O zaman başını dediğim gibi gzuel yaparsin tadilat da olursa halledersin. Başka almak zor fiyatlar uçmuş karar verirsin sen artık. Allah mutlu mesut etsin inşallah
Taç takmayı düşünüyorum, taçla birlikte duvaklı olur mu sizce tül duvak tarzında üste taç falan.. kusura bakmayın soruyorum çünkü açık birisinin de fikrini almak isterim yani :)
Kızlar Ne Diyor
Omuzlarından düşmüş gibi duruyor daha üstü oturan ve daha az aşağıya inen bir model daha güzel olur bir de çok soğuk bir renk kız bu
Gözlerim yeşil ya olmaz mıı
I dont know
Üst kısım güzel alttan çok emin olamadım. Yine de başka seçenek yoksa başını güzel yaparsin olur yani
Çoğu kişi de üst kısmını beğenmiyor ya anlamadım gitti benim için güzel, tabi resimdekiyle gerçekte görünen bir olmuyor.
Tadilat da çok ugrastirir almadiysan alma niye bu elbisede kararlısın
Aldım ya :/ en iyisi buydu diğer modeller çok kaba ve aşırı yaşımı büyük gösteren tarzda, kısacası benim tarzım değil..
Nişaninda mi giyiceksin
Evet..
O zaman başını dediğim gibi gzuel yaparsin tadilat da olursa halledersin. Başka almak zor fiyatlar uçmuş karar verirsin sen artık. Allah mutlu mesut etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim ☺️ Taç falan takmayı düşünüyorum sence tüllü duvak olsa abartılı mı olur.. Sadece taç yeterli mi?
Görmeden yönlendirmek çok zor ama taç yeterli olur sanki. Rica ederim ne demek 🥰
İlgin için çok teşekkür ederim, iyi geceler dilerim 🙏🏻💕
İyi geceler 😊🤍
sana yakışır belki 🤔
Gözlerim yeşil yakışıyor evet
Eminim zayıfsın ama bu seni aşırı kilolu göstermiş
Ama tadilat işi falan varrr tam oturacak yaniiiğ
Meme karın kollar haayır olmamış. İstediği kadar tadilat olsun işlemeli ve boncuklu olduğu için saramaz seni hep bi potluk olur
Hımm tamam sana son halini atarım sjsksms
Giymezdim.
Mesela nasıl bir tarz olmalıydı tesettürlü biri nasıl tercih etmeliydi? Aşırı kaba elbiseler var en ortası bu değil mi sence? Yorumunu merak ediyorum.
Güzel ama ben dha çok deseni beğenmedim bide bol duruyor üzerinizde.
Bol olan yerlerini kendi bedenime göre daraltıcam kol kısmını da ayarlatıcam.. Peki elbise genel olarak aşırı kötü bir elbise mi yoksa normal mi?
Demode mi yani?
Kendinize göre ayarlanır ise bayağı iyi olur bence. Demode değil. ☺️
Taç takmayı düşünüyorum, taçla birlikte duvaklı olur mu sizce tül duvak tarzında üste taç falan.. kusura bakmayın soruyorum çünkü açık birisinin de fikrini almak isterim yani :)
Bence taç olabilir, olursa da eğer sade güzel bi duvak iyi olabilir. Estağfirullah. 🌸☺️
Cevabınız için çok teşekkür ederim, iyi geceler dilerim🌸😍
Rica ederim 🌸 iyi geceler dilerim bende. ❤️
Evet
Giyer miydin elbiseyi?
Giyerim
Çok teşekkür ederim 🌸elbise taç ile birlikte falan güzel olur mu sence? Bir de inceden tüllü duvak olmalı mı?
Sen nerde giycen bunh
Nişanım için giyeceğim.
Güzelmiş benimkide mavi boydan bir elbiseydi
Merak etmedim değil
https://images.app.goo.gl/ggWNiZzFHnrSdhX46
Bunun az benzeriydi
Hımm anladım sade ve hoş bence
Aynen canim
Teşekkürler, iyi geceler dilerim ❣️
İyi geceler
Ay bu çok kötü be
Ayyy niye yaa djdjsj