Moda & Stil Giyim tarzını 3 emoji ile anlatır mısın? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Giyim tarzını 3 emoji ile anlatır mısın KScan ve ksgül? Benimki : 🍒🖤💋#EdaModaStil 👠👗 Güncellemeler+1 yıl Sizinle bi halt yapılmaz 😄 Giyim tarzını 3 emoji ile anlatır mısın? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 🩳👕👟Uzun şort, tişört, ayakkabı 😂 Hafif ve rahat 😂 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl O deniz şortü ayol xdj Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Kapri emojisi bulamadım. Yoksa benim tarzım kapri, tişört, ayakkabı 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄😄 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. 👜👠👒👚Sari sari liralarEllerinde kinalarKizlar gelin oluncaHem gider hem aglar 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bilgisayardan giriş yaptığım için yazıyla anlatayım ben genelde siyah giyerim :D 1 0 Yorumla
JamaisV Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl anlatamam emojiler yetmez ıjfslkcx ama denemekten zarar gelmez bakayım bi yok hayır olmuyor 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ama ben bulamadım giyinmiyor mu oluyorum şimdi 2 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yok öyle olma yok yok Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yani tarz halinde mi giyinmiyor oluyorum onu diyorum be ajsjs Yorumla Edameda06 +1 yıl Haha bilmiyorum ama illa ki Bi 3 emoji uydurursun yani 🤣 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. 👚👖👟 2 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. bu emojilerden bir şey anlamadım 😅💃 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. 👚👖 bu şekilde olabilir 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. 👑💎🪭👠 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. 🪞💄🛍 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. 👞🧥👖 Bu şekilde 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
🩳👕👟
Uzun şort, tişört, ayakkabı 😂 Hafif ve rahat 😂
O deniz şortü ayol xdj
Kapri emojisi bulamadım. Yoksa benim tarzım kapri, tişört, ayakkabı 😂
😄😄
👜👠👒👚
Sari sari liralar
Ellerinde kinalar
Kizlar gelin olunca
Hem gider hem aglar
Bilgisayardan giriş yaptığım için yazıyla anlatayım ben genelde siyah giyerim :D
anlatamam emojiler yetmez ıjfslkcx ama denemekten zarar gelmez bakayım bi yok hayır olmuyor
Ama ben bulamadım giyinmiyor mu oluyorum şimdi
Yok öyle olma yok yok
Yani tarz halinde mi giyinmiyor oluyorum onu diyorum be ajsjs
Haha bilmiyorum ama illa ki Bi 3 emoji uydurursun yani 🤣
👚👖👟
Sade, klasik, rahat..🖤👩🏫☕
bu emojilerden bir şey anlamadım 😅💃
👚👖 bu şekilde olabilir
🥿👗🛍📿
👑💎🪭👠
👟🧥👖
🪞💄🛍