Moda & Stil Bu elbiseyi bir ben mi sarı beyaz görüyorum? Xxxxvxxxxxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ulan kafayı yicem ofisteki arkadaşlara sordum hepsi siyah mavi görüyormuş. Bu elbiseyi bir ben mi sarı beyaz görüyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 32,2b cevap paylaştı. Hayır pembe yeşil bu 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sarı beyaz da ondan sarı beyaz görüyorsun 😄 1 4 Yorumla saskinomayra +1 yıl Eşim mavi - su yeşili gördüğünü iddia ediyor Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Şimdi anladım mı beni 😄 Yorumla saskinomayra +1 yıl Anladım böyle saçma iş mi olur 😄 bildiğin sarı beyaz Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Evet sarı beyaz mavi siyah nedir 😁 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ay çok ilginç az önce soruna baktm sarı beyazdı çıktım girdim tekrar siyah mavi görüyorum 1 4 Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Ajsjsjajs sarı beyaz görüyorum ben hep Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Bn de sarı beyaz görüyordum hatta bir iki asagi yukarı yaptım ayni sonra çıktım soruyu tekrar sordun sandim resmi oyle görünce siyah mavi baktim yorumlar aynı şimdi siyah mavi goruyorumm Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Acaba neye göre algı değişiyor.. ışık açısı mı optik bir durum mu yoksa beyin algısı yüzünden mi ya da bakış açısı ilginç.. Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Valla kaç kez girdim şu an siyah lacivert Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Bunun neresini sari görüyorsun alakasiz renk😂 0 3 Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Hacı sarı siyah bildiğin renk körü olabilir misin acaba Yorumla MrBroo +1 yıl Ben kırmızı siyah görüyorum Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Oha ag sızıxnsn Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bir dönem insanları ikiye bölen o meşhur elbise kddkslflf 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sarı beyaz işte 0 2 Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Bir ikimiz öyle görüyoruz 😅 arkadaşlarına sor anlıcan Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yok be rengi kırmızı ve lacivert 😂 0 4 Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Yoğaaa.. Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Öyle görüyom 😂 Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Renk körlüğü var mı peki Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Şaka yaptım 😂 Yorumla
Yiykiyiya Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Koyu sarı-mavi 0 2 Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Bunu da ilk kez gördüm sjsjsnx Yorumla Yiykiyiya +1 yıl Hsjdjdja morumsu mavi Yorumla
u UykucuHilal Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 524 cevap paylaştı. Yıllardır bu elbisenin rengi tartışılıyor 0 0 Yorumla
uzaylınızgeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Siyah 0 1 Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Alakası yok Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Şart beyaz gördüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır pembe yeşil bu
Sarı beyaz da ondan sarı beyaz görüyorsun 😄
Eşim mavi - su yeşili gördüğünü iddia ediyor
Şimdi anladım mı beni 😄
Anladım böyle saçma iş mi olur 😄 bildiğin sarı beyaz
Evet sarı beyaz mavi siyah nedir 😁
Ay çok ilginç az önce soruna baktm sarı beyazdı çıktım girdim tekrar siyah mavi görüyorum
Ajsjsjajs sarı beyaz görüyorum ben hep
Bn de sarı beyaz görüyordum hatta bir iki asagi yukarı yaptım ayni sonra çıktım soruyu tekrar sordun sandim resmi oyle görünce siyah mavi baktim yorumlar aynı şimdi siyah mavi goruyorumm
Acaba neye göre algı değişiyor.. ışık açısı mı optik bir durum mu yoksa beyin algısı yüzünden mi ya da bakış açısı ilginç..
Valla kaç kez girdim şu an siyah lacivert
Bunun neresini sari görüyorsun alakasiz renk😂
Hacı sarı siyah bildiğin renk körü olabilir misin acaba
Ben kırmızı siyah görüyorum
Oha ag sızıxnsn
Bir dönem insanları ikiye bölen o meşhur elbise kddkslflf
Sarı beyaz işte
Bir ikimiz öyle görüyoruz 😅 arkadaşlarına sor anlıcan
🙄🙄
Yok be rengi kırmızı ve lacivert 😂
Yoğaaa..
Öyle görüyom 😂