Aslında böyle giyerim ama gideceğim ortamda kolumun göbeğimin gözükmemesi gerekiyor siyah ve beyaz body denedim yakışmadı tişört giydim beyaz kombini basitleştirdi gömlek giysem nasıl olur diye düşündüm beyaz denedim kötü oldu napsam acaba ne giysem bunun içince kolumum yarısı gözükedebilir

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Açık değil aslında da cezaevinde gideceksin madem başka bişey giy çünkü bu böyle çok güzel yani
Bunu görürsem içine bişey giymek zorundayım ama üni ortamında bile çok dikkat çekiyor içine beyaz gömlek giydim cezaevinde gözler üzerimde olur o ortam için biraz fazlamı acaba çok kararsız kaldım sanki düğüne gelmiş vs deneylerinden çekiniyorum
Çizgili, kareli kahverengi badilerin varsa güzel gidebilir aslında
Siyah beyaz olanı var kahverengi güzel olurdu aslında
Blazer ceket kombini yap aşkım. Cok yakışır
Bu renk beni kapatmışmı senceee
Mantıklı ceket iyi gider bence de
Yok aşkım tenin buğday olduğu için çok yakışmış
Böyle iyi bence ama sanki bu renk senin rengin değil haberin olsun
Yaa esmerim ben takımı beğendim sadece bu rengi kalmıştı aldım kötü mü durmuş
Yok gayette yakışmış ve bulunsun yani senin rengin değil diye almayacak değilsin çok güzel durmuş üstünde çok güzel giyersin
Tem rengi boğazlı ince
Sende bunun yerine başka bir şey giy ozaman
Üst taraf gayet hos
Alt kötü mü
Ayakkabı uyumsuz pantolon paçaları çok bol gibi
Paçaları kestirdim terzide şu an yapıldı ayakkabının nesi varki herkes çok beğendi bide bu renk beni kapatmışmi sizce esmerimya
Son halini at birde çok esmer deilsin sanki egerki esmersen tabiki açık renkler daha iyi gösterir seni ayakkabıya gelince ben burdayım diyor bence
Şu an terzide daha almadım alınca giyer atarım hatta gömlekli halini atayım fotoda göründüğü gibi işte esmerliğim
Sizce bu kombinin içine bu gömlek olmusmu bide bununla cezaevine görüşe gidilse abartı mı olur?
Sizce bu kombinin içine bu gömlek olmusmu bide bununla cezaevine görüşe gidilse abartı mı olur? ↗
hiç giymesen pekı
Neden başka kombin mi yapayim
daha uygun gıymelısın fızıgıne
Nasıl giymeliyim
Fiziğim nasıl bu kombin uymamış mı
Pilates hocasiyim
Dikkat cekmek istermisin
Plates hocası mıı sizce fiziğim kötü mü ve bu kombin uymamış mi benim fiziğime ne tarz kombinler gider
Istersen anlatirim
Gzlisin
Tamam burdan anlatın
Yok sorun oluyor
İyi
Istersen gelirsin
Yok
Gömlek falan dene
Üstüne ceket giyebilirsin
Hangi renk bunun ceketi yok bide hava sıcak
Siyah veya beyaz ceket varsa deneyebilirsin
Sizce bu kombinin içine bu gömlek olmusmu bide bununla cezaevine görüşe gidilse abartı mı olur?
Sizce bu kombinin içine bu gömlek olmusmu bide bununla cezaevine görüşe gidilse abartı mı olur? ↗
Böyle olmuşmu
Olmuş
Tamamdır böyle gideyim o zaman
Böyle çok yakışmış
Bencede böyle yakıştı ama içine bişey giymem gerekiyor
Abartılı değil ki böyle git
Cezaevine gidicem görüşe ordakiler hep Sapık daha kapalı giymeliyim
Çok dikkat çekici değil sana da çok yakismis
Bencede öyle de bilmiyorum ya
Çok yakışmış sana keşke etek giysen
Sjsjsjsjs olayı anlamadım sanırım cezaevinekiler hep sapık karı görmedikleri için o yüzden kapalı giymem gerekiyor
Anladım elbette daha açık konuşamam. Yazsan söylerim de burdan nasıl net soyleyebilirim ki
Söyleme o zmaan
Fiziğin çok güzel kısa şeyler daha çok yakışır demek istemiştim. Kapalı bilmiyorum ben
Teşekkür ederim
Masallah.
Uygun kombin yap
Nasıl
Çok açık olmicak sekilfe
İyi böyle