Moda & Stil 85B göğüsler küçük mü yoksa tam kıvamında mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor 85B göğüsler küçük mü yoksa tam kıvamında mı? Güncellemeler+1 yıl Büyüklüğü nasıl sizce büyük mü yoksa küçük mü 85B göğüsler küçük mü yoksa tam kıvamında mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl ölçüden anlamam görüntüyü görünce söyleyebilirim ancak 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben biraz büyük severim o nedenle bi tık küçük ana herkes kıvamında diyebilir 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Muhteşem ötesi tam evlenip edilipOpulmelik Taş gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl A küçük gibi ama değişir memeye göre biraz da büyütmen lazım genetik mi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ne demek istediğini anlamadım benim ki cup A değil B Yorumla Cevap sahibi +1 yıl B A aynılar çünkü ortalar gögüslerin çünkü ayrıklar mı Yorumla Soran +1 yıl Çok ayrık değiller güzel bir görüntüsü var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrık biraz sarkık iyidir Diyorsun daha çok büyük olmasını ister miydin Yorumla Soran +1 yıl 85D olmasını isterdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım sana 90 beden gider büyük gögüslü evli Kadınlara bakınca özeniyorsun :d Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka anlamadım 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani diyorum büyük gögüslü olmak hoşuna gidiyor Yorumla
Yosemite_Sam Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl bekarsan hiç hamile kalmadıysan doğum yapmadıysan iyi tam kıvamında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bekarım Yorumla Yosemite_Sam +1 yıl boy kilo oranın nedir Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence şanslısın derim hahahah 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Çünkü süper bir şey ben seviyorum yani Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Ayarında eğer sarkma olmazsa Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Yaşım 21 Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Bir şey sorabilir miyim Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Sorun olmazsa Yorumla Soran +1 yıl Hoşuma gitmeyecek bir şey sorma sakın Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seninki iyidir benimki 75 b baya küçük 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Eskiden göğüslerimin büyüklüğünden rahatsız olurdum ama şimdi çok şanslı olduğumu düşünüyorum 😊 Yorumla Soran +1 yıl Sende öyle deme en azından istediğin herşeyi giyebiliyorsun göğüslerine yapışmıyor giydiklerin Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Görmem lazim tips tips oliyorlare 0 0 Yorumla
ParzivaL46 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bence tam kıvamı çok yormaz erkeği mutlu eder ❤️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ooooffffff tam istediğim sevdiğim gibi 😍🔥 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin partnerin var mı peki Yorumla Soran +1 yıl Evet var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tüh ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin mi yoksa FB mi Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim dünyam herşeyim o benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutluluklar öyleyse Yorumla Soran +1 yıl Tşkler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 530 cevap paylaştı. 85B küçükse biz ölelim o zaman 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cup önemli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cup B Yorumla criollo +1 yıl Büyük senin ki Yorumla Soran +1 yıl 85B büyük mü oluyor Yorumla criollo +1 yıl Sonuçta nasılım diye fotolu sormamissin ki sadece ölçüye göre yorum yapıyoruz Yorumla
DasvidanyaIstanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Görmeden yorum yapamam ama minik gibi hissettim 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 623 cevap paylaştı. Görmeden bilemem. 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bel geniş maalesef 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. tam kıvamında 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 439 cevap paylaştı. En sevdiğim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Normal
ölçüden anlamam görüntüyü görünce söyleyebilirim ancak
Ben biraz büyük severim o nedenle bi tık küçük ana herkes kıvamında diyebilir
Muhteşem ötesi tam evlenip edilip
Opulmelik
Taş gibi
A küçük gibi ama değişir memeye göre biraz da büyütmen lazım genetik mi
Nasıl ne demek istediğini anlamadım benim ki cup A değil B
B A aynılar çünkü ortalar gögüslerin çünkü ayrıklar mı
Çok ayrık değiller güzel bir görüntüsü var
Ayrık biraz sarkık iyidir Diyorsun daha çok büyük olmasını ister miydin
85D olmasını isterdim
Anladım sana 90 beden gider büyük gögüslü evli Kadınlara bakınca özeniyorsun :d
Ne alaka anlamadım 🙄
Yani diyorum büyük gögüslü olmak hoşuna gidiyor
Görmeden bir şey diyemem. Memeye göre değişir.
bekarsan hiç hamile kalmadıysan doğum yapmadıysan iyi tam kıvamında
Bekarım
boy kilo oranın nedir
Bence şanslısın derim hahahah
Neden ki
Çünkü süper bir şey ben seviyorum yani
Ayarında eğer sarkma olmazsa
Kaç yaşındasın
?
Yaşım 21
Bir şey sorabilir miyim
Sorun olmazsa
Hoşuma gitmeyecek bir şey sorma sakın
Nasıl yani
Seninki iyidir benimki 75 b baya küçük
Eskiden göğüslerimin büyüklüğünden rahatsız olurdum ama şimdi çok şanslı olduğumu düşünüyorum 😊
Sende öyle deme en azından istediğin herşeyi giyebiliyorsun göğüslerine yapışmıyor giydiklerin
İdeal gibi. avucu dolduruyosa harika
Görmem lazim tips tips oliyorlare
Şu beden olayını hiç öğrenemedim.
Bence tam kıvamı çok yormaz erkeği mutlu eder ❤️
İyidir, ele gelir, çok sarkmaz. :))
Ooooffffff tam istediğim sevdiğim gibi 😍🔥
Sevgilin partnerin var mı peki
Evet var
Tüh ya
Sevgilin mi yoksa FB mi
Sevgilim dünyam herşeyim o benim
Mutluluklar öyleyse