Kanvas çantaya büyük ihtimal pantolondan renk geçti 😭 bir kere taktım bu hale geldi. Nasıl temizleyebilirim pis gibi görünüyor 😭 hiç uğraşmadan kuru temizlemeye versem temizleyebilirler mi? İmdaaat imdat
Pantolondan kanvas çantaya geçen boya nasıl geçer?
son çare öyle yapayım, belki biri temizlik malzemesi önerir olmazsa boyarım bi de şey soracaktım önerdiğin bir kumaş boya markası var mı ve çantanın modeli bu sence hangi renk hoş olur www.pullandbear.com/.../capraz-askl-kanvas-canta-l14092140
Marka olarak yok. Ama YouTube da videolarda önerdikleri sabitleyici ve boya markaları var. Bir bak istersen. Benim bu 2 yıl ki takıntım haki ve Çimen yeşili ben olsam öyle yapardım ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Selamlar, önce cif ile temizlemeni öneririm. Geçmiyor ise biraz Arap sabunu ve sıcak sudan yardım al. Baktın yine olmadı son çare kuru temizleme.
Bence yıkayın
Az bir kabın içine çamaşır suyu koy ve 1 saat kadar bekle leke falan kalmaz. Çamaşır suyu ile lekeler anında çıkıyor.
En iyisi komple kumaş boyasıyla koyu renge boyamak çıkmaz ki bu
son çare öyle yapayım, belki biri temizlik malzemesi önerir olmazsa boyarım bi de şey soracaktım önerdiğin bir kumaş boya markası var mı ve çantanın modeli bu sence hangi renk hoş olur
www.pullandbear.com/.../capraz-askl-kanvas-canta-l14092140
Marka olarak yok. Ama YouTube da videolarda önerdikleri sabitleyici ve boya markaları var. Bir bak istersen. Benim bu 2 yıl ki takıntım haki ve Çimen yeşili ben olsam öyle yapardım ☺️
sen boya dediğinde aklıma ilk böyle haki tonları gelmişti :D temizleyemezsem boayacağım hatta burada paylaşırım :D teşekkürler
Benide etiketlersen sevinirim merak ederim 😄 inşallah gönlünce olur iki türlüsü de
tabii etiketlerimmm :D ayy çok sağ ol 🙏
Sende sağol 😊🙏
Kanvas çanta kumaşı / biraz farklı bir tür / sanırım çıkmaz diye düşünüyorum 🤨 lakin yinde çif krem ile ovalayın biraz
Ustune deterjan dokup kaynar su dokup bekleteceksin
Evet uğraşmadan kuru temizlemeye ver
Fairiy bulaşık deterjanı ile çitile sonra makinaya at
teşekkürler denicem fairyden biraz umutluyum
Bence benzin işi çözer
Üstünede bi çakmak mı 🥲
Manuka mi çanta
yok beybi pull and bear. manuka olsaaa daha çok ağalrdım 🥹
Vshdgxhs ben de diyecektim sakın yıkama kuru temizlemeye verrr
Geçmez ki o
Gecmez
yıkamaya falan çalışmadım daha kötü olur diye ay bir kere taktim daha çantayı ağliicam ya
Benzin sür
Üstünede çakmak atayım mı
Çözüm yok...