Moda & Stil Bu pantolon güzelmi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Alınırmı önü oturunca toplanırmı sanki öyle potluk var gibi bilemedim alsammı Bu pantolon güzelmi sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Demode buldum 🤗 daha güncel bişeyler baksan 🙂↔️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet zaten vazgeçtim önündeki potluk yüzünden Yorumla Nonameoo +1 yıl İyi yapmışsın 🤗 Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzel kanka yazlık tatilde filan giyilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama önünde potluk var ben sevmiyorum öyle oturunca toplanıyor irite oluyorum Yorumla angarali_ +1 yıl O kesimle alakalı kenarlada pile varya ondan kaynaklkı. Sen slim alacaksın o zamam Yorumla Soran +1 yıl buda var hoşuma gitti ama buda polyester karışımlı maalesef Yorumla angarali_ +1 yıl Pamuklu şeyler her zmaan daha iyidir Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Ön tarafta potluk var dediğin gibi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya %100 pamuk işte ondan düşünmüştüm bi tane daha var daha iyi ama %50 pamuk İzmir sıcağında hayatta giyilmez Yorumla n0namen0 +1 yıl Onun modeli nasıl bunun gibi mi Yorumla Soran +1 yıl Onun daha güzel ama işte polyester karışımlı Yorumla n0namen0 +1 yıl Polyester sıcakta yakar valla Yorumla Soran +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl İşte bu Yorumla n0namen0 +1 yıl Aslında bu daha güzel ama sıcakta rahat ettirmez Yorumla Soran +1 yıl Aynen neyse ya daha farklı getirirler alırım o zaman Yorumla n0namen0 +1 yıl Bence de başka modellere bak iyi alışverişler 👋 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 941 cevap paylaştı. Evet biraz öyle duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet almiyim ben en iyisi Yorumla Semih6934 +1 yıl Bence de Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Toplanır bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Almiyim o zaman Yorumla Canselllqx +1 yıl Evet başka model bakabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Ya var aslında o daha hoş ama %50 pamuk %50 polyester terletir diye almak istemedim buda %100 pamuk 🙄 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 395 cevap paylaştı. Pantolon güzelmiş 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hoş duruyor 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 857 cevap paylaştı. Bence gzl 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyi gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Demode buldum 🤗 daha güncel bişeyler baksan 🙂↔️
Evet zaten vazgeçtim önündeki potluk yüzünden
İyi yapmışsın 🤗
Güzel kanka yazlık tatilde filan giyilir
Ama önünde potluk var ben sevmiyorum öyle oturunca toplanıyor irite oluyorum
O kesimle alakalı kenarlada pile varya ondan kaynaklkı. Sen slim alacaksın o zamam
Pamuklu şeyler her zmaan daha iyidir
Ön tarafta potluk var dediğin gibi
Evet ya %100 pamuk işte ondan düşünmüştüm bi tane daha var daha iyi ama %50 pamuk İzmir sıcağında hayatta giyilmez
Onun modeli nasıl bunun gibi mi
Onun daha güzel ama işte polyester karışımlı
Polyester sıcakta yakar valla
İşte bu
Aslında bu daha güzel ama sıcakta rahat ettirmez
Aynen neyse ya daha farklı getirirler alırım o zaman
Bence de başka modellere bak iyi alışverişler 👋
Evet biraz öyle duruyor
Evet almiyim ben en iyisi
Bence de
Toplanır bence
Almiyim o zaman
Evet başka model bakabilirsin
Ya var aslında o daha hoş ama %50 pamuk %50 polyester terletir diye almak istemedim buda %100 pamuk 🙄
Pantolon güzelmiş
Hoş duruyor
Bence gzl
İyi gibi