Elbise mi giymeliyim yoksa farklı bi kombin mi yapmalıyım bilmiyorum. Şık bir yere gideceğiz. Bir de hangi renk tercih etmeliyim.

Elbise mi giymeliyim yoksa farklı bi kombin mi yapmalıyım bilmiyorum. Şık bir yere gideceğiz. Bir de hangi renk tercih etmeliyim.

Selamlar, romantik akşam yemeği denilince benim aklıma direkt olarak sırt dekolteli ve degaje yaka bir elbise gelir. Renk olarak da tabii ki aşkın rengi olarak tabir ettiğimiz kırmızı renk. Elbisemiz kesinlikle mini olmamakla beraber zarif görünmek önceliğimiz olmalıdır, midi boylar tam buna göre fakat elbisenin de dar olmasına dikkat edelim, mutluluklar diliyorum.
1. yıl dönümünüz için romantik bir yemek için şık ve rahat bir kombin seçebilirsiniz. Örneğin, güzel bir bluz veya gömlek ile uyumlu bir pantolon veya etek kombini yapabilirsiniz. Aksesuarlar olarak zarif bir kolye veya bilezik tercih edebilirsiniz.
Cevap
2Cevap
Elbise giy
Aaa kırmızı veya siyah bir elbise giy dekolteli istiyorsan gogus dekoltesi bence cok hos durur ozel bir gun sonucta. Cok abartili da dehil boyle zarif bir elbise bulursan cok uygun olacak
Elbise etekli bişe daha şık olur. Klasik tarzda ayakkabı ve çanta. Siyah/kırmızı Beyaz/siyah gibi renk uyumu düsünebilirsin. Krem/kırmızı krem/siyah
Kırmızı yahut pembe tonlarında hoş bir elbise güzel olur
siyah elbise
Bence elbise giy
siyah elbise
Kırmızı bir elbise çok hoş olur
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?