Geneli böyle sıkmabaş yapıyorlar

Ama örtüyü omuz ve göğüs hatlarını kapatacak şekilde alttaki gibi yapmak gerekmez mi

Geneli böyle sıkmabaş yapıyorlar

Ama örtüyü omuz ve göğüs hatlarını kapatacak şekilde alttaki gibi yapmak gerekmez mi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Modern kapalı okuyor çoğu gadası ama yanlış yaptıklarının farkında değiller kapanmak farklı şekilde olmalı
Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok bence herkes istediği gibi giyinir günahsa da ona günah
Allah'ın emrini dile getirmekte sakınca yok.
Yanlışı düzeltmemek de günah
Hayır benim anlamadığım şimdi sırf üstteki gibi bağlamıyor diye dinine bağlı olmuyor mu bu yorumların iğrençliği ne belki daha yaşı müsait değildir tam olarak neyin doğru neyin yanlış olduğuyla ilgili belki de bildiği halde böyle seviyor böyle daha rahat hissediyordur bu onun dışında hiç kimseyi bağlamaz ayrıca bunu savunanlar da başı açık kadınlar cennette giremez efsanesine inanan kişilerdir galiba
Dinine bağlılıkla ilgili bir şey demedim. O zaman alkol alalım içelim nikahsız yaşayalım ama dinimize bağlı olalım. Dinimizde kurallar bellidir. Göğüs hatlarinin belli olması tesetturun mantığına ters
Kocandan başkasına Makyaj yapmak ve kocana dahi olsa makyajda aşırıya gitmek ve tırnak uzatmak da mekruh tur İslam senin nasıl rahat hissettiğinle değil emirleriyle ilgileniyor oruç tutamıyorsan fidye vereceksin ama yine bir şekilde o ibadeti yerine getireceksin mesela ya da anlaman için farklı bir örnek vereyim keçi eti yiyemiyorum diye domuz eti ile daha rahat hissediyorum demek başımı tam manasıyla kapatamıyorum demekle aynı şeydir
Altdaki rahatsız edici gibi duruyor bu yüzden. Üstdeki sıkı ve dağılmıyor. Herkesin kendi tercihi tabii üstdeki modern. Altdaki gibi kullananlarda var kimseyi yargılamam.
Kendisini öyle beğeniyordur. Ülkede bir süru başı açık müslüman var ama herkesin kendi tercihi. Bu konu da öyle.
simdikilere bakma onlar islam için kapanmıyor cogu yakıstıgı için ya da saçını begenmediği için kapanıyır
Kulturden kulture değişir kimsenin yargılayacak ne bilgisi ne de yetkisi vardir
sadece kafalarina mi takildin. d her seyleri yanlis. uygun sekilde olanini cok nadir goruyorum
Hangi tarz sana uygun geliyorsa eğer senin dediğine bakarsak herkes ferace giymeli hadi bakalım
Peki ya o makyaj ne kadar uygun başlarını kapatma amaçlarına?
İki şekildede rahibe örtüsü olduğu için pek takılmamak gerek.
Herkesin bir tarzı var ben böyle kapanmıyorum annem böyle kapanır toplu yargılamamak lazım
Allah öyle emretmiş. Allah'ın emrini dile getirmek suç mu
Allah örtün demiş nasıl ortunecegini söylememiş karşıda şehvet uyandıracak yerleri kapatın başları omuzlara kadar kapansın belli fıkıh kitaplarında genel kabul el ve ayak bileklerine kadar yüz karic her yer diye geçer ama bunun yazılı ve kesin bir kaynağı yok akledeceksin sana uygun olanı Allah'a kazık atacak değilsin ya için rahat el verdiği şekilde giyinip vücut hatlarını dahi belli etmeyeceksin buna göğüs popo dahil olduğu gibi kollar boyun göbek ve bacaklar da dahil
Stil ve moda başka açıklaması yok
O yaşa gelince o da oyle yapacak 😊
"modern kapalı" deniyor onlara
Alttaki doğru olan. Üstteki süslüman
Süslümanlar deniyor bbunlara geliba yakışıyo ama
Aynen
Kimisinin edebi kapalı kiminin sadece kafası
Kendileri bilir