Bacak
Göğüs
Bel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Göğüs dekoltesi tercih eden biriysen kesinlikle göğüs kısmına yaptırmalısın. Çünkü harika bir görsel şölen oluyor. Geçenlerde birinde gördüm. Gül dövmesi idi. Harika görünüyordu.
Cevap
11Cevap
İlgi çekici mi? İlgi çekmek için dövme yaptırmaya gerek yokki😅
Güzel bir bacak şeklin varsa kesinlikle bacağına yaptır
Dövme ilgi çekici değil bence knk yinede sen bilirsin
Yapma pişman olursun dövme yapan kız kadar iğrenç bir şey yok
Hayır ilgi çekici
Kesinlikle bel. Muazzam.
tayt daha çok iş görür
Nasıl bir ilgi çekmek istiyorsun
Göbeğinin altına bişi yaptır
Yaptırma hiç
hiçbiri dövme sevmem haram doğallık yanayım
Dövme lanetlenmiştir ve dinen uygun değildir ama haram hükmünde değildir.
@Maskülist-Kız1907 haram peygamber efendimiz hadisi şerifler var
Hayır, peygamber efendimiz hadisi şerfilerinden dövme haramdır gibi bir şey dememiştir. Sadece yasaklanmış olduğu ve lanetlenmiş olduğunu söylemiştir. Lütfen doğru araştırın.
@Maskülist-Kız1907 sen doğru araştır
bende onu diyorum yasaklanmış lanetlenmiş
Git daha iyi araştır o zaman bakıyım sonra da kanıt at nerde haram olduğu yazıyormus gidip kulaktan dolma bilgilere inanırsanız ya da saçma sitelerden araştırırsanız tabii ki yanlış öğrenirsiniz
@Maskülist-Kız1907 kusura bakma yanlış anladım ama lanetlenmiş haram ne fark var
@Maskülist-Kız1907 güzel şekilde yaratılan insanın tabii görüntüsünde değişiklikler yapılmasını hoş karşılamayan Hz. Peygamber, bu türden çeşitli uygulamalar yanında dövmeyi de yasakladı; dövme yapan ve yaptıran kadınlara Allah'ın lânet ettiğini bildirdi (bk. Buhârî, “Libâs”, 87; Müslim, “Libâs”, 119-120).
bu hadisten bahsediyorum
Vücuda iğneler batırılıp, açılan deliklere boyalı maddeler konularak yapılan dövme, eski çağlardan beri yapılan bir câhiliye âdeti olup sağlık açısından zararlı olduğu gibi dinen de yasaklanmıştır. Nitekim dikkat çekmek, daha güzel görünmek amacıyla yaratılıştan gelen özelliklerin değiştirilmesi İslâm dininde, fıtratı bozma kabul edilerek yasaklanmıştır (en-Nisâ, 4/119).
Hz. Peygamber (s. a. s.), vücuda dövme yapmak, dişleri incelterek seyrekleştirmek gibi ameliyeleri; yaratılışı değiştirmek, fıtratı bozmak kapsamında değerlendirmiş ve bunu yapanların ve yaptıranların Allah’ın rahmetinden uzak olacağını bildirmiştir (Buhârî, Libâs, 83-87 [5935-5948]; Müslim, Libâs, 120 [2125]). Dolayısıyla dövme yaptırmak caiz değildir (İbn Kudâme, el-Muğnî, 1/70).
Böyle bir günahı işlemiş olan kimse de Allah'tan mağfiret diler, tövbe istiğfar eder. Ve inşallah da kabul edilir.
Tamam işte bende onu diyorum yasaklamış ve lanetlemiş bir şey. Ama haram daha başka bişey yapılmaması gerektir ama haram hükmünde değildir. burada açık açık haram diye de yazılmamış zaten
@Maskülist-Kız1907 anladım kusura bakma yanlış anlamış olabilirim
Sorun değil, herkes yanlış anlayabilir. İyi günler dilerim
@Maskülist-Kız1907 sanada teşekkür ederim bilgilerin için
@Maskülist-Kız1907 güzel yazıların var
Teşekkürler, Rica ederim. Benceme bakmadıysanız bakmanızı öneririm çünkü faydalı olduğunu düşünüyorum
@Maskülist-Kız1907 baktım diğer hesabım uyanmak zorundayız takip edebilirsin faydalı paylaşım
boyun
Popo
Vajina üstü
Kola güzel
Popişine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?