Moda & Stil Bakır saç modası yerini kızıla mı bıraktı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Dibim düştü yuh🤤Cherry red eraya girmemek için çok zor duruyorum Bakır saç modası yerini kızıla mı bıraktı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Kızıl ya da bakır saç sevmem hiç. yakışmıyor kadına. ama kumral. sarışın. ya da diğer tüm renkler olabilir. 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ya canım çok fena akıyor bunlar. Ya ben kalitesiz kullandım da kırmızıların geneli böyle 🥲 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakır ve kızıl hatta siyah çok ciddi akan boyalar aşkom kalitesiyle hiç alakası yok Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl En iyisi kına 😂 Sağlıklı sağlıklı 🤌🏼 Yorumla Soran +1 yıl Bir daha boya da kullanamayaksın hayatından kimyasalı çıkartmış olacaksın djdjd Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Oh ne güzel ya valla rahatlık 😀 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Ben de bakırım acaba kızıla mı dönsem ya görsele bakınca canım istedi. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Aşko bence dön. Kızıla geçince bakır o kadar soluk cansız duruyor ki. Asıl gerçek kızılmış.. Yorumla _elifce_ +1 yıl Aşkom zaten şu an saçım aktı ve soluk hissediyorum. Haklısın kızıl daha canlı ve ateş gibi oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Zaten kızıl da akınca bakır olacak kızıla geç bence Yorumla _elifce_ +1 yıl Bayrama kızıl olayım dur sen aktı bu iyice canım Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 508 cevap paylaştı. Yalnız bu kızıl değil kırmızı hzjsjaka kızıl böyle bir şey değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşkom aynı şey işte aaaa karıştırma oralarını sndjdk Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. offf beyaz ten ve kızıl saç kombinasyonu mükooo 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Renkli göz de üstüne çikolata sosu olmuş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aga bee kız çok güzel 👁️👄👁️ şöyle bir genetiğimiz olmadı 💀 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Valla ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim bu? Kesin Rus falandır Yorumla Soran +1 yıl Instagram adını yukarda kırpmadım bi bak istersen Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kızıl anlık hoş ama uzun süreli sıkıntı olabiliyor. Baştan iyi düşünmeli.. 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bazilarina cok yakisiyor, yine de bence bakir daha hos orjinalse:) 1 0 Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bende ombre seviyorum ama nasip olmadı yaptırmak 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kızıl ve bakır moda değildir herkes yapamaz o yüzden diğer renklerin goatıdırlar. 1 0 Yorumla
Queen_Melis Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ten rengini bilmiyorum ama açık tenliysen yani beyaz tenliysen sana yakışır bence 0 0 Yorumla
iyoras Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Kızılı görünce aklıma Yalan Dünya Tülay geliyor soğuyorum ya ama İrem Sak çok güzel bir kadın asla ondan dolayı değil 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Doğuştan olmayanlar kullanmasın şunu 😃 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim içim doğuştan kızıl onu napacaz shdjd Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Dışarı çıkmasın diye ikna edicez sjdd Yorumla Soran +1 yıl O hatayı bir kere yaptım zaten bir süre noooğ Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sende yapsana 😛 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma gelmiyor değil🙄 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Evet hoş ama Cok akıyor ben uğraşmam artık :))) 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Saçınızı boyatmayın midem bulanıyor 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Sırf bu yorum için bile gider kızıl olurdum da saçıma kıyamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olmayan adam değil. Yorumla Soran +1 yıl Abartma sende alt tarafı bi gizli üyesin shdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben erkek aleminin temsiliyim dostum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl elçisiyim ben erkek diyarının Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bazı cahallar da kızın rengini doğal sanıyor asdad ne komik ya. "şöyle bir genetiğimiz olmadı" dadassa Yorumla Soran +1 yıl Belki de yüzü gözü için demiştir 😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haa öyle mi? olabilir. Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. su kızdaki güzellige bak bu cuval giyse yakısır 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Moda & Stil konusunda 974 cevap paylaştı. Herkese yakışmıyo ama 1 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Görsele bakınca saçımı boyatasım geldi 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Artık gözüme çok kötü geliyor bakır ve kızıl 0 0 Yorumla
etrial Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yakışacak olsa yapacağım da gitmez bana. 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. İkisi de güzel 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence evet 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Kızıl oldu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kızıl ya da bakır saç sevmem hiç. yakışmıyor kadına. ama kumral. sarışın. ya da diğer tüm renkler olabilir.
Ya canım çok fena akıyor bunlar. Ya ben kalitesiz kullandım da kırmızıların geneli böyle 🥲
Bakır ve kızıl hatta siyah çok ciddi akan boyalar aşkom kalitesiyle hiç alakası yok
En iyisi kına 😂 Sağlıklı sağlıklı 🤌🏼
Bir daha boya da kullanamayaksın hayatından kimyasalı çıkartmış olacaksın djdjd
Oh ne güzel ya valla rahatlık 😀
Ben de bakırım acaba kızıla mı dönsem ya görsele bakınca canım istedi.
Aşko bence dön. Kızıla geçince bakır o kadar soluk cansız duruyor ki. Asıl gerçek kızılmış..
Aşkom zaten şu an saçım aktı ve soluk hissediyorum. Haklısın kızıl daha canlı ve ateş gibi oluyor.
Zaten kızıl da akınca bakır olacak kızıla geç bence
Bayrama kızıl olayım dur sen aktı bu iyice canım
Yalnız bu kızıl değil kırmızı hzjsjaka kızıl böyle bir şey değil
Aşkom aynı şey işte aaaa karıştırma oralarını sndjdk
offf beyaz ten ve kızıl saç kombinasyonu mükooo
Renkli göz de üstüne çikolata sosu olmuş
Aga bee kız çok güzel 👁️👄👁️ şöyle bir genetiğimiz olmadı 💀
Valla ya
Kim bu? Kesin Rus falandır
Instagram adını yukarda kırpmadım bi bak istersen
Kızıl anlık hoş ama uzun süreli sıkıntı olabiliyor. Baştan iyi düşünmeli..
Bazilarina cok yakisiyor, yine de bence bakir daha hos orjinalse:)
Bende ombre seviyorum ama nasip olmadı yaptırmak
Kızıl ve bakır moda değildir herkes yapamaz o yüzden diğer renklerin goatıdırlar.
Ten rengini bilmiyorum ama açık tenliysen yani beyaz tenliysen sana yakışır bence
Kızılı görünce aklıma Yalan Dünya Tülay geliyor soğuyorum ya ama İrem Sak çok güzel bir kadın asla ondan dolayı değil
Doğuştan olmayanlar kullanmasın şunu 😃
Benim içim doğuştan kızıl onu napacaz shdjd
Dışarı çıkmasın diye ikna edicez sjdd
O hatayı bir kere yaptım zaten bir süre noooğ
Sende yapsana 😛
Aklıma gelmiyor değil🙄
Evet hoş ama Cok akıyor ben uğraşmam artık :)))
Saçınızı boyatmayın midem bulanıyor
Sırf bu yorum için bile gider kızıl olurdum da saçıma kıyamadım
olmayan adam değil.
Abartma sende alt tarafı bi gizli üyesin shdjd
ben erkek aleminin temsiliyim dostum
elçisiyim ben erkek diyarının
bazı cahallar da kızın rengini doğal sanıyor asdad ne komik ya. "şöyle bir genetiğimiz olmadı" dadassa
Belki de yüzü gözü için demiştir 😌
haa öyle mi? olabilir.
su kızdaki güzellige bak bu cuval giyse yakısır
Herkese yakışmıyo ama
Görsele bakınca saçımı boyatasım geldi
Bu karı kim paketle yollayın
Kızıl hep modaydı bence
Bazılarına çok yakışıyor.
Hayir basının abartması bu sadece
Artık gözüme çok kötü geliyor bakır ve kızıl
Yakışacak olsa yapacağım da gitmez bana.
Kızıl gerçekten güzel
bencede evet
İkisi de güzel
Bence evet
Bakır saçın modası geçmez askim
Kızıl oldu