Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılOnun huyuna suyuna git. Ne güzel ilişkiniz var. Bir kaç aya evlenmek üzeresiniz. Onu üzme, deli etme. İnan ki bir kıyafet için kavga etmeye, ara açmaya değmez.
Erkek kafası olarak düşünebilseydin onu anlardın.
15 Yorumla- +1 yıl
@Nuraim Ben geçtim o yoldan fakat sürekli kavga etmek nereye kadar? Bu seni yoracak. Her erkek sevgini kıskanır sahiplenir.
Sana yasak getirmiyor kızmıyorsa bilki seni tınlamıyor. - +1 yıl
O kıyafet abartılacak bişey değil fakat erkek gözü öyle görmüyor anlatmak istediğim bu.
O kıyafet gayet modern, öyle açık olmayan bir tarz.
Ben sevgilimin yanında böyle giyemeyeceksem başkasına güzel görünsem kime ne.
Soran+1 yılEvet haklısınız hayatımda önemli bi yeri olan birini bu yğzden silmeye değmez
En İyi Cevaplar
+1 yılHep uzun ilişkim oldu ve asla kıyafetime karştırtmadım ben nerde nasıl giyiniceğimi başkasından öğrenicek değilim hem erkek arkadaşıma gelene kadar hayatımda söz sahibi bi ailem var onlar karışmıyolarsa asla kimseye laf ettirmem bence sen bunu bi düşün bugün bu kıyafete (açık bile) değil laf eden yarın iki çocuk verir eline sen evde bakarsın öyle
65 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki ailemin kıyafetlerime karıştığını biliyo.. giydirmediklerini de biliyo babanın evinde giyemediğin şeyi benle giymeyi bekliyosuna getirdi ailem saygı duymamış başkasından saygı bekliyorum işte..🤷🏻♀️ normalde çok da açık giyinmem nadiren şort etek crop falan giyerim aşırıya kaçmadığım sürece de bi şey demez ama buna niye bu kadar tepki verdi anlamadım. Alcaksan bana sormadan al bana niye soruyosun o zaman falan dedi de tepki verceğini düşünmemiştim
- +1 yıl
Hayatımms önce bi silkeleniyosun. Bi kere geliyoruz şu dünya ya sen ne istiyosan nasıl yapmak istiyosan ne düşünüyorsan öyle yaşıyosun yok annenmiş babanmış erkek arkadaşınmış değil sen istediğin şeyi yap yıllar sonra geriye baktığında iyi ki yapmışım diceksin emin ol ve pişman olma ben yaptım de saygı duyulmak istiyosan önce sen kendine saygılı ol kimsenin sana saygısızlık yapmasına müsade etme kırmızı çizgini aştılar yol ver karakterini veya doğrularını kimse için değiştirme
Soran+1 yılAsk bazen kendimi sorguluyorum boyle olunca. Aramızda yaş farkı var bu arada o yüzden de bu konuda fikir ayrılıkları yaşıyoruz.. hiç yaşla ilgili sorunumuz olmamıştı ama şimdi böyle bi sıkıntı oluştu. ben bıcır bıcır giyinmek istrdiğimde bunu wow bi açıklık olarak görüyo işte. Giyceksen de ben görmeden giy bari görüp sinirlenmiyim falan dedi o da bi şey sonuçta kıskancaksa her türlü bana onun haberi olmadan istediğimi giyebilceğimi söylemesi de anlaşılır ama ben de yanında giymek için direttim saçma sapan bi kavgaya dönüştü
- +1 yıl
İki senelik sevgilim var ağır dekolteli kıyafetler giyerim şortlar giyerim crop giyerim bunu biri bana baksın diye değil ama sırf onları giymek ve kendimi güzel hissttjğjm için giyerim ve bir kere bile allahın bir günü bile sevgilim bana bu nasıl kıyafet demedi ilk giyer giymez ona fotoğraf atarım çok güzel olmuşsun sevgilim çok yakışmış bugün ne giydin bende ona göre giyinip geliyim der bana saygı duyuyo çünkü herkesin ailesi karışıyo türkiyede yaşıyoruz sonuçta kısacası sana şöyle söyliyim sana ben görmeden giy ne giyiceksen diyen bi erkekten olmaz yol yakınken kaç
- +1 yıl
@Philophobbiaa Aferin. Güzel yazmışsın 👏
- Moda & Stil konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılÇok açık rahatsız edici bir bluz değil ancak bazı erkekler bu tarzda bir kıyafetin giyinmesini istemez. Ya direneceksin huzurun bozulacak ya da huyuna gideceksin gönlünü yapacaksın
111 Yorumla- +1 yıl
gördüğüm en iyi yorum teşekkür ederim
Soran+1 yılAynen öyle oldu bu arada huzurumuz bozulmasın diye tamam dedim
- +1 yıl
yani erkek için veya kadın için taraf fark etmez sevdiğin o ya bi kıyafet için neden can sıkasın ki bi elbise bu kadar önemli mi
Soran+1 yıl@Gece_Mavisi__ ya değil tabi de onun da bu kadar inatlaşmasına sinir oldum heveslenmişim demek ki al giy dese nolcak işte
- +1 yıl
niçin izin vermedi ona göre bir şey demeli
Soran+1 yıl@Gece_Mavisi__ sadece omzun açık olduğunu düşünmüyomuş bana saçma geldi zaten lastikli olduğu için açağı veya yukarı çekilebilir
- +1 yıl
resimdeki gibi olursa çokta sorun olmaz ama belli olursa memeler pek hoş olmaz
Soran+1 yıl@Gece_Mavisi__ bu arada açık olmadığına emin olduğum için aldım kıyafeti yine de.. olay büyümeden önce sipariş vermiştim zaten bunu erkek arkadaşıma söylemedim ama resimdekinden daha kapalı bile duruyo aşağıda bile değil. Pff şimdi de sevgilim görse dert bu kadar şeye rağmen aldın mı der
- +1 yıl
anladım sağlık olsun umarım bi kıyafet için aranız bozulmaz
Soran+1 yıl@Gece_Mavisi__ saolun umarım ya
- +1 yıl
🥰🌸
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet haklı güzel kardeşim ses çıkarmaz sana ne mutlu ki eşin olavak insan güzel kardeşim değil burada sevgilim karismaz diyenler de yarın swinger partikerinden çıktığını duyarsın doğru olan tabiki de karışacak bu kıyafet senin tenini gösteriyor biraz değer bilin kendinizde ki değeriniz bilinsin açmayın saginizi solunuzu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
49Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSen haklısın
00 Yorumla
+1 yılKıyafet kapalı olabilir ama göğüsü olduğundan büyük göstereceği için bakışlar direkt göğüse çeker bu kıyafetler. Nice kapalı kıyafetler var açıktan daha dikkatli çeken 😄 buda onun gibi. Haklı buldum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHmmm o yüzden diyosunuz hak verdim
Bu açık mı? Şimdiden başladıysa Allah kolaylık versin. Bu tür düşünen erkeklerden hayır gelmeyeceğini ne zaman anlayacaksınız?
15 Yorumla
Soran+1 yılYa kıyafete karışan erkekleri yadırgardım benimki yeri geldiğinde karışır ama ölçüsünü bildiğim sürece bi şey demez diye düşünüyodum buna göğüs dekolteli dedi
Soran+1 yılİşte anlamadığım kısım da o
- +1 yıl
Elbise açık veya teşhirci değil... Erkekte sıkıntı var, çünkü Trabzonlu.
- Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılYetiştirilme şekli, kültür yapısı falan değiştirir durumu, sıcak memleket insanıyız biz mesela sorun olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılO trabzonlu.. bu her şeyi açıklar galiba dksşfödmd ben de malatyalıyım ama bu bana normal geliyo yaa ne bilim
- +1 yıl
Trabzonlu mu? En başından uzak durman gerekirdi... Alayı ruh hastası...
Erkek arkadaşın sonuna kadar haksız açık bir kıyafet değil gayet normal ve güzel bunun için seninle kavga ediyorsa sıkıntılı bir durum var.
11 Yorumla- +1 yıl
Toksik erkek sıkıntısı var...
+1 yılGöğüs dekoltesi göremiyorum abartılacak kadar bu kıyafette. Evlendikten sonra daha zor olabilir senin için iyi düşünmelisin bence.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılKarıştırmamalıydın, şimdi de onu hak görüyor kendisinde. Gayet şık bir elbise 😏
12 Yorumla
Soran+1 yılAsk ben de onu farklı konularda kısıtlıyorum diye yapıyo galiba ikimiz de fazla sıkıyoruz şu ara birbirimizi
- +1 yıl
Kendini bilmenle alakalı, elbisenin açıklığı veya kapalılığı ile değil. Kısıtlanmanın kötü yanları, ileride daha fazla artması
- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılErkek arkadaşın yobaz mı? Alt tarafı bir omuz dekoltesi.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa ben de anlamadım kii yeri geldi mi hiç bi şey söylemiyo gtumde giydigim seye ama buna gogus dekolteli falan diye dusundu
- +1 yıl
İnadına giymelisin. Seni cepte görmesin.
+1 yılO genel olarak senin iyi görünmeden rahatsız oluyor bence kıyafetin açıklığından ziyade
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm öyle mi dersiniz. Aramızda biraz yaş farkı var yakın zamanda da akrabaları şey tarzı bi laf etmiş “o kız sana göre daha genç isteklerine ayak uydursmazsın” falan. Kendini yanımda çirkin hissettiği için dikkat çekmemi istemiyo mu acaba..
normal olarak görmüyorum. nerde ne giymen gerektiğini bilmesi gerekiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de ona sinir oldum bu sürekli giyilcek bi şey de değil zaten güzel bi yere giderken falan giyerim diyr alayım demiştim
+1 yılDiğer erkeklerin sana bakıp ne hayaller kurduğu biliyor onun için giymeni istemiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum onu düşünüp sinirlendiğini. Kendi de açık giyinen biri görünce iğreniyo gibi oluyo kendini sergilemek olarak görüyo. Ona da saygı duymaya çalışıyorum ama benim açımdan sadece omzu açık bi kıyafet🤷🏻♀️
- +1 yıl
Seni böyle gören hiç bir erkek igrenmez bundan emin ol
Soran+1 yılNey anlamadım
- +1 yıl
Nasıl anlatayım ki burada
Soran+1 yılTakip ediyorum yaz özelden istersen
- +1 yıl
Oradayım
+1 yılDerhal uza kizim sen o elemandan, şimdiden giyinisine karışan yarın seni evden çıkarmaz, fırsatın varken kaç git
00 Yorumlaİkiniz de haksızsınız bence bu tartışılacak, kavga edilecek bir şey değil
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşübüyorum zaten saçma bi konu olduğunu ona da söyledim
Soran+1 yılBi kıyafet için ayrılmayı da düşünemem maalesef ya anlatamadığım şeyler de var o yüzden ayrılmak benim açımdan biraz zor. Onun yerine kıyafet konusunda ona fikir sormamayı düşünüyorum. Bunu da zaten alabilir miyim diye sormamıştımm iki kıyafet arasında kalıp hangisini alayım diye sormuştum istemeyeceğini düşünmeden🤷🏻♀️
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDekoltesinden değilde üst başlı başına kötü gözüm acıdı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen beğendim ama bence yeterli 🤷🏻♀️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim giydiklerimi görse kalp krizi geçirir heralde tobe ne var bunda normal kıyafet
37 Yorumla
Soran+1 yılHSBDDKFKF yaa ben de anlamadım tutturdu göğüs dekoltesi var diye
Cevap sahibi+1 yılBu mu gogus dekoltesi
Soran+1 yılİşte neyi göğüs dekoltesiyse
Cevap sahibi+1 yılSana sevgililik taslamak istemiş millet kışın gö. tune gore sort giyiyor
Soran+1 yılHahah ya şeyden de olabilir mi acaba diyorum aramızda yaş farkı var kendisini yanımda çirkin mi hissediyo dikkat çekcek bi şey giymemi istemiyo mu ondan diye düşünmüyo değilim
Cevap sahibi+1 yılBazıları kompleksli oluyor. Arkadaşımın sevgilisi arkadaşıma sen bana nasıl baktın diyormuş. İlk sevgililer zamanlarında (şimdi bilmiyorum ne yapıyor çocuk) Arayıp yanında erkek var mı diye soruyordu ahahajaj
Soran+1 yılBu arada ben de bazen cok asiri kiskanc oluyorum. Saçımı sarı denememi istemişti 2-3 yıl önce ben de sık renk değiştiririm zaten 2-3 yıldır sarıydı saçım ben de çok beğenerek kullanıyodum o da beğeniyodu ama koyu kumral yaptım saçlarım mahvolduğu için şimdi de sarışın kadınlara karşı şeyim oluştu😅😂 geçen yanımızdan arabayla sarışın bi kadın geçiyodu trafik var bide yavaş yavaş gidiyoruz kadınla gözgöze geldiler diye sinirden ağladım kddlflflfk. O yüzden ona da çok görmüyorum ama bu kıyafette ne var hani onu anlamadım
- Moda & Stil konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılAçık değil ki bu kıyafet 👍🏻 normal , dekoltesiz yani..
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bu kadar karışıyorsa evlenince neler yapar sen düşün.
00 Yorumla
+1 yılMadem kavga edecek biri niye bunu alıyorsun ya da onunla sevgilisin
00 Yorumla
+1 yılözgüveni düşük toksit bir insan uzak dur kendini kurtar güzelim
00 YorumlaKıyafetine karışan biriyle evlenmek ne kadar doğru bilemedim
00 YorumlaModa & Stil konusunda 359 cevap paylaştı. Aşırı bir dekolte yok bence. Ayrıca kendiniz karar verebilecek yaştasınız zaten.
00 Yorumla
+1 yılO tanrı değil karışamaz
Sadece gevezelik ediyor00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim olsa ben de bunu giydirmem net 😀
02 Yorumla- +1 yıl
Sana mı soracak ne giyip giyemeyeceni
- +1 yıl
@Sanane_keko Evet 😀
+1 yılSeni kıskanıyor dolayısıyla seni seviyor. Duruma göre hareket et.
02 Yorumla- +1 yıl
müdahale ye giriyor kıskançlık sevgi kıskançlık değil
- +1 yıl
@mmeeliiiss Seven müdahale eder. Kasap vitrini gibi etini teşhir etmeni istemez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayril. Eziyet etme kendine. Bosanmak yerinr Şu an ayrilmak daha iyisi. O kadar abarti yani buna bile açik soylemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine açık giymen hoşuma giderdi zaten bu gayet kapalı yani.
010 Yorumla
Soran+1 yılAçık giyinmemin hoşuma gitmesi tuhaf olurdu öyle bi şey istemem ama her şeyin yeri var tuhaf
Cevap sahibi+1 yılTuhaf olan ne?
Cevap sahibi+1 yılBurcun ne?
Soran+1 yılTuhaf olan sevgilimin benim açıklığımı havalı bi şey olarak görmesini istemem ama kısıtlamak da kötü arası olmalı
Cevap sahibi+1 yılSenin tercihlerini desteklerdim yani işte
Cevap sahibi+1 yılNerde ne giymen gerektiğini biliyorsundur heralde çarşıya pazara mini etekle gitmezsin diye düşünüyorum 😃
Soran+1 yılHahahah hayır tabiki😂😂 bunu da şık bi yere falan gidersek giyerdim zaten basit bi yerde harcamam
Cevap sahibi+1 yılAslında karşılacak bi durum yokmuş bence 🙂
Cevap sahibi+1 yılEn açık en iddialı giyeceğin sey ne olurdu mesela? Böyle en yani?
Cevap sahibi+1 yıl?
Sana karismaya hakki yok istedimi giyerim karismazsin de ve giy sadece giy onun ne dedigi umrunda olmamali
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde bi şeyi alıp giydikten sonra görür karışamaz sadece giyince sinirlenirdi bu sefer başka bi şey oldu 2 kıyafet arasında kaldım ve ona hangisi güzel diye sorma gafletinde bulundum.. açık diyeceğini düşünmemiştim bile şok oldum. Bu tarz bi kıyafeti giyen birine karşı geçmişten bi nefreti mi var ne anlamadım bunu giyenler de gördüm güzel değil falan gibi konuştu
Gizli Üye(25-29)+1 yılgenelde buna karışırlar ama daha açık kadinlar ilgisini çeker 🤷🏽♀️
00 YorumlaEğer kavga boyutuna taşıdıysa işi çok ciddi sıkıntı var demektir hazır evliyede 2-3 ay kalmış tekrar düşün tekrar değerlendir derim ileride yaşayacağım şeylerin sadece fragmanı bu
00 YorumlaSonucta senin sevgilin sana karisma hakki yokki sanami bakiyo kocanmi hayir niye boyle erkelwrin her dedigini yapiyonuz ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAskim biraz karsilikli ama ben de onu hic bi yere gondermiyorum. Bugun konuştuk dedi ki ben de istediğim gibi dışarı çıkcsm o zaman sen de istediğini giy dedi de istemedim bende de toksiklik var kddldl
+1 yılAy aynısı bende de var çok güzel bu al bence erkek arkadaşına tekmeyi bas o kim de seni kısıtlamaya çalışıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAskim oyle olmuyo iste yaa. İlk kez kıyafet kavgası bu kadar ileri gitti farklı etkenler de var o sırada mrşguldu ben inatla konuyu uzattım falan diye de sinirlendi. Alcaksan bana sorma al niye soruyosun o zaman falan diye de. Aldım bu arada zaten ona alayım mı diye sormamıştım bu ve buna benzer bi üst arasında kalmıştım hangisi diye sormuştum sadece🤷🏻♀️
+1 yılEvleniceksiniz diye karışma hakkına sahip olduğunu düşünüyor yol yakinken kurtul
16 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yaa off benim de onu kısıtladığım şeyler olduğu için bi şey demek de istemiyorum benim yüzümden arkadaşlarıyla görüşmüyo dışarı çıkmıyo
- +1 yıl
Ama işte hata sende burada bunlar karşılıklıdir sen yaparsan o da yapicagi yoksa da yapar sen de kusura bakma ama abartmissin arkadaşlarla görüşmesine de bişey deme daha inadına ne bişey giydirir ne de arkadaşlarınla dışarı çıkarır
Soran+1 yılYa aslında çıktı da ben bi şey dedim durumu olmadı ama ailem yüzünden ben pek dışarı çıkamıyorum. Ben evdeyken o lay lay lom dışarı çıkarsa sinir olcağımı biliyo
Soran+1 yılBen senin için bazı şeylerden ödün veriyorum eskiden görüştüğüm arkadaşlarımla görüşmüyorum falan dedi o anda bi düşündüm ben de ona karışıyorum demek ki istediği şeyleri yapamıyo diye
- +1 yıl
Askim ama işte biraz da anlayış göstermen lazım sen çıkamıyorsun diye ona da aynısını yapıyorsun ki birini ne kadar sikarsan o kadar gevşer haberin olsun
Soran+1 yılOff haklisin biliyo musun gelen en mantikli yorum da bu oldu hatta bence. Kendime ayna tutmamı sağladın sağol cidden. Bugün veya yarın konuşcaz tekrar bu durum hakkında sence nasıl davranayım. Kendim de onu sıktığımı sıkmayacağımı söylesem bu sefer de şey anlamasını istemiyorum istediğim kıyafeti giymek için onu çekmeye çalışıyorum falan olarak düşünmeden nasıl konuşcam
Gizli Üye(25-29)+1 yılay bu erkekler sevgilisini /eşinin açık giyinmesini istemez ama açık giyinen bi kadın görse dibi düşer
03 Yorumla
Soran+1 yılAçık giyinmeyi bırak bi herhangi kadına baktığı gibi gözlerini çıkarcağımı biliyo. Ha ben yokken ne yapar bilmiyorum ask
Cevap sahibi+1 yılaşkım sen bilrsin ama kendinden çok taviz verme mutluluklar diliyorum size
Soran+1 yılSaol bebegim💕
Haklı edepli bir şekilde istiyordur gayet normal bişey
00 YorumlaBugün karışan yarın hiç müsade etmez göz ardı etmeyin lütfen
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar karıştırma daha
16 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
kıyafete bu denli karışması saçma izin verme ve abartsıı yok
Soran+1 yılAma olay çok ileri kavgaya gitti yaa.. ilişki bitcek noktaya geldik bi ara ve bi kıyafet için de 5 yıllık ilişkimden vazgeçcek halim de yok işte. Ona da bi şey diyrmiyorum kıskanmasına çaresizlikten o fa dedi ki artık “giyceksen de ben görmeden giy bari görüp sinirlenmiyim” ben de yanında giymek istediğim için ısrarcı davrandım. Al giy iştr ne zorluyosam
- +1 yıl
bak ya ben görmim demesi de manidar :D olmuş
Soran+1 yılHahaha diyorum slk mısın giyceksem senle giyerim nerde giycem ben görmiyim diyo
- +1 yıl
aynen ya güldüm bende değişik geldi:)
+1 yılerkek arkadaşınıza niye soruyorsunuz al giy
01 Yorumla
Soran+1 yılAlayım mı diye sormamıştımm aynı kıyafetin farklı iki kumaşını atıp hangisi güzel diye sormuştum sormasaydım keşke
Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güzelmiş acikmi diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet🤷🏻♀️
Moda & Stil konusunda 349 cevap paylaştı. Seni anlıyorum bu ülkede olmaz bu
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi var
+1 yılÇok açık değil aslında
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Ya her şeyin yeri var bunu o da biliyo yazın nasıl beache gittiğimizde bikini giyiyosam bunu da şık bi yere gidince giyerim ne var yaa
+1 yılDekolte yok ki omuz dekoltesi bu ne var bunda
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle dedim ama çok sinirlendi anlamadım
- +1 yıl
Saçmalık bence hiç bir şey yok
- Moda & Stil konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılNormal sadece omuz dekoltesi var.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin hayatına kimse karışamaz
10 Yorumla
+1 yılBunun göğüs dekoltesi neredeymiş?
10 Yorumla
+1 yılbu kıyafet cok açık değil
10 Yorumla
+1 yılelbise çok güzel ve asla açıkta değil.
00 Yorumla
+1 yılGüzel kıyafet beğendim.
00 Yorumla
+1 yılBenim hoşuma gitmezdi.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. kıyafet kotu bu arada , bana hitap etmiyor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılSen niye bu kafada biriyle oldun ki
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi bişey değil daha güzel bişey al
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsa almayacaksın.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu giydirmeyen dağ ayısını çok mu aradın?
04 Yorumla- +1 yıl
Bir erkeğe, giyim tarzınıza, dekoltenize sınır belirleme yetkisi, hakkı vermeyin. Sizi kısıtlamasına izin de vermeyin. Ya tarzınıza saygı duysun, ya da s.. ktir olsun gitsin. Çok mu hoşunuza gidiyor bir erkeğin size ne giyemeyeceğinizi söylemesi?
- +1 yıl
Bu elbiseye arıza çıkaran toksik erkekle ömür geçmez. Bir daha düşün, kendini yakma.
- +1 yıl
Ayrıca, elbiseden göğüs dekoltesi yok. Meme çatalı bile görünmüyor.
- +1 yıl
*elbisede
+1 yılBence haklı dikkat çekiyor
00 Yorumla
+1 yılNe var ki bu kıyafette?
00 YorumlaErkek arkadaş kıyafete karışamaz!!!
02 Yorumla- +1 yıl
@HakanBeyyy13 ex, next, öncesi, sonrası, ötekisi, berikisi farketmiyor.. Kanunen yasal bir bağlılığım olmayan, ailem dışında kimse ne giydiğime karışamaz haddi değil..
- +1 yıl
@HakanBeyyy13 İyi de size ne oluyor hayat beni hayatım yorum yapma hakkı haddiniz değil..
Moda & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Normal bence fazla açık değil
00 Yorumla
+1 yılAh ah dışardakilerden de gözünü alamıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
He he
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal kıyafet ne var bunda.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani ben de anlamadım göğüs belli bile değil ama göğüs dekoltesi olduğunu düşündü
- +1 yıl
Fikri neyse zikri de o.
+1 yılKıyafet çok güzel
32 Yorumla
Soran+1 yılDimi🥹
- +1 yıl
Evet
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Erkek arkadaşımla şu kıyafeti almak istiyorum diye kavga ettik, haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler