Moda & Stil Neon rengi kullanmak kombinleri basitleştirir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor #Moda & Stil Güncellemeler+1 yıl Süper soru için çok teşekkür ederim 🥰 @canerozkum Neon rengi kullanmak kombinleri basitleştirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç sevmem çingene gibi sjdj 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Hayır basitleştirmez 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Reflektör gibi giyinmek nasıl yakışır çözemedim. Bunu ilgi çekmek için giyiyorlarsa evlerden ırak 😅 1 0 Yorumla
Alfamsı_Tuçiş Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Abla hergun bu G*tleri nerden buluyosun böyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl djdjdjdj Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 386 cevap paylaştı. Görseldeki çuval giyse kabul görür bence 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Basitleştirmez her zaman göz alıcı olursun bence 1 0 Yorumla
Marjinalİhtiyar Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Soru renk değil sanırım 😈 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nerden bakarsan öyle görürsün soruyu senin bilinç altın ile ilgili senin sorunun Yorumla Marjinalİhtiyar +1 yıl Benimle ilgili dğşündüğün şeyi bende senin düşündüğünü fakat farklı şekilde yoruma yazdığını düşünüyorum:) Yorumla Soran +1 yıl İyi günler Yorumla Marjinalİhtiyar +1 yıl Sizede Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl nerden buluyorsun bu modelleri 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Buluyorum neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güzel modeller güzel kadınlar Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 502 cevap paylaştı. Kötü ve basit ucuz duruyor. 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence yazın bronz tenle güzel 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Güzel renk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hiç sevmem çingene gibi sjdj
Hayır basitleştirmez
Reflektör gibi giyinmek nasıl yakışır çözemedim. Bunu ilgi çekmek için giyiyorlarsa evlerden ırak 😅
Bazen güzel bazen berbat :d
Abla hergun bu G*tleri nerden buluyosun böyle
djdjdjdj
Görseldeki çuval giyse kabul görür bence
Güzel durmuyor kadınlara bu renk.
Çok kötü tercih olur
Sana her renk gider.
Basitleştirmez her zaman göz alıcı olursun bence
Soru renk değil sanırım 😈
Nerden bakarsan öyle görürsün soruyu senin bilinç altın ile ilgili senin sorunun
Benimle ilgili dğşündüğün şeyi bende senin düşündüğünü fakat farklı şekilde yoruma yazdığını düşünüyorum:)
İyi günler
Sizede
nerden buluyorsun bu modelleri
Buluyorum neden ki
güzel modeller güzel kadınlar
Kötü ve basit ucuz duruyor.
Bence yazın bronz tenle güzel
Sicsk yaz akşamları için ideal
Evet öyle
Güzel renk
Fazla dikkat çekiyor