Arkadaşlar bu bluz sizce çok mu açık olur ilk buluşma için arkası böyle önü kapalı önünde dekoltesi yok yani. Yanlış bir izlenim vermek istemem ama cafe de oturmak için sizce nasıl
Yok bunda yanlış anlaşılacak bırsey yok bence ama sen yınede ustune ince bir yelek hırka vs al. Baktın istemediğin tepkiler ya da bir ortamdasın ustune gıyıverırsın. cozum cok :D
Yoook be... Ne yanlış anlaması ayrıca karşında oturacak boş ver başkaları bakar sırtına bu da kıskanır daha iyi olur. Sen de onun yüzünü izer keyif alırsın :D
Ben karşımdaki kızın çok açık giyinmesini istemem. Çünkü devir abaza dolu. Eli seyinde geziyorlar. He bunu giyip üzerine bir ceket bir şey alıp oturursa sorun yok. Şimdi erkek emin. olmak ister bana karşı mi sadece böyle giyinir yoksa herkese karşı mi. Bu kafasını kurcalar. Ama sadece takılmalık düşünürse erkek bunu düşünmez isterse çok açık giyinsin o kullanır atar
Yani şöyle peki dedin ya erkek emin olmak ister bana karşı mi diye benim bu bluzla fotolarim var yani genelde giydiğimi bilir bu bluzu o zaman ne düşünür yani ona özel olmadığını anlarsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence normal
Yani bence normal. Ama dekolte dediğin insanın beyninde. Şundan de etkilenecekse ne zaman çıkmış mağarasından sormak lazım...
Dimi ya aslında ama ben yanlış anlaşılmak istemem
Yok bunda yanlış anlaşılacak bırsey yok bence ama sen yınede ustune ince bir yelek hırka vs al. Baktın istemediğin tepkiler ya da bir ortamdasın ustune gıyıverırsın. cozum cok :D
Evet ama cafede otururken çıkarırım zaten sıkıntı durmaz dimi yanlis anlasilmaz
Yoook be... Ne yanlış anlaması ayrıca karşında oturacak boş ver başkaları bakar sırtına bu da kıskanır daha iyi olur. Sen de onun yüzünü izer keyif alırsın :D
Yaa dimi ahahahshwh doğru diyorsun vallahi
;P~ bol şans :D
Teşekkür ederimm
Dekoltesi yok bile zaten nie belirtiyonki güzelmiş bu arada
Yanlis anlasilmam dimi
Yok la
Değil hoş görünüyor sun sen begenmiyormusun kendini
Yok bu ben değilim ama bana da aynısi gibi oluyor olay sey yanlis anlasilmak istememem
Anladim
güzel ama insanın böyle bi şap diye vurası gelir öyle görünce
Sorun değil tabiki de başbaşa yemek yeme kıyafeti olmuş yemek yiyeceksen tiyatro sinema olacaksa sorun yok
Ilk buluşma için fazla açık
Ciddi mi ya ama arkamda yani önü kapalı full
Trollemiyorum gerçekten öyle , ilk buluşma için biraz daha sade giyin
Renginden dolayı da mi diyorsun mesela
Diğer kiyafetlerim biraz gogus dekolteli o yüzden
Dekolte vermene gerek yok daha ilk buluşmadan , rengi güzel , bunun sırt dekoltesiz olani varsa o daha uygun olur
Açık bence yani ilgisi orada olabilir
Ama arkamda yani görmez ki çok karsi karsiya oturacagiz sonucta
Olsun bence öyle.. ama sen bilirsin
Sen olsan ne düşünürdun mesela ilk defa bulustugun kiz boyle giyse
Ben olumsuz düşünürdüm.
Nasıl olumsuz ya
Ben karşımdaki kızın çok açık giyinmesini istemem. Çünkü devir abaza dolu. Eli seyinde geziyorlar. He bunu giyip üzerine bir ceket bir şey alıp oturursa sorun yok. Şimdi erkek emin. olmak ister bana karşı mi sadece böyle giyinir yoksa herkese karşı mi. Bu kafasını kurcalar. Ama sadece takılmalık düşünürse erkek bunu düşünmez isterse çok açık giyinsin o kullanır atar
Yani şöyle peki dedin ya erkek emin olmak ister bana karşı mi diye benim bu bluzla fotolarim var yani genelde giydiğimi bilir bu bluzu o zaman ne düşünür yani ona özel olmadığını anlarsa
Kişiliğine bağlı ciddi düşünürse olumsuz dusunebilir takilmaliksa olumsuz dusunmez
Trendyoldan mı bulup attın jsjgjfgj
Evett jaajaj
Fotoyu iyi kesmemişsin. d
Zaten gizlemedim ki olay o değil yazdığımı oku asko
Tamam normal zaten çok açık değil
Ne için gittiğin çok önemli 😀🤣
Evet siz obje değilsiniz
Ne yani bu sırt dekoltem mi var demek istemiş şair
Arkana bakmaz heral de ya iyisin maşallah
Yakışmış ama ilk buluşmadan yatağa bile götürür
Sırt dekolteli 😀 tansiyonum
Nerde buluşacaksiniz
Cafe
Buluşacağın kisi önemli. Ve onunla nasıl bir ilişki içindesin bu da önemli ama, çok da abartılı değil bence ya
Yani flörtüz şu an işte
Valla işin varacağı yeri ben zaten biliyorum da, sorun değil giy bunu.
Neymis varacağı yer
boş ver
Normal Asko çok açık değil 🫶🫶
Dimi asko ya aynen
Kesinlikle 💕💕 bol şans 🫶🫶
Saol askim
güzel yakıssmıs
Çok mu açık sence
yokya normal onun neresı acık boydan görmedım ama sırt normal yanı kadına yakısıyorsa giyecek yanı acıklık durum yok
Dimi sırttan da etkilenilmez yani çok yanlış anlasilmak istemediğim için
Normal İstedihini Giy
öne bakalm
Çok açık
buluşmam kaçarım