verip empati yaptıktan sonra o ilişki güzel gider zaten.
00 YorumlaOzguvensiz değil aslında güzelsin ama sana tanışmamış bu deyip çağırırlar genelde bakılmasını istemezler çünkü ya kendileri de öyle bakıyordu ya da sevdiği kadına benim gozumle bakar gibi his olur
00 YorumlaHayır özgüvensizlikle alakası yok. Her giyime karışmak olmaz sadece. Yapıyorsa dozunda yapmalıdır. Etraf ş*refsiz doluyken yeri geliyor normal karşılıyorum dozunda olanları.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabikii de sahiplenici erkek olur o sevdiğini kıskanmak kadar güzel bir şey yok. Sahiplenirim ve sahiplenilmeyi severim... Ama aşka inancım kalmadı 😒
00 Yorumla
+1 yılHayır özgüvenle alakası yok bence bazı insanların sevgi gösterme şekli böyledir.. Hiç kıskanmayan özgüvensiz erkekte vardır mesela
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüvensizlikle o.. c... lugunuu karıştırıyorsun sen sevgili konusunda degil tabi sevgililigin ne halr oldugu belli zaten
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 587 cevap paylaştı. Alakası olduğunu düşünmüyorum. Özgüven meselesine getiricek gibi giyimleri olmasın kimse çenesini açıp konuşmaz.
00 YorumlaSevgilinin karışmasını geçtim öyle giyinen kızlar var ki benim bile karışasım geliyor ayıp ya abartmayın bu kadar açıklığı
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumun erkegin özguveni ile ne alakası var :)))
Hatta fazla özguvenli cunku sözünü dinletecegini biliyor :)
00 Yorumla
+1 yılHayır. Hiç kimse değerli gördüğü insanı, kimsenin iç geçirmesini istemez.
10 Yorumla
+1 yılHerşeyin dozu onemli işte aşırısı insanı sogutur
10 Yorumla
+1 yılBunun özgüven ile ne alakası var?
21 Yorumla- +1 yıl
Ben de size sordum
+1 yılBen karışmam açık saçık giyenle birlikte olmam deyyus muyuz
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvensiz değildir, başka erkeklerin ne düşündüklerini bildiğimiz için karışırız
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılBence evet
Çünkü biri bu derece aşırı kıskançlık göstermemesi lazım00 Yorumla Bazı sözler vardır O bazı sözler vardır olgunluk kişide saklıdır.
00 Yorumla
+1 yılevet özgüvensiz olanlar karışır karışacağı biriyle baştan sevgili olmaz özgüvenli olanlar
00 YorumlaBenim sevdiğim kadın orasını burasını açıp gezemez nokta imza mağara adamı
00 Yorumla
+1 yılBir etkisi var elbet ama tamamen ona bağşı diyemeyiz.
00 Yorumlaözgüvensizlik değil ama kıskançlık olabilir lakin bu kısıtlayabileceği anlamına gelemez
00 Yorumlagerektiği yerde karisilmali ama gereksiz karisilmasi ve abartmak bayiyor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılap taldır
karışması gerektiğini düşündüğü birisi ile sevgili olduğu için00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılBu bana uymuyor, rahatsız oldum demek kendini ifade etmektir.
00 Yorumla Yooo benim abim çok yakışıklı ama sevgilisini kıskanıyor. Karekter meselesi bu bence
00 Yorumlahayır değildir, karışmaya da hakkı var
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de
Moda & Stil konusunda 730 cevap paylaştı. Toplumdan çekinen bir erkektir.
16 Yorumla- +1 yıl
Mesala ben 🤔
- +1 yıl
Olabilir bence de demi mom 🤔
- +1 yıl
Laf söz olmasın kâfii dhdhd
+1 yılAsıl karışmayan erkek çirkindir fkjg
11 Yorumla- +1 yıl
Ters psikoloji sevdim bunu
- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!