Ağda çeşitleri malum çok fazla. Bunun sebebi de tüm yüz ve vücutta farklı bölgelerde farklı istenmeyen tüylere sahip olmamız. Her bölgenin ihtiyacı farklı olunca haliyle epilasyon yöntemleri de çeşitleniyor. Yaptığım kısa bir araştırmaya göre en iyi ağda markası yok, kişinin en sevdiği marka var.
Pürüzsüz Bir Vücut için En İyi Ağda Markaları
![En iyi ağda markası çeşidi nedir? [Kullanıcı yorumları, tavsiyeleri]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q2231313/op/daff88aa-43b5-4739-bdba-976639d54986.jpg)
Ağda seçimi yaparken cilt tipi, hassasiyet oranı ve beklenti iyi bilinmeli. bir kişinin çok severek uyguladığı ağda tipi bir başkasının cildine zarar verebilir. Ağda çeşitleri çok olunca kişinin bunların ne olduklarını iyi öğrenmesi gerekir. Çam sakızı ağda, boncuk ağda, kartuş ağda, sir ağda, ağda bantaları gibi seçenekler arasından seçim yapmadan önce bu ağda çeşitlerinin anlamlarına bakalım.
1- Veet Pure Hipoalerjenik Sir Ağda Bandı

en iyi ağda markası Veet markası en sevdiğim sir ağda bandı yaratanlardan. Bugüne kadar defalarca kullandım ve hiçbir zaman problem yaratmadı bana. En iyi ağda markası diyebilirim rahatlıkla. Eğer hassas ve alerjiye meyilli bir cildiniz varsa bu ağda bantları tam size göre. Fiyatları da uygun.
2- Sesu Boncuk Sir Ağda Killi

en iyi ağda hangisi En iyi ağda hangisi diye sorduklarında genelde Sesu markasını da söylerler. Boncuk ağda da birçok kadının tercih ettiği bir ağda çeşidi. Ben arada kullanıyorum çok temiz yapıyor.
3- Sesu Roll-On Agda Mor Makine Seti

en iyi ağda makinası En iyi ağda makinası hangisi deseler direkt Sesu derim. Ben makinesini satın aldım, kuaförde yaptırdığın ağdadan hiçbir farkı yok gerçekten. Özellikle genital bölgeyi çok temiz ve rahat yapıyor.
4 - Kuaf Kartuş Ağda

en iyi ağda En iyi ağda denilince akla ilk gelenlerden kesinlikle. Eğer kartuş ağda seviyorsanız Kuaf markasını muhakkak kullanın. Fiyatları da çok uygun.
5 - Agiss Sir Ağda Bandı

en iyi sir ağda Uygun fiyatlı bir ağda markası arıyorsanız Agiss markası tam sizlik. Sektördeki diğer ünlü markalara göre daha uygun. Fiyatına rağmen şaşırtıcı bir şekilde sir ağdası da çok iyi.
6 - Epilla Pudralı Soyulabilen Boncuk Ağda
![En iyi ağda markası çeşidi nedir? [Kullanıcı yorumları, tavsiyeleri]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q2231313/op/9fb944d1-3abf-4aac-80ab-4cb912934785.jpg)
Boncuk ağda hastasıyım, nedeni de gerçekten çok temiz yapıyor oluşu. Mesela jilet kullanımında tüyler daha sert ve hızlı çıkıyorken ağdada öyle bir problem olmuyor. Daha geç ve yumuşak çıkıyor.
7 - Remove Retouch Pen
![En iyi ağda markası çeşidi nedir? [Kullanıcı yorumları, tavsiyeleri]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q2231313/op/4d97213a-7299-44c4-9eb3-ba3bf71427ed.jpg)
Yüzünüzde tüy problemi varsa kalem ağdalar ideal diyebilirim. Bıyık bölgesi ve yanak bölgesini çok iyi alıyor. Ve kullanımı da uzun baya. Tavsiye ederim.
8 - Veet Sir Ağda Bandı Bacak
![En iyi ağda markası çeşidi nedir? [Kullanıcı yorumları, tavsiyeleri]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q2231313/op/505123bb-0127-4b79-a817-64a7f379fdf5.jpg)
Özellikle de yaz mevsiminde çok ideal. Ben tatile götürürken muhakkak bu sir ağda bantlarından götürüyorum, kullanımı aşırı pratik çünkü. Tavsiye ederim.
9 - Bioder Tüy Azaltıcı Sirli Ilık Ağda
![En iyi ağda markası çeşidi nedir? [Kullanıcı yorumları, tavsiyeleri]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q2231313/op/a41635cf-d661-4342-b167-1bce8915bda2.jpg)
Bir ara jilet kullanımından dolayı çok fazla tüylerim arttı. Tüy azaltıcı ağdayı kullanmaya başladıktan sonra cidden tüylerim azalmaya başladı.
10 - Sesu Hassas Ciltler Kartuş
![En iyi ağda markası çeşidi nedir? [Kullanıcı yorumları, tavsiyeleri]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q2231313/op/744ed3fa-4c0a-4665-90a9-3603893f816f.jpg)
Hassas bir cildiniz varsa epilasyon için her şeyi kullanamıyorsunuz. Hemen tahriş olabiliyor. Bu nedenle hassas ciltler için olan kartuşlardan kullanabilirsiniz. Sesu da bunun için biçilmiş kaftan.
Ağda çeşitleri nelerdir?
Birkaç ağda çeşidi var, bunları kısaca anlatayım sizlere.
1- Çam sakızı ağda
Klasik, evde şeker ve limonla hazırlanan basit ağda biçiminin adı. Annelerimizin ağdası olsa da günümüzde çok fazla çeşit olduğu için fazla tercih edilmiyor.
2- Kartuş ağda veya roll-on ağda
Kuaförlerin ve güzellik salonlarının tercihi olan bu ağdalar biraz daha profesyonel kullanım için. Suda veya kendi cihazlarında ısıtılarak kullanılıyorlar.
3- Boncuk ağda
Son yılların favorisi boncuk ağda, bocukların eritilip spatula ile cilde sürülmesi şeklinde uygulanıyor. En iyi boncuk ağda hangisi derseniz kuaför malzemecilerde her çeşidini bulabilirsiniz.
4- Sir ağda ve ağda bantları
Diğer yöntemlerden farklı olarak bu ağdalar fazla ısıtılmıyor. Bu da ağdayı kendi kendine uygulayanlar ve yeni başlayanlar için büyük kolaylık sağlıyor.
Doğru ağda seçimi nasıl yapılır?
![En iyi ağda markası çeşidi nedir? [Kullanıcı yorumları, tavsiyeleri]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q2231313/op/11519860-55f5-4d04-a4a1-18c343ebc557.jpg)
Eğer ilk kez ağda yapacaksanız kullanımı kolay, pratik bir ağda seçmelisiniz. Zamanla beklentileriniz değişirse kullandığınız ürünleri de çeşitlendirirsiniz. En kolay ağda hangisi sorusunun cevabı olan sir ağda ile başlayabilirsiniz. Ağda bandı ile hem ellerinizi daha rahat kullanır, hem de tahriş sorununu azaltırsınız. Peki en iyi sir ağda hangisi derseniz cevabım Veet olacaktır. Kendini sürekli geliştiren ve tüketicilere geniş bir ürün yelpazesi sunan Veet sir ağda bantları ile pürüzsüzlüğü her an yaşayabilirsiniz.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba ben de biseyler paylaşmak istedim. Bugün vivet in sir pudrali boncuk agdasini denedim kollarimi cok iyi aldi koltuk altinda pek başarılı olduğum soylenemez bikini bolgesini de aldim acı cok olmadi ama sıkıntı surdaki tek alista killarin hepsini almiyor birkaç kez tekrarlamak gerekti zaman aldi tabi yorucu da oldu normalde her yerde kalın surunce acitmaz deniliyor ama kalın suruncede almıyor cok ince de surmemek lazım cok acitiyor o zaman. Isıtıcı olursa daha iyi olur yoksa devamlı isitmak zorunda kaliyorsunuz hemen donuyo çünkü. Killarin hepsini tek seferde alsa daha memnun kalirdim ama genel olarak memnunum tavsiye ederim.
10 Yorumla
- Saç Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen bile biliyorsun, bravo :D :P
Eğer ısıtmalı roll-on kullanacaksan "bacaklarda tabii ki" :P o zaman markası fark etmez.
Ama soğuk ağda bandı alacaksan veet ya da sesu derim. Çünkü bantların üzerindeki ağda yoğunlu çok oluyor. Dandik markalar cimrilikten az sürüyorlar, o da bir işe yaramıyor :D
Ayrıca ısıtmalı ağdaların teneke kutu içinde ve granül ağda gibi çeşitleri var. Bence ısıtmalılar bantlardan çok daha iyi. Bantlar seyahatlerde falan pratik olabilir..35 Yorumla- +1 yıl
Genelde paket halinde satılır. İşte ısıtma aleti, 2 tane roll on ağda, ağda bezi, spatula şeklinde paketler var. Kozmetik mağazalarda görürsün. Fiyatlar 20-40 TL arasında değişir.. Ama eğer granül veya teneke ağda alacaksan benmari usulü eriteceksin..
- +1 yıl
İnternete roll on ağda seti yaz makineli satılıyor
+1 yılSıcak ağda kullan. Kartuşu ve ısıtıcı makinesi var. Makineye yerleştirip ısıtıyorsun. Uygun bölgeye tüy çıkış yönünde sür. Başlığı losyon başlıgı gibi rulo. Ağda bandını yapıştırıp çıkış yönünün tersine doğru çeķ. Hem daha kolay olur senin için. Soğuk ağda bandı kullanamazsın güzel sonuç vermez. Markaya da gelince en bilindik veet al derim. Vucut yapını belirle kurumu yağlımı hassasmı ona göre al ağdanı. İlk alacaksın hassas ciltler için al. Tahriş etmez.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılVallahi kızlar çok ağda kullandım. Sesu , Vivet , Agis , Veet ve daha sayamadığım bir çok marka. Anında yapıştır çek sonucu tek seferde %95 kıl alma hangi agdada mevcut derseniz WIEN YEŞIL AZULEN KALIP AĞDA DERIM. Pudrasız parfumsuz Mükemmel bir ağda. Pudralı agdalar yapistigi yerden ya zor çıkıyor ya da kuruyor hemen hiç çıkmıyor. Bu ağda general koltuk altı yüz heryerinizde kullanın hiç sıkıntı olmaz. Vivet kullandım. Yapıştırdım anam çekemiyorum. Böyle illet birsey yok. Sesunun tek güzel agdasi rollon olanları. Onun dışındaki agdalar beş para etmez. Gidin Wien alın. Bu tavsiye değil teşvik yazısıdır. Memnun kalmamaniz imkansız.
30 Yorumla
+1 yılAslında her ağda aynı işlemi görüyor. Bana göre marka önemli değil. Ağda sonrasında yapılacaklar daha önemli. Cildinizi Ağda’dan sonra nemlendirmeyi unutmayın. Tabi bir de kalan Ağda’yı vücut yağıyla arınmayı da unutmayın
10 Yorumlasen alınacak bölgeyi de hele:) koltuk altı falansa ki erkekler bunu yapmaya başladılar ve bana nedense itici gelir, pudralı ağdalar vardır kart tuşlu. rengi pembe dir. dene bakalım.
sonucuda yazarsın artık :D03 Yorumla- +1 yıl
Özel bölge için tüy dökücü kullan öbür türlü tahriş edersin
- Saç Bakım konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılbimden yapıskan ağda bandı olan epiyi al iyice ısıt ço kkaynar olsun onu kullan ondan baskasını tavsiye etmem ben asla eğer ağda yapmayı iyi bliyosan çok rahat alırsın onunla
02 Yorumla - Saç Bakım konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılAslında favorim en iyisi şu diyebileceğim yok ama Sesu'nun turuncu kutuda olan ağdası ve Veet'in soğuk ağda bantları iyidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Şekerli oldugu için kısa surede çıkarmıyomu ılık ağda
Siz sorunun cevabini guncellemenizde vermissiniz zaten. Dediginiz bolgeler icin Sir veya pudrali dedikleri bir agda turunu kullaniyorlar.
01 Yorumla
+1 yılAmerikan mali ağda var cikolatali çilekli kokan internete yaz cikar bide ağda sobrasi serumu var azaltiyo killari kesinlikle onu öneririm kuaforlerdellüks kuaforlerde onu kullanirlar
01 Yorumlasicak brazilian agdasi, ne tahris edio nede aci verio. Andrea Brazilian sicak agda.
14 Yorumla- +1 yıl
daha once hic rastlamadim nerde bulunur bu agda da
- +1 yıl
Ebay. com da var
ben cogu seyi ordan aliyorum ve cok cok cok ucuz oluyor. Arama seceneklerine brasilian vax yazdiginda cikiyor. Malesef ebay ingilizce ve aramak istedigin herseyi ingilizce araman lazim. Ama cok guzelki hersey var :D
turkiyede de satiliyor ya da internetten aliniyor ama 65 TL diyor cok pahali bence. Ebay. com a bak derim
+1 yılBence bimden al marjasini simdi hatirlayamadim ama onu al yani
01 Yorumla
+1 yılBantlı olanlar hem temizlik açısından hemde kolaylık açısından en güzelleri. Ben veet kullanıyorum.
01 YorumlaKuaforlerde kullanilan sir agda bence kullanmalisn kuaforum bnce tavsiyemi dinle canim :)
03 YorumlaBebeğim soğuk ağda var mavi bir kabı vardı çok iyi tavsiye ederim ama bence lazer yaptı direk
01 YorumlaVivet pudrali azulen olandan al yesil renk kuaforum :)
01 Yorumla
+1 yılPlastik eldiven al ağdaya gerek yok tut kopar hem daha ucuz hem tahriş derdi yok hem de beslemiyo ;)
11 YorumlaŞekeri tavada erit al sana 10 numara ağda, kalanıda ver cocuklara yesinler 😎
15 Yorumlaen iyi ağdayı bilemeyeceğim ama bir tavsiye vereyim. ağdayla uğraşma, ütüleme yaptır. acısız ağrısız kökten kurtul. her an bebek gibi dolaş rahat rahat :)
06 Yorumla- +1 yıl
ütüleme nasıl oluyor
Saç Bakım konusunda 401 cevap paylaştı. Turk kahvesinin telvesi ile kabartma tozunu karistir bir hafta biyu yap bisicik klmaz
03 Yorumla
+1 yılBen de tercihimi veet ten yana kullanmak istiyorum :D
11 Yorumla
+1 yılonemli olan agda degil alis tarzin ama illa markaysa sesu veya vivet
03 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
+1 yılKuaföre sir ağda diyorum artık hangi marka kullandığı ona kalmış :)
04 Yorumla- +1 yıl
hmmm
- +1 yıl
Ne önemi var? Pahalı olanın ucuz olandan farkı yok ikisinin de işlevi aynı.
Depilissima kullanıyorum ve oldukça memnunum. Tavsiye ederim sanada :))
01 YorumlaVeet iyidi soydu beniii;
kelimenin tam anlamıyla ve mecazi :D13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVeet ve sesu guzel ama ben sesu tercih ediyorum kokusundan dolayi
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet veet kokusu biraz tuhaf geliyo bana naftalin gibi
sesu portakalli falan oluyo o yuzden daha iyi sekerle agda yapiyomussun gibi
Cevap sahibi+1 yılAyni gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılVi-vet pudralı kavanoz ağda koltukaltı için cok iyi yara yapmaz ve kızarıklık saniyelik oluyo
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKartus agda al roll on olanlardan vi-vet setler var ısıtıcısı agdaları falan en iyisi ben kullanıyorum
lazere girr ağdayla ne uğrasiysnn gecti agda devriii
11 YorumlaSaç Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sir agda yaptir marka pek farketmez heralde ama sesu
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yillarca roll on kullandim heryerime. En sonunda incecik oldular. Amacima ulastim. Son zamanlarda eskiden annelerimizin kulandigi camsakizi var ina gectim isimi iyi goruyor ;)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKillar incelsin dersen roll on. Ckk iyiii
+1 yılBenim en memnun kaldığım remove 'un ağda ürünleri oldu. kılları hiç zorlamadan kökünden alıyor ve kırmıyor. hem yüz hem de vücut ağdası oldukça başarılı kullanabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSesu, cam sakızı ve roll on agda her yerde kullanilabilir el aliskanligin varsa.
01 Yorumla
+1 yılen güzeli kuaföre git acısını çekiosun bari rahat çek o stresi üstünden bir defa git alısırsın
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılla renktaş sen sporcu musun, manken misin? neden soruyorsun bende merak ettim şimdi?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇam sakızı iyi orda var mı bilmiyorum, roll on iyi vee daha iyi olan güzellik salonunda aldırmak
05 Yorumla
+1 yılgeç çıkaran ağda yok mu Ya veya tüy dökücü yoksa epilasyon dahaa mi iyi spora başlayacam temiz olması şart olduğu için siz ne tavsiye edersiniz.
00 Yorumlaevde hazırlanan ağdalar herzaman için daha sağlıklı ve iyidir
05 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardesim sakin yuzune surme (: o b. ku ben yedim ((:
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim agdadan dolayi oldu, gecmiyor daha
Cevap sahibi+1 yıl4 yil oldu heralde
Cevap sahibi+1 yılBen gecmez diyorum ama yinede gitmek lazim (:
+1 yılben evde hep kol bacak bide kol altı aldım ama boncuk ağda alıcam onu deniycem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılveet sesu
mesela veetin kalıp ağdası ve rol on ağdası iyidir sesunun daa turuncu kutulu olanı01 Yorumla
+1 yılYıl olmuş 2015 .. ağda mı kaldı artık
16 Yorumla- 1 yıl
Yıl olmuş 2024 hala kaldı evet
- 1 yıl
İhtiyaç😂
+1 yılTanaçan ağdadır. Gerisi hikaye.
05 Yorumla- +1 yıl
Tanaçan sir ağda..
https://www.tanacan.com - +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılNerene yapıcağına bağlı :D
01 YorumlaAnket yapsaydın ya, braun diyorum
01 YorumlaTuy dokucu candir :)))
07 Yorumla
+1 yılsesu ağdadan şaşmayın
03 Yorumla
+1 yılVeet ama yüzüne kullanma sivilce yapıyor.
01 Yorumla
+1 yılVeet sir ağda bantları iyidir herhalde
01 YorumlaYillarin markasi tabi ki cam sakızi
06 Yorumla
+1 yılSesunun pembesi pudrali daha az acitiyor :)
024 Yorumla- +1 yıl
Cok zekisin. Beynine dr agda yapmis yapismis kalmis yazik
- +1 yıl
Istemem ben tuylu erkek isterim :D
- +1 yıl
Evlen benle :D
- +1 yıl
Olmaz babamin rizasiyla olsun
- +1 yıl
:) bana yuz gorumlugu ne takican
- +1 yıl
Babamdan isterken yani :D baslik parasi
- +1 yıl
Ben laik degilmiyim
- +1 yıl
:D tamam o zmn
- +1 yıl
Yildirim dugunu :D
- +1 yıl
Kildan tuyden nerelere geldik
- +1 yıl
Capkin ordek bozdum nisani
Ayiptir sormasi nereyi alcan? Ona gore😊
08 Yorumla
+1 yılWeet heryerde satılır
01 Yorumla
+1 yılVur jilete gitsin dayi
11 YorumlaBioder roll on ağdalar cilt tipine göre sec al.
03 Yorumla
+1 yılVeet. Ve bal gibi de kullanılır...
03 Yorumla- +1 yıl
Rifa ederimmm
+1 yılÇamsakızı normal ağda
Norman sir ağda01 Yorumla
+1 yılTüy sarartıcı kullan kuşum güneşte parlarsın
05 Yorumla- +1 yıl
Vardır her yerde
- +1 yıl
Ne biliyim kullanmıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSesu hic iyi değil kılları almıyor
00 Yorumla
+1 yılsesu :))
18 Yorumla- +1 yıl
ağda markası :)) erkekler agdaya dayanamaz :) sen en iyisi git sesu formen t. d al ;)
- +1 yıl
ozaman kesinlikle sir ağda kullanmalisin ;)
- +1 yıl
bu arada bu başlık altinda bir sürü cahil bayan var :) sana yol gösteriyolar ama kendileri bile bilmiyolar :) bir güncelleme yaparmisin lütfen :))) rolon ağda yani kartuş ağda kesinlikle sadece bacaklarda kullanılır :) koltuk alti ve bikini bolgesinde kesinlikle kullanılmaz :)))))
- +1 yıl
eyvallah paşam ;)
Veet
01 YorumlaVeet
01 Yorumla
+1 yılVeet agda bandi
03 Yorumla- +1 yıl
Birde roolon kullanma yoksaa cok kotu tahros oluyor koltuk alti icinde ufak vir ip ucu acisi azaliyor bebek pudrasini sur koltuk altina dha snra cam agdayi sur ve cek iki kat aci aziliyor emin olablrsn buna
mal mısın sen hjlçömökş
032 Yorumla- +1 yıl
Dşfşdşfşdşfşsşdşsçdçsçdçsçd bu nasıl sohbet ya
- +1 yıl
@Afroditinoglu bunu 1 yık sonra okuyup gülme krizine giren ben 😂
- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem