Moda & Stil Sizce bu etek nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kararsız kaldım güzel mi Güzel Güzel değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bu etek nasıl? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok şık beğendim. Üstüne böyle kolsuz gömlekler gidebilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok tatlı ve güzell. Bunun mavisi canlandı gözümde ay be ek gibi olur. 1 0 Yorumla
thedahliaa Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 381 cevap paylaştı. Çok güzel link var mıı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl trendyol Yorumla Soran +1 yıl Trend alacati stili pembe etek yazınca cikiyor Yorumla thedahliaa +1 yıl Teşekkür ederim 💖 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel. Beğendim. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Moda & Stil konusunda 974 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
yolundayolcu Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Etek güzel ancak boyun kaç? 0 24 Yorumla Soran +1 yıl 156 Yorumla yolundayolcu +1 yıl Şahsi fikrim biraz daha uzun boylulara hitap ediyor bu etek. Ama bacak boyun uzun ise mevzu farklı tabi. Yorumla Soran +1 yıl Uzun boylu olsam boyu çok kısa durur shshsh Yorumla yolundayolcu +1 yıl Burdaki mankenin boyu da uzun değil mi ben mi yanlış görüyorum ahabsvsh Yorumla Soran +1 yıl Manken uzunda mankendeki kadar kısa dursa giyemem ahhsh kısa olduğum için bnde o kadar kısa durmaz Yorumla yolundayolcu +1 yıl Hadi boy tamam da kilo önemli bu sefer de jshdhdbsv Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 41 kiloyum bol olursa daraltirim absbgs Yorumla yolundayolcu +1 yıl Anaammm çöp adam mısın kız sen djsgshsv Yorumla yolundayolcu +1 yıl Piyasada olmayan bişey lazım sana 2xs felan ahshsbsh Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Kısa boylulara mini etek yakışır, çünkü boyu kısadır. Hep uzun boyluların ne giydiğine odaklandığınız kısalara hiçbir şey yakışmaz sanıyorsunuz. Yorumla yolundayolcu +1 yıl @DedektifMinnie beni yanlış anladığını düşünüyorum😅 boyuna göre bu eteğin fazla uzun kalacağını düşünüyorum bende zaten. Ayrıca sadece uzun boylulara da bakmıyorum. Giyimi güzel olan herkes dikkatimi çeker boya ya da tipe takılmam😄 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Hayır, tam tersi bu boyda olanlar çok yakışır. Kendimden biliyorum. Yorumla yolundayolcu +1 yıl @DedektifMinnie bu eteği giydiği zaman yırtmacı diz hizasında kalır diye düşünüyorum onun için pek güzel duracağını hayal edemedim. Sizin boyunuz kaç? Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Her insanın bedeni farklı. Beki bacak boyu üst boyuna göre daha uzundur ve ya bacakları güzeldir üstünde güzel durur. Yorumla yolundayolcu +1 yıl @DedektifMinnie anlıyorum. Kilosunu da söylediği için bu yorumu yapmıştım ancak haklısınız. Görmeden yorum yapmak pek de doğru değil. Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Kilo önemli. Yorumla yolundayolcu +1 yıl @DedektifMinnie bence de 156 boy 41 kilo imiş. Siz düşünün😅 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Bir kaç kilo alsa iyi olur aslında. Yorumla yolundayolcu +1 yıl @DedektifMinnie bence de. O boyun ideali 50 kg gibi. Balık etliye doğru gitmek isterse 55 56 olabilir😅 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Ortalar da olması lazım. Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl 45 46 gibi. Yorumla yolundayolcu +1 yıl @DedektifMinnie kilonun fazlası zarar ama kadınlarda ayarında fazla olunca güzel duruyor. Ayva göbek çok çekici bir detay bence. Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Doğru. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Çok şık beğendim. Üstüne böyle kolsuz gömlekler gidebilir.
Çok tatlı ve güzell. Bunun mavisi canlandı gözümde ay be ek gibi olur.
Çok güzel link var mıı
trendyol
Trend alacati stili pembe etek yazınca cikiyor
Teşekkür ederim 💖
Güzel. Beğendim.
güzelmiş modeli de rengi de çok hoş
Siyah olsa daha iyiydi
Zayıf tarzı biraz
Güzel ama kısa gibi duruyor
Gayet cekici ve güzel 😇
Fiziğin böyleyse al
Güzel
Güzel rengide hoş
idare
Karizmatik
Kararsız kalmaya devam et, değmez para vermeye
Güzel
Sende böyle duracaksa güzel
Süper
baya güzel
Bunu giyecek fizik lazim
Çok hoş
B. ok gibi
Kısa
Güzel.
kötü
İyii
Senin fiziğin nasıl
Etek güzel ancak boyun kaç?
156
Şahsi fikrim biraz daha uzun boylulara hitap ediyor bu etek. Ama bacak boyun uzun ise mevzu farklı tabi.
Uzun boylu olsam boyu çok kısa durur shshsh
Burdaki mankenin boyu da uzun değil mi ben mi yanlış görüyorum ahabsvsh
Manken uzunda mankendeki kadar kısa dursa giyemem ahhsh kısa olduğum için bnde o kadar kısa durmaz
Hadi boy tamam da kilo önemli bu sefer de jshdhdbsv
😂😂😂😂😂😂😂
41 kiloyum bol olursa daraltirim absbgs
Anaammm çöp adam mısın kız sen djsgshsv
Piyasada olmayan bişey lazım sana 2xs felan ahshsbsh
Kısa boylulara mini etek yakışır, çünkü boyu kısadır. Hep uzun boyluların ne giydiğine odaklandığınız kısalara hiçbir şey yakışmaz sanıyorsunuz.
@DedektifMinnie beni yanlış anladığını düşünüyorum😅 boyuna göre bu eteğin fazla uzun kalacağını düşünüyorum bende zaten. Ayrıca sadece uzun boylulara da bakmıyorum. Giyimi güzel olan herkes dikkatimi çeker boya ya da tipe takılmam😄
Hayır, tam tersi bu boyda olanlar çok yakışır. Kendimden biliyorum.
@DedektifMinnie bu eteği giydiği zaman yırtmacı diz hizasında kalır diye düşünüyorum onun için pek güzel duracağını hayal edemedim. Sizin boyunuz kaç?
Her insanın bedeni farklı. Beki bacak boyu üst boyuna göre daha uzundur ve ya bacakları güzeldir üstünde güzel durur.
@DedektifMinnie anlıyorum. Kilosunu da söylediği için bu yorumu yapmıştım ancak haklısınız. Görmeden yorum yapmak pek de doğru değil.
Kilo önemli.
@DedektifMinnie bence de 156 boy 41 kilo imiş. Siz düşünün😅
Bir kaç kilo alsa iyi olur aslında.
@DedektifMinnie bence de. O boyun ideali 50 kg gibi. Balık etliye doğru gitmek isterse 55 56 olabilir😅
Ortalar da olması lazım.
45 46 gibi.
@DedektifMinnie kilonun fazlası zarar ama kadınlarda ayarında fazla olunca güzel duruyor. Ayva göbek çok çekici bir detay bence.
Doğru.
Çok güzel
Güzelmiş