Başka bir şey mi bulamadın kardeşimm🙄 Şaka bir yana merak ettim sık sık erkek gömleği giyen biri olarak. Kimine hoş gelebilir, kimi itici bulabilir. Kimi yardım toplar kıyafeti olmadığını düşünüp. 😄
Erkekler kadınlar üzerinde kendi gömleklerini gördüğünde ne düşünüyor?
Hoş oluyor, erkek kıyafeti giymeleri genelde. Gömlekde çok belli etmez, erkek gömleği olduğunu ama yine de erkeksi hava katar, onun adı vardı unuttum. Feminenin tersi. Googleye bakmaya da üşendim 😀
Görseldeki, artık gelenekselleşmiş bir şeye işaret ediyor. Romantik bir gece, hararetli bir seksle taçlandıktan sonra kadın erkeğin gömleği giyip erkeğin karşısına çıkıyor. Aslında bu durum seksten kadının erkeğe karşı geliştirdiği bir bağlılık olarak da okunabilir. Çünkü kadın seks aktivitesini yoğun arzuyla yaptı ve bir ya da birkaç kez orgazma ulaştıysa beyninde salgıladığı oksidosin, duygusal bağlanmayı beraberinde getiriyor.
Ama sadece gömleği giyecek mümkünse. Başka hiçbir kıyafet olmayacak partnerimin üzerinde. Bir de çıkıp takım elbise kravat kombini yapıyormuş.😂 Seksten sonra beyinde dopamin zaten minimize oluyor. Görsel olarak bu absürtlüğü kaldıramam yani.🤣
Yaa harbiden kundura detayını unutmuşum. Beterin beteri var dimi.🤣 Bi bot beni seçmeyi seviyor artık yani. Benim görüşlere bağlılık duygusu geliştirmeye başladı ama @Bi'Bot erkek şimdi yani yarın bir gün benim gömleği giymesin adım çıkar sitede 🤣😅😂
😅 Doğru ya. Gerçi ben ona hediye ederim o o gömleği. 3100 görüşüm arasından 534 tanesini seçti sevgili @Bi'Bot %17'si yani. Bi botuma feda olsun gömlek.🤣
Benim var bi tane kadın gömleği diye alıp sonradan erkek gömleği olduğunu etikette gördüğüm bi gömleğim 😂 oversize sanıp almıştım bayılıyorum ya giymeye bol büyük falan. Ver bi senin gömleği deneyim demedim ama erkek arkadaşıma falan 😂 giyerim ben seviyorum
Bu arada benım cidden hoşuma giden bir durum hatta daha dun bir progrmada iki kız arkadaşım nerdeyse 2 saat giyidiler toplamda ayrı ayrı ve bu durum bilmiyorum ama hoşuma gitti güzel bir kurktu. Havalar iyikende. Gomlegomı de giyidikleri oluyor yanı bu durum benim hoşuma gidiyor acıkcası bır de biraz kalıplıyım. Xxl beden kıyafeti s giyen kız giyince icinde yok oluyo
Tarz meselesi kimsenin bunankarismaya hakinyok hem ben hayatımı o bu su yani etrafimdakilerin lafina gore yaşamıyorum kimin nendedigin ninnyada nendusundugunun bı oneminyok bu benim kararım yakıştığını hisetigim. herseyi giyerim kimsede eleştirmeye haki yok
Gömlek değil de lisede üşüyüp ceketimi giyen kızlar vardı. Kimisine yakışıyor, kimisine yakışmıyor. Bir şey düşünmüyordum, üşümüş giymiş. Benden tiksinmiyor, samimi görüyor ki ceketimi istedi diye hafiften seviniyordum. Ceketimi giydiklerinde genelde parfüm veya deodorant kokutuyorlardı. Hoşuma gidiyordu kokusu 😄
Bu soruya akşam cevap vermek lazım. Müthiş bir çekicilik ve seksilik katıyor. Sanki her şeye hazırmış da seni bekliyor hissine kapılmayan erkek yoktur. Bazen böyle bir sürpriz bin tane dekolteye bedel oluyor.
Üffff ketan gömlek zaafım var , o gömlekte çirkin erkek görünce bile gözüme normal geliyor😂😂bı ara ben Armani marka erkek saatlerine takılmıştım atlatdim galiba😂
Kadının kokusu siniyor üzerine. Ayrıca salaş durduğu için kadının da üzerinde yalnızca gömleğin olduğunu bildiği için tahrik edici bir görüntü oluşuyor sanırsam 🤷🏻♀️
3
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Tabii bunu cinsellik sonrası olarak düşündüm ben ama sokakta giyince hiçbir etkisi yok bence hatta bazen itici.
erkek gibi giyinen davranan konusan kizlar asiri itici ve kisiliksiz kompleksli gereksiz kizlardir erkek erkek gibi kadin da kadin gibi davranmali giyinmeli dogrusu da budur