Sevgilimle gece dışarı çıkacağımız zaman giyeceğim. Hangi elbiseyi alayım?
Pembe
Siyah
Beyaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilimle gece dışarı çıkacağımız zaman giyeceğim. Hangi elbiseyi alayım?
Selamlar, 1. Modeldeki elbiseden bende de var ve rahatlığını keşke anlatabilsem. O elbiseyi almalısın, renk olarak da çok güzel. Silver aksesuar ve ayakkabılarla çok güzel kombinleniyor. Kesinlikle sarkık küpeler tercih etmelisin ve saçını toplu tut. O elbisenin arkası açık çünkü, açık saç yakışmıyor o elbisenin üstüne. Şık bir saat takmayı da unutma, rujunu da olabildiğinde uçuk pembe tonlarında kullan. Kombinin bile hazır bak, 1. Modeli al. : ))
Ay harikasınnnn🤍🤍🤍
Bence bunlardan herhangi birini giymene izin veren ya da bundan rahatsız olmayan bir adamla ilişkini sorgula önce anladın mı? Yanınızda g.. at g.. at adamları sevgili diye gezdiriyorsunuz.
Ben yeryüzünde aklı başında, ahlaklı ve erkeğine sadık hiçbir kadının üzerinde şu kombinleri görmedim. Aklı başında olan ve g.. at olmayan hiçbir erkeğin de şu kombinlere müsaade ettiğini görmedim ok.
Sen kıyafet seçmek yerine ilişkini sorgula. Bu kombinleri gitmene müsaade eden bir adam;
1. Ya söz geçiremeyen hanımcı bir betadır.
2. Ya seni gerçekten sevmiyordur. Gelip geçici bir görüyordur.
3. Ya da meşrebi geniştir.
Eğer sen bu durumdan rahatsız değilsen sen de bu herifle ciddi düşünmediğin sonucu çıkıyor ki gittiğin her yerde kendine yeni seçenekler oluşturmak için açık giyinerek dikkat çekmeyi tercih ediyorsun.
Hiiiiç bana öyle tevil falan yapma. Yok aslında o öyle değil şöyle böyle... Gerek yok böyle şeylere. Kimseyi bir şeylere ikna etmek zorunda değilsin. Kafana göre yaşa. Sonuçlarına da katlan yaşın ilerledikçe. Söyleyeceklerim bundan ibaret.
Madem kafaya koydun bunlardan birini. Kendine hangisini daha çok yakıştırdıysan onu giy. Sen kendine yakışanı giy. Zamanla herkes onu üstüne yakıştırır.
WKXMTHWJKSHDJXSJJS
Siyah çok ucuz duruyor artık et görmekten midem bulandı profilime bakıp sen de açık giyinmişsin demeyin benimki çok başka yazlık mini çiçekli bi elbise hiç bir kışkırtıcılığı yok ve çok nadiren giyerim ama bu kadar büyük memeli kadınların sürekli meme açması seksi değil ucuz görünüyor bütün güzellikleri bi anda sıradanlaşıyor seni göremiyorum gizlisin ama muhtemelen çok güzel bi kadınsındır asla siyah gibi bir elbise alma diğer ikisi çok güzel ve sana çok yakışır
Sanki normal bir gece için biraz abartı dekolte. Bir kutlama felan mı var? Eğer öyleyse 3 bence çok hoş dağınık topuzla ve hafif pembe makyajla çok hoş durur
Cevap
66Cevap
Siyah al bence
Aslında beyaz daha hoş geldi gözüme lakin kol detayından ötürü göz yorucu, beyazı eliyorum, onun için pembe diyorum.
Teşekkür ederimm
Siyah elbiseler herkesin bildiği gibi vucudu olduğundan daha zarif gösterir. Ayrıca asilliğide. Elbisenin şekli çok önemlidir. Ve baktığım üzere en güzel kumaş, kesimler çok iyi. Bence siyahı seç.
Aslında hepsi birbirinden güzel ama böyle Bi elbise için göğüs fizik ve boy lazım. Yoksa Bi anlam ifade etmez
Biliyorum zaten taşıyamayacağım elbiseyi giymem. Giysem bana yakışacak şeyleri seçtim
Teşekkürlerr
siyah çok şık ama gonlum beyazda bana daha samimi tatli geldi
Teşekkürleerr
Pembe çok güzel duruyor siyah'ta olabilir ama beyaz 🚮🚯çöp
Ahahha sevmiştim onu da
Beyaz çok klasik. Siyah asil durur pembe dişiliğini aşırı belli eder
Evett pembe çok hoşuma gitti o yüzden
Pembe çok hoş güneş☀ gibi parlarsın
Beyaz giyme söz olur, siyah giyme toz olur.. 1. yi beğendim onu al 😅
Ahahah teşekkürler
Kalçana güveniyorsan pembe göğüslerine beline ve kalçana güveniyorsan siyah fiziğin ince ise beyaz.
siyah olanı pek beğenmedim pembe tatlı ama birazda gecelik gibi beyaz olan assırıı güzeel her ten rengine de yakısır
Siyah elbise güzel de eyyo. com dolandırıcı sitesi diyorlar ya
Aa öyle mi bilmiyordum, söylediğin için teşekkür ederim
Rica ederim şikayetler vardı ürün sipariş ettim gelmedi vs diye
O zaman vermeyeyim oradan siparişi, zaten 1 daha çok hoşuma gitmisti
Evet bir de güzel pembe dişil enerjiyi yükseltir hem
Dimii evett
Herkese teslim etmeyebiliyorlarmış siparişleri daha çok influencerların siparişlerini getirdiklerini bazı müşterilere hiç iletişim olarak bile dönmediklerinin videosunu izlemiştim şikayet vardı
1 ve 3 ü al bence ve gideceğiniz mekana göre seç birini
Beyaz giyme toz olur Siyah giyme söz olur Pembe giy bari
biraz daha masum ve bebeksi durmak istiyorsan beyazi giy digerleri tek gecelik kiz gibi
Tamam canım teşekkür ederim
Rica ederim🌺
Sevgilinle çıkacağın için pudra pembe daha iyi olur bence
kadın vücudundan tiksindim artık... illa mal beyanı yapamk zorunda mısınız anlamıyorum
hiçbiri
Çocuğa üzüldüm ln. Sizden sadakat bekliyor bir de o çocuklar
Hmmmmmm
Siyah elbise sana çok yakışır ama sevgilin seni erken evine götürür fazla romantizim olmaz hemen hesabı öder evde seni çok güzel hayal kırıklığına uğratır 😎
1. İki numara orspu elbisesi, üçü de beğenmedim gece için beyaz olmaz.
Bence daha nazik olabiliriz :)
Aşkım normal bir elbise değil. Olsa öyle demezdim. Kırdıysam kusura bakma fakat bence bir almalısınn❤️
Sorun değil canım, ben de 1 numaraya daha yakin gibiyim 🤍
Siyah ve beyaz arasında kaldım nereye gideceğine bağlı olarak siyah diyorum.
göğüslerine güveniyosan bence 1 gibi çünkü diğer ikisi biraz bara gidiyor gibi
bu anketi pembe olan kazanmazsa çok üzülürüm.
Benim için pembe kazandı, sipariş verdim onu
Bence dee
Dekolte giymeyi seviyor musun bilmiyorum ama bunlara ek olarak tavsiye vermek istiyorum, alternatiflerin arasına dahil edebilirsin en azından.
Pembe ve siyah çok sert iddialı gibi ama beyaz daha hoş el kol bağlar tabii bunları giymem konusunda sorun çıkmıyorsa
Pembe çok güzel beyaz da öyle siyah çok kötü
Ahahah çoğunluk siyahı seçti ama
9 kız 7 erkek seçmiş onu ahahaha kızların da niyeti farklı galiba
Dekolte giymeyi seviyorum hoşuma gitti benim aslında ama pembe olana daha yakınım
Ben herzaman iddialı olma taraftarıyım onun için ben siyah elbise derdim kendim olsaydım
Normalde pembeciyimdir ama model olarak beyaz daha çok hoşuma gitti
Siyah ama göğüs dekoltesi fazla iddialı
3. Çok naif çok hoş duruyor 🥰
Evett bence de
✨️✨️
Aşkım birinciye bayıldım
Onu aldiimm🤍🤍
Siyah derdim ama aşırı iddialı olduğundan beyaz diyorum
Bunları giymene izin veren bir g. v. tla ne işin var a kızım senin? Namusunu kirletip seni bırakacağı belli, amacı seni becerip yol vermek.
İyi ki aydinlattin çok sağ ol
Bunların hangisinin fiziğindesin önemli olan o. Elbiselerden çok vücut önemli.
Pembeliyi paketleyin bana yollayin. Sevdiğim tarz giyinmiş aferin
3 elbisede güzel sevgilin siyah birtakım giyecekse uyumlu olursunuz diye beyazı seçtim
Pembe güzel bence, ten rengi yok gibi ince külotlu çorapla giyersen harika olur 😘😘😘
Beyaz rüzgarda uçar pembeyi almışsındır umarım
Evett onu aldim
İyi eğlenceler kuşum
Teşekkür ederim🫶🏻
Memelerin iyiyse beyaz
Daha almadım, yarin alacağım
Ahahah bilmiyorum burası da kafamı çok karıştırdı. Yine de pembeye daha yakın gibiyim
O memeler varsa hepsi güzel.
Var canım taşıyamayacağım elbiseyi giymem
Beyaz veya pembe, gerçi esmersen biraz sırıtabilir.
1 veya 2 efso ama gidiceğiniz yere bağlı 3 hic gece çıkılacak bi elbise digil
gece dışarı çıkacaksıızda nereye çıkacaksınız restorana yemek yemeyemi, gece clububune, konseremi...
Club
Bunları sen giyemezsin sende o vücut yok çık o hayale dünyadan
Beni görmüş gibi konuşma:d
Ben sevgilime ortada kini aldım baya da hoşş oldu
Benim de baya hoşuma gitti o
Ama onun için meme lazım. Yanlış anlaşılmasın güzel kardeşim da değilim evde giyiyor.
Sıkıntı değil, memelerim büyük zaten ama biz dışarı çıkacağız o zaman giyeceğim ben
haha dışarısı için almazdım.
Ben seviyorum dekolteli giyinmeyi
Ben de severim giydirmeyi görmeyi ama EVDE. :))) neyse canım farklı karakterler, kendinize iyi bakın.
Siz de
Pembe olan.🩷
1. Elbisenin siyah olanı bence
Denk gelmemiştim ona, bakarımm
Hicbirisi ya. Beyazin kollari kotu siyahin gogus kismi kotu. Pembenin modeli guzel de rengi kotu. O pembe elbisenin siyahi olsa daha iyi olur veya gri.
Abi bu ne yani en iyisi sondaki diğerleri afedersin de oavyon kiyafeti gibi
Eğer sevgilin açık giyinmene karışmıyorsa ve göğüsüne güveniyorsan pembe
Gideceğin mekana bağlı kızma ama düğün elbisesi gibi benim fikrim senin fikrinde değişik olabilir ben karışamam tabiki
İlki kız arkadaşımda var çok şık. Bence onu al.
Evet ya ben de en çok onu beğendim
Yazın tatile gittiğimizde giymişti akşamları. Yaz için güzel bir renk.
Evet evet tam böyle yaz rengi modeli falan da çok şık
İkincisi çok gece elbisesi bence diğerleri her yerde giyilir. Göğüslerin küçükse üçüncüyu al dolgunsan birinciyi al bence.
Hangisinde karar kıldın
İlkinde
Evet çok güzel. Altına da güzel babet ayakkabu veya sandalet
Ahahaha ne babeti katlettin elbiseyi
Hahahahaah doğru topuklu gider buna
Erkek arkadaşın bu elbiseyi sorun edebilir ama haberin olsun ben tatil diye izin vermiştim 😅😅
Sevgilim kız
Biseksuel misiniz
Hepsinide alabilirsin
Ahahaha birini seçmek istiyorum ama
Ben siyahı tercih ederdimmm
3. çok hos bence. diğer ikisi fazla abartı duruyor
Beyaz olan çok güzellll
Hepsi çok güzel ama pembeyle beyaz çok hoşmuş
Pembe güzel fiyatida fena değil
Siyahı tercih ederdim..
Pembe daha iyi
beyaz gece belli eder tenin beyaz sa siyah giy
eğer onu gerçekten etkilemek onu heyecanlandırmak istiyorsan tabi ki siyah olanı al 🤭
Sudiies geçen konusmustuk ama silmek zorunda kalmıştım uygulamayı o yüzden bakamadım mesajlarına geri takip etsen :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?