Bana 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
https://i.hizliresim.com/yAMzgj.png
https://i.hizliresim.com/N9qOmX.png
https://i.hizliresim.com/yAMzgj.png
https://i.hizliresim.com/N9qOmX.png
Valla ben bu resimlere baktığım zaman kendi nacizane görüşüme göre, anne olabilecek bir insan görmüyorum. Bu yüzden alıcı gözle bakamıyorum. Bayan denince akla neden sadece cinsel obje geliyor diye isyan bayrağı açan herkes bu şekilde pozlar verip, bu şekilde giyiniyor. Aslında herkes nasıl gözükmek istiyorsa öyle gözükür.
*iç ses* Dip not olarak toplumda ki pedofili ve ruh hastası erkeklerin yaptıkları, hiç bir ayrım göz etmeksizin oluyor. O kesimi genellememden çıkartıyorum.
Parayla verseler almam... Değerini niye düşürüyorsun ki? Vücudunla mı beğeni toplayacaksın. Sen kendi vücudunu mal gibi sergilersen erkekler de ona göre davranır. Sanki pazarda satılan bir mal gibi...
''İnsan özgürdür elbette, ister bu dünyada pişer ister ahirette!''
Dudaklarını büzmeyip insan gibi bakaydın iyiydi be. :( Bizimla deyelsen. Üzgünüm. Başka sefere inş.
canısı bu sen değilsin çünkü fotoğraftaki kızı tanıyorum
hadi ya eminim öyledir
evet çok yakın arkadaşım hemde. şikayet edicem seni. neden başkalarının fotoğrafını kullanıyosun
adını söyle desem hangi şehirden olduğunu söyle desem kalcan ortada sey gibi
yav he he khejfkgmntrk
tövbe est...
hangi şehirden olduğunu söyleyemedin bile
Cevap
72Cevap
Ah o dudaklar var ya o dudaklar..
Öyle büzülmüş halde görünce o dudaklara kürekle vurasım geliyor.. Yapmayın artık şu saçma hareketi..
Hiç bir çekiciliği yok, ayrıca modası da geçti.
gogusler kucuk lımon gıbı dudaklar ıcler acınası durumda ayrıca suratını oyle buzunce acayıp ıtıcısın.
Tam istedigim gibi on uzerinden on ama sadece fizige bu puan.. Senin gibi acik giyinen biriyle cikmak istemezdim.. Simdi diycenki nolur benle cik ama olmaz cikmam
01 veriyorum
hayata her zaman bir sıfır önden başla diye.
6-7 alırsın benden.. daha fazlası için ekstra becerilerini görmem gerek.)
bunun sen olduğuna inanmıyorum ama fotodaki kız gayet güzel 9 alır
0
asiri yapmacik
seninle ilgilenen erkeğe acidigimi söylersin:D
bu foto için cevap verenlerden favori listesi mi oluşturacaksın.. o zaman number one
Bakın kızlar dudaklatinizi boyle yapinca guzel olmuyorsunuz sadece pet şişelerin ağzi gibi oluyorsunuz azicik hanim hanimcik olun kac yasina gelmissin hareketlere bak. 10 uzerinden -10 verdim :*
Öpücük yapmasan dekolte giymesen makyajı abartmasan sana hasta olmuştum 10 üzerinden 1827737734 verirdim ama şu an 2 falan.
Dudaklarını böyle yapan kızlar aşırı itici geliyor neden bilmiyorum.
9 veririm aslında 10 bile verilir ama olsun 9 iyidir
senin ben gulusunu...
siritan kizlardan nefret ederim
teşhirle kendini ilgi cekici yapmaya çalışansın yanlış yoldasın
Gene mi duckface allahim neden yaw neden gozlerim aciyor su an
dudak büzme en nefret ettiğim. s. verdiğim puana yazık olur
Giderin var ama yapma öyle yamultma ağzını, az yamult
Iyide açık giyinerek ora bura göstererek mi ego tatmin etmeye çıkıyorsunuz arkadaş
10 üzerinden -10 :D makyajsız ve normal bı foto cek ona göre degerlendırelm
Yaniosunnn fuat abi hemde ciragan sarayi gibi :))) bu kadar acilmanin manasi ne anlamadim getti :)
benim tipim değilsin ayrıca 10 üzerinden 10 lukta değilsin abartmasınlar.
Belli ki ergen değilsin ama dudağı büküp ergen gibi davranmanın ne manası var.
4 !
Bu resim üzerinden not vermek imkansız verende zaten başka amaçlar için veriyordur
sadece gıderın war abartma kendını nelerı war nelerı :)
Giderin var ama dudaklardan kaybettin. Biraz büyü bikac yıl sonra bidaha sor söz yine cevaplıycam.
Tek kelimeyle harikasin seninle birlikte olmak için neler yapmazdım. Seni burada çeekemiyorlar kiskançliktan yaptıkları yorumlara bak
Sifir vermek isterdim ama 1 veriyorum oda ceseratinden dolayi
aaa aynı sen
yoo bence sen kendi totonu atmışsın buraya belli oluyo dsbfjhwjkekgbhtyuırefd
kardeşim beğenmiyorsan işine gelmiyorsa bana 10 üzerinden kaç verirsiniz başlığına sazan gibi atlama o zaman aciz misin wdbfjherknjhyt
o zaman bende canım ne isterse kafama göre cevap veririm bu işler böyle laf sokan insanlar gibi olmaya çalışıyorsun sitede bakıyorum cevaplarına da bırak da o işi becerebilenler yapsın sen yapamıyorsun :D
laf sokmak için profil detayıma bakman senin acizliğini gösterir :D nerden açığını bulsamda laf soksam diye bu kadar kıvranma gerek yoktu :D soktuğum laflar baya bir kıvrandırmış açık ve net belli oldu yaptığın hareketten dolayı :D belli ki iyi yerleştiriyorum, laf sokma ihtiyacı duymuş araştırma çabasına girmişsin :D işte böyle sokar kıvrandırırım :D
ahahahah nasıl sinir ettiysem açıklama yapma gereği bile bulmuş kendinde ulannnnn sen hala havlıyon mu :D
laf sokma cabaları part 47839567843
Fizik ama var ama pek zeka yok gibi
görüntü kirliliği yaratma çekil burdan
5 bile çok sana. Ksura bakma.
Cansin, bitanesinnn oysss <3
Fotoğraftaki arkadaşa 8 verirdim.
10 üzerinden 9.9 veririm.
maymuna benziyon kanka
Neden dudaklar öyle anlatsana
Tam bir malllll
- 10
resimdeki sen olmadığın için 10 verdim
10 üzerinden 3 verdim gitti hayırlı olsun :D
10 veririm ben sana sen bana kaç verirsin?
9 veririm. güzel tatlı ve sempatiksin.
Evrim teorisi U dönüşü yapmış:))
Sen iste tüm erkekler senin :D
Yok istemez para verse yine bakmam
Benden sana 10 üzerinden 9,5 , gel arkadaş olalım
O dudak yakışmamış :) 4
8 veririm al benısı yuksek seksi ve kıskırtıcısın
Ama sen hile yapıyorsun canım
O dudaklar niye öyle?
4 verecektim de, Saçları için 5/10
tipine 0 özgüvenine 10
Sana 10 üzerinden bir milyon veririm