kendim öyle olduğum için farklı bir bakış açısı sergileyemiyorumda :))
Cevabın nedir?
+1 yılAslinda sevilen minyon tiptir. Denilene kulak asma. Tersi olsa idi 180- 190 lik adamlar minyonlarla birlikte olmazdi
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)) dimi doğru söylüyorsun mersi tatlım
- +1 yıl
Tecrube ile sabit. Bende minyonum istediğimde babetlerle minicik biri, istediğimde de topuklularla alımlı biri olabiliyorum:))) herkes Bizim gibi olamaz
Soran+1 yılaynen tatlım :)) ayrıca uzun olan kızlarda topuklu hoş bulmuyorum ztn uzun iyice görüntü bozukluğu oluşturuyor
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yıl1.70 altı bayanlar. Hep özenmişimdir minyonlara. Neyse çok kıskandım gideyim ben.
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin özelliğin farklıdır canım benim :))
- +1 yıl
Oy saol :)
- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yıl3.bp.blogspot.com/.../...terUncensored.com+006.jpg
Hepsine selamlarımı yolluyorum buradan..01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Her şeyiyle küçük eli ayağı bileği boyu.. alıp kaburga kemiginde sakla..
09 Yorumla
Soran+1 yılayy çok şeker bir tanımm :)
Soran+1 yıl:)) neden
Soran+1 yılyaptım bile ;)))
Soran+1 yıl:)))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
81Cevap
Ya şimdiye kadar tanıdığım minyon tipli kızlara bakınca ya çok tatlı oluyorlar ya çok masum saf oluyorlar yani ne bileyim zamanında hayran olduğum kişide minyondu bayağı 😍 o nedenle minyon tipli kız deyince aklıma güzellik mutluluk geliyor hatta minyon kelimesi dahi mutluluk veriyor bana 😄
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)) açıklama çok güzel olmuş teşekkür ederim..
Soran+1 yılhahaaha :D ne demekk
+1 yılMinyon kiz daha kıymetli bence :) neden zamanında bir öğretmenim demişti minyon kiz daha guzel olur derdiminyon kiz tapilacak kadındir derdi :) ama bence kiz dedigin erkeginden uzun olmicak aga topuklu ayakkabiyla bile :)
08 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ayy aşırı itici oluyor bayan uzun olunca erkekten :)
- +1 yıl
Yani kiz dedigin kisa olcak ya :) yukardan gözlerine sert baktımmi korkacak :) bakışim yetcek sonra kızma tamam özür dilerim diyecek ayakkabilarima basip opcek ve ben seker gibi ericem :D
Soran+1 yılayhhh bu bildiğin kızı kullanmakk :))
- +1 yıl
Yok ya ben oyle biri değilim tek isteğim deger versin o değerin kat kat fazlasının alir ben oyle kavga etmeyi beceremem bir kizla sesimi yükseltemem ya benle mutlu olmak kolaydır :) sadece bakımli deger veren ve benim giyinisime karışan beni o giydircek :) o beyencek alçak bende giycem. . Yanımda durdumu bu adam benim diçek tavırlariyla hareketleriyle ama bölen bir kiz yok :)
Soran+1 yılvay be böyle diyen erkek varmıydıı :D hep hayalimdeki kişiyi giyindirip kuşandrmak istemişimdir :D
- +1 yıl
Niye ya bence daha iyi giydirir beni çalışırken falan bayanlar cok iyi giyiniyorsun dese üzerine basa basa kadınım alıyor yakıştiriyo bende giyiniyorum derim :) onun havasi farkli :D
Soran+1 yılçok hoş düşünüyorsun helal olsun sana :D :)))
- +1 yıl
Sevilmeye muhtac erkek olurmu? Olur o bnim ve o kizi buluncada asla bırakmicam beni giydirmeli ve kendide harika giyinmeli :)
minyon kız dendiğinde ımm... 22 23 yaşlarında ama yüzü 15 16 gösteren kız anlıyorum. tabi vücut olarakta.. ama boyu her kısa olan kız minyon değildir. 160 boyum var ama minyon değilim :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D hahaha buda iyiymiş aynen küçük gösteriyorlar
benim gördüğüm sağlıksız insanlar, 160 boy 45 kilodalar kolları incecik vücutlarıda öyle yani görmeden yürüsem zarar verebileceğimden korkuyorum rüzgarda uçabilirler :/
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadarda zayıf olunmaz canım o ne öyle :)
1.50-1,55 boylarında, ufak tefek. çıtı pıtı, minnak minnak elleri, burnu olan, sevimlilik abidesi, ele avuca sığacak sevilesi hatunlardır... Hep hayallerimi süsler...
04 Yorumla
Soran+1 yıl:)) bu görüş sevindirdi mersii
+1 yıl. m kısada , s. k kösede olur derler atalarımız.. Atalarımızın lafından yola çıkarak direkmen kocaman bir. m düşünüyorum :D
04 Yorumla
Soran+1 yıltövbe tövbe :D
- +1 yıl
Doğrusu bu ama.. Bugune kadar ne kadar mınyon gördüysem hepsininki mağara gibiydi yaaanii :) Amma uzunlar tam tersi oluyor.. Çinlilerde neyse ne diyoz biz agaaa :D
Soran+1 yıluçtunn :))
- +1 yıl
Aynenn
+1 yılValla yere yakın olanlardan derler ama ben hiç birinden bir zarar görmedim ele avuça geliyorlar , 6:35 baretta silah gbi :D
04 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :DD benzetme güzel
- +1 yıl
Saol minigim :D
Soran+1 yıl:D:D
- +1 yıl
Ufaklık bana bir yazsana :D
24 yaşındayım ama 19- 20 gösteriyorum minyon tipliyim 1.60 boyundadır yarışmacılara başarılar dilemiyorum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D çok şekersin yaa
Soran+1 yılevet stajerim henüz ama anlarım ya da takip edeyim öyle atın mesaj daha iyi olur :)
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKibrit kutusuna koyup gezdirebileceğim. Canım sıkılınca cıkarıp öpebileceğim ve havaya atıp tutabileceğim minicik bir şey geliyor aklıma.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D akla gelenlere bak sen teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ¦¬)
Minyon kız kısa boylulara denmez.. Yüzü 25 olsa 18 gibi gösterene denir vücut olarakta..
15 Yorumla
Soran+1 yılgenelde kısa boylu olanlara minyon tipli denir ya o yüzden canım :)) o da doğru katılıyorum teşekkürler
Soran+1 yılyüz önemliii :))
- +1 yıl
Minyonun manası ufak, küçücük, vücud yapısı ufak olanlara denir...
Soran+1 yılbuda şirin bişiy :)
sen minyon değilsin canım :D yaşından ufak göstermen gerek ama yaşın bariz belli :D ikincisi gizli kullanıcı olarak soru sor sor ordaki cevaplarda tatmin olma gerçek profille sor adil mi bu hoş mu?
07 Yorumla
Soran+1 yılgizli kullanıcı derken?
Soran+1 yıl:D ahahaha burası soru sitesiiii
Soran+1 yılya gizlemiş olsam foto koymazdım :) kullanıcı adı bulamadım o yüzden gizli yaptım
Soran+1 yılbilemiycem gariiii :D
İlkokula giden cocuklarla aynı boyda ve tipteki kız anlamı geliyor bence
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)) o kadar kısa yanii?
Soran+1 yıl:)) her tipten insan var
+1 yılGörünüşe göre yargılamam insanları, minyon kızlar hep sempatik gelmiştir bana :)
03 Yorumla
Soran+1 yılgörüşünüz için çok mersi :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek :) İyi Akşamlar.
Soran+1 yıliyi akşamlar :)))
- Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılÇıtı pıtı şuanda şikayetçi olsam bile ilerideki yaşlarda çok işime yarayacak olan bir özelliğim :))
02 Yorumla
Soran+1 yıldimi aynen öyle diye diye yatıştırıyordum kendimiki herkes sağolsun moral verdi :)))
- +1 yıl
Takma bu kadar fazla :))
minyon kız yumuşak yumuşak peluşlar olur ya onlar gibidir
böyle elinde bir oyana bir buyana seversin onu :)
minyon kız güzel olmasada tatlıdır
minyon kız candır :)01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim sevimli görüşünüz için :)))
+1 yılminyon Fr. mignon
sf. İnce, küçük, çıtı pıtı: Bu minyon, esmer, fındık kurdu ve güzel evet kabul etmeli ki güzel kadın.
:)13 Yorumla
Soran+1 yıl:))) farukk :)) teşekkürlerrr yorumun için
- +1 yıl
rica :D
Soran+1 yıl:D:D
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇıtı-pıtı oluyo senin gibi ;) :) ♥ ne güzel ;) :) ben de minyonum diye biliyorum kendimi ama :S sence yaş kaç benim? :O
07 Yorumla
Soran+1 yıl25-34 arası profilinde öyle yazıyorrr :D
- +1 yıl
Ama kaç işte :S yap bir tahmin daya yemeden :@ :D
Soran+1 yıl23-24 :)
- +1 yıl
Yaş Aralığı 25 34 ben daha düşük ahahaha Sağol sen cok yaşa yaa :D uyuyorum ben moralim düzeldi sabaha kadar ne dilerseniz isterseniz isteyin abartmadan size ismarlayayim ;) siz 20 yasindasiniz ;):) yarın sabah yazacağım sana ;) iyi geceler tatlı rüyalar size :) :D
Soran+1 yıl20 değilimmm :D iyi geceler
- +1 yıl
Günaydın... o zaman 21 olsun ;) :)) dahada büyütemem ya da 19-18 mi? :O :d benim yaşımı baya bir küçülttünüz yanlız ;) :)) hem ne istiyosunuz moralim yerine geldi :D bişey istememişsiniz :S :(
Soran+1 yılbişiy istemiyorum sağol :)
ben iri biriyim ve açıkça minyon tipli kadınlar hoşuma gidiyor ayrıca kişilik bakımından daha sempatik buluyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılher yönden iyi diyorsun :) teşekkürler efenimm
Soran+1 yılayyy :)) haklısınızz :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugun yine topuklumu giydim. Yasimi gosteren kiyafetlerimi giydim ama yine de bana ablacim diye seslendiler :( üzüldüm, kırıldım :'(( galiba yuzum cok minyon :/
01 Yorumla
Soran+1 yılaynenn yaa okulda beni birinci sınıf sanıyorlar hemde küçükler :(( çok onur kırıcı bence
Yuvarlacık minicik burunlu, küçük ağızlı, yuvarlak gözlü kıvırcık kumral saçlı sevimli mi sevimli kız geliyo gözümün önüne :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürlerr görüşünüz için :)
Soran+1 yılfazlasıyla :)
+1 yılbunu anlıyorum
https://i.hizliresim.com/LY4DJ0.jpg10 Yorumlakeşke minyon bir sevgilim olsaaa, onu omuzlarında taşıyan. evlenirsem kesinlikle minyon olsun isterim):)))
05 Yorumla
Soran+1 yıl:)) bu kadar minyon tipli seven olacağını sanmıyordum :)
Soran+1 yılumarım çıkar karşınıza :)
Soran+1 yıl:))))
Ufacık tefecik içi dolu turşuk bir hanım kızımız anlıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Sevimli tatlı hoş bir o kadar da şeytan anlıyorum :))
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) bak sennn :)
+1 yılBence sen minyon degilsin birtık uzerisin minyonun ya da fotoda farkli cikmissin hemsire hanim..
020 Yorumla
Soran+1 yılyok normalde minyonum efenim :) fotoda öyle görünüyordur
- +1 yıl
Bilmiyorum da saclarin super kivircik kivircik
Soran+1 yılçok mersii :))
- +1 yıl
Rica ederim siyahtan vazgecme asla ;)
Soran+1 yıltamam :)))
- +1 yıl
İyi aksamlar hemsire hanim;)
Soran+1 yılhayırlı akşamlarr :))
- +1 yıl
Simdi farkettim o bot olmamis ya onu giyme daha:((
Soran+1 yıl:D Allah'ımm yaa tamam giymem
- +1 yıl
Sakin ol noldu:)
Soran+1 yılbişiy olmadı :))
- +1 yıl
İyi bakalim minyonlar hakkinda ne anliyorsunuz diye sordun. sende minyonsun ondan dgerlendiriyorum iste sana bakarak:)) yanlis anlama
Soran+1 yılyok anlamadım görüşler çok değerli benim için teşekkürler :))
- +1 yıl
O zaman darilma ama saclarin haric degisime ihtiyacin var seni bashemsire olarak falan dusunemiyorum.. cadi gibi olursun:))
Soran+1 yılben halimden memnunum :) kendim olurum her zaman değişmem. cadı olarak görünüyorsam artık yorum yok :)
- +1 yıl
Tamam iyi geceler haha:))
- +1 yıl
bu foto daha iyi bu kalsın :))
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
minyonlara bakış açımı değiştirdin helal olsun sana :))
Soran+1 yıl:))) öylemi
+1 yılböyle oval suratlı, minik dudaklı, küt saçlı pıtır pıtır mıncık mıncık bişi gibi gelıyor =) şimdi aklımda canladırmaya çalışıyorum =)
02 Yorumla
Soran+1 yılhahah :)))
- +1 yıl
:-):-):-)
+1 yıl1,55-1,65 arası boylarda
sevimli, minnak, hoş bir tip :) elleri ufak oluyo sevmelik yanakları tam öpmelik biraz esmerse candır :)03 Yorumla
Soran+1 yılgörüşünüz için telekkürler :))
- +1 yıl
ben teşekkür ederim :)
+1 yılBende minyon tipliyim ama sergiliyim boyle ufak tefek Yasini göstermeyen sevimli bir kiz geliyo aklima (;
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) teşekkürlerrr
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok tatlı oluyorlar sevesim geliyor sen cidden cok iyisin fiziğin yüzün güzel zayıfda değilsin maşallah tam hoşlandığım kız tipi yanlış anlama.
08 Yorumla
Soran+1 yılyok anlamadım bir iltifatki bu :) teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEllerin beyazmı banamı öyle geliyor
Soran+1 yılnormal ten rengimde işte :)
Cevap sahibi+1 yılEllerin güzel duruyorda bir kızın elleri cok dikkatimi çeker nedense sen beyaz tenlisin ama yazın biraz kararmışın yüzün kumrallaşmış ama ellerin beyaz :)
Soran+1 yılzaten bilmiyorum ama yaşım büyüdükçe beyazlaşıyorum :) çok teşekkür ederiim
Cevap sahibi+1 yılBeyaz tenli kızlar iyidir pamuk gibi evleneceğim kızın beyaz tenli olmasını cok isterim
Soran+1 yılAllah kalbine göre nasip etsin :)))
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun seninde
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle suratı bebek gibi tatlımı tatlı böyle yanaklarını tut, tut sık öp ısır öyle bişey yani :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))) çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer daim pilç olan kadın modeli. Senin yaşlarda çocuk olarak görülebiliyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılmaleseff ama seviyorum bu durumu yinede
+1 yılminyon kız candır yaaa :) tatlı sevimli herdaim çıtır :) aşık olunası kızdır ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılbak senn :))) teşekkür ederim
Bonibon şekeri gibi oluyolar ağzima atip yutasim geliyor :)
022 Yorumla
Soran+1 yıl:))) farklı bir görüşşş
Soran+1 yılaçıklama yapayım hemşire olarak :)) 1.50 den kısa olanlar evet zorluk çekiyor ve bu yüzden bebek risk altında oluyorr sezeryan doğum önerilir genelde
Soran+1 yılbacak boyları kısa oluyor bu yüzdende pelvis bölgesi dar oluyor aynen hemen hemen bildin bu yüzden zor bir doğum oluyor malesef
Soran+1 yılyanlardan ve önden kalça kemikleriyle arkada bulunan sakral adında bir kemik var bunların birleşiminden meydana gelen bir yapı. arada kalan boşluk dar oluyor yani umarım anlaşılır olmuştur
Soran+1 yıl:D araştır en iyisi ben en açık şekilde anltamaya çalştımki anlatma kabiliyetim yoktur. ayy ne tür sorucan
Soran+1 yılevet şart yoksa kendisi doğum sırasında biçimsiz bir şekilde yırtılır Allah korusun. şöyle bir şey var kesilirken onun acısını dahi hissetmez o doğum sancılarının yanında ;)
Soran+1 yılrica ederim eşiniz gebe sanırım?
Soran+1 yılkesmiyenleri bilmiyorum yani ben öyle öğrendim iyice araştırın şimdiki zamanda normal doğum gerçekten zor. çoğu gebeler normal beklerken sezeryan oluyor
Soran+1 yılaslında sezeryan daha sıkıntılı normal daha iyi, normal doğumda kişi kendini daha çok toparlar sütü hemen gelir ve istediği kadar sağlığı yerinde olduğu müddetce doğum yapabilir :) fakat sezeryan olanlar 3ten fazla doğum yapamazlar ağrı çok çekerler organların işlevleri bile kısa süre bile olsa bozulur mesela karını kesince bağırsaklarnı bile yerini değiştiriyorlar yani sıkıntısı fazla.
Soran+1 yılestagfurullah bildiklerimle yardımcı olduysam ne ala :)) yani kabızlık karın aağrısı gibi
Soran+1 yılrica ederim Allah kurtarsın, sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah :))
+1 yılkısa boylu (1,50-1,65) , çıtır, sevimli, cıvıl cıvıl.. tam kuçaklık :)
04 Yorumla
Soran+1 yılgeç yaşlanan :))) teşekkürlerr
- +1 yıl
sevişmeyi veriyor musun? minyon tiplilere bayılırım. her şeyi rahatça yapabilme imkanı veriyor :)
Soran+1 yılyani doğru :)) ;)
- +1 yıl
özelden mesaj yazamadım. atillabalamir84@hotmail. com birşeyler deneyebiliriz istersen. bacakların gerçekten çok güzel.
Minnak, ufak tefek al cebine koy, ve tamamen seksopolitan benm icin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm :))
+1 yılEğer zayıf ve kısa boyluysa bide kumralsa çok tatlı oluyolar
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkürler :)
+1 yılKüçük gösteren biraz kısa boylu sevimli tatlı birşey :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :))) yorum için
+1 yılBu sitede bir minyon mevzusu var 2 aydir ya herkesin gundeminde
05 Yorumla
Soran+1 yıldemekki çoğu kişi öyle :)
- +1 yıl
Enteresan
Soran+1 yılben yeni katıldım o yüzden görmemişimdir :)
- +1 yıl
Anladim :)
+1 yılbende geçen bir yere gittim 22 ye girecem sakal traşı olmuştum adam yaşımı sordu 18 altı almadıkları için şaşırdım demekki küçük gösteriyorum
013 Yorumla
Soran+1 yıldemekki sizde minyonsunuz :)
- +1 yıl
bilmiyorum boyumda uzun ama nasıl minyon oluyorum ki bence iyi bişey degil :)
Soran+1 yılyüzden kaynaklanıyor simandan falan sanırım :)
- +1 yıl
sence kötümü böyle olmak yoksa iyimi?
Soran+1 yılhayır baby face işte çok şeker :)
- +1 yıl
hmmm daha önce bilmiyodum gerçekten senden duydum ilk sagol bilgilendirdigin için :)
Soran+1 yıl:)) kendi fikrimdi ne demek ben teşekkür ederim
- +1 yıl
kendi fikrin yani herkez benim gibi düşünmeyebilir diyosun anlamadım ki şimdi :)
Soran+1 yıl:)) ben fikirlerimde yanılmam güven bana ve yakışıyordur sana ;)
- +1 yıl
hmm sagol anladım hemşiremisin sen :)
Soran+1 yılevet :)))
- +1 yıl
hmm ne güzel :)
Soran+1 yıl:) mersii
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çok hoş tatlı şeker gibi oluyolar. Sende gayet tatlısın maşaAllah
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiim görüşünüz için, mersi :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Şimdi bu sorudan kastin ilgiyi uzerine cekmekse Pokémon atıl
00 Yorumla
+1 yılMinyon tipli kızlar yatakta çok ateşli oluyor, tecrübeyle sabittir, o yüzden iyi seks geliyor aklıma
06 Yorumla
Soran+1 yılhımm...
- +1 yıl
Umarım senin içinde geçerlidir bu
Soran+1 yılilerde belli olur bu ;)
- +1 yıl
Himm, henüz icraat yok yani;)
Soran+1 yılevet :)))
- +1 yıl
Ozelden mesaj yazsana azıcık konuşalım senle:))
Böle pıtı pıtı sevmelik mincirmelik tatlı bişe işte
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) görüşünüz için sağolun
Oldumu tam oluyolar aslında hoşş minnacık heryerler 😊
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) teşekkürler görüşünüz içinnn
her poziyona girer ele avuca gelir idealdir. fazla da yemez :O
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer şeyi anladım da gizli hemşire nasıl oluyor onu anlamadm :)
011 Yorumla
Soran+1 yılkullanıcı adı bulamadım :)))
Cevap sahibi+1 yılEnteresan ve ilgi çekici bence :)
Soran+1 yılbunu hep duyuyorum :) herkes soruyor :D aynı yorumu yapıyor çoğu kişi
Cevap sahibi+1 yılDemekki ben ilk değilmişim :) Hemşire Hanım :)
Soran+1 yılevet değildin üzgünümm :D
Cevap sahibi+1 yılİlk olmak isterdim :)
Soran+1 yıl:))) ne farketcekkiii
Cevap sahibi+1 yılİlkler güzeldir :)
Soran+1 yılaslında doğru :)
Cevap sahibi+1 yılHemşire Hanm ben çıkar kendinize iyi bakın. Bu arada kısmende olsa tanıştığımıza memnun oldum. İyi geceler
Soran+1 yıliyi geceler dilerim, bende :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem sevimliler hemde yatakta iyiler. birde büyük popolu oluyorlar :)
010 Yorumla
Soran+1 yıl:) hıımm doğrudur
Cevap sahibi+1 yılama minyon var minyon var. çıtı pıtı olunca hiç güzel olmuyorlar çocuk gibi duruyorlar. belin hafif ince popo tam her erkeğin sevdiği türden sen tam mükemmel ölçülerindesin :) birde çok sempatik sıcakkanlı bakıyorsun :) dalgalı kabarık saç seviyorum farkettimde sende o da var:D
Soran+1 yılbazen niye düz değil saçlarım diye üzülüyorum :) iltifatınız için teşekkür ederiimm :)
Cevap sahibi+1 yıl2 kızdan hoşlandım 2side senin gibiydi 2. si hemşireydi :)
Soran+1 yılmeslektaşmışız :)) sonra ne oldu
Cevap sahibi+1 yılsenin kızıl saçlı halin gibiydi ingilizce kursunda görmüştüm. etrafındaki birsürü yavşayan erkek olmasına rağmen hiçbirini umursamamıştı. birgün bana derin derin baktı ondan sonra daha hiç gelmemişti.. birde çok hanımefendi duruyordu sırf o kız için derslere gecikmezdim beni adam etcek biriydi yani:D daha görmedim işte.
Soran+1 yılöylece kalakaldın desene :) yazık ya :)))
Cevap sahibi+1 yıltekrar yüzüne bakabilmek ve konuşmak isterdim özellikle 2 defa çalıştığı hastaneye gitmiştim. belki görürüm diye evinin ordan geçiyordum hiç göremedim. şimdi face baktımda yine aynı saçları kızıl ama ben birşey hissedemiyorum :)
Soran+1 yılgeçti bavulun pazarı de :))
Cevap sahibi+1 yılgaliba gözden uzak olunca unutuluyor :) saçlarını da toplama öteki türlü daha tatlı duruyor. yeni fotoğrafta göğüs ölçüleride iyi tam evlenilecek hatunsun :)
Yorumlari görünce sevinmedim değil :))
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bebeğim bende :)) sağolsunlar..:))
+1 yılÇılgın hırsız oyunundaki mimyonlari :)))
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D hahaha güzeldii
- +1 yıl
Tsk ederim :)))
Soran+1 yılben teşekkür ederim :)))
kısa boylu ufak tefek küçücük kızlar :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D evettt
+1 yılResimde at gibi gorunuyosun valla 😃😃
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))) yani minyon gözükmüyormuyum?
+1 yılsenin gibi çok tatlı birini anlıyorum :)
05 Yorumla
Soran+1 yılcanım benim çok teşekkür ederim :) kesinlikle sizde öylesiniz..
- +1 yıl
rica ederim.. ama öylesin.. maşallah :)
Soran+1 yılAllah razı olsun bebeğim mutlu oettin akşam akşam..:)) o senin kalbinin güzelliği
- +1 yıl
sevindim.. :))
Soran+1 yıl:) bende :))
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu kilosu orantılı..
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşşekürlerr canım
Tatarlar aklköa geliyor.
00 Yorumla
+1 yılminnak.
top gibi
bişeyler.01 Yorumla
Soran+1 yıltombiş olanları öyle yhaa :))
bodur tavuk her dem piliç :)
03 Yorumla
Soran+1 yılne bu şimdi :D
Soran+1 yılteşekkürlerrr :))
minyon tipli olduğunu anlıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılaçıklamadada yazdım ztn :)
Soran+1 yılbende tekrardan belirtmek istedim teşekkür ederim :) görüşünüz için..
ufak tefek tıfıl ''LiseLy''
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D hmmm
Orta boy minikliğin yakistigi tatlilik
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)) çok cici bir açıklama teşekkürler canım
Soran+1 yıl:)))
Küçük yapılı çıtı pıtı sevimli :)
13 Yorumla
Soran+1 yıloyy mersi :)
Soran+1 yılteşekkürlerr :)))
- Devamını Gör (43)