Moda & Stil Günlük kıyafetle bile çekici olmak mümkün mü? Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 818 Yapay Zekaya Sor #Tartini✓🧡 Güncellemeler+1 yıl Süper soru ✓🧡 teşekkürler Günlük kıyafetle bile çekici olmak mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. çuval giyse bile çekici gelecek insan tipi mevcut tamamen Aura meselesi 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet kadın güzelse mümkün tabi ki de 1 0 Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Zamanla kıyafetlerin küçüldüğünü görüyorum yakında onlarda olmucak çekici olacam diye anadan doğma gezecekler sjsjsj 1 3 Yorumla Tartini +1 yıl Aynen iyice küçüldü sjsjs Yorumla yagızdelıkanlııı +1 yıl Komik duruyorlar sadece çekici olduğunu sanıyorlar ama tam tersi o kadarda değil akıl var mantık var Yorumla Tartini +1 yıl Haklısın Yorumla
PilotBeyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Soruyu bir kenara bırakıp, üye ismini tantuni diye okuyup, keşke olsa da yesek dedim 😅 açlık başıma vuruyor sanırım 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabiki mümkün kendi vücut tipine uygun kıyafetler seçersen eşofmanla bile çok şık görünmek mümkün 1 0 Yorumla
Benistekliyim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Neden olmasın insan kendi güzelliğine göre giyinirsin tabii ki de çekici olur önemli olan sadece giyinmesini bilmek 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı. Kıyafetin içindeki şahane ise çuval giyse bile yakışır. 2 5 Yorumla DarkDesire +1 yıl Bu yorumu okurken çalan şarkıya bakınca kendimden utandım:)))))) Görüş sahibinin müzik zevkinin güzelliğini hatırladım:)) Napiyim bugünkü kalça antrenmanımı yapacak enerjiyi arıyorum:))https://www.youtube.com/watch?v=oIxHiZApcGs Yorumla Mandarinia +1 yıl @DarkDesire şarkıya sadece 10 saniye katlanabildim.:) Yorumla DarkDesire +1 yıl Bir şans versen de anlasan keşke. Müzik olsun sözler olsun ne kadar derin anlamlar içeriyor. Yorumla DarkDesire +1 yıl :D. Arada sırada böyle kötü şarkılar dinlemek lazım ki iyi müziklerin kıymetini daha iyi bilelim değil mi ;) Yorumla Mandarinia +1 yıl @DarkDesire teşekkürler ben almayayım. Listemdeki 684 parça bana yetiyor. Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 730 cevap paylaştı. Çekici olmayı meme açma sanmayanlar için evet mümkün 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mümkün hatta dekolte vermeden olmak bile mümkün ama bazılarının onun için yeniden doğması lazım 😂 1 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çarşafla bile bunu becerebilenler var. Yeterki hatun milletin dikkatini çekmek istesin 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 300 cevap paylaştı. Çekicilik kıyafete bağlı değil bence bazı insan albenisi fazla oluyor. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. Evet te o fotorftaki gibi olması gerekmez bence 🤔🤔🤔🤷♀️🤷♀️🤷♀️ 1 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sade kıyafet ve doğru renkler kuşanmış bir kadın nefes kesebilir. 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Evet bazı kadınlar pijama bile giyse yakışıyor. 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Vücut hatlarına, ten rengine uyan bir kombin yakalandıktan sonra gayet de güzel oluyor. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence mümkün bu kişinin aurasına bağlı. Çuval giyse yakışır diye boşuna demiyorlar 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 872 cevap paylaştı. Tabiki neden olmasin giyim tarzina bağlı çekici olabilir kişi 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınlar ne giyse yakışır yeterki kendine yakıştırsınlar 1 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Bunlar günlük kıyafet mi? bunlarla ayakkabını bile giyip çıkaramazsın 1 0 Yorumla
Bora505 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl tabiki mümkün. temiz, yakışan renkler. neden olmasın? 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Mümkün değil o kadar çekicilik peşinde koşma yorum sadece bir şeyleri başarmanın peşinde koşarım 0 0 Yorumla
dönenaz Takip Et Xper 3 Yaş: 54 +1 yıl Tabiki mesela ben pijamalarla bile çekiciyim. Kişiye bağlı bişey o kıyafete değil. 😉😏 3 5 Yorumla Kenank07 +1 yıl Pijama cekiciligimi 🤔🤫🤫🤫 Yorumla dönenaz +1 yıl Evet. Yorumla Kenank07 +1 yıl Yaş 52 mi emin miyiz 🤔 Yorumla dönenaz +1 yıl Emin değilim dönenazım Yorumla Kenank07 +1 yıl Aaaa donenaz 🙃 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Haşortmanla bile çekici olanlar var. 1 2 Yorumla Tartini +1 yıl Eşofmanla değil demi haşortmanla eminsin 😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yok eşofman ile çekici olunmaz ki. Haşortmanla çekici olunur xd Yorumla
Trapst Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Abi erkekler olarak zaten kadınları hep çekici buluyoruz kendisine bakan ve seven birisinin çekici olmama imkanı… 1 0 Yorumla
minikşeytancik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yani bir yerleri açarak çekicilik olmuyo bence. Üzerine giydiğini yakistirman gerek 1 0 Yorumla
Canerr25 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kadınlar zatenn çekicisiniz kıyafetin ne önemi varr 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Mümkündür, eşofmanla bile. 3 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Vücuda bağlı o 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Bakımlı kadın çuval giyse yinede güzel görünür 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 394 cevap paylaştı. Mümkün ilgi delisi olmak zor iş 🤣 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mümkündür herhalde 😂 1 0 Yorumla
yusuffay Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl tabiki mumkun onemli olan ne giydiğin değil giydiğini nasıl tasıdıgındır 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Başarabilen her türlü çekici oluyor. 0 0 Yorumla
Smyy99 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet 3 1 Yorumla aşırımeraklıbirisi10 +1 yıl Ne tarz mesela? Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. mümkün 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. tabiki mümkün 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
çuval giyse bile çekici gelecek insan tipi mevcut tamamen Aura meselesi
Evet kadın güzelse mümkün tabi ki de
Zamanla kıyafetlerin küçüldüğünü görüyorum yakında onlarda olmucak çekici olacam diye anadan doğma gezecekler sjsjsj
Aynen iyice küçüldü sjsjs
Komik duruyorlar sadece çekici olduğunu sanıyorlar ama tam tersi o kadarda değil akıl var mantık var
Haklısın
Soruyu bir kenara bırakıp, üye ismini tantuni diye okuyup, keşke olsa da yesek dedim 😅 açlık başıma vuruyor sanırım
Tabiki mümkün kendi vücut tipine uygun kıyafetler seçersen eşofmanla bile çok şık görünmek mümkün
Neden olmasın insan kendi güzelliğine göre giyinirsin tabii ki de çekici olur önemli olan sadece giyinmesini bilmek
Kıyafetin içindeki şahane ise çuval giyse bile yakışır.
Bu yorumu okurken çalan şarkıya bakınca kendimden utandım:)))))) Görüş sahibinin müzik zevkinin güzelliğini hatırladım:)) Napiyim bugünkü kalça antrenmanımı yapacak enerjiyi arıyorum:))
https://www.youtube.com/watch?v=oIxHiZApcGs
@DarkDesire şarkıya sadece 10 saniye katlanabildim.:)
Bir şans versen de anlasan keşke. Müzik olsun sözler olsun ne kadar derin anlamlar içeriyor.
:D. Arada sırada böyle kötü şarkılar dinlemek lazım ki iyi müziklerin kıymetini daha iyi bilelim değil mi ;)
@DarkDesire teşekkürler ben almayayım. Listemdeki 684 parça bana yetiyor.
Çekici olmayı meme açma sanmayanlar için evet mümkün
Mümkün hatta dekolte vermeden olmak bile mümkün ama bazılarının onun için yeniden doğması lazım 😂
Çarşafla bile bunu becerebilenler var. Yeterki hatun milletin dikkatini çekmek istesin
Çekicilik kıyafete bağlı değil bence bazı insan albenisi fazla oluyor.
Evet te o fotorftaki gibi olması gerekmez bence 🤔🤔🤔🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Sade kıyafet ve doğru renkler kuşanmış bir kadın nefes kesebilir.
Evet bazı kadınlar pijama bile giyse yakışıyor.
Vücut hatlarına, ten rengine uyan bir kombin yakalandıktan sonra gayet de güzel oluyor.
Bence mümkün bu kişinin aurasına bağlı. Çuval giyse yakışır diye boşuna demiyorlar
Tabiki neden olmasin giyim tarzina bağlı çekici olabilir kişi
Kadınlar ne giyse yakışır yeterki kendine yakıştırsınlar
Bunlar günlük kıyafet mi? bunlarla ayakkabını bile giyip çıkaramazsın
tabiki mümkün. temiz, yakışan renkler. neden olmasın?
Mümkün değil o kadar çekicilik peşinde koşma yorum sadece bir şeyleri başarmanın peşinde koşarım
Tabiki mesela ben pijamalarla bile çekiciyim. Kişiye bağlı bişey o kıyafete değil. 😉😏
Pijama cekiciligimi 🤔🤫🤫🤫
Evet.
Yaş 52 mi emin miyiz 🤔
Emin değilim dönenazım
Aaaa donenaz 🙃
Haşortmanla bile çekici olanlar var.
Eşofmanla değil demi haşortmanla eminsin 😂
Yok eşofman ile çekici olunmaz ki. Haşortmanla çekici olunur xd
Abi erkekler olarak zaten kadınları hep çekici buluyoruz kendisine bakan ve seven birisinin çekici olmama imkanı…
Yani bir yerleri açarak çekicilik olmuyo bence. Üzerine giydiğini yakistirman gerek
Kadınlar zatenn çekicisiniz kıyafetin ne önemi varr
bunları haftanın p ile başlayan günlerinde mi giyiyorsunuz?
Mümkündür, eşofmanla bile.
Vücuda bağlı o
Evet mümkün tabi ki
Bakımlı kadın çuval giyse yinede güzel görünür
Elbette mümkün
Şekilde görüldüğü gibi mümkün
Evet güzel giyinen kişiler var
Günlük çekicilik daha değerli bence.
Pek öyle derdim yok zaten evde kaldık
Evet mümkün. Giyen kişiye de bağlı.
Giyinmeyi bilince fazlasıyla
Mümkün ilgi delisi olmak zor iş 🤣