Moda & Stil Kızların bikinileri bı parmak genişliğinde arasını nasıl kapatıyor? Araya kaçmıyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gnc Güncellemeler+1 yıl Gncl Güncellemeler+1 yıl Günaydın Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Kızların bikinileri bı parmak genişliğinde arasını nasıl kapatıyor? Araya kaçmıyor mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
-_-Beyza-_- Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Arada olan şey araya kaçmaz. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kaçıyormus beyza Yorumla -_-Beyza-_- +1 yıl Düz bikini diyorsan bunlar kaçabilir. Thong ya da G String tarzı bikiniler diyorsan bunlar zaten aradadır arada olan şey araya kaçamaz mantıken. Yorumla Soran +1 yıl Ben düz bikini dedim o ayrıcalıklı şeyler arada oluyor ama rahatsiz etmiyor mu vajinayı Yorumla -_-Beyza-_- +1 yıl Düz bikini diyorsan onlar kaçabilir. Diğerleri ise hayır etmiyor. Yorumla Soran +1 yıl Kalın dudaklı olanlar mesela Yorumla -_-Beyza-_- +1 yıl Farketmiyor ki bunda. Aşırı uzun süre giymedikçe ya da tahrişe sebep vericek şeyler yapılmadıkça bişi olmayacaktır. Yorumla Soran +1 yıl Normal halinde oluyor diyrosun arada olsa da tahriş etmez Yorumla
TozParçası Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Güzel soru bende merak ettim şimdi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumları takip et knk Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bazen girebiliyor araya ama düzeltmesi zor değil 0 2 Yorumla cansu_019 +1 yıl Evet çok kolay Yorumla Soran +1 yıl Nasıl düzeltilir dudakları engel olmuyor mu Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bunu mu merak ettin evde otururken 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Havuz başında olunca merak ediyor insan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben don taraftarıyım 😂😂😂😂😂😂😂 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Paçalı olsun lütfen çiçekli 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen cennet mahallesi pembe stayling😂 Yorumla Soran +1 yıl Ona dizlik diyoruz biz haha 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boz hemen püğhhh sana lanet olsun 😂😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bikinisi olanları da kıskanma hemen 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke benimde olsa😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂kaciyormus ama araya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi vücuduna uygununu almazsan kaçar tabi😂 Yorumla Soran +1 yıl Vücutla ne ilgisi var arasına diyorum sen paçalı don harici gitmediğin de nasıl belli 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen çok haklısın Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk var senin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pembe sürekli giyerim Yorumla Soran +1 yıl Güzel ve seksi renkRahat mı sence kullanımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok rahat kaçma sorunu yaşamıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sürekli kenarlardan asılıp duruyorlar bazıları kaçtığı için mi yapıyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vücut tipine bağlı Yorumla Soran +1 yıl Kalça yapısı mı göbek yapısı mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalça göbekte etkili tabi et ordan burdan fırlamamalı Yorumla Soran +1 yıl Senin orantılı mı bu de deliklerin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok maalesef ben kiloluyum o yüzden paça don giyiyorum 🥲 Yorumla Soran +1 yıl Aman Allahım 😂😂 senin bacaklardan bikini de görünmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli olmamalı dedim ya dalga geçme lütfen 🥲 özgüven eksikliği yaşıyorum Yorumla Soran +1 yıl Kalçadan o zaman senin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göbekte var hafif kilo vermem gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Pembis pembis belli olmaz Yorumla Soran +1 yıl Uyuma Yorumla
Duyguluduygu11 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yoo kaçmıyo 0 55 Yorumla Soran +1 yıl Arası kalın olanları mi tercih ediyorsun Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Degisiyo Yorumla Soran +1 yıl Rahatsızlık vermiyor mu Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Hayırr Yorumla Soran +1 yıl Dudakları arasında olsa nasıl olmaz Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Duruşla duzeltebiliyrouz onu Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir duruş ve görüyor eliyle sürekli orada olanlar var Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Yani kenidni hafif eğer bukersin duzelir disarsanda belli olmuyo zaten ne yaptigin Yorumla Soran +1 yıl Önden mı arkadan mı tqm belli oluyor Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Dar oldugu icin belli olmiyo Yorumla Soran +1 yıl Senin var mı surekii kullanıyor musun Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Sürekli değil Yorumla Soran +1 yıl Ne kullanıyorsun genelde Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Normal slip Yorumla Soran +1 yıl Düz mü dantelli mi Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Düzz Yorumla Soran +1 yıl Tangalar nasıl Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Tangalar özel işler icin kullaniyo ozenli Yorumla Soran +1 yıl Özenli derken Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Yanii daha güzel oluyolar Yorumla Soran +1 yıl Herkes giyemiuir bunu Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Fizige yakisiyo Yorumla Soran +1 yıl Cinsel yönden daha çok kullanılıyor Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl Denizde de giyenler var yeni modellerini Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk seversin Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Siyah ve toz pembe Yorumla Soran +1 yıl Ten rengi mı o toz pembe dediğin Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Ten rengi değil toz pembe iste ya Yorumla Soran +1 yıl Bakarım sonra netten Siyah severim ben Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Evet güzel Yorumla Soran +1 yıl Kalçaları tam kapatmayanlardan Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Kırmızı da belki eder aslında co tercih etmiyor kızlar Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Kirmizi guzel durmaz ya Yorumla Soran +1 yıl Niye vücut rengine göre mi Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Kirmizinin tonu ve evet ten rengi esmerlere yakisir Yorumla Soran +1 yıl Siyah herkese gidiyor genelde Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Takım olarak mı seversin Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Evet ama tek de guzel Yorumla Soran +1 yıl Kombin gibi mi Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Yok ya kombin değil alt ust Yorumla Soran +1 yıl Takım halinde olan yani Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Aymen Yorumla Soran +1 yıl Kaç beden Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl 36 38 Yorumla Soran +1 yıl Fizik iyiymiş seninGöğüsler kaç Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl 95 cm 75b Yorumla Soran +1 yıl Küçük mu normal mi Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Normal Yorumla Soran +1 yıl Görsel olarak beğeniyor musun Yorumla Soran +1 yıl Nere kayboldun Yorumla Soran +1 yıl @Rozes52 ne nasıl Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kaciyo 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız etmiyor mu Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Sudan dikinca araya giriyo bazen ben denk geldim😂 Yorumla Soran +1 yıl @Kıvanc3435 kimde denk geldin Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Siradan birinde Yorumla
cansu_019 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Kaçıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dudakları arasına mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arada olan şey araya kaçmaz.
Kaçıyormus beyza
Düz bikini diyorsan bunlar kaçabilir. Thong ya da G String tarzı bikiniler diyorsan bunlar zaten aradadır arada olan şey araya kaçamaz mantıken.
Ben düz bikini dedim o ayrıcalıklı şeyler arada oluyor ama rahatsiz etmiyor mu vajinayı
Düz bikini diyorsan onlar kaçabilir. Diğerleri ise hayır etmiyor.
Kalın dudaklı olanlar mesela
Farketmiyor ki bunda. Aşırı uzun süre giymedikçe ya da tahrişe sebep vericek şeyler yapılmadıkça bişi olmayacaktır.
Normal halinde oluyor diyrosun arada olsa da tahriş etmez
Güzel soru bende merak ettim şimdi
Yorumları takip et knk
Bazen girebiliyor araya ama düzeltmesi zor değil
Evet çok kolay
Nasıl düzeltilir dudakları engel olmuyor mu
Bunu mu merak ettin evde otururken
Havuz başında olunca merak ediyor insan
Ben don taraftarıyım 😂😂😂😂😂😂😂
Paçalı olsun lütfen çiçekli 😅😅😅
Aynen cennet mahallesi pembe stayling😂
Ona dizlik diyoruz biz haha 😂😂
Boz hemen püğhhh sana lanet olsun 😂😂😂😂😂😂
Bikinisi olanları da kıskanma hemen 😂😂
Keşke benimde olsa😂😂😂
😂😂😂kaciyormus ama araya
Kendi vücuduna uygununu almazsan kaçar tabi😂
Vücutla ne ilgisi var arasına diyorum sen paçalı don harici gitmediğin de nasıl belli 😂😂
Aynen çok haklısın
Hangi renk var senin 😂
Pembe sürekli giyerim
Güzel ve seksi renk
Rahat mı sence kullanımı
Çok rahat kaçma sorunu yaşamıyorsun
Sürekli kenarlardan asılıp duruyorlar bazıları kaçtığı için mi yapıyorlar
Vücut tipine bağlı
Kalça yapısı mı göbek yapısı mi
Kalça göbekte etkili tabi et ordan burdan fırlamamalı
Senin orantılı mı bu de deliklerin
Yok maalesef ben kiloluyum o yüzden paça don giyiyorum 🥲
Aman Allahım 😂😂 senin bacaklardan bikini de görünmez
Belli olmamalı dedim ya dalga geçme lütfen 🥲 özgüven eksikliği yaşıyorum
Kalçadan o zaman senin ki
Göbekte var hafif kilo vermem gerekiyor
Pembis pembis belli olmaz
Uyuma
Yoo kaçmıyo
Arası kalın olanları mi tercih ediyorsun
Degisiyo
Rahatsızlık vermiyor mu
Hayırr
Dudakları arasında olsa nasıl olmaz
Duruşla duzeltebiliyrouz onu
Nasıl bir duruş ve görüyor eliyle sürekli orada olanlar var
Yani kenidni hafif eğer bukersin duzelir disarsanda belli olmuyo zaten ne yaptigin
Önden mı arkadan mı tqm belli oluyor
Dar oldugu icin belli olmiyo
Senin var mı surekii kullanıyor musun
Sürekli değil
Ne kullanıyorsun genelde
Normal slip
Düz mü dantelli mi
Düzz
Tangalar nasıl
Tangalar özel işler icin kullaniyo ozenli
Özenli derken
Yanii daha güzel oluyolar