Bir gümüş firuze taş yüzük almak istiyorum baktım kadınlar değerimi bilmiyor kendimi sevmeye karar verdim

Bir gümüş firuze taş yüzük almak istiyorum baktım kadınlar değerimi bilmiyor kendimi sevmeye karar verdim
Evlilik parmağındaki yüzüğü mü yoksa başka bir şeyi mi kastediyorsun? Görünüşe göre düğün parmağını kastediyorsun... Evlenmek istiyorsan şansın yok. Bu insanların kafasını karıştıracaktır. Bekar kalmak istiyorsan şans var. Moda yüzükler güzel ama aynı zamanda uzaktan kafa karıştırıcı
Taktığı yüzüğün modeline göre değişir alyans takarsa evli sanarlar normal yüzükler aksesuardır bişey olmaz sonuçta kızlarda aksesuar yüzük takarlar ama alyansla tektaş aynı evlilik değeri taşır onlar farklıdır
Hurafelere inanmak iyi değil ama dış görünüş açısından takmasa daha iyi olur bir kız onu beğense dâhi çoğu evli ya da nişanlı sandığı birine açılmaz yahut muhabbet etmez.
Tam tersi oluyor da neyse
O kişiler kız değildir büyük ihtimalle :)
Cevap
18Cevap
Hayır saçmalık.
Mal gibi alyans takarsa kapatır tabi. Evli ya da nişanlı olmayan bir adam neden alyans tarzı yüzük takar ayrı olay.
Normal yüzük süs
Yüzük parmağına takma bari
Almaktan vazgeçtim şu bilekleri de çıkardım öldükten sonra diğer tarafta kimseyi rahatsız etmeyeceğim bir yer olduğun da takarım
@Bebeksu34 pek aksesuar takma eğilimim yoktur ama takanlara da karşı çıkmam kimseye de aynen den sonran kullandığın kelemiyi kullanmam her şey enerjidir Giydiğin elbiseden saç fönüne kadar insanların bakış açısına bakıyorum o kadar maddeye mi ruha mı hitap ediyorlar
@Bebeksu34 üstüne mi alındın havlayan da sensin oysa
@Bebeksu34 senin şahsına dil uzatmadım asla bu korkunç bir şey olurdu benim için sen güzel bir hanım efendisin kraliçesin çiçeksin ben hiçim kim olabilirim ki ben
KS'nin koyduğu el halis mi🥺
Kısmet kapatmaz ya daha çok açar kadınlar evli erkeklere göz dikiyorlar
Benim elim :)
Yok soruya girmeden önce mi foto
Önce ki
Anladım .. yüzükten vazgeçtim piyasa yükseliyor
bizdede öyle diyorlar bekarlar yuzuk takmasin diyorlar
Kızlar da evli erkek peşinden gidiyor bende artık evleneceğim kadın için hayal kurmak ona iyi bakmak yerine altıma araba alırım kendime bakarım bir de sokak hayvanlarına
Kolunu jiletle alıyorsun sanırım, jilet daha çok arttırır tüyleri tüy köklerini besler genital bölge dışında kullanmamak daha doğru
Lp gittim adam sahtekar olunca bıraktım sonra makine ile almaya karar verdim canım sıkılınca alıyorum
Bekar kadınların bir kısmı da alyans takıyor zaten kimse yürümesin diye :D
Neden
Genelde iş yerinde yapıyorlar, çalışma arkadaşları, müşteriler falan hepsi yürüyor ve rahatsız ediyorlar. Bir alyans hepsini uzaklaştırıyor.
Hayır. Kadınların çoğu tercih edilmiş erkeklere karşı yoğun ilgi duyarlar. O adamı o kadının elinden alıp egosunu tatmin etmek ister çoğu kiz.
Kaşarlarin peşinden koşup iyi kızların yüzüne bakmazsaniz öyle yanlız kalırsınız.
28 yıldır tekim ne kaşarı
O beğendiğin evlilere bakan kaşarlardan bahsediyorum. Hani gözünüz evli adamlara bakan kaşarlarin üzerinde ya. Onların hayalini kurdunuz ya bunca zaman
Bacım bu adamın ve benim suçum ne şimdi
Genelleme yaptın
@Asiadam209 yorumlarını okudum. Kadınlar parmağında yüzük olan erkeklere bakıyormuş bu yüzden takıyor. Bende diyorum ki evli erkeklere bakan kaşarlara bakmayın.
Evli erkekleri daha çok tercih ediyorlar. Hiç belli olmaz o iş
Bunu doğru bulmuyorum. Kızlarda bekarken yğüzk takıyor.
Aksesuar olarak takılır yüzükler genellikle. Kısmet kapatmayla hiçbir alakası yok.
Çok saçma neden kısmet kapasın ki ben parmaklarım yüzük dolu inan kısmet kapanmıyor🤭😉
Evli olanlar, öyle sanılanlar daha çekici geliyor milletin gözüne, yüzük tak talibin artar
Aksine açar. Çoğu kızda evli erkek fantezisi var çünkü.
Kollarına lazer epilasyon yaptır almaktan kurtulursun
İki şekilde seviyorum kıllı kılsız
Anladım bak şeyde yapabilirsin ağda yap sonra karınca yağı sür hem gec cıkar hemde zamanla tüylerini azaltır
Yinede sen bilirsin
Teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
❤️
Kadın gördüğünde ya evli sanar ya da nişanlı o yönden kapatır
Kimse evli nişanlı demiyor çok gördük
Benim aradığım eşine sadık olacak sonsuza kadar
Ama evlenmek istemiyorum artık
Tamam işte benim demem istediğimde bu öyle yüzük falan takarak aradığın aşkı, kadını bulamazsın. Hayata bazen düz değil daha geniş açılı bakmak gerekir ya da bardağın boş veya dolu tarafına değil direkt yüzeyine bakmak çünkü zaten bardağın dışına bakarsan hem boş hem dolu tarafı görürsün bilemem anlatabildim mi... Aşktan vazgeçersen değil aşkın sana geleceğini bilirsen bulursun onu ve umarım senin ona layık onun sana layık olduğu birisini bulursun
Yok aşk filan
Kadınlar araba sever para şatafat
Alın dünya sizin olsun ölmeyen kalbim de benim
Kadınlar araba para şatafattan daha çok ilgi sever saygı sever ileride çocuğuna iyi bir baba adayı olabilecek adamı sever dünyaları istemez iyi bir aşk iyi bir adam ister ama ölmeyen kalpli erkekler bunu anlayamıyor kadın der ki gel kalbini de saralım erkek der ki siz kötüsünüz... Hayır kadınlar kötü değil erkekler güvenmekte kötü
Ben eline bile dokunmadım rahatsız da etmiyorum kendisi bilir
Sizin kalbinize yeni bir yara açılmış daha kabuk tutmamış şimdi anladım işte... Ama inanın geçiyor hayatta ki tek acı dediğiniz gibi bir acı olsa keşke ama hayat çok kısa bunun için inanın çok kısa yeryüzünde ki tek kişi o değil son kişide kalbiniz hâlâ atmaya devam ediyor ve beyniniz hâlâ çalışıyor asıl gerçek olan bu daha iyi olmanız için üzülmeniz gerekiyorsa öyle yapın ama bunu bir parçanız haline getirmeyin sizin için en önemli sizsiniz ama dediğim gibi acı geçer hayatınıza bakmaya devam edin doğru kişi size gelir ona kapıyı açıp açmamak ise yine size kalmış...
Bence kapatmaz. Ama disardan bakan seni evli, nisanli vs sanabilir, onun icin ilgi duymayabilir. Ama maalesef günümüzde daha cok evli (sahipli) Adamlardan hoslanan kadinlar‘da var. Onun icin bilemedim….
"Ayy ne kadar yakışıklı adam tanissam mı acaba?"derler. Sonra parmağına bakıp, " tüh kaçırdım evliymiş! derler.
Neden kapatsın ki bu devirdi evli olmasına bakmayan var tuaf
Neyse ben yüzük sevmem ama saat takan erkekler 😍
Kısmet kapatır. Yüzüğü olan birine bakmam şahsen.
Her telden bir ses çıkıyor seçim yapmak istiyorum
Ne seçimi
Alyans takmicam normal yüzük
Farketmez yüzük yüzüktür
Yüzük parmağına takmadığın sürece sorun yok
Neyse almaktan vazgeçtim
Ya bence takma bekarken
Baktım kızlar evli kaşar erkeklerin peşinden gidiyor deneyeyim dedim bitane de araba alayım
Öyle kızlardan kimseye hayır gelmez
Ben lafın gelişi yazıyorum ne kadar yazarsam yazayım huyum değişmez
Gercek bir evlilik yuzugu gibi gozukmuyorsa kapatmaz gibi duruyor
Benim celik cartier takiyorum ya o kapatir mi?
Hurafelere inanmayın
İnanmayın böyle şeyler e
Evet evli olduğunu düşündürür
Yüzüğe göre değişir
Alyans gibi durmadığı sürece kapatmaz bence
Hayır çok saçma
Biz kızlarda takıyoz kapanmıyo kısmet falan
kapatmaz, hoş duruyor
Alyans değilse bekarsın
Paran yoksa kısmetin kapanır.
Yoo neden kapatsın ki
Bir erkeğe yakışır bence ağır durur
killarini alman hatrina KS kızları alsın sana😂
Foto ne alaka
Bu daha başlangıç
Derken
Çok sevdim ama ölmedim çok kırıldım ama parçalanmadım
Ne diyon sen
Şeytan yükleniyor
Ne e
Bu saatten sonra bana Değer veren kendine verir kimseye inanmıyorum
Sen iyi misin ya
Yıllarca bir insan için yaşadım artık sadece kendim için
E iyi ne güzel kendinin farkına varırsın
Kalbim kırılmaz en azından kıramayacaklar
Ne güzel
Yalnız yaşa Yalnız öl
Öyle değil
Doğru insanı bulki üzülme
Doğru olan yanımda şu an yazan kendisi
Nasıl yani
78﴿ O, beni yaratan ve bana doğru yolu gösterendir.
﴾79﴿ Beni yediren ve içirendir.
﴾80﴿ Hastalandığım zaman bana şifa verendir.
﴾81﴿ Canımı alacak olan, sonra beni yeniden diriltecek olandır.
Ne güzelll
Yüzük mü len bu
Yüzük almadım ama beğendim bitane
Ee al
Ben almicam yazan alıyor
Sen de bana al
Yarın güneş tutulması var 7 taşlı olan bileklik koç burcuna ait güneş tutulması koç burcun da olacak bu bileklikler beni sakinleştiriyor her burca özel taş var sade renk olan firuze taşı birde yüzük olanı var ama çok güzel
sana bu gider
Ben başak burcuyum
😊evliler takmıyor, bekarlar takıyor ben anlamadım
Bir şey olmaz onlar hurafe
Kapatmaz.
Alyans olmadigi surece onemli degil
Bileklikler ne kadar hoş nerden aldiniz
Burcuma göre aldım özel trendyol yoldan ama araştırma yaparak aldım
Hmm
Kapatmaz
Hayır sanmam
kapatır
Pp muhteşem 🫣
O eskidendi yüzük tak daha çok talibin olur
Kapaktaki el bana her şeyi yapabilirdi..
kapatmaz
Kapatır.
Yok ya niye kapatsın
Kapatmaz
Nasıl bir yüzük
Kapatmaz
Kapatır
Asla
Evet kapatır
Eger sevdigin varsa onu beklemek istiyorsan tak yoksa eger takma ama tabi alyans tarzi yuzuklerden bahsediyorum
Evet
Bir şey olmaz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?