Moda & Stil En çok sevdiğiniz kot pantolon rengi hangisi? Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor #Tartini✓🧡 en çok buz mavisi seviyorum. Güncellemeler+1 yıl Süper soru ✓🧡 teşekkürler En çok sevdiğiniz kot pantolon rengi hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Siyah renk seviyorum sadece 1 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 +1 yıl En çok sevdiğim kot pantolon rengi parlament mavisi ve gök mavisi zaman zaman buz mavisi giydiğim de oluyor. 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Açık maviyi bide lacivert gibi koyu mavi tonları seviyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Koyu mat bir pantolonum var o. Rengini bilmiyorum ama 1 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Her rengi seviyorum, her renkten birer ikişer tane var. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kot pantolon renkleri arasında en sevdiğim genellikle klasik mavi veya hafifçe yıkanmış mavi tonları olur. 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 467 cevap paylaştı. İkisinide seviyorum ama genelde koyu mavi giyiyorum 0 0 Yorumla
LadyEbrar Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ben Hepsini severim giyerim Hepsi ayrı yakışıyor bana göre 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Ben genelde siyah ve buz mavisi pantolon tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Buz mavisi İspanyol 🩵💭 1 1 Yorumla Tartini +1 yıl Süper Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En cok sevdiğim kot ya da tayt farketneksizin onden bakınca 3 genin kendini belli etmesi işte super bi durum 0 0 Yorumla
Dikeydüşüş Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Dark blue. Erkeklere açık rengi yakıştıramıyorum. 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 900 cevap paylaştı. Koyu kot rengi daha hoş 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Rahat giyimm olsun da gerisi mühim değil 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Levis 501 klasik 1 1 Yorumla Allermes +1 yıl Afferim çok sevindim😅 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben pantolon giymiyorum 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 690 cevap paylaştı. Füme Siyah koyu gri severim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. mavi severim ve siyah 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. koyu lacivert siyaha yakın olan 1 0 Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Yırtık pırtık olanı giymem koyu mavi olan 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 844 cevap paylaştı. Mavinin her rengi 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 730 cevap paylaştı. Sol taraftaki renk 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siyah ve koyu lacivert tonları 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Kot pantolonun her rengini ve halini seviyorum 🙄 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 569 cevap paylaştı. Koyu mavi ve lacivert 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Buz mavisi 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 583 cevap paylaştı. Siyah ve mavi 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. mavi severim 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şu koyu olan. Ama standart olana göz alıştı. 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 643 cevap paylaştı. Siyah seviyorum 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. Kot pantolon sevmem 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. siyah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Siyah renk seviyorum sadece
En çok sevdiğim kot pantolon rengi parlament mavisi ve gök mavisi zaman zaman buz mavisi giydiğim de oluyor.
Açık maviyi bide lacivert gibi koyu mavi tonları seviyorum
Koyu mat bir pantolonum var o. Rengini bilmiyorum ama
Her rengi seviyorum, her renkten birer ikişer tane var.
Kot pantolon renkleri arasında en sevdiğim genellikle klasik mavi veya hafifçe yıkanmış mavi tonları olur.
Koyu mavi, lacivert tonlarda seviyorum
Sağ diyorum sağ
İkisinide seviyorum ama genelde koyu mavi giyiyorum
Ben Hepsini severim giyerim Hepsi ayrı yakışıyor bana göre
Ben genelde siyah ve buz mavisi pantolon tercih ediyorum.
Buz mavisi İspanyol 🩵💭
Süper
En cok sevdiğim kot ya da tayt farketneksizin onden bakınca 3 genin kendini belli etmesi işte super bi durum
Dark blue. Erkeklere açık rengi yakıştıramıyorum.
Koyu kot rengi daha hoş
Rahat giyimm olsun da gerisi mühim değil
Bence kadına buz mavisi erkeğe siyah.
Levis 501 klasik
Afferim çok sevindim😅
Ben bunları hiç sevmem 😂
Ben pantolon giymiyorum
Füme Siyah koyu gri severim
mavi severim ve siyah
koyu lacivert siyaha yakın olan
Yırtık pırtık olanı giymem koyu mavi olan
Siyah ya da koyu lacivert
Mavinin her rengi
En az üç renk olmalı benim.
Sol taraftaki renk
Siyah ve koyu lacivert tonları
daha çok koyu mavi tercih ederim
Buz mavisii kesinliklee 😍
Koyu mavi füme
Siyah ya da koyu lacivert
Siyah kotlar hoşuma gidiyor
Kot pantolandan nefret ederim.
Açık tonları daha cok beğeniyorum
Kot pantolonun her rengini ve halini seviyorum 🙄
Koyu mavi ve lacivert
mavi tonlar
Siyahh
Maviş 🖤
Buz mavisi
muz mavisi
Siyah ve mavi
Siyah.
Buz mavisi severim
Siyah ya da beyaz
Mavi siyah
mavi severim
Mavi
Kışın koyu yazın açık renk kot.
Parliament mavisi
Şu koyu olan. Ama standart olana göz alıştı.
Siyah seviyorum
Bunu giyen var mı
Koyu lacivert
Kot pantolon sevmem
Siyah ve koyu mavi
siyah
Siyah