Moda & Stil 2000'li yılların akımı geri dönse uyar mıydınız? zeynir_peytin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 2000'lerin Meşhur Pantolondan İç Çamaşırı Gösterme Trendi Geri dönse uyar mıydınız? 2000'li yılların akımı geri dönse uyar mıydınız? Cevapla Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. gereksiz 1 0 Yorumla
İonux Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Uymazdım iç çamaşırı mahrem bana göre alenen görülmesi hoş değil 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geçen yıl öyle bir moda vardı zaten ama iç çamaşırı değil, direkt olarak kıyafete dikilmiş hâlde vardı. 0 0 Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Öyle saçmalıklar da yapılmış demek hayır tabiki çağa uymam ben 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Berbat ucuz 1 0 Yorumla
Nil_Nil_92 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Yaşımda o yaşlara dönerse akıma uyarım :) 1 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 300 cevap paylaştı. Şu an pantolon olmadan gösteriyorlar zaten 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gereksiz
Uymazdım iç çamaşırı mahrem bana göre alenen görülmesi hoş değil
Geçen yıl öyle bir moda vardı zaten ama iç çamaşırı değil, direkt olarak kıyafete dikilmiş hâlde vardı.
Öyle saçmalıklar da yapılmış demek hayır tabiki çağa uymam ben
Berbat ucuz
Yaşımda o yaşlara dönerse akıma uyarım :)
Şu an pantolon olmadan gösteriyorlar zaten
Erkek olarak miğdem bulandı
Zaten var hala eşofmanın altına giyiliyor