Babam bu kadar değil, gömlek aldım yanlardan belim gözüküyor. Çok açık diyip bana kızdı.
Ben açık giyinmek istiyorum, annem herşeye karışıyor. Ne yapabilirim sizce?
Ben açık giyinmek istiyorum, annem herşeye karışıyor. Ne yapabilirim sizce?
Off şu an aynı dert bendede var biliyormusun... Bende sevgilim sayesinde gizlice açık giyebiliyordum gizlice instegrama açık fotolar atabiliyordum sevgilim zengindi bana herşeyi alıyordu gizlice herşeyi yapabiliyorduk ama sevgilim galiba benden ayrılacak ve ben onsuz napacğım diye düşünmekten kafayı yicem çünkü bende açık giyinmek istiyorum ama ailem çok baskıcı instegram hesabımın olmasına izin vermezler çünkü daha önce çok yanlışlar yaptım... Herneyse keşke ailemiz baskıcı olmasada birilerine muhtaç gibi yaşamak zorunda kalmasak en azından ben kendi açımdan konuşayım çocuklarına baskı yapan aileler çocuklarına en kötü şeyleri yapıyorlar mesela ben bu kıyafetleri giymek için sevgilim ile anal yapmayı düşünmüştüm çünkü yaparsak giydiricem gibi şeyler diyordu bende tamam dedim ama ayrılıyoruz galiba... İşte çocuklarını anal yapacak kadar düşürebiliyorlar aileler keşke bilinçli olsalar herşeye izin verseler biz zaten s@lak değiliz aklımız var nasıl davranacağımızı iyi biliyoruz açık giyindik diye s@lak veya or0spumu oluyoruz sinir ediyorlar beni gerçekten bıktım abi yeter...
Senin konuna gelirsek tatlım gizlice giyebilirsin veya üstüne hırka giy dışarı çıkınca çıkar hırkayı veya kıyafeti yanına al mağazada değiş ama en kolayı üstüne hırka giy veya ceket giy dışarda çıkar ben öyle yapıyordum
Benim de öyleydi. Hiç bi şey yapamadım. Yıllarca giyceğim şeyleri gizli gizli giydim. Eskisi gibi yaşama hevesi bırakmadılar saolsunlar artık o aksiyonları yapmıyorum. Gönül isterdi ki herkes istediğini giysin🥹
Benim annemde bir zamanlar öyleydi. Ben psikolojik olarak hassaslaştıktan sonra değişti. Daha anlayışlı biri oldu. Artık sadece mutluluğumu düşünüyor. Bu nedenle her istediğim kıyafeti giyebiliyorum.
Cevap
7Cevap
Bu hayatı siz yaşıyorsunuz, ne giyeceğinize nasıl yaşayacağınıza da siz karar verirsiniz. Takmayın aldırmayın.
annene şunu de ben kapandığım zaman bana karışmayıp saygı duyuyorsan bunda da saygı duymalısın onunla konuş bunu
Babana soyle rahat bırakmıyor de ablam öyle yaptı çünkü karışmaz annem resmen çıplak olmayi sever durumda oda
Üstüne ceket giy dışarıda çıkart. Annen ile zıtlaşma
Annen niye giydiğin kıyafetlere karışıyor
Zamana birak
üniversitede misin
Normal
Giyince nolcak sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?