Moda & Stil İstanbullu olanlar, bu havada dışarı çıkarken ne giymeli? fatoşistizm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor ya güneşli güzel gözükyor ama dışarı çıkıp anca akşam dönecem. üşür müyüm. mont mu giyeyim. daha ince mi? Güncellemeler+1 yıl kategori ne alaka İstanbullu olanlar, bu havada dışarı çıkarken ne giymeli? Cevapla Mont Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Birde Güneş aldatmasın sizi :)) hava soğuk, öğlen ısıtır ama öğleden sonra ısırır 1 3 Yorumla fatoşistizm +1 yıl teşekkür ederim yorum için. öyle galiba. çoğu kişi aynını söylüyor Yorumla Sundaddy +1 yıl Siz Güneşi seversiniz. Bizde severiz ama biz sadece kısa kollu ile kutluyoruz :) Yorumla fatoşistizm +1 yıl neresi orası öyle Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güneş olmasına aldanma hava soğuk. Akşama doğru daha da soğuk oluyor. 1 1 Yorumla fatoşistizm +1 yıl teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hava güneşli ama serin ya. aldanma güneşe.Neresindesin 1 4 Yorumla fatoşistizm +1 yıl değil mi ya haklısın. kaeşıya geçicem fatihe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende anadoludayim.Sabah serindiÖğlen 14 15 derece olur ama genede üşütür. Yorumla fatoşistizm +1 yıl kışlıktan devam o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bencede. Ama genede içine montu çıkarınca kalacak kadar bir şey giy Yorumla
TürkçüBirKatun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Karda kışta crop giyenleri gördükçe tavsiye vermemeye ant içtim. Shshdjdj 1 4 Yorumla fatoşistizm +1 yıl ben onlardan değlm Yorumla TürkçüBirKatun +1 yıl Çok şükürrr aklı başında bir insan ahsjdnd Yorumla fatoşistizm +1 yıl bu arada nikine bayıldım ❤️❤️❤️ Yorumla TürkçüBirKatun +1 yıl Çoook teşekkür ederim hanımefendi ❤️ Yorumla
Sefa_Kılıç Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ortaya karışık takılıyorum valla sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı 0 0 Yorumla
MinikCenavarx Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Alta şort üste mont en ideali 😂😂en sonunda bende öyle yapıcam çünkü 0 0 Yorumla
birilkbaharmeselesi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mevsimlik ince şeyler tercih etmeliler. Hava ılık epeyce. <3 0 0 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Hala hava sopuk. Kalın mont gitilmez mevsimlik giyilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet havalar tam boyle. Beb trenckot giyiyorum. Altima da uzun kollu çok ince olmayan bir sey. Hic usumuyorum. Bir de böyle deneyin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bikini giyiyolar genelde üstüne deri ceket bir de aynı kalıp herkes zaten yakında da yaprakla gezicekler:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Esiyor mont gıy mutlaka 1 1 Yorumla fatoşistizm +1 yıl teşekkürler Yorumla
Çılgınmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben gömlek ve yelek giydim. hava güneşli ama biraz serin. öğlene doğru ısınır sanki. ben atasehirdeyim burası böyle. Senin giyimin tarzın nasıl ki 0 0 Yorumla
Doktorbirrüye Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl oruçlu isen sıkı giyin hava soğuk sabah sabah 0 2 Yorumla fatoşistizm +1 yıl yok değilim ama kolay da üşüyen biriym Yorumla Doktorbirrüye +1 yıl sabah ben çok erken çıktı aşırı sert bir hava vardı şimdi biraz yumuşadı sanırım , gene de ince giyinme crop giyeceksen mutlaka mont üstüne giy Yorumla
LegendaryMemberr Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Ince montonu al bence ne taraflara gideceksin var mi planin peki 0 3 Yorumla fatoşistizm +1 yıl Fatihte olacam ful gün hem işim var hem biraz gezerz LegendaryMemberr +1 yıl O zaman sorun olmaz ya pek bende denizin oralara ineceksin sandim ama aksam 5 6 dan sonra bozar bak hava etek felan giyme sonra donarsin valla LegendaryMemberr +1 yıl Bu arada nickinin bir anlamı var mi yeni bir kategori mi bu :)
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Moda & Stil konusunda 397 cevap paylaştı. Akşam döneceksen mont şart bence 1 0 Yorumla
GeçersizUyeİsmi34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hava nasıl ki şimdi orada 1 4 Yorumla fatoşistizm +1 yıl güneş var baya da güzel görnyor ama soğukluk da var. dışarda olanlar g. ötm dondu dediğine göre dışarı daha soğuk. Yorumla GeçersizUyeİsmi34 +1 yıl Normalde İstanbul da yaşıyorum ama Mardin'de askerim şu an... Merak ettim bu yüzden 😅 Yorumla fatoşistizm +1 yıl ahaha çok uzağa gitmişsin ya Yorumla GeçersizUyeİsmi34 +1 yıl Maalesef... Temmuz da geliyorum ama :) Yorumla
kaciyorumm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Buz gibiydi hava 1 2 Yorumla fatoşistizm +1 yıl valla mı. güneş var ya Yorumla kaciyorumm +1 yıl Ben üşüdüm ısınır belki Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Mont al kesinlikle 1 6 Yorumla fatoşistizm +1 yıl soğuk olur diyorsun Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma +1 yıl Götüm dondu 😅😅 Yorumla fatoşistizm +1 yıl vayy canına. ama nasıl da güneşli görnyor Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma +1 yıl Evet bende sahile indim ince mont aldım * üşüdüm Yorumla fatoşistizm +1 yıl ben bildiğin kışlık mınt giyeym artk Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma +1 yıl Anadolu yakası böyle bence giysen iyi olur karşıyı bilmiyorum Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Kisa kollu gez 0 4 Yorumla fatoşistizm +1 yıl nedir bu saçma yorumun amacı tam? Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Neden bu kadarr saldirgansin. İstanbul da hava gunesli bn yazlik moda gecdim. Yorumla fatoşistizm +1 yıl yahu kısa kola geçilr mi bu havada. ayrıca mayo giy değecek kadar saçma sapan insanlar çıktı, kızmayıp ne yapalım Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Bnde arac vr. Soguk hissetmiyorum. Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Aksamlari cok serin oluyor. Mont giy usume 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 880 cevap paylaştı. Kesinlikle. mont al yanına 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aksama buz kesiyor hava mont almadan cikma kanka 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. mont giy akşama daha serin olur 0 0 Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mayo giy 0 3 Yorumla fatoşistizm +1 yıl beynini aldır bosgezenadam12 +1 yıl Sanada aldır diyeceğim ama sende beyin yok fatoşistizm +1 yıl insanlar yorumuna bakınca anlar kimde beyin olmadığını
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Bluz etek siyan ince külotlu çorap bot giy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Birde Güneş aldatmasın sizi :)) hava soğuk, öğlen ısıtır ama öğleden sonra ısırır
teşekkür ederim yorum için. öyle galiba. çoğu kişi aynını söylüyor
Siz Güneşi seversiniz. Bizde severiz ama biz sadece kısa kollu ile kutluyoruz :)
neresi orası öyle
Güneş olmasına aldanma hava soğuk. Akşama doğru daha da soğuk oluyor.
teşekkür ederim 🙏
Hava güneşli ama serin ya. aldanma güneşe.
Neresindesin
değil mi ya haklısın. kaeşıya geçicem fatihe
Bende anadoludayim.
Sabah serindi
Öğlen 14 15 derece olur ama genede üşütür.
kışlıktan devam o zaman
Bencede. Ama genede içine montu çıkarınca kalacak kadar bir şey giy
Karda kışta crop giyenleri gördükçe tavsiye vermemeye ant içtim. Shshdjdj
ben onlardan değlm
Çok şükürrr aklı başında bir insan ahsjdnd
bu arada nikine bayıldım ❤️❤️❤️
Çoook teşekkür ederim hanımefendi ❤️
Ortaya karışık takılıyorum valla sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı
Alta şort üste mont en ideali 😂😂en sonunda bende öyle yapıcam çünkü
Mevsimlik ince şeyler tercih etmeliler. Hava ılık epeyce. <3
Hala hava sopuk. Kalın mont gitilmez mevsimlik giyilir
Evet havalar tam boyle. Beb trenckot giyiyorum. Altima da uzun kollu çok ince olmayan bir sey. Hic usumuyorum. Bir de böyle deneyin.
Bikini giyiyolar genelde üstüne deri ceket bir de aynı kalıp herkes zaten yakında da yaprakla gezicekler:)
Esiyor mont gıy mutlaka
teşekkürler
Ben gömlek ve yelek giydim. hava güneşli ama biraz serin. öğlene doğru ısınır sanki. ben atasehirdeyim burası böyle. Senin giyimin tarzın nasıl ki
oruçlu isen sıkı giyin hava soğuk sabah sabah
yok değilim ama kolay da üşüyen biriym
sabah ben çok erken çıktı aşırı sert bir hava vardı şimdi biraz yumuşadı sanırım , gene de ince giyinme crop giyeceksen mutlaka mont üstüne giy
Ince montonu al bence ne taraflara gideceksin var mi planin peki
Fatihte olacam ful gün hem işim var hem biraz gezerz
O zaman sorun olmaz ya pek bende denizin oralara ineceksin sandim ama aksam 5 6 dan sonra bozar bak hava etek felan giyme sonra donarsin valla
Bu arada nickinin bir anlamı var mi yeni bir kategori mi bu :)
Akşam döneceksen mont şart bence
Hava nasıl ki şimdi orada
güneş var baya da güzel görnyor ama soğukluk da var. dışarda olanlar g. ötm dondu dediğine göre dışarı daha soğuk.
Normalde İstanbul da yaşıyorum ama Mardin'de askerim şu an... Merak ettim bu yüzden 😅
ahaha çok uzağa gitmişsin ya
Maalesef... Temmuz da geliyorum ama :)
Buz gibiydi hava
valla mı. güneş var ya
Ben üşüdüm ısınır belki
Mont al kesinlikle
soğuk olur diyorsun
Götüm dondu 😅😅
vayy canına. ama nasıl da güneşli görnyor
Evet bende sahile indim ince mont aldım * üşüdüm
ben bildiğin kışlık mınt giyeym artk
Anadolu yakası böyle bence giysen iyi olur karşıyı bilmiyorum
Yanına mont al akşam soğuk olur.
Kisa kollu gez
nedir bu saçma yorumun amacı tam?
Neden bu kadarr saldirgansin. İstanbul da hava gunesli bn yazlik moda gecdim.
yahu kısa kola geçilr mi bu havada. ayrıca mayo giy değecek kadar saçma sapan insanlar çıktı, kızmayıp ne yapalım
Bnde arac vr. Soguk hissetmiyorum.
Aksamlari cok serin oluyor. Mont giy usume
Kesinlikle. mont al yanına
Sabah sıcak akşam soğuk
Aksama buz kesiyor hava mont almadan cikma kanka
mont giy akşama daha serin olur
Montsuz çıkma
Güneşe güvenme öyle giy
topuklu, corap, elbise
İnce bir mont altına hafif kalın bi üst
Akşam serinliyor haberin olsun
Mayo giy