Aynılarını bir mağazada var ve sınıfımla gideceğiz elbise olursa üzerime ceket alırım?
Sade
Şıklık her zaman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Ah şıktaki şu şıklıkta bile zariflik var, görseldeki şıklık da zariflik ki, işte benim de şıklığım ikinci görseldeki gibi zarifçe, ben ikinci elbiseyi çok beğendim.
İftar için sade ve şık bir kombin tercih etmek harika bir fikir olabilir. İftar için sade ve şık bir kombin oluşturmak için aşağıdaki önerilere göz atabilirsiniz:
Kadınlar için:
Uzun veya midi boy etek veya pantolon: Rahatlık ve şıklığı bir araya getirecek düz renk veya hafif desenli bir etek veya pantolon seçebilirsiniz. Keten veya pamuklu kumaşlar sıcak havalarda tercih edilebilir.
Şık bir bluz veya gömlek: Basit bir kesime sahip ama dikkat çekici bir bluz veya gömlek seçin. V yaka veya yuvarlak yaka gibi daha hoş bir görünüm sağlayabilir.
Hafif bir ceket veya hırka: Serin akşam havalarında üşümeyi önlemek için ince bir ceket veya hırka alabilirsiniz. Hafif ve açık renkler tercih edilebilir.
Rahat ayakkabılar: Yürümek ve hareket etmek için rahat ama şık bir ayakkabı seçin. Düz tabanlı sandaletler veya topuklu ayakkabılar tercih edebilirsiniz.
Minimalist takılar: Basit ve zarif takılarla görünümünüzü tamamlayın. Küçük bir kolye, bilezik veya küpe kullanabilirsiniz.
Doğal makyaj: Hafif ve doğal tonlarda bir makyaj tercih edin. Doğal renklerde dudak parlatıcısı ve hafif bir allık kullanabilirsiniz.
Erkekler için:
Keten veya chino pantolon: Rahat ve şık bir görünüm için düz renk veya hafif desenli bir keten veya chino pantolon tercih edin.
Klasik gömlek: Düz renkli veya hafif desenli bir klasik gömlek seçin. İftar için hafif ve nefes alabilir bir kumaş tercih edin.
Hafif bir ceket veya hırka: Serin akşam havalarında üşümeyi önlemek için ince bir ceket veya hırka seçebilirsiniz.
Rahat ayakkabılar: Yürümek ve hareket etmek için rahat ama şık bir ayakkabı tercih edin. Klasik loaferlar veya rahat spor ayakkabılar seçebilirsiniz.
Minimalist aksesuarlar: Basit ve zarif saat, bilezik veya kolye gibi aksesuarlarla görünümünüzü tamamlayın.
Doğal ve taze bir görünüm: Doğal tonlarda bir makyaj veya hafif bir parfüm kullanarak taze bir görünüm elde edebilirsiniz.
Her iki cinsiyet için de sade ve şık bir görünüm elde etmek için öncelikle rahatlık ve kendinizi iyi hissetmeniz önemlidir. Görünümünüzü kişisel tarzınıza ve tercihlerinize göre özelleştirin ve iftar için keyifli bir deneyim yaşayın.
Teşekkürler keenks
rica ederim
Cevap
2Cevap
Sade ve Şıklık her zaman
Alla alla işte hangisi?
Kesinlikle elbise ya restorana gidersen de dışarıda olsa da ikisine de uyumlu
bende öyle düşünmüştüm, ama üstteki de gözüme iyi geldi, tenkyu
Alttakine ağzının suyu akarak bakarlar aşko
O yüzden işte giymesem mk
*mi
Bence giyme tecrübe ile sabit ve bakışlar aşırı rahatsız edici
Gideceğiniz yere bağlı ama ben olsam iftar için daha sade olan ilk kombini tercih ederdim.
Şıklık..
1 bebekk gibii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?