Kendine güvenen puanlamaya katılsın bakalım kim geçebilcek puanlamada
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Puanla
Eski ps3 lerin zamanına benziyor fotoğraf bence ayrı bir hava katmış 10 üzerinden 7
Eyvallah
Rica ederim dostum
Gerek yok yeteri kadar puan veren oldu sonucu biliyorum
Sonucu söylede reis bizde bilelim
Kendime tabii ki de güveniyorum. Puanla bakalım. 👍🏻
Hayvan sevginiz ve enerjik pozunuzla güzel bir fotoğraf olmuş bence kedi size bakarken sizde kesiye baksaydınız daha güzel bir fotoğraf olurdu o yüzden puanım 10 üzerinden 7
Olsun, yine de değerlendirmen için teşekkür ederim. 🙂 Kedilerin yeri bende apayrıdır.
Rica ederim. Doğrudur benimde köpeğim var dünya tatlısı benim için yeri çok farklı
Hayvan sevgisi gerçekten çok bambaşka bir şey.
Aynrn öyle reis hayvan sevgisi olanlar merhamet ve insan sevgiside fazla oluyor
Kesinlikle sana katılıyorum. 👍🏻
👍👍
Puanla bakalım
Klasik ayna pozu ama gayet güzel poz vermişsin ve güzel bir kızsın o yüzden 10 üzerinden 7
Puanla bakalım
Klasik ayna pozu üst ve pantolon uyumlu puanım 10 üzerinden 6
Olur puanla ama kendi fotom yok
Bence açık bir arka plan ve deniz içinde ki kız uyumlu olmuş ve fotoğraf farklı bir poz olmuş bence gayet iyi puanım 10 üzerinden 9
teşekkürleeeerrr
Rica ederim 😊
Neden bize bu hakkı tanıdınız bayım
Herkesin kendisini dışardan nasıl görüldüğünü bilmek herkesin hakkıdır diye düşündüm ve böyle bir şey yapmaya karar verdim
👏👏👏👏
Puanlanmak ister misiniz 😊
Buyrun
Bu fırsatı bana verdiğiniz için teşekkür ederim. Öncelikle arkada ki kapak foroğrafı galiba hz isa ideolojik olarak güzel bir fotoğraf olmuş benim böyle fotoğraflara ilgim var lakin pp yi bir türlü cözemedim ama farklı bir havası varmış gibi dueuyor o yüzden puanım 10 üzerinden 7.5
Teşekkür ederim çözülmemesi için yaptım zaten rica ederim
Rica ederim o zaman amacınıza ulaşmışsınız demektir 👍 rica etsem siz beni puanlar mısınız? 😊
Tabi buyrun
kusura bakma seni atlamışım 10 üzerinden puanım 8
Sorun degil 👌🏻 tesekkurler
rica ederim
Olur 🤣
Arkada ki kapak fotoğrafı gayet güzel ve siz çekmişsiniz onu büyük bir ihtimalle ona puanım 10 üzerinden 8 pp de çok sevimli insanın gördükçe yiyesi gelir 🤣🤣 pp ye puanım 10 üzerinden 9
Teşekkürler len 😅 heee tarlaya gitmiştim ordan çektim
🤣🤣 rica ederim len bende böyle doğa fotoğrafı filan çok çekiyorum nerede yaşıyorsun?
Amasya
Vayy baya yakın küçükken gitmiştim güzel yer
Öyle mi neresi tam olarak
Samsun illaki gelmişsindir samsuna
Geldim tabi
Nasıl buldun samsunumuzu? Ne zaman geldin
2021 temmuzda güzel yer😂
O zaman bir tek samsun güzel değildi 🤣🤣
Nasıl yani
Ülkece de güzeldik o zamanlar
Ben de istiyoruuum
Arka plan fotoğrafı klasik ayna pozu ona puanım 10 üzerinden 6 pp nizde güzel sevimli bir fotoğraf ona puanım 10 üzerinden 7.5
Ay çok mutlu oldum bi anda
Allah mutluluğunu attırsın 😊
Bekliyorum.
Tek kelimeyle mükemmel 10 üzerinden yıldızlı 10
O senin gözlerinin kalitesidir.
Eyvallah çok teşekkür ederim eksik olma 😊
Sende öyle, iyi geceler.
İyi geceler
Merak ettim
Pp nizde ki siz misiniz bilmiyorum ama potre modu sanırım fotoğraf arkadan güneş vurmuş sanki film edasıyla bir fotoğraf olmuş 10 üzerinden puanım 10 bu arada arka kapak fotoğrafıda esprili güzel olmuş
Evet benim tabii ki çok teşekkür ediyorum
Bu arada aklıma yargıda ki parla geldi sizi görünce benziyorsunuz birbirinize. Rica ederim rica etsem sizde beni puanlıyabilir misiniz?
Kapak fotoğrafından 1 puan kırıyorum özür dileyerek ve 9 veriyorum 😅
Kapak fotomdan ne istedin 🤣🤣 o benim hayran olduğum bir şey
Ne olduğunu bilmiyorum ama kanlı falan tarzım değil o yüzden kırdım 😅
🤣🤣 onun da özelliği o senin tarzın nedir?
Ben daha aşko kuşkuyum herhalde 🙈🤣
Çok sıkmadığı sürece severiz 🤣🤣
Çok sıkanı ben de sevmem de kanlı şeylere de hayran değilim yani 🤦🏻♀️🤣
Seni mi kırıcaz kaldırırız 🤣🤣 aşk olsun
Yok yaa kaldırmayın zevkler tartışılmaz 😅
Karşit görüşlü insanlarla tartışmak güzel olur heyecanlı olur 🤣🤣
Gelsin
Hangi filmden alıntı bir karekter cözemedim ama ciddi sert bir bakış artmış gayet iyi puanım 10 üzerinden 9
Teşekürler film adı pradetor
Eğer boşluğum olursa bir göz gezdirim hoşuma giderse izlerim reis teşekkürler
Puamla
Mitolojik şeyler seviyorsunuz galiba bende çok severim profilinizde ki fotoğraflara bayıldım puanım 10 üzerinden 10
Teşekkür ederim evet bayılıyorum
Rica ederim benimde yunan mitolojisine aşırı derecede ilgim var ve seviyorum. Peki sizin?
Yunan mitolojisine de çok bayılıyorum ama Mısır mitolojisi acayip iskandinavında seviyorum sjslsk çoğu mitolojiye asıgım odessayı okumustum aşil reis favorimdi
Ben bir tek oyunlardan dolayı ve filmlerden dolayı aşinayım sen ortaya karışık seviyorsun anlaşılan. Dediklerinin çoğunu da bende seviyorum ve biliyorum istersen sohbet edebiliriz?
Edelim birlikte setçiğimi övüp aşilin kaslarını konuşurken helenanın ne ayıp nelere mal oldunu eleştirelim
Bu arada üzgünüm bir şey anlamadım
Olur
Arka fon güzel doğa ortamı ağaçlar gayet güzel olmuş insan gördükçe içi huzur buluyor pp de göz ve kaşlarınız çok güzel ayrı bir ilgim olduğu için puanım 10 üzerinden 9
Öyle mi teşekkür ederim.
Öyle gözleri kim sevmez ki? Rica ederim
😊👍
😊
Sınır kaç
10 üzerinden puanlıyorum istersen 100 de olur istersen 5 de
5 olsun
Kızın teni beyaz olması dudak rengini kaşının göz rengini ortaya çıkarmış ve giysi konusunda da güzel bir seçim yapmış 5 üzerinden 4.7 veriyorum
Kızın, yapmış 😂 fotoğraf benim yalnız 😂
Genelde fake oluyor böyle fotoğraflarda o yüzden öyle söyledim gayet çekici ve güzelsin
Teşekkür ederim
Rica ederim rica etsem sizde bana puan verebilir misin
5 üzerinden 4
O 1 puanı nereden kırdınız acaba?
Tombik duruyor yanakların ordan
Sakallardan kaynaklı odemek biraz zayıf gözüksem jilet gibi insanım 🤣 teşekkür ederim
Olur
Alacakaranlıktaki edward a benziyorsun gayet iyi bir tipin var reis puanım 10 üzerinden 8.5
tamam.
Ortam güzel ve ortama uyumlu bir fotoğraf gayet güzel ve tanrının kırbacı adaşım olduğu için 10 üzerinden 9
Erilan dayı
Efendimiz gibi durmuşsun birazcık tipin gayet iyi ve arka fonda gayet güzel 10 üzerinden 8 diyorum
Puanla bakalım
Hayvan sevgisi otantik bir ortam ve güzel bir yakalama olmuş 10 üzerinden 7.5
Eyvallah 😎😎
Rica ederim reis
gel puanla
Hmm gizli üye ve ortada kırmızının üstüne beyaz soru işareti uyumlu ve gizliliğe önem vermiş 10 üzerinden 7
güzel puan thanx
Güzel yorumladım. Rica
Yolla gelsin
Reis bence kendinden daha çok kaslarını göstermek için çekmişsin gibi ama gayet güzel ve yakışıklısın pp de güzel puanım 10 üzerinden 9
Eyvallah bro. Yok kaslar için değil de evet o açıdan öyle olmuş.
Rica ederim. Gözler yalan söylemez
Kalbin aynasıdır
İşi biliyorsun reis 👍
Kendime 10 verdim.
Bana kaç verdiniz?
Olur
Haberim yokmuş gibi çek kanka nın farklı bir tarzı olmuş görselde ve arka kapakta istenilen şeyi pek anlamadım ama öndeki fotoğrafa 10 üzerinden 5.5 arka kapağa yeşillik ve farklı bir hava kattığı için 10 üzerinden 7.3
Pekiii teşekkür
Rica ederim 😊
Buyrun efendim