Hangisini seçerdiniz ben , normal klasik saatleri daha çok seviyorum daha maskülen erkeksi geliyor ,
Akıllı Saat
Normal Saat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisini seçerdiniz ben , normal klasik saatleri daha çok seviyorum daha maskülen erkeksi geliyor ,
Klasik saat elbette. Hem tarz hem erkeksi duruyor. Akıllı saatler daha çok kapitalist sisteme aitmiş gibi. Kalp atış hızımı vb. görsem ne olacak görmesem ne olacak reklamlarla popülerleştirilmiş bir şey olduğunu düşünüyorum.
Bende ikisinden de var. Günlük kullanımda fonksiyonel gücünden dolayı akıllı saati tercih ediyorum.
Ama özel bir davette, sosyal ortamda, aksesuar olarak normal saatimi takmayı tercih ediyorum.
Her zaman çok kaba olmayan klasik saatleri severim bir kutu dolusu saatim var en sevdiğim ve sürekli taktigim Casio databank db 520 modeli 50 adet isim ve telefon numara hafızalı
Cevap
32Cevap
akıllı saat
Vallaha akıllı saat kullanıyorum clasic aramıyorum artık
honor magic watch 2Var bende adım sayıyo müzik çalıyo bildirim gösteriyo teknoloji artık clasiği öldürüyo gibi
klasik ve minimal ama zevkim değişebilir bir Apple Watch'a evet diyebilirim
Genellikle normal saatlerimi kullanıyorum. Akıllı saatim dolapta duruyor epeydir. G-Shock iyidir
Akıllı saatler artık çok güzel ve yeni trend.
Akıllı saatten sonra normal saate dönemedim. İş hayatım da çok faydasını görüyorum.
Akıllı Saat aynı akıllı telefon Ne fark var? Normal saat yeridir
Arama yapıyorsun mesaj atıyorsun ne gerek var. Telefonu aç konuş işte kskdjsjd
Ay aya jdjshdhd
Günlük olarak akıllı saat iyidir. Ancak özel bir kıyafeti tamamlayıcı aksesuar olarak elbette normal saatler kullanılmalıdır.
2019 yılından beridir akıllı saat kullanıyorum ve elimde bir çok saat olmasına rağmen akıllı saate alıştıysanız vazgeçemiyorsunuz
Birazcık da kullanım alanıyla alakalı. Ben akıllı saat kullanıyorum ama aksesuar olarak normal saatler daha iyi.
Normal saatleri tercih ederim , uzun bir suredir normal kullandigim icin akilli saatlere pek alisamam
Valla ben akıllı saat’i yürüyüş haricinde kullanmam
İş yerinde akıllı saat
Günlük kullanım için mekanık saat
her ikisini de kullanmayi denedim ama basaramadim elime koluma kulagıma bir sey takamıyorum
akıllı saat seçerdim normal saati napim sene olmuş bilmem kaç pili mili biter
Ben sadece koşarken akıllı saat kullanıyorum. Yoksa normal saatler kombinlerle daha güzel oluyor.
akıllı saat daha iyi ve kullanışlı
İkisinde güzel bence
Klasik saatler daha iyi 👍
Klasik giyinen erkeklere klasik saat
İkisini de seviyorum
Akıllı saat sevmiyorum
Akıllı saat
Normal saat daha havalı
İkisini de severek kullanıyorum.
Akıllı telefonlar candır 😈💜
Klasikten şaşmayacaksın
Kıllı sevmem kessin