- (Foto temsilidir) hazırlandınız arkadaşlarınızla dısarı çıkacaksınız annenizden gelen tepki üzerine kıyafetinizde değişikliğe gidermisiniz yoksa biraz daha abartıp cıkarmısınız

Bidaha uğraşıp değiştirmem
Baya bir deri sevdanız var
teşekkür ederim bebiş
Cevap
4Cevap
Karinin gobek rulo rulo mu olmus ben mi yanlis goruyorum
Bir diğeride bu sıfır beden bir mankene sadece yorum olsun diye geri... Kalıca kalkıp rulo olmuş diyor üzerinde büstiyer olan birine mellıkta sınır yok
Çorap giy diyor başımın etini yiyor bende giyiyorum
Çorap kültürdür
Yazında yakıyor ama
Olabilir çorap kültürü önemli alısırsın
E ozaman stiletto ile çorap giy bakalım oluyormu
Oluyor
Olmuyor açık ayakkabılar çorapsız giyilir
lateks görünce midem uçuş moduna geçiyo
Önce mankenin üzerindeki ne onu öğren ömründe hiç LaTeX gördünmü ki LaTeX görünce ligden ucuşa geçsin bu nasıl bir kafa ne içiyorsunuz msllıktski sınırınız ne anlayamadım
Belli senin moda tasarımından o üzerindeki birincisi tayt değil pantolon LaTeX değil rugan okumadan önce öğren LaTeX ne nasıl bir şey biraz araştır komik duruma düsüyoruz🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kendini bukadar aşşagılama
Ayyyy yy bukadar gördüğünü anlamayan gözü görmeyen dügme nedir bilmeyen rugan nedir deri nedir LaTeX nasıl bir malzeme nedir bilmeyen biriyle daha fazla kendimi ugrastırmayacagım sana tavsiyem LaTeX iyice arastır rugan nedir iyice araştır sonra deri nedir diye araştır yok kafan onuda almıyorsa bu işi biran önce bırak
Buda erkek belli oldu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣içinizde bastıramadıgınız duygularınızı kadın hesabı açarak bastırmsnız çok üzücü
Aşkımmı🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Benim kadın duygulu erkekle işim yok uzak dur benden 🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣üzülüyorum sizin gibilere duygulsrınız agır basıyor normal
Cok aciksa annem değiştir der zaten
Değiştirmem heralde
Gıcık mısın
Aynen
Ben degistirmem 🤩
E zahmet olacak böyle giyinip gitme zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar