Tabiki dekolte verin, bacağınızı açın demenizden bahsetmiyorum. Şu şekilde giyinmek daha iyi bir izlenim veriyor, daha çok yakışıyor dediğiniz tarzlar nedir?

Tabiki dekolte verin, bacağınızı açın demenizden bahsetmiyorum. Şu şekilde giyinmek daha iyi bir izlenim veriyor, daha çok yakışıyor dediğiniz tarzlar nedir?

Ben sade giyinmelerini daha estetik ve yararlı buluyorum buluyorum. Crop dekolte de istiyorlarsa giysinler ama çok sapkın zihniyet var bu ülkede. Onların rahatsız edişlerine maruz kalmamaları açısından benimkisi sadece merhametli bir teşvik. Yine kadın giyim konusunda hürdür, içinden nasıl geliyorsa öyle giyinir
Bence kesinlikle mini etek ve sort etekler cok yakisiyo. Bunlarin mumkun olmadigi yerde ise tayt olabilir. Nike guzel tayt yapiyo. Ust kisimda ise croplar tartisilmaz. Hem miniyle hem taytla gider. Bir ara dar kot pantolon cok iyiydi topukluyla, ortamina gore bu da olabilir, onu baglanmis bir tisortle.
Derin yirtmacli etekler ise daha cok bir mekanda otururken tercih edilebilir.
Kadınlar artık böyle giyinsin değil de böyle giyinmesin diye yorumlayacam linç yiyecem kesin ama olsun 😂
Crop, tayt abartı şekilde göğüs dekoltesi belli eden askılı şeyler aşırı dar pantolonlar sırt dekolteli şeyler dar elbiseler etekler bence kadını çok basit gösteriyor bence böyle giyinmesinler
Gömlek giyin ve göğüs üzerinde iki yana açılan kanat gibi parça olsun yanı göğüs üzeri iki kat elbise gibi. Eskiden vardı yaşı 40 a dayananlar hatırlar
Yok kız yaka degil dur görsel bakacam
Bak askım attım
Cevap
24Cevap
Ben değil kadınlar kendisi karar verir.. zaten kıyafete göre de değerlendirmiyorum. insan sevdiği mutlu olduğu gibi giyinebilir
Kadın nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinmeli..
Ve bence kadının giyimi hakkında erkekler fikir beyan etmemeli..
Kadınlar nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinsin. Bir tarz göstersek binlerce eleştiri alacak o yüzden 🤐🤐🤐🤐
Bi saniye bi şeye bakıyorum

🙈
Her kadına her tarz yakışmıyor.. bazı vücutlara klasik giyim yakışırken bazılarına ise klasik tişört& kot yakışıyor.. o yüzden herkes kendi beden dilini iyi tanıyıp ona göre giyinmeli..
Kadınlar artık böyle giyinsin.
Kadın dediğin etek giyer kazak bluz boydan elbise giyer ne o oyle tayt giyiyorlar
dekoltesiz ve bir nebze bol kıyafetler giyinmeniz istiyorum :)
Evet kadın kadın gibi giyinmeli böyle daha tatlı görünüyorlar o zaman.
Dolgun hatlı bayanlar şort mini etek giyinip teşhirçilik yapmasın kafi kötü duruyor dikkat çeke bilirsiniz sapıkların..
Söylersem kavga çıkar o yüzden susuyorum jdjdmdndn
Hüstüm kfmdmdm
Küsmedim kız hüstüm dmdmdmd
4.5 yaşında bi kardeşim var o sustum diyemiyo hüstüm diyo jdjdmdmd
Erkek erkek jdjdmdmd
Jxmdmxmdöxldödödöxöd
Vistoria dönemi
1960 yılların giyim tarzını ben beğeniyorum
Hanımefendi gibi giyinmek kadınlara yakışıyor
Hanım gibi neyse o
Vücuda oturan tarzlar daha şık duruyor
tek parça elbiseler