Moda & Stil Vücudunda ben dövme piercing yara izi var mı? sertenaygunes Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Koluna ne oldu Vücudunda ben dövme piercing yara izi var mı? Cevapla Dövme Soruları Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Dövmelerim var 3 tane. bir de dikiş izi var 1 2 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Gosterimisin u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayır
Smh_ngs Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl iyi kesilmiş dimi 0 4 Yorumla sertenaygunes +1 yıl İntikam alircasina Yorumla Smh_ngs +1 yıl Aynen cam girdi Yorumla sertenaygunes +1 yıl Cam kimme girdu Yorumla Smh_ngs +1 yıl Kapı camı olur ya, hatalı yumruk sonucu bilek kesilmişti Yorumla
ahu_dudu Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben var, dövme var, piercing yok, yara izi belli belirsiz var. 1 1 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Gorebilirmiyim Yorumla
dmrrosmnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Dövme var sağ kolumda Gazi Mustafa Kemal yazıyor imza şeklinde 1 4 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Gosterimisin Yorumla dmrrosmnn +1 yıl Dövmenin nesini gösterim sana bacım bildiğin dövme yani :D Yorumla sertenaygunes +1 yıl tamam gösterme Yorumla dmrrosmnn +1 yıl tamam Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Sağ elimi frezeye kaptirmistim el üzeri kesik izleri var omuz sırt kollar dövmelerin var 1 5 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Fotodaki mi Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl O sadece 1 i Yorumla sertenaygunes +1 yıl İki ne Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Diğer omuzumda vegvisir ve huggin var Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Kollrsa yazılar falan var Yorumla
Güzelamadertli Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Dövmem var bir de çok fazla yara izi 2 1 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Gorebilirmiyim Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Dövme var bende. 1 2 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Gorebilirmiyim Yorumla Bıktımmmmmm +1 yıl Hayır 😅 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İlla ki ben veya doğum lekesi var 0 11 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Nerende var Yorumla biradettubaa +1 yıl Çok belirgin değiller ufak tefek tek tük belirli yerlerde var. Yorumla sertenaygunes +1 yıl Olsun yinede goster Yorumla biradettubaa +1 yıl Şaka msın ya neyi göstereyim Yorumla sertenaygunes +1 yıl Doğum lekeni Yorumla biradettubaa +1 yıl Bu kız sapık çıktı 😂 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Sende sapiksin Yorumla biradettubaa +1 yıl Kız bile değilsindir sen 😂😂 erkek misin lan Yorumla sertenaygunes +1 yıl Erkek değilim Yorumla biradettubaa +1 yıl O zaman diğer seçenek 😂 anliysen Yorumla sertenaygunes +1 yıl Diğer seçenek olan ne Yorumla
kendineMühendis096 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Vücudumda sadece yara izi var 0 6 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Neden var Yorumla kendineMühendis096 +1 yıl Çünkü yaralandım 😂 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Nerenden Yorumla kendineMühendis096 +1 yıl Elimde var belimde var Yorumla sertenaygunes +1 yıl Kim öptü sen Yorumla kendineMühendis096 +1 yıl Kimse öpmedi 😂 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı. sol alt kolum komple dövmedir. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Piercing ve dövme hariç var 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. piercing hızma var 2 7 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Nerende Yorumla bsrtpl +1 yıl burnumda hızma iste Yorumla sertenaygunes +1 yıl Piercing? Yorumla bsrtpl +1 yıl kızım piercinge çoklu diyo piercing içinde hızma septum vs var bilmiyomusun aw kaç yaşındasın , küçük olduğun belli anlamiyosun çünkü? Yorumla sertenaygunes +1 yıl Gosterimisin Yorumla bsrtpl +1 yıl kamerada belli olmuyor , realde oluyor çok ufak dikkatli bakmak lazim Yorumla sertenaygunes +1 yıl Olsun sen yinede at Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç yok 1 3 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Peki vücudun nnasil Yorumla helene1 +1 yıl Şey harun abi? Yorumla sertenaygunes +1 yıl Harun abi değilim Yorumla
corpse_bride Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Var baya 1 3 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Ne var Yorumla corpse_bride +1 yıl Yara izi, piercing, ben. Yorumla sertenaygunes +1 yıl Hmm gosterimisin Yorumla
kimsebanabulasmasin Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hepsi var 1 3 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Gosterimisin Yorumla kimsebanabulasmasin +1 yıl hayır Yorumla sertenaygunes +1 yıl Peki Yorumla
meliketefrikj Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yokk 0 6 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Seni görmek isterdim Yorumla meliketefrikj +1 yıl Ney , bende yok piercing felan onu demek istedim södmdms Yorumla sertenaygunes +1 yıl Bende olmayan halinj gormek istiyorum Yorumla meliketefrikj +1 yıl Erkeksinnn demiii😂😂😂 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Degilim Yorumla meliketefrikj +1 yıl hahahşskdslslek Yorumla
güvenikalmamış Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yara izi varr 0 17 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Hmm gosterimisin Yorumla güvenikalmamış +1 yıl Belki sonraa Yorumla sertenaygunes +1 yıl Hangi sonra sanki sürekli konuşuyoruz Yorumla güvenikalmamış +1 yıl https://hizliresim.com/mceomap Yorumla sertenaygunes +1 yıl Jneten burası Yorumla güvenikalmamış +1 yıl Kolum Yorumla sertenaygunes +1 yıl Nereis neresi Yorumla güvenikalmamış +1 yıl Bileğim Yorumla sertenaygunes +1 yıl Ne oldu bileğine Yorumla güvenikalmamış +1 yıl Cam kırığı çizdi Yorumla sertenaygunes +1 yıl Hmm gecmids. olsun baasdka var mi Yorumla güvenikalmamış +1 yıl Yok başka Yorumla sertenaygunes +1 yıl Devamı güzel mi Yorumla güvenikalmamış +1 yıl Güzel güzel Yorumla sertenaygunes +1 yıl Gosterimisin Yorumla güvenikalmamış +1 yıl Hayır Yorumla sertenaygunes +1 yıl Hmmm Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Moda & Stil konusunda 322 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiçbiri yok 0 4 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Ayy görmek istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ruh gibi beyaz vücut işte😂 dövme güzel olurdu ama sonradan sıkılırım diye yaptırmıyorum Yorumla sertenaygunes +1 yıl Ben ruh gibi beyaz vücut seviyorum Yorumla sertenaygunes +1 yıl Ordamisin Yorumla
Kadinca34 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Piercing var 3 2 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Nerende Yorumla Kadinca34 +1 yıl Olmaz neresi Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kesik var jilet izi 0 0 Yorumla
leydimarianaa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Piercing var çınim 1 5 Yorumla sertenaygunes +1 yıl Gosterimisin Yorumla leydimarianaa +1 yıl Gösterilmeyecek bı yerde cinim Yorumla sertenaygunes +1 yıl Bana özelden atabikirsin Yorumla leydimarianaa +1 yıl Yok kalsın cinim Yorumla sertenaygunes +1 yıl Kalsın bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dövmelerim var 3 tane. bir de dikiş izi var
Gosterimisin
Hayır
iyi kesilmiş dimi
İntikam alircasina
Aynen cam girdi
Cam kimme girdu
Kapı camı olur ya, hatalı yumruk sonucu bilek kesilmişti
Ben var, dövme var, piercing yok, yara izi belli belirsiz var.
Gorebilirmiyim
Dövme var sağ kolumda Gazi Mustafa Kemal yazıyor imza şeklinde
Gosterimisin
Dövmenin nesini gösterim sana bacım bildiğin dövme yani :D
tamam gösterme
tamam
Sağ elimi frezeye kaptirmistim el üzeri kesik izleri var omuz sırt kollar dövmelerin var
Fotodaki mi
O sadece 1 i
İki ne
Diğer omuzumda vegvisir ve huggin var
Kollrsa yazılar falan var
Dövmem var bir de çok fazla yara izi
Gorebilirmiyim
Dövme var bende.
Gorebilirmiyim
Hayır 😅
İlla ki ben veya doğum lekesi var
Nerende var
Çok belirgin değiller ufak tefek tek tük belirli yerlerde var.
Olsun yinede goster
Şaka msın ya neyi göstereyim
Doğum lekeni
Bu kız sapık çıktı 😂
Sende sapiksin
Kız bile değilsindir sen 😂😂 erkek misin lan
Erkek değilim
O zaman diğer seçenek 😂 anliysen
Diğer seçenek olan ne
Vücudumda sadece yara izi var
Neden var
Çünkü yaralandım 😂
Nerenden
Elimde var belimde var
Kim öptü sen
Kimse öpmedi 😂
sol alt kolum komple dövmedir.
Piercing ve dövme hariç var
piercing hızma var
Nerende
burnumda hızma iste
Piercing?
kızım piercinge çoklu diyo piercing içinde hızma septum vs var
bilmiyomusun aw kaç yaşındasın , küçük olduğun belli anlamiyosun çünkü?
Gosterimisin
kamerada belli olmuyor , realde oluyor çok ufak dikkatli bakmak lazim
Olsun sen yinede at
Hiç yok
Peki vücudun nnasil
Şey harun abi?
Harun abi değilim
Var baya
Ne var
Yara izi, piercing, ben.
Hmm gosterimisin
hepsi var
Gosterimisin
hayır
Peki
Yokk
Seni görmek isterdim
Ney , bende yok piercing felan onu demek istedim södmdms
Bende olmayan halinj gormek istiyorum
Erkeksinnn demiii😂😂😂
Degilim
hahahşskdslslek
Yara izi varr
Hmm gosterimisin
Belki sonraa
Hangi sonra sanki sürekli konuşuyoruz
https://hizliresim.com/mceomap
Jneten burası
Kolum
Nereis neresi
Bileğim
Ne oldu bileğine
Cam kırığı çizdi
Hmm gecmids. olsun baasdka var mi
Yok başka
Devamı güzel mi
Güzel güzel
Gosterimisin
Hayır
Hmmm
Hayır
Yara izlerim var
Hepsi var
Hiçbiri yok
Ayy görmek istedim
Ruh gibi beyaz vücut işte😂 dövme güzel olurdu ama sonradan sıkılırım diye yaptırmıyorum
Ben ruh gibi beyaz vücut seviyorum
Ordamisin
Piercing var
Nerende
Olmaz neresi
Kesik var jilet izi
Piercing var çınim
Gosterimisin
Gösterilmeyecek bı yerde cinim
Bana özelden atabikirsin
Yok kalsın cinim
Kalsın bakalım