Moda & Stil İlk buluşmaya bu kombinle gidilir mi? Ozge341 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Kafede olacak arkadaşlarımda olacak baş başa değil hava 18 derece sizce uygun mudur? İlk buluşmaya bu kombinle gidilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 32,2b cevap paylaştı. Evet gidilir bence 1 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bence siyah kot pantolon giy. Veya üzerine siyah ceket giy. Ama ceketin çok güzel olduğu için ben pantolonu değiştirmeni öneririm 1 1 Yorumla Ozge341 +1 yıl Sağol canım teşekkürler Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Gayet güzel sade ben kolay kokay begenmem ama senin kıyafetini beyendim 😀 1 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yani iyi olmus. Sadece ayaklar siritiyo oda zaten corap ayakkabı felan gelicek. Yalniz ayakkabıyi kesinlikle beyaz tercih etmelisin... 0 4 Yorumla Ozge341 +1 yıl Beyaz nike olacak Yorumla nuluad0909 +1 yıl Iyisin ya. Cokta takilip kasilma. Tanrinin huzuruna cikmiyorsun ya. Yorumla Ozge341 +1 yıl Teşekkür ederim çok sağol Yorumla nuluad0909 +1 yıl Rica ederim 🙏😊 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hoş olmuş gidilir ama ilk buluşmada arkadaşlar olmaması daha iyi olabilirdi ama tercih sizin iyi eğlenceler 0 3 Yorumla Ozge341 +1 yıl Arkadaşlar tanıştıracağı için canım Yorumla sıkıldımgerigeldim +1 yıl He olabilir ben öyle düşünmedim umarım beklediğin gibi birisi çıkar Yorumla Ozge341 +1 yıl Teşekkür ederim çok sağol 🙏 Yorumla
külmasalı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Guzel bence fazla abartiya kacmaya gerek yok ama turuncu bi renkle de renkledirebilirsk bi fular ne biliyim kolyel böylelikle sanki 0 0 Yorumla
benserkann Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Gayet hoş bence ama üstündeki ceket biraz uyumsuz gibi geldi ya 0 4 Yorumla Ozge341 +1 yıl Nasıl bir ceket olsa iyi olur? Yorumla benserkann +1 yıl Üç farklı renkten ziyade iki farklı renge indirebilirsin kombini Yorumla Ozge341 +1 yıl Beyaz kot ceketim varda giymek istemedim böyle daha iyi duruyor Yorumla benserkann +1 yıl Beyaz kot zaten olmaz Yorumla
LoveBeniLoveyimSeni Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Ben genelde kıyafet ile ilgili sorulardan önce kişinin fiziki yapısına bakıyorum şimdi işin dogrusu bu düzgün fiziğe sahip olan herkese ne giyse o güzel ve gayet hoş olur beğendim 0 2 Yorumla Ozge341 +1 yıl Teşekkürler Yorumla LoveBeniLoveyimSeni +1 yıl Rica ederim Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl bu ceketin modasi geceli 5 yil, bu pantolonun modasi geceli de 2 yil oldu 0 0 Yorumla
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Umarım bizimde bir gün böyle şık güzel biri olur hayatımızda gidilir 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 522 cevap paylaştı. Tercihinizi taktir etmeden geçmek istemedim.Bol şans. 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı. Valla bence çok yakışmış fevkalâde 👍 niye gidilmesin ki 0 0 Yorumla
ExclusiveSexMan Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Üstündeki olmamış fiziğin güzel duruyor bunu saklama daha iyi bir seçenek elbet vardır 0 2 Yorumla Ozge341 +1 yıl Önerin nedir? Yorumla ExclusiveSexMan +1 yıl Daha ince bir ceket olabilir Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 523 cevap paylaştı. gidilir tabi gayet cekici ve hos 1 0 Yorumla
siyahbeneklijaguar Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Başka kombin dene 1 2 Yorumla Ozge341 +1 yıl Önerin? Yorumla siyahbeneklijaguar +1 yıl Hmm etek ve crop Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sade ve şik 1 1 Yorumla Ozge341 +1 yıl Teşekkürler 🌸🌸🌸 Yorumla
Cemilekafa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Biliyorsun bu işi 1 1 Yorumla Ozge341 +1 yıl 😍 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne arkadaşlar varmış😳 neyse baya şıksınız 0 1 Yorumla Ozge341 +1 yıl Sağol Yorumla
000000007 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 377 cevap paylaştı. Olabilir tabii. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 884 cevap paylaştı. bence güzel bir kombin 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gidilir de etek giysen daha güzel olurdu 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sade ve şık daha ne olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çorap giyecenmi 0 12 Yorumla Ozge341 +1 yıl ahahahahahahahah tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He çok güzel olmuş hava az sıcak olsa çorap giymene gerek kalmazdı Yorumla Ozge341 +1 yıl Buluşmaya çorapsız gitmem ya :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ya Yorumla Ozge341 +1 yıl Dalga geçerler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde görceklerki ayağını ama dur hangi ayakkabıyı giyecen Yorumla Ozge341 +1 yıl Beyaz nike Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden anliyacaklarki insanlar babet çorap giyiyor çorap gözükmüyor zaten Yorumla Ozge341 +1 yıl Olsun ben kendime güvenmiyorum o konuda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç çorapsız giymeyi denedinmi peki Yorumla Ozge341 +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He alışık değilsin ben yazın hiç çorap giymem neyse bence beyaz çorap giy Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. İdeal e güzel 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 469 cevap paylaştı. Gidilir 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok havalı olmuşsun 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. İlk buluşmada arkadaşlarının ne işi var. 0 1 Yorumla Ozge341 +1 yıl Onlar tanıştıracak Yorumla
hollyzsy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl pantolon rengi olmamış bence 0 1 Yorumla Ozge341 +1 yıl Hangi renk daha iyi sence? Yorumla
TheNorthRememberss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl değil.. 0 3 Yorumla Ozge341 +1 yıl Ne önerirsin? Yorumla TheNorthRememberss +1 yıl siyah büstiyer siyah mini etek çizme Yorumla Ozge341 +1 yıl Ceket olarak? Yorumla
Nidaaaaaaa3851 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Çok güzel olmuşta o çorap olmamış 0 2 Yorumla Ozge341 +1 yıl Çorabı halledecem şimdi Yorumla Nidaaaaaaa3851 +1 yıl Ne giyecen Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Süper. 1 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Olur abla 0 3 Yorumla Ozge341 +1 yıl 41 yaşındasın abi Yorumla 001zaman +1 yıl Yok abla ergenler yazmasın diye Öyle yaptım.21 yasindayim Yorumla Ozge341 +1 yıl :) Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 646 cevap paylaştı. gidilir 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uygun 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. gayet şık 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,5b cevap paylaştı. gidilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Evet gidilir bence
Bence siyah kot pantolon giy. Veya üzerine siyah ceket giy. Ama ceketin çok güzel olduğu için ben pantolonu değiştirmeni öneririm
Sağol canım teşekkürler
Gayet güzel sade ben kolay kokay begenmem ama senin kıyafetini beyendim 😀
Yani iyi olmus. Sadece ayaklar siritiyo oda zaten corap ayakkabı felan gelicek. Yalniz ayakkabıyi kesinlikle beyaz tercih etmelisin...
Beyaz nike olacak
Iyisin ya. Cokta takilip kasilma. Tanrinin huzuruna cikmiyorsun ya.
Teşekkür ederim çok sağol
Rica ederim 🙏😊
Hoş olmuş gidilir ama ilk buluşmada arkadaşlar olmaması daha iyi olabilirdi ama tercih sizin iyi eğlenceler
Arkadaşlar tanıştıracağı için canım
He olabilir ben öyle düşünmedim umarım beklediğin gibi birisi çıkar
Teşekkür ederim çok sağol 🙏
Guzel bence fazla abartiya kacmaya gerek yok ama turuncu bi renkle de renkledirebilirsk bi fular ne biliyim kolyel böylelikle sanki
Gayet hoş bence ama üstündeki ceket biraz uyumsuz gibi geldi ya
Nasıl bir ceket olsa iyi olur?
Üç farklı renkten ziyade iki farklı renge indirebilirsin kombini
Beyaz kot ceketim varda giymek istemedim böyle daha iyi duruyor
Beyaz kot zaten olmaz
Ben genelde kıyafet ile ilgili sorulardan önce kişinin fiziki yapısına bakıyorum şimdi işin dogrusu bu düzgün fiziğe sahip olan herkese ne giyse o güzel ve gayet hoş olur beğendim
Teşekkürler
Rica ederim
bu ceketin modasi geceli 5 yil, bu pantolonun modasi geceli de 2 yil oldu
Umarım bizimde bir gün böyle şık güzel biri olur hayatımızda gidilir
Tercihinizi taktir etmeden geçmek istemedim.
Bol şans.
Valla bence çok yakışmış fevkalâde 👍 niye gidilmesin ki
Üstündeki olmamış fiziğin güzel duruyor bunu saklama daha iyi bir seçenek elbet vardır
Önerin nedir?
Daha ince bir ceket olabilir
gidilir tabi gayet cekici ve hos
Gidilir uygun bence hos
olur tabiki neden olmasın
Başka kombin dene
Önerin?
Hmm etek ve crop
Sade ve şik
Teşekkürler 🌸🌸🌸
Biliyorsun bu işi
😍
Ne arkadaşlar varmış😳 neyse baya şıksınız
Sağol
Mont çok kötü
Olabilir tabii.
Evet gidebilirsiniz
bence gayet iyi
bence güzel bir kombin
Belki biraz soğuk olabilir,
Fazla boş bir kolye tak bari
Gidilir de etek giysen daha güzel olurdu
Sade ve şık daha ne olsun
Aman boş ver ya gitme kdkdks
Gidilir
Çorap giyecenmi
ahahahahahahahah tabiki
He çok güzel olmuş hava az sıcak olsa çorap giymene gerek kalmazdı
Buluşmaya çorapsız gitmem ya :)
Neden ya
Dalga geçerler
Nerde görceklerki ayağını ama dur hangi ayakkabıyı giyecen
Beyaz nike
Nerden anliyacaklarki insanlar babet çorap giyiyor çorap gözükmüyor zaten
Olsun ben kendime güvenmiyorum o konuda
Hiç çorapsız giymeyi denedinmi peki
Hayır
He alışık değilsin ben yazın hiç çorap giymem neyse bence beyaz çorap giy
İdeal e güzel
Gidilir
Çok havalı olmuşsun
Gidilir
Olabilir
Gidilir.
Olur git bence
Gidilir güzel.
Olur
Pantolon çok dar değil mi
İlk buluşmada arkadaşlarının ne işi var.
Onlar tanıştıracak
İyi seçim
pantolon rengi olmamış bence
Hangi renk daha iyi sence?
değil..
Ne önerirsin?
siyah büstiyer siyah mini etek çizme
Ceket olarak?
Çok güzel olmuşta o çorap olmamış
Çorabı halledecem şimdi
Ne giyecen
Süper.